Nadam se da tene neće ocariniti...
Hvala Chuckie
Moderator: anex
ja ti sportsku opremu kupujem samo na kitbag.com budu nevjerovatna snizenja, a dostava prebrza.acb123 wrote:Da li ko narucuje sa http://www.prodirectsoccer.com/ ? Imate li iskustva?
Da li bi neko bio spreman naručiti uz prethodni dogovor oko predaje novca?
da, dole lijevo imas item location, odaberes lokaciju. pomaze puno. al kineze josh niko nije uspio isfiltriratnewklear wrote:Kad tražim neki artikal na ebay, da li postoji opcija da filtriram sellere - da izbacim ove iz Kine (kojih je najviše) a da ostavim iz UK ili USA?
Ili moram otvarati svaki artikal da vidim odakle je prodavač?
Ovdje vidim samolevatcom wrote:da, dole lijevo imas item location, odaberes lokaciju. pomaze puno. al kineze josh niko nije uspio isfiltriratnewklear wrote:Kad tražim neki artikal na ebay, da li postoji opcija da filtriram sellere - da izbacim ove iz Kine (kojih je najviše) a da ostavim iz UK ili USA?
newklear wrote:Ovdje vidim samolevatcom wrote:da, dole lijevo imas item location, odaberes lokaciju. pomaze puno. al kineze josh niko nije uspio isfiltriratnewklear wrote:Kad tražim neki artikal na ebay, da li postoji opcija da filtriram sellere - da izbacim ove iz Kine (kojih je najviše) a da ostavim iz UK ili USA?
on eBay.com
US Only
North America
Worldwide
Ovo zadnje uključuje (vjerovatno i Kineze) a nema samo UK... Možda griješim?
nisi jedini ako ti je za utjehulevatcom wrote:samo ja cekam joshboracha wrote:procepilo je iz uk
Da li ste dobili pakete iz UK?Strauss wrote:nisi jedini ako ti je za utjehulevatcom wrote:samo ja cekam joshboracha wrote:procepilo je iz ukod 25 maja cekam tri paketa iz uk..
Ništa, sačekat ću još koji dan, a onda otvaram case.quarterback wrote:sacekaj jos malo, bitno je da si prosao korak kontaktiranja sellera...
ja bih sacekao jos 7 dana i pokrenuo povrat novca
Cekaj do 44.dana i onda otvori case. Kasnije je lako vratiti novac ako ti stigne paket na adresu.Haris033 wrote:Ništa, sačekat ću još koji dan, a onda otvaram case.quarterback wrote:sacekaj jos malo, bitno je da si prosao korak kontaktiranja sellera...
OK. Hvala na savjetu!motorola01 wrote:Cekaj do 44.dana i onda otvori case. Kasnije je lako vratiti novac ako ti stigne paket na adresu.Haris033 wrote:Ništa, sačekat ću još koji dan, a onda otvaram case.quarterback wrote:sacekaj jos malo, bitno je da si prosao korak kontaktiranja sellera...
meni ove hefte stigla dva paketa.. jos jedan cekam (isto tene), negdje 25 maja narucene..Haris033 wrote:Da li ste dobili pakete iz UK?Strauss wrote:nisi jedini ako ti je za utjehulevatcom wrote:
samo ja cekam joshod 25 maja cekam tri paketa iz uk..
Za jedan paket kojeg sam uplatio 10.05. sam dobio povrat novca. Ostao mi je još jedan (tene), koji je uplaćen 28.05.2012.g. Da li i za njega da tražim povrat novca ili da još čekam??? Seller mi ne odgovara, a postavio sam mu pitanje prije 2 dana.![]()
Šta se ovo dešava sa dostavom, prije je iz UK išlo sve glatko, i najviše što sam čekao na isporuku je bilo 16 dana.
Nadam se da si shvatio.Haris033 wrote:OK. Hvala na savjetu!motorola01 wrote:quarterback wrote:sacekaj jos malo, bitno je da si prosao korak kontaktiranja sellera...
Cekaj do 44.dana i onda otvori case. Kasnije je lako vratiti novac ako ti stigne paket na adresu.
Shvatio sam, ali nema potrebe za otvaranjem, jer su mi tene iz UK stigle juče i to samo uz 3,5 KM troškovamotorola01 wrote:Nadam se da si shvatio.
44. dan od dana kada si narucio artikal.
Hrvatska posta je obavijestila da kasne svi paketi i da ce kasniti...HRVATSKA POŠTA izvijestila je kako je primila obavijest od Poštanske uprave Velike Britanije da je došlo do određenih problema u zrakoplovnom prijevozu poštanskih pošiljaka na relaciji London-Zagreb, kao i na relacijama prema drugim državama regije.
IZ HP-a su pojasnili kako se zbog problema u prijenosu velikog broja pošiljaka, posebice onih koje preko Velike Britanije pristižu iz Hong Konga, pošiljke nalaze u zračnoj luci Heathrow i otpremaju se što je brže moguće, a u skladu s raspoloživim kapacitetima.
Također, izvijestili su i kako je Royal Mail poduzeo odgovarajuće mjere da se poštanski promet na relaciji London-Zagreb normalizira do kraja lipnja te se korisnicima ispričavaju korisnicima na mogućem kašnjenju pošiljaka.