What to wear???
Moderator: anex
-
zamzija
#1351 Re: What to wear???
-
Gospoda Ministarka
#1352 Re: What to wear???
I da vidim da li je to nesto sta ja mogu nositi i kako se osjecam u tome.zamzija wrote:znam al džaba, volim i da opipam i isprobam prije nego što kupim
- Tikvica
#1353 Re: What to wear???
Ima li negdje u Sarajevu kupiti na ovaj fazon suknju ili haljinu (radije bih haljinu)? Rado bih ovakvu kombinaciju na sebe stavilaGospoda Ministarka wrote:
.
- Better Man
#1354 Re: What to wear???
Moj tata je majstor za popravke sivacih masina. To mu je bila profesija. I sad u penziji se bavi time. Sta se on napopravljao Bagat masina i Singger masina, broja nema.alica.k wrote:ma imam ja sivacu, isprva sam i htjela sasiti, ali jako kvalitetna masina (kupljena u bagatu za nemale pare) se razvalila i sad nicemu ne sluzi :S
ujedno i upozorenje svima koji misle kupiti, nove bagat masine klincu ne valjaju, a servis im je samo takav...trazite polovnu stariju. te su jos uvijek naj.
-
Mrs.Zurbrigen
#1355 Re: What to wear???
jako mi se svidja ovaj thread. i nadinkin blog. iako nisam neki fesn viktim, redovno ga pratim.

- eluna
#1356 Re: What to wear???
ruku na srce, i ja bih ovo odijelo i to sa sve košuljom i kravatomBullet Tooth Tony wrote:hajmo djevojke pomoGnite, ovo sam isto trazio prosle godine , medjutim nista, ove godine mi bas treba...ubrzo .... ko bi mi mogao sasiti ovo odjelo u Sarajevu, gdje kupiti materijal ?
![]()
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#1357 Re: What to wear???
djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
(da ne bude da nisam prijavila a vi se trudile da mi pomognete)
- Nadinka
#1358 Re: What to wear???
Ja sam svracala do naf naf, nisma sigurna da sma vidjela onu sto i kacila sliku, ali onih snizenih ima jos, kao i jos raznih mnogo lijepiALexis wrote:djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
a evo malo i plave kosulje
http://malezensketeme-basics.blogspot.com/
hej zene, ne komentarisete nista pa ne znam ni jel gledate ni jel vam se svidja
- eluna
#1359 Re: What to wear???
prije će biti da ti baš i ne gledaš ...... ja tamo napisah da bi ubila za one smeđe pantalone - malo šire nogavice - i pitala ima li gdje ali nisam dobila odgovorNadinka wrote:Ja sam svracala do naf naf, nisma sigurna da sma vidjela onu sto i kacila sliku, ali onih snizenih ima jos, kao i jos raznih mnogo lijepiALexis wrote:djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
(da ne bude da nisam prijavila a vi se trudile da mi pomognete)otidji obavezno
hej zene, ne komentarisete nista pa ne znam ni jel gledate ni jel vam se svidja
- Nadinka
#1360 Re: What to wear???
jel one sa teksas kosuljom sto su bile? pa ostavila sam ti post kao odgovor??eluna wrote:prije će biti da ti baš i ne gledaš ...... ja tamo napisah da bi ubila za one smeđe pantalone - malo šire nogavice - i pitala ima li gdje ali nisam dobila odgovorNadinka wrote:Ja sam svracala do naf naf, nisma sigurna da sma vidjela onu sto i kacila sliku, ali onih snizenih ima jos, kao i jos raznih mnogo lijepiALexis wrote:djevojke, samo da vam prijavim da jos nisam otisla pogledati haljinu, ne mogu da nadjem vremena.
(da ne bude da nisam prijavila a vi se trudile da mi pomognete)otidji obavezno
hej zene, ne komentarisete nista pa ne znam ni jel gledate ni jel vam se svidja![]()
![]()
![]()
http://malezensketeme-kakonositi.blogsp ... alemu.html
- eluna
#1361 Re: What to wear???
žene..... znam da nije iz naše sfere, ali jako jako hitno mi je (kako se ranije nisam sjetila da vas pitam
)
gdje i kako doći do sportskih dresova, profesionalnih, osim FIS Vitez, Intersport (preskupi) ..... šije Salteks Sarajevo, ..... znate li još koga???
treba mi ukupno 20-ak dresova u plavoj i narandžastoj boji - tačnije 11 plavih i 9 narandžastih dresova za fudbal
UPOMOOOOOOOOOĆ!!!!!!!!!!!!
gdje i kako doći do sportskih dresova, profesionalnih, osim FIS Vitez, Intersport (preskupi) ..... šije Salteks Sarajevo, ..... znate li još koga???
treba mi ukupno 20-ak dresova u plavoj i narandžastoj boji - tačnije 11 plavih i 9 narandžastih dresova za fudbal
- eluna
#1362 Re: What to wear???
@nadinka
bit će da ja ne gledam ..... ali ne znam ti ja zavirivat u te blogove
e sad pitanje za koje očekujem paljbu
(a gdje je Mango??) pppppsssssssssssttttttttttttt
e sad pitanje za koje očekujem paljbu
- Nadinka
#1363 Re: What to wear???
Nisam upratila jesil iz saraj? Mango je na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema carsiji, ne mozes ga fulatieluna wrote:@nadinka
![]()
![]()
e sad pitanje za koje očekujem paljbu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#1364 Re: What to wear???
Ima i u alti, doduse manji je...Nadinka wrote:Nisam upratila jesil iz saraj? Mango je na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema carsiji, ne mozes ga fulatieluna wrote:@nadinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#1365 Re: What to wear???
ama nadi, jašta radi iz sarajeva - samo ne idem prema čaršiji (osim okolo autom) a razgledanje izloga mi stvara nervozuNadinka wrote:Nisam upratila jesil iz saraj? Mango je na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema carsiji, ne mozes ga fulatieluna wrote:@nadinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sa_love
#1366 Re: What to wear???
@nadinka
Nisam nikad nista komentarisala, ali stalno prativ sve sto stavis... predivno!!!

Nisam nikad nista komentarisala, ali stalno prativ sve sto stavis... predivno!!!
- sa_love
#1367 Re: What to wear???
ne kupuj u mangu, svi to imajuCholina_Lokica wrote:Ima i u alti, doduse manji je...Nadinka wrote:Nisam upratila jesil iz saraj? Mango je na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema carsiji, ne mozes ga fulatieluna wrote:@nadinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zamzija
#1368 Re: What to wear???
Komentariši, moraš, inače ne zna nadinka da čitašsa_love wrote:@nadinka
Nisam nikad nista komentarisala, ali stalno prativ sve sto stavis... predivno!!!![]()
I svakako neke svoje prijedloge napiši
- eluna
#1369 Re: What to wear???
@SA_LOVE
baš me briga šta ko ima ..... meni se dopadaju pantalone

baš me briga šta ko ima ..... meni se dopadaju pantalone
- Nadinka
#1370 Re: What to wear???
joj, hvala! trebam cure vasu podrsku,jer imam jos vece planove, ali polako, pa mozda ih i ostvarimsa_love wrote:@nadinka
Nisam nikad nista komentarisala, ali stalno prativ sve sto stavis... predivno!!!![]()
- Nadinka
#1371 Re: What to wear???
hahaha, tako je zamzi, hvala na podrsci!zamzija wrote:Komentariši, moraš, inače ne zna nadinka da čitašsa_love wrote:@nadinka
![]()
I svakako neke svoje prijedloge napiši
- eluna
#1372 Re: What to wear???
eh žene, evo mene opet sa mojim fiks idejama ....
ima li igdje u gradu kupiti klasičnih SPORTSKIH muških košulja, tipa Versaceje imao prije par godine oneobične košulje sa džepićem .... treba mi plava sa prugicama
(eto ti opet plava košulja nadi - samo muška
)
ima li igdje u gradu kupiti klasičnih SPORTSKIH muških košulja, tipa Versaceje imao prije par godine oneobične košulje sa džepićem .... treba mi plava sa prugicama
- Nadinka
#1373 Re: What to wear???
takve kosulje inace imas uvijek u tommy hilfiger i onom njegovom u.s. polo --oboje bbi centar, u tomiju se mogu potrefiti na snizenju za do 100 km, inace su skuplje, ali pogledajeluna wrote:eh žene, evo mene opet sa mojim fiks idejama ....
ima li igdje u gradu kupiti klasičnih SPORTSKIH muških košulja, tipa Versaceje imao prije par godine oneobične košulje sa džepićem .... treba mi plava sa prugicama(eto ti opet plava košulja nadi - samo muška
![]()
)
tih sportskih kosulja isto ti ima GMS vitez
Springfiled ne znam kakvo je sad stanje, ali ja sam momku kupovala i tu
-
zamzija
- Nadinka
#1375 Re: What to wear???
Zamzi, ja sam prosle godine htjela naruciti iz vicotoria secreta haljinu koja se moze nositi na 8 nacina