Kralj sihajvan76 wrote:Jebeš šerifa koji ne zna da postoji zatvor na par sati vožnje od grada u kom je provodio zakon i red
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moderator: _BataZiv_0809
Kralj sihajvan76 wrote:Jebeš šerifa koji ne zna da postoji zatvor na par sati vožnje od grada u kom je provodio zakon i red
Čisto onako, kad je to on rekao da ne zna da postoji onaj zatvor? U saveznoj državi Georgia, u kojoj se radnja odvija, postoji, koliko nađoh, 81 zatvor... Pa mogao je krenuti prema bilo kojem zatvoru, ali valjda nije baš logično ići u zgradu u kojoj je zatvoreno oko 1000 walkera, osim ako te nužda ne natjera, kao što je njih tada...hajvan76 wrote:Jebeš šerifa koji ne zna da postoji zatvor na par sati vožnje od grada u kom je provodio zakon i red
Agree with youdarius_maximus wrote:Bit će puno bolje, već pred kraj druge...
Nažalost, u drugoj sezoni su odlučili dosta vezati radnju za jednu lokaciju jer je jeftinije snimati u zatvorenim prostorima, pa su se pred kraj dozvali...
Ti bas gotivis seriju kad ti se dalo guglati o zatvorima, samo da bi dokazao da to nije fula. Morgan mu zabi ostricu od 10cm u rame, a on se oporavio kao da je ogrebotina u pitanju, sve to u par sati...darius_maximus wrote:Čisto onako, kad je to on rekao da ne zna da postoji onaj zatvor? U saveznoj državi Georgia, u kojoj se radnja odvija, postoji, koliko nađoh, 81 zatvor... Pa mogao je krenuti prema bilo kojem zatvoru, ali valjda nije baš logično ići u zgradu u kojoj je zatvoreno oko 1000 walkera, osim ako te nužda ne natjera, kao što je njih tada...hajvan76 wrote:Jebeš šerifa koji ne zna da postoji zatvor na par sati vožnje od grada u kom je provodio zakon i red
Još jedna druga stvar. Ako je zatvor udaljen nekoliko sati, recimo 3, od mjesta u kojem je on bio šerif, to je otprilike 150-200 kilometara od njegovog "sela"... Pošto je Georgia 370 kilometara široka i 480 kilometara duga, taj zatvor je pola savezne države udaljen od njega na početku serije, sigurno nije prvi na koji bi naišao kada bi tražio zatvor...
Što se zadnje epizode tiče, odlična, iako malo Carl vadi živce, ali recimo da odrasta brzo i u nenormalnim uvjetima, pa hoce da dokaze babi da je dostojan i snažan... Jedva čekam sukob sa Guvernerom, uz Daryla i Michonne, očekujem rutinsku pobjedu, samo da Merle šte ne zajebe...
Recimo da mi je ponedjeljak postao puno draži dan.KPNCTNJAH wrote:Ti bas gotivis seriju kad ti se dalo guglati o zatvorima, samo da bi dokazao da to nije fula. Morgan mu zabi ostricu od 10cm u rame, a on se oporavio kao da je ogrebotina u pitanju, sve to u par sati...darius_maximus wrote:Čisto onako, kad je to on rekao da ne zna da postoji onaj zatvor? U saveznoj državi Georgia, u kojoj se radnja odvija, postoji, koliko nađoh, 81 zatvor... Pa mogao je krenuti prema bilo kojem zatvoru, ali valjda nije baš logično ići u zgradu u kojoj je zatvoreno oko 1000 walkera, osim ako te nužda ne natjera, kao što je njih tada...hajvan76 wrote:Jebeš šerifa koji ne zna da postoji zatvor na par sati vožnje od grada u kom je provodio zakon i red
Još jedna druga stvar. Ako je zatvor udaljen nekoliko sati, recimo 3, od mjesta u kojem je on bio šerif, to je otprilike 150-200 kilometara od njegovog "sela"... Pošto je Georgia 370 kilometara široka i 480 kilometara duga, taj zatvor je pola savezne države udaljen od njega na početku serije, sigurno nije prvi na koji bi naišao kada bi tražio zatvor...
Što se zadnje epizode tiče, odlična, iako malo Carl vadi živce, ali recimo da odrasta brzo i u nenormalnim uvjetima, pa hoce da dokaze babi da je dostojan i snažan... Jedva čekam sukob sa Guvernerom, uz Daryla i Michonne, očekujem rutinsku pobjedu, samo da Merle šte ne zajebe...
Edit: vidim da su Darylu nabavili novi samostrijel
E kako bi ja volio da mogu to sve samo tako lagano popušit.KPNCTNJAH wrote:Ti bas gotivis seriju kad ti se dalo guglati o zatvorima, samo da bi dokazao da to nije fula. Morgan mu zabi ostricu od 10cm u rame, a on se oporavio kao da je ogrebotina u pitanju, sve to u par sati...darius_maximus wrote:Čisto onako, kad je to on rekao da ne zna da postoji onaj zatvor? U saveznoj državi Georgia, u kojoj se radnja odvija, postoji, koliko nađoh, 81 zatvor... Pa mogao je krenuti prema bilo kojem zatvoru, ali valjda nije baš logično ići u zgradu u kojoj je zatvoreno oko 1000 walkera, osim ako te nužda ne natjera, kao što je njih tada...hajvan76 wrote:Jebeš šerifa koji ne zna da postoji zatvor na par sati vožnje od grada u kom je provodio zakon i red
Edit: vidim da su Darylu nabavili novi samostrijel
A što ljudi gotive tog rednecka?VenomousV wrote:who's your favorite character and why is it daryl dixon?
da se upisem
ioannes wrote:jedna druga stvar...
ja sam uvijek bio misljenja da se epizoda u Americi emitira Nedjeljom...i bude dan poslje online. vecinom ponedjeljkom
sad mi bas upade u oci na kraju epizoda govori "watching the Walking Dead next thursday"??
VenomousV wrote:who's your favorite character and why is it daryl dixon?
da se upisem
Pazi, "po svoj prilici", "ja mislim", itd. su tvoje viđenje serije... Ja uživam u atmosferi i likovima, ti gledaš jel' vjerovatnije da mu je Morgan pogodio neku arteriju ili ne i da li je modrica lom rebara ili samo modrica... Svakom svoje, ja lično mislim da se nekad pretjeruje sa sitničarenjem, ali to je samo moje mišljenje...hajvan76 wrote: E kako bi ja volio da mogu to sve samo tako lagano popušit.
Kad si već kod Morgana, lik pokupi metak u pancirku, rebra polomljena po svoj prilici, ali to ga ne zaustavlja da baca zombulje na kamaru dva'est minuta nakon što se dig'o iz nesvjesti.
Šmrkn'o brzinu vjerojatno, pa mu svejedno.

darius_maximus wrote:Pazi, "po svoj prilici", "ja mislim", itd. su tvoje viđenje serije... Ja uživam u atmosferi i likovima, ti gledaš jel' vjerovatnije da mu je Morgan pogodio neku arteriju ili ne i da li je modrica lom rebara ili samo modrica... Svakom svoje, ja lično mislim da se nekad pretjeruje sa sitničarenjem, ali to je samo moje mišljenje...hajvan76 wrote: E kako bi ja volio da mogu to sve samo tako lagano popušit.
Kad si već kod Morgana, lik pokupi metak u pancirku, rebra polomljena po svoj prilici, ali to ga ne zaustavlja da baca zombulje na kamaru dva'est minuta nakon što se dig'o iz nesvjesti.
Šmrkn'o brzinu vjerojatno, pa mu svejedno.
Što se tiče Daryla...
pa ima i toga, mog'o bi on zaprenzat onu malu, ionako se šmekajuIsner wrote:Hajd fino priznajte da ste ljubomorni na Carla...
Još u narednoj sezoni kad malac pocne i povaljivat, mnogi ce svisnut od muke