PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1351 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by KatarinaKosaca »

Ako je politika restorana da ne primaju bicikliste znojne i uprljane, nego samo one koji mirišu, to je njihovo pravo. I ako će da propadnu, oni su izabrali ciljnu grupu i slijede je. Hoće li propasti ili ne, do njih je
Ne bih , lično, voljela sjediti u kafani, bašti da za stolom sjedi "sportista" koji se nije istuširao i bazdi na znoj... nikako.
Better Man

#1352 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:Ako je politika restorana da ne primaju bicikliste znojne i uprljane, nego samo one koji mirišu, to je njihovo pravo. I ako će da propadnu, oni su izabrali ciljnu grupu i slijede je. Hoće li propasti ili ne, do njih je
Ne bih , lično, voljela sjediti u kafani, bašti da za stolom sjedi "sportista" koji se nije istuširao i bazdi na znoj... nikako.
Kako će se neko istuširati ako je na biciklističkoj turi i svratio da se osvježi. Meni takvi ljudi ne smetaju. Više mi smetaju kreteni koji puše pored tbe za susjednim stolom i to u restoranu i sa jasno istaknutim znakom zabrane pušenja.
Nefs-i Mulhima

#1353 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Nefs-i Mulhima »

Salon namjestaja Savnici - dobrinja.

Ne izdaju fiskalne racune (3 puta kod njih kupovao) vec predracun koji nije validan. Ispred racun hemijskom napisu pred... Na kraju misteriozno to postane racun.

Jednom komoda dovucena ostecena, drugi put pogresna.

Na kritiku skretanje paznje na navedeno totalno neljubazni i svadzalacki nastrojeni...
mudrac2

#1354 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by mudrac2 »

Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ako je politika restorana da ne primaju bicikliste znojne i uprljane, nego samo one koji mirišu, to je njihovo pravo. I ako će da propadnu, oni su izabrali ciljnu grupu i slijede je. Hoće li propasti ili ne, do njih je
Kako će se neko istuširati ako je na biciklističkoj turi i svratio da se osvježi. Meni takvi ljudi ne smetaju. Više mi smetaju kreteni koji puše pored tbe za susjednim stolom i to u restoranu i sa jasno istaknutim znakom zabrane pušenja.
smokeri su posebna priča. Sinonim za drskost i nekulturu.
Toffee karamela

#1355 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Toffee karamela »

Šalterzada u birou za zapošljavanje opštine Centar (i to skoro pa pred penzijom), ja ulazim,

"Dobro jutro, mogu li zakazati termin za konsultacije sa svojom referenticom"?

Šalterzada: "Mi ne zakazujemo takve vrste sastanaka" :shock:

Inače očekivali biste pored ovolike nezaposlenosti da biro vrvi ljudima, ono par puta što sam navratila nisam srela više od 5 osoba i to u špicu. Mandale inače vrata već u 14.00.
šatirana_ljubičica

#1356 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by šatirana_ljubičica »

Toffee karamela wrote:Šalterzada u birou za zapošljavanje opštine Centar (i to skoro pa pred penzijom), ja ulazim,

"Dobro jutro, mogu li zakazati termin za konsultacije sa svojom referenticom"?

Šalterzada: "Mi ne zakazujemo takve vrste sastanaka" :shock:

Inače očekivali biste pored ovolike nezaposlenosti da biro vrvi ljudima, ono par puta što sam navratila nisam srela više od 5 osoba i to u špicu. Mandale inače vrata već u 14.00.

Šalterzada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
šta ona zna šta zakazuje
winkiewinkie

#1357 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by winkiewinkie »

Tony Soprano wrote:Kamconnecting
Izbjegavajte govna i u sirokom luku ih zaobilazite, prvo sam uzeo mobitel, koji nije bio u stanju da drzi mrezu vise od sat vremena, non-stop je gubio signal i bio je veoma slab. Zatim sam uzeo nov mobitel, drugi slot sim kartice ne radi.

Imaju prenapuhane cijene , ne znam ko još kupuje od njih ... ali ako su ti bez raspravljanja zamjenili prošli mobitel kad je kvar utvrđen ili ponudili povrat novca onda nije do njih već su te jednostavno maleri zahvatili.
duminjo

#1358 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by duminjo »

Dodjem u frizerski i pitam za sisanje. Djevojčica sa osmjehom kaže za 20-ak minuta. Super, odoh do mesare i pijace završit sta treba i taman me eto nazad za 20-ak minuta. Tako i bude, ja u frizerski, djevojčica se kao malo izvinjava jer ne može još. Hajd OK, odoh odmah pored kaficu popit ( DVA METRA KAFIC OD FRIZERAKOG) I kazem joj kad bude mogla samo da mi "mahne".
Sjednem i čekam konobara u 15:29. Kafu dobijem u 15:42. :lol: Sada je 15:59, djevojčica iz frizerskog još ne mase. Sisanje je inače 7 KM a svaki put ostavim 10 i zahvalim se pa me kao lafo i paze.
Ne mogu vise da me paze. Odoh im mahnut i zahvaliti se.

Kafić "aquarius"
Frizerski "ko te sisa"
Manu

#1359 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Manu »

duminjo wrote:Dodjem u frizerski i pitam za sisanje. Djevojčica sa osmjehom kaže za 20-ak minuta. djevojčica se kao malo izvinjava jer ne može još. Hajd OK, odoh odmah pored kaficu popit I kazem joj kad bude mogla samo da mi "mahne".
...djevojčica iz frizerskog još ne mase. Sisanje je inače 7 KM a svaki put ostavim 10 i zahvalim se pa me kao lafo i paze.
Pa na drugoj temi pišu kako je sisanje (bez završetka u usta), i to neke starke krezube u pitanju, cvaja i naviše. Ti si odlično proš'o! :mrgreen:
Vitezanin

#1360 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Vitezanin »

Samo da dodam ovdje na listu lika koji radi u onom turističkom uredu na Baščaršiji, nimalo se ne trudi da bude ljubazan. Ni djevojka koja je tu radila ( ne znam je li radi) nije bila nimalo ljubazna, mogu misliti kakav dojam ostavljaju na strane turiste.
greenergy

#1361 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by greenergy »

winkiewinkie wrote:
Tony Soprano wrote:Kamconnecting
Izbjegavajte govna i u sirokom luku ih zaobilazite, prvo sam uzeo mobitel, koji nije bio u stanju da drzi mrezu vise od sat vremena, non-stop je gubio signal i bio je veoma slab. Zatim sam uzeo nov mobitel, drugi slot sim kartice ne radi.

Imaju prenapuhane cijene , ne znam ko još kupuje od njih ... ali ako su ti bez raspravljanja zamjenili prošli mobitel kad je kvar utvrđen ili ponudili povrat novca onda nije do njih već su te jednostavno maleri zahvatili.
Šverceri, prodaju Motorola iz praistorije, po cijenama novih. a nove uopšte nemaju.
Vitezanin

#1362 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Vitezanin »

Nije baš Sarajevo, ali je neposredna blizina;

http://sarajevoto.com/kiseljak-tours-bojo-zdravko

NAJGORI PRIJEVOZNIK koji može postojati. Već godinama ima sve manje i manje korisnika samo što mi nismo znali. Godinama niko iz Kiseljaka neće da se vozi njime jer je čovjek prevarant, lažov, neodgovoran i ima neispravna vozila. Ovo nas je doslovno moglo koštati života na jednom putu koji sam imao sa skupinom mladih iz BiH.

Ni slučajno ako naletite na Boju ne koristite njegove usluge.
azurna_obala

#1363 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by azurna_obala »

Gospoje iza šaltera u opštini Centar....ne znam samo kako mogu i imaju pravo biti onako drske, odvratne i neljubazne, isto kao da sam došla da im iz ličnog džepa nešto tražim, počešvši od onih dole u sali, gdje od 4 šaltera za izdavanje rodnih listova radi jedna, pa do one gore na protokolu koja uopšte ne sluša šta joj govoriš, a ponaša se kao prema paščetu, samo što ti ne kaže mrš. A da ne zaboravim onu lujku što prodaje obrasce i takse... :roll:
Language

#1364 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Language »

neki konobar mali u Metropolisu, SCC
duminjo

#1365 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by duminjo »

Samo se na konobare žalite
Ductus Holedocus

#1366 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Ductus Holedocus »

Dama što radi u Fediju na Bascarsiji . Strašno je i u putu sresti. Koje je to djubre. Fuj
holowey

#1367 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by holowey »

Ductus Holedocus wrote:Dama što radi u Fediju na Bascarsiji . Strašno je i u putu sresti. Koje je to djubre. Fuj
detalji?
Ductus Holedocus

#1368 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Ductus Holedocus »

U radnju sam usla par puta i SVAKI put isto ponašanje. Hajde da se jednom desilo covjek bi i progutao kontajuci da je samo loš dan i da nam se svima dešava. Drska je , nelulturna i neusluzna. Prvo zamolim da mi snese nesto da vidim, nije htjela.. Kaže isto je ko ono što je već dohvatila. Nije bilo isto , ni boja ni debljina shpage... zamolim da mi da lanac , stade iza mene podboci se i dreknu se "koje". Pa jednom samo što sam usla (iako je bilo dosta musterije) obrati se meni maksuz da me upozori da je blizu kraj radnog vremena. Naslonih se na sto sa staklom , nesvjesno , ona se dreknu " ne naslanjaj se na to staklo" . Skitnica sam svugdje nos zavlacim i po svakakvim radnjama ulazim, ali mi se nikad ni slicno nije desilo. Još da napomena, da nije lično samo prema meni takva, i drugim nusterijama je u sličnom tonu odgovarala
drndalo

#1369 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by drndalo »

A sto je ne posla u 3 lijepe PM ???
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1370 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by _BataZiv_0809 »

Marks centar za jezike.
Hakiz

#1371 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Hakiz »

drndalo wrote:A sto je ne posla u 3 lijepe PM ???
Pa ono šta želi kupiti samo tamo ima. Pa šta ima veye, malu ću joj psovati kada izađem, ali ću se opet vratiti i trpiti jer tamo ima šta mi treba za kupiti.

Ali, nije to za osudu. Tako mi psujemo šefove a ne dajemo otkaze, psujemo vlasti a za njih glasamo. Tako smo istrenirani.
Naslovnica

#1372 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Naslovnica »

Ductus Holedocus wrote:Dama što radi u Fediju na Bascarsiji . Strašno je i u putu sresti. Koje je to djubre. Fuj
Hidžab shop?
drndalo

#1373 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by drndalo »

Pa ne mora je bas u 3 PM poslati, ali joj moze jasno reci da ni vlastita mater s njom tako ne razgovara, pa nece ni ona, jer nisu ovce zajedno cuvale...

Obicno takvim pomaze i kada kazes:"Izvinite molim vas, kako se vi to meni obracate!?" Ne znaj sta da kazu, pa zacepe...
mehoxy

#1374 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by mehoxy »

Ja ne znam sta vi ocekujete od radnika u kojekakvim usluznim objektima, kojima su plate i radni uslovi vecinom jadni. NIKO nece entuzijasticno raditi za 500 -600 km.

Meni je najgora neljubaznost u drzavnim institucijama, a tu je cesto i najveca.
drndalo

#1375 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by drndalo »

Ne ocekujem da mi noge ljube, ali minimum ljubaznosti i kulture koji se nosi od kuce, ocekujem... Ili bi voljeli da nemaju ni tih 500 ?
Post Reply