Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
Nekako s proljeća

#1351 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Nekako s proljeća »

:)

Mislim da su od nedavno( ne bih da lupam) uvedeni tzv brojači posjetilaca.A sve zbog osnovane sumnje da se broj prodatih karti-ulaznica ne prikazuje u stvarnom broju. Na čast i dušu ZOI-u...

Čim se sve ''ljudi'' služe... :(

@svakako lud, ne trudi se puno oko one negativke Bebe...nakon tog što se desilo sa njom, izvedena je na ''sporedni prilaz'' (oni koji su bili na tretmanu znaju da je to iza paravana a preko puta Torabija...kako je ne bi očevidci još više povrijedili...dosta joj je ono bilo , a po nekim informacijama na dobrom je putu da zavrsi u klinici za duševne bolesnike. Imaj duše...a ko hoće da za tim traga, pusti ga neka ide tim putem...

P.S.
Oslobođenje kupilo ''Naše dane''... :run:
Ady88

#1352 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ady88 »

Kafa s običnom ili Torabijevom vodom?

Naručuje ovih dana jedan gost kahvu u nekom sarajevskom kafiću i čašu vode, a konobar ga sasvim ozbiljno pita: "Hoćete li običnu ili Torabijevu?" :lol: :lol: :lol:

http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolu ... vodom.html
amadeus_sah

#1353 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amadeus_sah »

ne kontam ove sto racunaju koliko zetra ili pivara zaradi para i traze da se ukine torabi...sta koga briga dal torabi uzima pare ili ne...niko nije obavezan da ide u zetru i trosi svoj novac...sjedi kuci ko te tjera da ides...

jedno vrijeme (neznam jel jos uvijek) je na racunu za struju obavezno bilo platiti "zateznu kamatu" u iznosu od 0,1KM bez obzira platio ti u roku ili ne...broj stanovnika x 0,1 pa ti vidi kolko se mjesecno uzme na cisti lopovluk, jer nemozes platiti racun a da ne uplatis i tih 0,1KM.
uostalom, briga me da torabi uzme 5 miliona za mjesec meni ni iz dzepa ni u dzep...cista kradja je sto cemo mi svi morati platiti sudske troskove Brankovica i Bicakcica...

niko nema pravo da govori ima li energije ili ne ako nije posjetio torabija...nisam znao da u Sa ima ovoliko negativnih ljudi i pesimista
ultima_palabra

#1354 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ultima_palabra »

Ne kontam ove što komentarišu ove što računaju koliko zetra ili pivara zaradi para i traze da se ukine torabi... šta koga briga jel ja računam ili tražim ukidanja...niko nije obavezan da računa i troši svoju tastaturu... sjedi kući ko te tjera da računaš...
:mrgreen:
dinoxy

#1355 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by dinoxy »

svakako_lud wrote:
babyline wrote:cula sam da su analizirali i da je ama bas svaka hilmina voda dobila sada te nepoznate elemente i da je ljekovita.. rekao mi je neko iz njegovog objezbjedjenja
A kakva je stvar sa pivom, ima li kod nje promjene da i mene malo ta energija pogura :D
Sta bi s klipom, ti rece da ces ga danas okaciti...
dinoxy

#1357 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by dinoxy »

ovaj je rekao da je gledao kod jarana klip sa vidovitom Bebom, pa reko da ce ga okaciti...
svakako_lud

#1358 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by svakako_lud »

dinoxy wrote:
ovaj je rekao da je gledao kod jarana klip sa vidovitom Bebom, pa reko da ce ga okaciti...
Rekao ali ga nisam sinoć vidio , sad odoh kući pa ću to prebaciti, jbg zaboravio...
dinoxy

#1359 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by dinoxy »

jesi li ti prepoznao da je to ona, glavom i bradom...
zonbirile

#1360 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

----------------------------------------------------------------------------------
pa normalan čovjek osjeti leptire u stomaku,stid me je.
BSn

#1361 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by BSn »

Ovaaj prevoditelj dobar praaavooo. :lol:
Prvo, ne zna on ko su vehabije, jer ne zivi u Sarajevu, pa onda otpoce i kako su dosli i kako su placali i cuda - ma upuceniji od SIPA-e izgleda. :run:

Onda istrci Mekki rasirenih ruku i salva ovacija k'o da su oba Halida na bini. :dance:
I za kraj, simbol piramide, a pola onih ondje gdje vide sliku piramide pocnu spiku od Dedzalu, al' kad Mekki piramida, onda moze.

I za kraj Mekki to rabi, rabi i ti - Sarajevska BH2O!
novi.dan.nova.nafaka

#1362 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by novi.dan.nova.nafaka »

svakako_lud wrote: Ja koliko skontah da mu svako priđe i rukuje se a onda 30 000 ljudi nema šansi ni teoretski da dođe.
Znači da ni toliko karata nema šansi da se proda, mislim da je sva priča koja prelazi cifru od 15-20 hiljada ljudi dnevno klasično medijsko pretjerivanje... Samim tim i cifra koju spominješ rapidno pada...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HJ8rAMrS ... dded#at=13[/youtube]
Ma kakav prosjek od 5 sekundi po čovjeku, prema ovome, 1 glava=2 sekunde maksimalno (za prvih 20 sekundi klipa sam nabrojao 14 ljudi). Dakle, za 5 sati može obraditi barem 10 000 - 12 000 ljudi dodirom.
Također, vidim na tribinama masa gledalaca, što će reći da on sve prisutne ne dodiruje, već su neki došli samo da vodu kupe pa da je Mekki energizira.
Btw, gledam malo, onaj nj. menadžer je fakat glavni. Mekki ko' maskota kakva, pipa, rukuje se, a on vodi glavnu riječ. I baš vješto masom manipuliše: kaže, Mekki dobija moć od Allaha, a kod Senada je ispalo da je dobija od malih bića, sa kožom kao u kornjača. Mufljuz jedan, što reče zonbirile... :lol:
A i ljudi su oni vala smiješni: šta god ovaj sa bine veli, oni aplaudiraju, ko' da je rekao ne znam ti šta. Mrsko mi sad listati nazad, ali neko je pisao da su tako objavili da invalidi tog dana ne mogu ulaziti, a narod aplaudira... :lol:
mayab

#1363 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mayab »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
svakako_lud wrote: Ja koliko skontah da mu svako priđe i rukuje se a onda 30 000 ljudi nema šansi ni teoretski da dođe.
Znači da ni toliko karata nema šansi da se proda, mislim da je sva priča koja prelazi cifru od 15-20 hiljada ljudi dnevno klasično medijsko pretjerivanje... Samim tim i cifra koju spominješ rapidno pada...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HJ8rAMrS ... dded#at=13[/youtube]
Ma kakav prosjek od 5 sekundi po čovjeku, prema ovome, 1 glava=2 sekunde maksimalno (za prvih 20 sekundi klipa sam nabrojao 14 ljudi). Dakle, za 5 sati može obraditi barem 10 000 - 12 000 ljudi dodirom.
Također, vidim na tribinama masa gledalaca, što će reći da on sve prisutne ne dodiruje, već su neki došli samo da vodu kupe pa da je Mekki energizira.
Btw, gledam malo, onaj nj. menadžer je fakat glavni. Mekki ko' maskota kakva, pipa, rukuje se, a on vodi glavnu riječ. I baš vješto masom manipuliše: kaže, Mekki dobija moć od Allaha, a kod Senada je ispalo da je dobija od malih bića, sa kožom kao u kornjača. Mufljuz jedan, što reče zonbirile... :lol:
A i ljudi su oni vala smiješni: šta god ovaj sa bine veli, oni aplaudiraju, ko' da je rekao ne znam ti šta. Mrsko mi sad listati nazad, ali neko je pisao da su tako objavili da invalidi tog dana ne mogu ulaziti, a narod aplaudira... :lol:
Ma jasta, samo viči jes, jes :lol:
palamuda

#1364 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by palamuda »

Ovaj menadžer je glavni jašta, Torabi ne zna je li pošo ili došo samo sluša ko pas ovog u naočalama.
Neko je već napisao što ga haver ne izlječi, šta ćemu đozle.
sarajka djevojka

#1365 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by sarajka djevojka »

svakako_lud wrote:
dinoxy wrote:
Rekao ali ga nisam sinoć vidio , sad odoh kući pa ću to prebaciti, jbg zaboravio...

Hoce li taj klip sa vidovitom Bebom vise???
:zoka:
snaga_znanja

#1366 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by snaga_znanja »

Al onaj fazon sa vodom?

Zasto ne stoji citav dan nad glavnim ventilom. Mozda bi bolje svima bilo. :lol:
because_of_you

#1367 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

snaga_znanja wrote:Al onaj fazon sa vodom?

Zasto ne stoji citav dan nad glavnim ventilom. Mozda bi bolje svima bilo. :lol:

Ne daj Bože, ja bi onda prešla na Janu :roll: :D
EriKantona

#1368 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by EriKantona »

Crko mi akumulator na autu :cry: Hocel ga ovaj napuniti ako dodjem gore na parking ;-)
Platit cu parking Titami izbliza :-D
snaga_znanja

#1369 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by snaga_znanja »

EriKantona wrote:Crko mi akumulator na autu :cry: Hocel ga ovaj napuniti ako dodjem gore na parking ;-)
:lol: :thumbup:
EriKantona

#1370 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by EriKantona »

snaga_znanja wrote:
EriKantona wrote:Crko mi akumulator na autu :cry: Hocel ga ovaj napuniti ako dodjem gore na parking ;-)
:lol: :thumbup:
Tebi sega :-D ......al' cu ja ipak morat' stoju i po dat :-)
dinoxy

#1371 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by dinoxy »

sarajka djevojka wrote:
Hoce li taj klip sa vidovitom Bebom vise???
:zoka:
[/quote][/quote]

izgleda nece...
Lunizz

#1372 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Lunizz »

:lol: :lol: Isto u na traci u posti,siba li siba.next next next
iPod

#1373 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by iPod »

Mozda je vec bio al hajde da ponovim, nemojte zamjeriti...

Dosao momak u kafic, i prilazi mu konobar...

Konobar : Izvolite...

Momak: Kafu i casu vode

Konobar: Obicnu ili Torabijevu :D

HeHeHeHe

P.S :

Vec objavljen : http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 1#p4614798
smoki_choko

#1374 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by smoki_choko »

kako je lahko zavesti narod, kako ce tek letiti kad dodje Dedzal
cioda

#1375 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by cioda »

O'zone wrote:
Biznis wrote:Na sta je spao Hazifejzovic...nevjerovatno.

Jos ga toliko hvali i reklamira a ovaj mu prica o bicima sa pet planeta koji imaju kozu slicnu oklopu kornjace i kako su mu u 50toj godni rekli da mora lijeciti ljude i jos mu prilikom posjeta govore da to Bog tako hoce...heeeeeeeeeej gluposti ljudska zbilja si beskonacna.

Najjaci mi je bio komentar Senadov kako su malobrojni oni koji ne vjeruju u Torabija i Mekijeva opaska da u njega ne vjeruju samo zli ljudi, nevjernici i sl. Semir Osmanagic br.2.

Da,da zovu se Mikelanđelo, Leonardo, Donatelo i Rafaelo i tu i tamo se pojavio njihov učitelj Splinter.
:lol: :lol: :lol:
Locked