FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#1351 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne mislim na te rezultate Mleet-u
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1352 Re: FK Sloboda Tuzla
Oke, nisam upoznat s njegovim radom na biznis polju. 
- insomnia78
#1353 Re: FK Sloboda Tuzla
- korisnik.1
#1354 Re: FK Sloboda Tuzla
Posjeduje i špeditersku kompaniju tamo u Kentakiju. Ne znam šta da ti kažem koliko možemo računati na njega, za ovo godinu i po je ubacio oko 700 000 KM svojih novaca, ponudio se načelniku da on sam izgradi istočnu tribinu u zamjenu za poslovne prostore ispod na određeni period, pa mogu reći da ima dovoljno miliona na računu. Niko ne može garantovati da će sve srediti, ali ovo do sad šta je uradio, slobodno sad da ode mi ćemo mu bit zahvalni do neba.Eborg wrote:A koliko vi uopće možete računati na Husića glede finansijskog pokrića? Koliko znam on u SAD-u ima nekakvu školu za kamiondžije a u BiH radio-stanicu Kameleon. Ima li on još nekih biznisa, ovi mi ne zvuči nešto multi-milionski pa da sad možete birati koga ćete dovesti u BiH?
Sam Husić je izjavljivao da se moglo sve na horuk uradit, al' mu je naravno lakše ovako pomalo sređivat situaciju i otlaćivat dug, jer smo dobili i dosta sponzora koji će rješavat dug. Tako da je njemu odmah lakše od onoga kad je počeo, kad je on sve plaćao iz svog džepa. Jbg jest da je nekima smiješno, ali čovjek je biznismen i ne želi da baci svoj novac pa da ga neko smijeni (jer nije ni on nedodirljiv na svom mjestu). Ciljano je doveo Blaževića da probudi publiku koja ćemu puniti stadion, jer znamo kakav je Ćiro što se tiče toga.
Zatekla ga je ova situacija oko dugova, pa je izjavio da nema dugova od sebe bi uložio 3 miliona u igrače. Jbg malo ko bi danas dao tolike novce, ali hajde doći će i to vrijeme. Za mene je sposoban jbg, uspio je otpisati 220 000 KM duga prema subjektima (ne otplatiti, nego otpisati), i posluje u plusu sa Slobodom za godinu i po.
Pored Slobode na čelu je još jednog tuzlanskog kluba, Sloga Simin Han, e njima je u dogovoru sa MZ Simin Han napravio stadion sa tribinama. Ove godine su ušli u 2.FBiH, za tri godine tri ranga su napredovali.
- R2D2_SA
#1355 Re: FK Sloboda Tuzla
Prijatelju ja sam ovdje davno postavio pitanje čime se čovjek bavi, ali nisam dobio odgovor, samo da ima milione, ima biznis u Americi, ali bez ikakvih detalja.Eborg wrote:Sam je govorio o milionskim transferima - odakle? Uostalom, i Gracić ima pare, možda je i jači od Husića, pa opet Olimpic nikad da zaigra u Evropi.
Ono što na netu možeš pronaći jeste ova driver school za kamiondzije, ali ima i mnogo vecu firmu sa oko 50-ak velikih kamiona, spediterska firma je u pitanju, BiH Express Inc. Na CEO konferenciji u maju u Tuzli je govorio o sebi, evo detalja: http://www.pressing.ba/info/kolumne/sho ... e-naprijed
Mislim da ce Sloboda morati malo vise poraditi na uredjenju administracije u klubu, evo covjek gore kaze da je Vugdalic formalno sportski direktor, al Skupstina ga tek treba imenovati
Iz perspektive navijača Sarajeva, koji su se baš svega i svakakvih uprava nagledali od rata naovamo, sve ovo oko Husića više liči na situaciju sa Zijom Blekićem, nego na Vincenta Tana. Navijači Slobode ne smije pustiti mozak na pašu i bez imalo kritike samo aplaudirati. I ljudi sa najboljom namjerom griješe, treba ih korigirati, morate prepoznavati negativne stvari i kao navijači ukazivati na potrebu njihovog ispravljanja. Morate insistirati na transparentnosti, svega. Ako kažete da neki potez ne valja ne znači da pljujete na nekoga, već da želite pomoći. Tako gledajte i sugestije nas navijača drugih klubova, uostalom tema je FK Sloboda, imamo pravo učestvovati u njoj kao i bilo ko drugi. Sarajevo, Željezničar, Velež, Sloboda, Čelik su klubovi sa tradicijom, koji se moraju izdići iz osrednjosti, ne samo bosanske već i šire. Za ostale me zaboli, iskreno.
- korisnik.1
#1356 Re: FK Sloboda Tuzla
Pazi nešto R2D2 ti bi se možda trebao isključiti sa te pozicije navijača Sarajeva a gledati neutralno, jer ti očito samo preletiš i pogledaš šta ti odgovara odnosno ne odgovara.
Ja više puta pisao o Azmiru Husiću, čime se bavi, malo biografije o životu, ali naravno postovi se zagube u temi. Ti si ovdje više puta tražio da ti neko napiše, i uvijek dobiješ tačan i potpun odgovor. Ne razumijem šta ti još nije jasno, i zbog čega tražiš stalno da se tebi piše ?
Potenciraš na neku neuređenost i nedostatke, ako ti je neuređenost što piše Direktor umjesto Sportski Direktor, onda si upravu. Šta to u administraciji Slobode nije uređeno i šta nedostaje, tvoje neko zapažanje ?
Gdje, kako i čime je to Sloboda potcijenila PL ?
Opet da ponovim pošto ne čitaš: "Razlog zašto još uvijek nema zvaničnih transfera na Tušnju je Džimi, pošto se čeka da on dođe u nedjelju i obiđe infrastrukturu, ako ga to zadovolji i potpiše onda će sebi tražiti igrače. Ako Džimi ne potpiše ima alternativa trenera, koji će isto tako tražiti koji mu igrači odgovaraju."
Nigdje Sloboda ne kasni, prozivka je izvršena, trener će se znati nedjelju navečer, igrači koji se nisu pojavili na prozivci su opravdano odsutni ili se na njih više ne računa tako da je i tu sve jasno. Plan priprema objavljen, tako da sve ide svojim tokom.
A ti prijatelju ako misliš da jedan čovjek (aludiraš na Husića vjerovatno) može u isto vrijeme pregovarati sa Džimi Floyd Haselbenkom u Los Angelesu i Londonu, biti u Brazilu na SP, dogovoriti turnir u Osijeku sa ekipama Olimpica iz Sarajeva te Osijeka i Cibalije, rezervisati pripreme u Sloveniji, dogovoriti pripremne utakmice sa timovima Galatasaray, LOSC Lille, Partizan Beograd, Slavia Sofia, Dinamo Moskva, Karpaty, riješiti licencu za PL i pregovarati sa novim sponzorima ... onda ne znam, tvoje je mišljenje. Moje mišljenje je da ove poslove u isto vrijeme fizički nije moguće da obavi jedan čovjek, no to je moje mišljenje.
Opet ću da ponovim, cilj je da se radi postepeno, a ne na horuk, tako da ne znam šta očekujete toliko od nas kad smo mi prije godinu i po imali 13 igrača u klubu i ključ u bravi. Zbog toga što idemo postepeno, ubacujemo svoje navijače školovane i sposobne u Skupštinu kluba, ljude koji će se zalagati za Slobodu, a ne gospodu koja je u 4 godine prisustvovala jednoj sijednici Skupštine.
Ja više puta pisao o Azmiru Husiću, čime se bavi, malo biografije o životu, ali naravno postovi se zagube u temi. Ti si ovdje više puta tražio da ti neko napiše, i uvijek dobiješ tačan i potpun odgovor. Ne razumijem šta ti još nije jasno, i zbog čega tražiš stalno da se tebi piše ?
Potenciraš na neku neuređenost i nedostatke, ako ti je neuređenost što piše Direktor umjesto Sportski Direktor, onda si upravu. Šta to u administraciji Slobode nije uređeno i šta nedostaje, tvoje neko zapažanje ?
Gdje, kako i čime je to Sloboda potcijenila PL ?
Opet da ponovim pošto ne čitaš: "Razlog zašto još uvijek nema zvaničnih transfera na Tušnju je Džimi, pošto se čeka da on dođe u nedjelju i obiđe infrastrukturu, ako ga to zadovolji i potpiše onda će sebi tražiti igrače. Ako Džimi ne potpiše ima alternativa trenera, koji će isto tako tražiti koji mu igrači odgovaraju."
Nigdje Sloboda ne kasni, prozivka je izvršena, trener će se znati nedjelju navečer, igrači koji se nisu pojavili na prozivci su opravdano odsutni ili se na njih više ne računa tako da je i tu sve jasno. Plan priprema objavljen, tako da sve ide svojim tokom.
A ti prijatelju ako misliš da jedan čovjek (aludiraš na Husića vjerovatno) može u isto vrijeme pregovarati sa Džimi Floyd Haselbenkom u Los Angelesu i Londonu, biti u Brazilu na SP, dogovoriti turnir u Osijeku sa ekipama Olimpica iz Sarajeva te Osijeka i Cibalije, rezervisati pripreme u Sloveniji, dogovoriti pripremne utakmice sa timovima Galatasaray, LOSC Lille, Partizan Beograd, Slavia Sofia, Dinamo Moskva, Karpaty, riješiti licencu za PL i pregovarati sa novim sponzorima ... onda ne znam, tvoje je mišljenje. Moje mišljenje je da ove poslove u isto vrijeme fizički nije moguće da obavi jedan čovjek, no to je moje mišljenje.
Opet ću da ponovim, cilj je da se radi postepeno, a ne na horuk, tako da ne znam šta očekujete toliko od nas kad smo mi prije godinu i po imali 13 igrača u klubu i ključ u bravi. Zbog toga što idemo postepeno, ubacujemo svoje navijače školovane i sposobne u Skupštinu kluba, ljude koji će se zalagati za Slobodu, a ne gospodu koja je u 4 godine prisustvovala jednoj sijednici Skupštine.
- R2D2_SA
#1357 Re: FK Sloboda Tuzla
A ja tebi jos jednom da odgovorim jer ti ocito ne citas. Preletio sam sve postove i o Husicu nigdje konkretnih podataka kakvim se poslovima bavi, osim generalno posluje u Americi, ima milione. Jasno sada, ili da ovo napisem jos jednom? Drugo, super ti je podatak, koji do sada nije spominjan, da je nudio da gradi tribinu u zamjenu za koncesiju, tako sam shvatio, nad poslovnim prostorima koji bi bilo napravljeni u okviru tribine. Znaci nije samo ljubav, vec i licni poslovni interes. Klasicni sukob interesa. Zajebi pricu o ljubavi prema klubu, svako ganja neki svoj interes. Husic je preko Slobode izasao iz mraka, vise nije anonomni biznismen sa one strane bare, vec faca u dijelu domovine, a u medijima u cijeloj zemlji. Prijatelju najlakse je procitati sta se plasira iz kluba, treba znati citati izmedju redova. Sto se mene tice iskljucujem se iz daljnje rasprave. Sto sam mislio to sam i rekao, ostace zapisano, pa cemo vidjeti ko je bio u pravu.
- omega369
#1358 Re: FK Sloboda Tuzla
@korisnik
Covjek je 100% u pravu. Mozda iz perspektive tuzlaka sve ovo izgleda kao napredak, sto i jeste kad uzmes u obzir raspad od prije dvije godine. ali iz perspektive onih koji su slicnu 'proceduru' vec prosli, ovo je samo mali, mali pomak ka nekoj pozitivi i to da budemo malo i pristrasni i da kazemo da uz sve ovo nema koraka ka negativi, a ne bi se reklo da ih nema. kako god, nek vam je sa srecom, sto vise bh. kluba uredjenih kao fks bolji kvalitet lige, veci uspijesi, vise para...
Covjek je 100% u pravu. Mozda iz perspektive tuzlaka sve ovo izgleda kao napredak, sto i jeste kad uzmes u obzir raspad od prije dvije godine. ali iz perspektive onih koji su slicnu 'proceduru' vec prosli, ovo je samo mali, mali pomak ka nekoj pozitivi i to da budemo malo i pristrasni i da kazemo da uz sve ovo nema koraka ka negativi, a ne bi se reklo da ih nema. kako god, nek vam je sa srecom, sto vise bh. kluba uredjenih kao fks bolji kvalitet lige, veci uspijesi, vise para...
-
Eborg
#1359 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa sad, ko ima neki "drugačiji sistem" u BiH? Olimpic, Sarajevo, Sloboda i donekle Maestral Jajce. Vidjet ćemo je li to put kojim treba ići.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1360 Re: FK Sloboda Tuzla
Vjeruj mi da Oimpic nema apsolutno nikakav sistem. To je cisto mesetarski klub. Ono sto izvdaja Olimpic od drugih klubova jeste sto Gracic ima pare pa cim skuzi nekog talenta klepi ga i onda proda prvom prilikom. Rezultat ga ne interesuje, razvoj kluba takodjer, samo preprodaja igraca.Eborg wrote:Pa sad, ko ima neki "drugačiji sistem" u BiH? Olimpic, Sarajevo, Sloboda i donekle Maestral Jajce. Vidjet ćemo je li to put kojim treba ići.
-
Eborg
#1361 Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav je, da je, bolji je od javašluka u Čeliku, Borcu i sličnim klubovima koji imaju kapacitet a propadaju.
Zaboravih da dodam i Travnik, i oni sada imaju "gurača".
Zaboravih da dodam i Travnik, i oni sada imaju "gurača".
-
SSemir
#1362 Re: FK Sloboda Tuzla
covjek koji je sebi za zivota obezbijedio milione (a da ti milioni nisu zaradjeni u ratu u bih) je jedan uspjesan i pametan covjek. i drago mi je sto je vidio sebe u ulaganju u slobodu, to mi samo govori da sloboda nece propasti tako lako i da je covjek nece ostaviti tek tako. nego ce je dovesti do uspjeha i profitabilnosti.R2D2_SA wrote:A ja tebi jos jednom da odgovorim jer ti ocito ne citas. Preletio sam sve postove i o Husicu nigdje konkretnih podataka kakvim se poslovima bavi, osim generalno posluje u Americi, ima milione. Jasno sada, ili da ovo napisem jos jednom? Drugo, super ti je podatak, koji do sada nije spominjan, da je nudio da gradi tribinu u zamjenu za koncesiju, tako sam shvatio, nad poslovnim prostorima koji bi bilo napravljeni u okviru tribine. Znaci nije samo ljubav, vec i licni poslovni interes. Klasicni sukob interesa. Zajebi pricu o ljubavi prema klubu, svako ganja neki svoj interes. Husic je preko Slobode izasao iz mraka, vise nije anonomni biznismen sa one strane bare, vec faca u dijelu domovine, a u medijima u cijeloj zemlji. Prijatelju najlakse je procitati sta se plasira iz kluba, treba znati citati izmedju redova. Sto se mene tice iskljucujem se iz daljnje rasprave. Sto sam mislio to sam i rekao, ostace zapisano, pa cemo vidjeti ko je bio u pravu.
ne postoji niko na svijetu ko bi milione ulagao cisto onako, iz romantike. glup je svako ko to pomisli. pa i ti ako mislis da neko drugacije to rade. pa i Tan u tom tvom sarajevu
- BadCopy
#1363 Re: FK Sloboda Tuzla
A vezano za igrace i Dzimija (ukoliko dodje) Sumnjam da on poznaje igrace sa nasih prostora.Na koji nacin ih misli odrediti?
Od zla oca od gore matere
Od zla oca od gore matere
- korisnik.1
#1364 Re: FK Sloboda Tuzla
Ja i dalje ne razumijem šta hoćeš više od podataka. Konkretan podatak posjeduje autoškolu i špediciju, i to mu je generalno poslovanje. Špedicija osnovana 2004 godine, trenutno prevoze u 48 država, imaju 80 kamiona i 100 vozača te 12 zaposlenih u administraciji. Ja lično ne znam koliko obrće dolara godišnje, i mislim da taj podatak ne postoji na internetu. Ovo sve možeš naći na google ali je tebi to izgleda teško. Čovjeka nema na Wikipediji, ako si mislio na nju kao relevantan podatak ?R2D2_SA wrote:A ja tebi jos jednom da odgovorim jer ti ocito ne citas. Preletio sam sve postove i o Husicu nigdje konkretnih podataka kakvim se poslovima bavi, osim generalno posluje u Americi, ima milione. Jasno sada, ili da ovo napisem jos jednom? Drugo, super ti je podatak, koji do sada nije spominjan, da je nudio da gradi tribinu u zamjenu za koncesiju, tako sam shvatio, nad poslovnim prostorima koji bi bilo napravljeni u okviru tribine. Znaci nije samo ljubav, vec i licni poslovni interes. Klasicni sukob interesa. Zajebi pricu o ljubavi prema klubu, svako ganja neki svoj interes. Husic je preko Slobode izasao iz mraka, vise nije anonomni biznismen sa one strane bare, vec faca u dijelu domovine, a u medijima u cijeloj zemlji. Prijatelju najlakse je procitati sta se plasira iz kluba, treba znati citati izmedju redova. Sto se mene tice iskljucujem se iz daljnje rasprave. Sto sam mislio to sam i rekao, ostace zapisano, pa cemo vidjeti ko je bio u pravu.
Vidim da pokušavaš na sve načine da nađeš nešto što bi oblatilo čovjeka i njegov rad ali ti ne uspijeva. Pokušaću da ti nađem taj intervju gdje govori "ja bih se ponudio da finansiram gradnju ali ne želim da neko pomisli da sebi zgrćem". A drugo ti očito ne znaš šta je sukob interesa, pošto su FK Sloboda, JU Gradski stadion Tušanj i Općina Tuzla tri zasebna tijela, od kojih FK Sloboda ima veze sa Tušnjem samo zbog tradicije nastupanja na tom stadionu. JUGS Tušanj može sutra zatvoriti stadion za FK Slobodu i ne bi povrijedili nikakve propise. Stadion je gradski a ne klupski.
Svejedno će ga izgraditi ili neka građevinska firma ili neki sponzor u zamjenu za koncesiju.
I normalno da čovjek nije u klubu samo zbog ljubavi i simpatijama, ali nije ni glup da baca pare u bunar jer je čovjek biznismen prije svega. Evo da te ja pitam znaš li za klub Sloga Simin Han ? vjerovatno ne, vjerovatno ne znaš da je Husić na čelu tog kluba kojem je izgradio stadion sa tribinama, za tri godine ih proveo kroz tri ranga unaprijed.
A Husić je bio i prije u Slobodi carko moj, ali se prihvatio mjesta predsjednika Slobode kad niko nije htio, od kluba nije marke naplatio a od toga što je medijski propraćen kao predsjednik Slobode nemoj da ispadaš smiješan svega ti, čovjek je predsjednik jednog kluba pa valjda će o njemu i pričati. Da su njegove firme u BiH moglo bi se reći da ima tu neku korist od medija, a ovako taj tvoj pokušaj Husića kroz medije zbog ličnog interesa je glupost.
Malo ste se osladili o Vincenta Tana jer je čovjek bruka bogat, pa sad mislite da bi svako ko ima veze sa klubovima trebao biti svjetski poznat.
Eto kad se već isključuješ iz dalje rasprave, ako ti nije teško ponoviti šta to ti smatraš, pa govoriš vrijeme će pokazati ko je bio upravu ?
- R2D2_SA
#1365 Re: FK Sloboda Tuzla
Stigao novi trener?
- korisnik.1
#1366 Re: FK Sloboda Tuzla
Jest, samo ne znam otkud tebe pošto si se isključio iz dalje rasprave.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1367 Re: FK Sloboda Tuzla
Čini se da tuzlanski Blekić već diže sidro 
- R2D2_SA
#1368 Re: FK Sloboda Tuzla
A ja znam da ti nisi vlasnik foruma pa od.... u skokovima, ne raspravljam se s tobom. Velkoski brate ne bogohuli, spalice te na lomaci neki:D
-
north
#1369 Re: FK Sloboda Tuzla
Od Hasselbanka do Denisa Sadikovića
?
Jedan prijateljski savjet, iako će tuzlaci misliti da je provokacija, ne nasjedajte dok ne vidite konkretna djela, mi u FKS najbolje to znama svih prošlih godina kako je bilo slušati takve priče a biti goli qrac...kakvi ste bili imate pomaka što jest-jest, ali priče "vodićemo glavnu riječ u PL, milionski transferi i Hasselbank" podsjećaju na poznate stare ublehe svojstvene našem društvu na koje raja onaniše i prihvata kao gotovu stvar...polako, da vi prvo postanete stabilan premierligaš, pa onda kroz par godina možemo o nečem ozbiljnijem
Jedan prijateljski savjet, iako će tuzlaci misliti da je provokacija, ne nasjedajte dok ne vidite konkretna djela, mi u FKS najbolje to znama svih prošlih godina kako je bilo slušati takve priče a biti goli qrac...kakvi ste bili imate pomaka što jest-jest, ali priče "vodićemo glavnu riječ u PL, milionski transferi i Hasselbank" podsjećaju na poznate stare ublehe svojstvene našem društvu na koje raja onaniše i prihvata kao gotovu stvar...polako, da vi prvo postanete stabilan premierligaš, pa onda kroz par godina možemo o nečem ozbiljnijem
- R2D2_SA
#1370 Re: FK Sloboda Tuzla
North bojim se da dzaba pricamo. Mi sa dobrom namjerom nesto kazemo, a mislim da imamo kredibilitet jer smo se sami uz mnogo jada iskopali iz govana, ali dzaba, odmah se nadje neko ko misli da hoce neko nekoga da rusi. Samo ljudima kazemo da budu oprezni, sljepilo i euforija su ebene boljke.
- korisnik.1
#1371 Re: FK Sloboda Tuzla
Svakako da nisam vlasnik foruma, ali eto valjda smijem pitati, nisi neki čovjek od riječi izgleda 
Jbg krivi smo i mi sami a i mediji, svi prenesu snimak slavlja sa tom izjavom da ćemo voditi glavnu riječ u PL a niko da prenese snimak od par dana poslije sa Skupštine i izjavu da je cilj stabilizacija kluba i postepeni napredak.
@north, Džimi je stvarno trebao doći ali je zatražio previše na ono što je prvobitno prihvatio i normalno da to nismo htjeli ispoštovati, eto imate i slike sa Džimijem. Mislili ste i zimus da je ublehaška vijest da će doći Ćiro ali eto.
r2d2 eto sam kažeš da ste se uz mnogo jada i truda iskopali iz govana i da je bilo teško. Sigurno to nije bilo gotovo za jedan ljetni prelazni rok ? tako da pustite i nas da guramo koliko možemo da se iščupamo, a ne popljuj sve i ne vjeruj ni u šta.
Jbg krivi smo i mi sami a i mediji, svi prenesu snimak slavlja sa tom izjavom da ćemo voditi glavnu riječ u PL a niko da prenese snimak od par dana poslije sa Skupštine i izjavu da je cilj stabilizacija kluba i postepeni napredak.
@north, Džimi je stvarno trebao doći ali je zatražio previše na ono što je prvobitno prihvatio i normalno da to nismo htjeli ispoštovati, eto imate i slike sa Džimijem. Mislili ste i zimus da je ublehaška vijest da će doći Ćiro ali eto.
r2d2 eto sam kažeš da ste se uz mnogo jada i truda iskopali iz govana i da je bilo teško. Sigurno to nije bilo gotovo za jedan ljetni prelazni rok ? tako da pustite i nas da guramo koliko možemo da se iščupamo, a ne popljuj sve i ne vjeruj ni u šta.
-
north
#1372 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma sve 5, ali slike nisu nikakvo mjerilo...slike mogu pokazati da se nešto kopa, radi, pokušava, ali ne i da će tako na kraju biti ...slikali su se čelnici Sarajeva ranije sa ljudima koji su dioničari Galatasaraja, čovjekom koji je jedan od vlasnika Keiserslauterna multimilionerom, sa arapima nekim, pa bi marjanovo mudo...srećom, dođe kasnije još jači čovjekkorisnik.1 wrote:Svakako da nisam vlasnik foruma, ali eto valjda smijem pitati, nisi neki čovjek od riječi izgleda
Ali hoću reći, slikati se sa Hasselbankom i reći završena stvar sve gotovo, počinjemo harati, pa onda dođe nekakav Denis Sadiković je malo neozbiljno...nisi ti možda tako pisao, ali bilo je takvih sigurno...
Ćiro je poseban slučaj, on godinama gleda gdje će biti u žiži javnosti, on reelano više nikoga i ne može voditi iako i takav je ok za lige, njegova licemjernost i ljudski karakter je nešto drugo.....ali ok, da dalje ne talasamo, nek vam je sa srećom...
-
Tyke
#1373 Re: FK Sloboda Tuzla
Adnan Secerovic, pojacanje Slobode doslo uz holandske Rode, a jos nastupao i za Nec, Fortunu i Maastricht. Pogledao sam malo na youtube njegovu igru i odusevila me. Igra na poziciji DM, ali zna krenuti i naprijed. Posebno me fasciniraju njegove duboke i duge lopte, nesto poput Besica. Ima samo 23 godine.
A i neki Elvir Colic dosao, navodno igrao i za Zelju, Celik i Velez. Ne znam kakav je ovo igrac!?
A i neki Elvir Colic dosao, navodno igrao i za Zelju, Celik i Velez. Ne znam kakav je ovo igrac!?
- R2D2_SA
#1374 Re: FK Sloboda Tuzla
Veliki si ti strucnjak, vidi se odmah
1946
1946
-
Tyke
#1375 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne teturaj covjece smeteni, nista dobroga temi ne donosis. K'o sto bi i sam rekao, u skokovima znas sta trebas uraditi...