What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zamzija

#1351 Re: What to wear???

Post by zamzija »

:D znam al džaba, volim i da opipam i isprobam prije nego što kupim :D
Gospoda Ministarka

#1352 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

zamzija wrote::D znam al džaba, volim i da opipam i isprobam prije nego što kupim :D
I da vidim da li je to nesto sta ja mogu nositi i kako se osjecam u tome.
Tikvica

#1353 Re: What to wear???

Post by Tikvica »

Gospoda Ministarka wrote: Image
.
Ima li negdje u Sarajevu kupiti na ovaj fazon suknju ili haljinu (radije bih haljinu)? Rado bih ovakvu kombinaciju na sebe stavila ;-) ostale dodatke kombinaciji imam :thumbup:
Better Man

#1354 Re: What to wear???

Post by Better Man »

alica.k wrote:ma imam ja sivacu, isprva sam i htjela sasiti, ali jako kvalitetna masina (kupljena u bagatu za nemale pare) se razvalila i sad nicemu ne sluzi :S

ujedno i upozorenje svima koji misle kupiti, nove bagat masine klincu ne valjaju, a servis im je samo takav...trazite polovnu stariju. te su jos uvijek naj.
Moj tata je majstor za popravke sivacih masina. To mu je bila profesija. I sad u penziji se bavi time. Sta se on napopravljao Bagat masina i Singger masina, broja nema.
Mrs.Zurbrigen

#1355 Re: What to wear???

Post by Mrs.Zurbrigen »

jako mi se svidja ovaj thread. i nadinkin blog. iako nisam neki fesn viktim, redovno ga pratim.

:thumbup:
eluna

#1356 Re: What to wear???

Post by eluna »

Bullet Tooth Tony wrote:hajmo djevojke pomoGnite :D , ovo sam isto trazio prosle godine , medjutim nista, ove godine mi bas treba...ubrzo .... ko bi mi mogao sasiti ovo odjelo u Sarajevu, gdje kupiti materijal ? :D

Image
ruku na srce, i ja bih ovo odijelo i to sa sve košuljom i kravatom :D inače imam par kravata koje nosim, i to obavezno u kombinaciji sa štiklama
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#1357 Re: What to wear???

Post by ALexis »

djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
(da ne bude da nisam prijavila a vi se trudile da mi pomognete)
Nadinka

#1358 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

ALexis wrote:djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
Ja sam svracala do naf naf, nisma sigurna da sma vidjela onu sto i kacila sliku, ali onih snizenih ima jos, kao i jos raznih mnogo lijepi :) otidji obavezno

a evo malo i plave kosulje
http://malezensketeme-basics.blogspot.com/

hej zene, ne komentarisete nista pa ne znam ni jel gledate ni jel vam se svidja :)
eluna

#1359 Re: What to wear???

Post by eluna »

Nadinka wrote:
ALexis wrote:djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
Ja sam svracala do naf naf, nisma sigurna da sma vidjela onu sto i kacila sliku, ali onih snizenih ima jos, kao i jos raznih mnogo lijepi :) otidji obavezno

hej zene, ne komentarisete nista pa ne znam ni jel gledate ni jel vam se svidja :)
prije će biti da ti baš i ne gledaš ...... ja tamo napisah da bi ubila za one smeđe pantalone - malo šire nogavice - i pitala ima li gdje ali nisam dobila odgovor :lol: :lol: :lol: :lol:
Nadinka

#1360 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eluna wrote:
Nadinka wrote:

prije će biti da ti baš i ne gledaš ...... ja tamo napisah da bi ubila za one smeđe pantalone - malo šire nogavice - i pitala ima li gdje ali nisam dobila odgovor :lol: :lol: :lol: :lol:
jel one sa teksas kosuljom sto su bile? pa ostavila sam ti post kao odgovor??
http://malezensketeme-kakonositi.blogsp ... alemu.html
eluna

#1361 Re: What to wear???

Post by eluna »

žene..... znam da nije iz naše sfere, ali jako jako hitno mi je (kako se ranije nisam sjetila da vas pitam :oops: )

gdje i kako doći do sportskih dresova, profesionalnih, osim FIS Vitez, Intersport (preskupi) ..... šije Salteks Sarajevo, ..... znate li još koga???

treba mi ukupno 20-ak dresova u plavoj i narandžastoj boji - tačnije 11 plavih i 9 narandžastih dresova za fudbal :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) UPOMOOOOOOOOOĆ!!!!!!!!!!!!
eluna

#1362 Re: What to wear???

Post by eluna »

@nadinka

:oops: bit će da ja ne gledam ..... ali ne znam ti ja zavirivat u te blogove :-) :-)

e sad pitanje za koje očekujem paljbu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

(a gdje je Mango??) pppppsssssssssssttttttttttttt
Nadinka

#1363 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eluna wrote:@nadinka

:oops: bit će da ja ne gledam ..... ali ne znam ti ja zavirivat u te blogove :-) :-)

e sad pitanje za koje očekujem paljbu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nisam upratila jesil iz saraj? Mango je na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema carsiji, ne mozes ga fulati
Cholina_Lokica

#1364 Re: What to wear???

Post by Cholina_Lokica »

Nadinka wrote:

Nisam upratila jesil iz saraj? Mango je na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema carsiji, ne mozes ga fulati
Ima i u alti, doduse manji je...
eluna

#1365 Re: What to wear???

Post by eluna »

Nadinka wrote:

ama nadi, jašta radi iz sarajeva - samo ne idem prema čaršiji (osim okolo autom) a razgledanje izloga mi stvara nervozu :roll:
sa_love

#1366 Re: What to wear???

Post by sa_love »

@nadinka
Nisam nikad nista komentarisala, ali stalno prativ sve sto stavis... predivno!!! :thumbup: :thumbup:
sa_love

#1367 Re: What to wear???

Post by sa_love »

Cholina_Lokica wrote:
Nadinka wrote:

Ima i u alti, doduse manji je...
ne kupuj u mangu, svi to imaju :-D
zamzija

#1368 Re: What to wear???

Post by zamzija »

sa_love wrote:@nadinka
Nisam nikad nista komentarisala, ali stalno prativ sve sto stavis... predivno!!! :thumbup: :thumbup:
Komentariši, moraš, inače ne zna nadinka da čitaš :)
I svakako neke svoje prijedloge napiši :)
eluna

#1369 Re: What to wear???

Post by eluna »

@SA_LOVE

baš me briga šta ko ima ..... meni se dopadaju pantalone :lol: :lol: :lol: :lol:
Nadinka

#1370 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

joj, hvala! trebam cure vasu podrsku,jer imam jos vece planove, ali polako, pa mozda ih i ostvarim
Nadinka

#1371 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

zamzija wrote:
Komentariši, moraš, inače ne zna nadinka da čitaš :)
I svakako neke svoje prijedloge napiši :)
hahaha, tako je zamzi, hvala na podrsci!
eluna

#1372 Re: What to wear???

Post by eluna »

eh žene, evo mene opet sa mojim fiks idejama ....

ima li igdje u gradu kupiti klasičnih SPORTSKIH muških košulja, tipa Versaceje imao prije par godine oneobične košulje sa džepićem .... treba mi plava sa prugicama :) (eto ti opet plava košulja nadi - samo muška :D :D )
Nadinka

#1373 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eluna wrote:eh žene, evo mene opet sa mojim fiks idejama ....

ima li igdje u gradu kupiti klasičnih SPORTSKIH muških košulja, tipa Versaceje imao prije par godine oneobične košulje sa džepićem .... treba mi plava sa prugicama :) (eto ti opet plava košulja nadi - samo muška :D :D )
takve kosulje inace imas uvijek u tommy hilfiger i onom njegovom u.s. polo --oboje bbi centar, u tomiju se mogu potrefiti na snizenju za do 100 km, inace su skuplje, ali pogledaj

tih sportskih kosulja isto ti ima GMS vitez

Springfiled ne znam kakvo je sad stanje, ali ja sam momku kupovala i tu
zamzija

#1374 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Nadinka

#1375 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Zamzi, ja sam prosle godine htjela naruciti iz vicotoria secreta haljinu koja se moze nositi na 8 nacina :)
Post Reply