Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post Reply

Ko ima "posteniji" odnos prema BIH?

IVO JOSIPOVIC
216
86%
BORIS TADIC
36
14%

Total votes: 252

tišina

#1351 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by tišina »

cikafe wrote:
tišina wrote:
hrvati su manjina! :D tj ima ih MNOGO MANJE OD SRBA I BOSNJAKA! :D Pa makar i bili u pravu sto se tice njihovog nepravednoh polozaja ovi drugi ce ipak odlucivati za njih! 8-) :lol:

Moguće je da će biti baš tako, ali zašto bi hrvati prećutno pristali na to, borba svim političkim sredstvima je dozvoljena, da su bošnjaci u poziciji hrvata misliš li da bi oni samo tako pristali da ih se majorizira i preglasava, čitajući medije vidim da je velika galama na način formiranja vlasti u rs, govori se u nelegitimnim ministrima iz reda bošnjačkog naroda, vidiš, svi smo ispod kože krvavi.
Alfa_Ze

#1352 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Alfa_Ze »

plain vanilla wrote: Josipovic je njih podrzao da bi dobio potporu dijaspore
Nikad ga Hercegovci nisu ni voljeli, ni cijenili ni galsali za njega. Ali sada im to ne smeta, sad je "njihov".

Eto, kad budu glasale Here na iducim izborima u Hrvatskoj, imat ce priliku izabrati svog preCjednika
Valjda ih Hrvati iz Hrvatske nece preglasati :dance:
Ma to ce se promjenuti u sekundi. Prva izjava koja im se ne bude svidjela, postat ce ponovo ono sto je po njima i bio - ''crveni''.
Francek je njima zakletva i sve sto nije na tom fonu, za njih je neprihvatljivo !!
cikafe

#1353 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by cikafe »

tišina wrote:
cikafe wrote:
tišina wrote:
hrvati su manjina! :D tj ima ih MNOGO MANJE OD SRBA I BOSNJAKA! :D Pa makar i bili u pravu sto se tice njihovog nepravednoh polozaja ovi drugi ce ipak odlucivati za njih! 8-) :lol:

Moguće je da će biti baš tako, ali zašto bi hrvati prećutno pristali na to, borba svim političkim sredstvima je dozvoljena, da su bošnjaci u poziciji hrvata misliš li da bi oni samo tako pristali da ih se majorizira i preglasava, čitajući medije vidim da je velika galama na način formiranja vlasti u rs, govori se u nelegitimnim ministrima iz reda bošnjačkog naroda, vidiš, svi smo ispod kože krvavi.
neizljecivi...
Kasips

#1354 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Kasips »

tišina wrote:
cikafe wrote:
tišina wrote:

Tako je, žaoko! Šta mai u Sisku? Posisa li se štogodarce? :zzzz:
Banksy

#1355 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Banksy »

plain vanilla wrote: Josipovic je njih podrzao da bi dobio potporu dijaspore.
:lol: :lol: :lol:

oplakah :mrgreen:
Kasips

#1356 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Kasips »

Banksy wrote:

PlaĆi, piĆ..o, plaĆi :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1357 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by plain vanilla »

Banksy wrote:

pa i treba plakati

Kako su i zbog čega Hercegovci zavoljeli predsjednika Hrvatske Ivu Josipovića?

Kada bi predsjednik Hrvatske Ivo Josipović sada došao u Hercegovinu, moj je dojam da bi s oduševljenjem bio pozdravljen i dočekan od običnih ljudi do vrhunskih intelektualaca, od krajnje ljevice do krajnje desnice – kaže odvjetnik Josip Muselimović, predsjednik Matice hrvatske, koji je organizirao prvi dolazak predsjednika Josipovića u Mostar prošle godine na Dane Matice hrvatske.

Muselimovićev dojam potvrdit će i prvi ljudi najvećih hrvatskih stranaka u BiH, ljudi na ulici, ali i kroničari političkog zbivanja u Hercegovini. Sudeći po anketi hercegovačkog portala “--- NO LINKS ---”, više od 60 posto Hercegovaca, da su sada predsjednički izbori u Hrvatskoj, glasovalo bi za Ivu Josipovića unatoč tome što bi mu protukandidat bio u Hercegovini omiljeni Milan Bandić.
Prije se klicalo Bandiću.

– Hercegovci, ali ne samo oni nego i Hrvati iz srednje Bosne i Posavine, po našoj posljednjoj anketi gotovo su se približili postotku Josipovićeve popularnosti u Hrvatskoj – kaže za Večernji list Ivan Šušnjar, vlasnik i glavni urednik portala --- NO LINKS ---.

Onaj tko stereotipno gleda političke prilike u Hercegovini rekao bi da se još jedno čudo dogodilo na hercegovačkom kamenjaru. Jer, kako drukčije objasniti takav obrat u Josipovićevu slučaju prema kojemu su Hercegovci u vrijeme predsjedničkih izbora bili više nego skeptični. Drugi bi mogli pomisliti kako su Hercegovci postali politički prevrtljivci koji su nakon njegove uvjerljive pobjede okrenuli ploču i počeli se iz interesa diviti liku i djelu trećeg hrvatskog predsjednika, piše Večernji list.

– To je uistinu fenomen, posebno za nas Hercegovce koji u političkom smislu slovimo za tvrdoglave ljude, da se Ivo Josipović od čovjeka kojemu su u predizbornoj kampanji nadijevali svakakva imena pretvori u ljubimca. To je za mene pozitivan fenomen, jer sam mislio da do takve promjene ne može doći u kratkom vremenu. Prije godinu dana klicalo se Bandiću, a sada se kliče Ivi. Ali, ne vidim u tome ništa loše, jer se Josipović pokazao kao prihvatljiv političar za svakoga. Njega sada poštuju u Hercegovini, srednjoj Bosni i Posavini, a prihvatili su ga i Srbi i Bošnjaci – kaže Stipe Prlić, predsjednik uprave HT-a u Mostaru.

Hrvati u BiH, posebice Hercegovci, bili su odani i voljeli su predsjednika Tuđmana. Mesića u najmanju ruku nisu podnosili, a nije ni on njih. U deset godina svoja dva mandata nijednom nije bio Hercegovini. Mesić je s Hercegovcima bio na ratnoj nozi. Vrijeđali su oni njega, a i on njih, što mu ni danas ne mogu oprostiti. Mnogi su u Hercegovini mislili da će se izborom Josipovića za predsjednika nastaviti taj rat na relaciji Hercegovina – Pantovčak.

Josipović se uistinu pokazao kao predsjednik svih Hrvata. On je prvi okupio razne legalne političke snage hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i saslušao njihove probleme u konstituiranju vlasti. Reagirao je zajedno s premijerkom Kosor i zbog toga ga sada napadaju u Sarajevu. Za razliku od njega, Mesić nije poznavao prilike u BiH i za vrijeme svog predsjednikovanja ponašao se kao bošnjački lobist u Hrvatskoj – kaže glasnogovornik HDZ-a BiH Mišo Relota.

Pa, eto, ako je on predsjednik svih Hrvata, cemu uzbuna zbog Komsica?
Alfa_Ze

#1358 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Alfa_Ze »

Alfa_Ze wrote:
plain vanilla wrote: Josipovic je njih podrzao da bi dobio potporu dijaspore
Nikad ga Hercegovci nisu ni voljeli, ni cijenili ni galsali za njega. Ali sada im to ne smeta, sad je "njihov".

Eto, kad budu glasale Here na iducim izborima u Hrvatskoj, imat ce priliku izabrati svog preCjednika
Ma to ce se promjenuti u sekundi. Prva izjava koja im se ne bude svidjela, postat ce ponovo ono sto je po njima i bio - ''crveni''.
Francek je njima zakletva i sve sto nije na tom fonu, za njih je neprihvatljivo
!!
Josipović poslao mail Čičku: Govorite neistine i ne želim sa Vama uopće polemizirati
( Objavljeno: 24.01.2011 - 12:56

21. januara / siječnja Ivan Zvonimir Čičak okomio se na predsjednika Ivu Josipovića tvrdeći da on nastavlja s Tuđmanovom retorikom i njegovom modificiranom politikom te da se zalaže za treći entitet u BiH. Ivo Josipović je u noći sa subote u nedjelju, oko pola tri ujutro, na mail Hrvatskog helsinškog odbora poslao poruku Čičku.

U mailu, čiju su autentičnost za Index potvrdili iz Ureda predsjednika stoji:

"Poštovani gospodine Čičak,

Uopće ne želim polemizirati s Vašom izjavom, osim što ću reći da se temelji na notornoj laži. Nigdje i nikada nisam zagovarao tzv. treći entitet. O ostalim neistinama na kojima se temelji Vaša izjava, prosudit će javnost.

Ivo Josipović".

"Radi se o reakciji Predsjednika RH g. Ive Josipovića na Izjavu br. 2 od 21. siječnja 2011., u kojoj su iznesena stajališta Izvršnog odbora HHO-a. Kao što je poznato Izjave HHO-a izražavaju stav Izvršnog odbora HHO-a. Za Izjavu br. 2 glasalo je osam članova IO-a, dok je jedan član bio protiv. Odgovor Predsjednika HHO-a g. Ivana Zvonimira Čička dobit ćete sutra, kao što priliči uzusima koji vrijede u međusobnoj komunikaciji.", stoji u priopćenju koje je HHO poslao medijima.
to je ono sto sam predhodno napisao.Treba samo vremena da to hercegovci skontaju, poslje one histerije !!
Kasips

#1359 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Kasips »

Ja sad više ne znam šta da radim. Taman su me isprepadali kako je Josipović odlučio da se BiH mora cijepati na štetu najbrojnijeg naroda u njoj, i taman sam počeo da štrikam sebi kapicu i rukavice sa hrvatskim amblemom. Kad sad opet kažu da Josipović nije tako odlučio. Daj skontajte se više, šta je zapravo svevišnji Josipović odlučio da će biti sa mojom zemljom?
Hodidid

#1360 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Hodidid »

Kvarite idilu ljudima a taman im je Ivo poceo bivati simpatican. A Ivo jadan samo pokusava balansirati i navigirati izmedju Scila i Haribda. Ne odlucuje on nista ni o cemu. Ne ulazi mu to na kraju u opis radnog mjesta. I Sta vele i do Merkelove se doslo ti bokca.
Alfa_Ze

#1361 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Alfa_Ze »

Kasips wrote:Ja sad više ne znam šta da radim. Taman su me isprepadali kako je Josipović odlučio da se BiH mora cijepati na štetu najbrojnijeg naroda u njoj, i taman sam počeo da štrikam sebi kapicu i rukavice sa hrvatskim amblemom. Kad sad opet kažu da Josipović nije tako odlučio. Daj skontajte se više, šta je zapravo svevišnji Josipović odlučio da će biti sa mojom zemljom?

Uopće ne želim polemizirati s Vašom izjavom, osim što ću reći da se temelji na notornoj laži. Nigdje i nikada nisam zagovarao tzv. treći entitet. O ostalim neistinama na kojima se temelji Vaša izjava, prosudit će javnost.

Ivo Josipović".
bit ce da je gospodin Ivo Josipovic ''malo istrcao'', ili sto bi kod nas rekli ''malo prebacio'' !! Ali sve ponovo dolazi na svoje mjesto.
Sad je preostalo Covicu i Ljubicu da osmisle strategiju, kako se izvuci iz sopstvenih govana u koje su upali !! :D
Banksy

#1362 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Banksy »

Alfa_Ze wrote:

Ivo Josipović".
bit ce da je gospodin Ivo Josipovic ''malo istrcao'', ili sto bi kod nas rekli ''malo prebacio'' !! Ali sve ponovo dolazi na svoje mjesto.
:shock: ČIČAK kao referenca? :shock:

Pa, sasvim ste prolupali. :lol: :lol: :lol:
Sad imate sve crnokošuljaše na svojoj strani. :thumbup:
Ovo postaje sve bolje i bolje. Dajte još. :D :D :D
Kasips

#1363 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Kasips »

I evo, čovjek opali ravno 9 smajlija u nako zdondovanom postu, i šta demantuje? Ne demantuje ništa! Šta dokazuje, ne dokazuje ništa!
Alaselamet.

Kakve veze sad ima Čičak s tim što je Josipović, kobiva, demantovao neke glasine o njemu samom? Daj se malo koncentriraj, ne :)
vee-jay

#1364 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by vee-jay »

Jok, jos njemu Cicak ustasa... :-)
Alfa_Ze

#1365 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Alfa_Ze »

Banksy wrote:
Alfa_Ze wrote:

Ivo Josipović".
:shock: ČIČAK kao referenca? :shock:

Tebi samo Cicak zapade za oko ?? Zanimljivo !!
A onda uz ''potvrdu'' svojih rijeci DESET SMAJLIJA !! Aferim, bas si nas ubijedio !! :thumbup:
kv99

#1366 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by kv99 »

Alfa_Ze wrote:
Kasips wrote:Ja sad više ne znam šta da radim. Taman su me isprepadali kako je Josipović odlučio da se BiH mora cijepati na štetu najbrojnijeg naroda u njoj, i taman sam počeo da štrikam sebi kapicu i rukavice sa hrvatskim amblemom. Kad sad opet kažu da Josipović nije tako odlučio. Daj skontajte se više, šta je zapravo svevišnji Josipović odlučio da će biti sa mojom zemljom?

Ivo Josipović".
Sad je preostalo Covicu i Ljubicu da osmisle strategiju, kako se izvuci iz sopstvenih govana u koje su upali !! :D
A sta i da je rekao da podrzava treci ? Da li neko stvarno mislis da se taj isprdak genocidne stvorevine moze napraviti jer to Josipovic ili neko drugi kaze ? Za pravljenje treceg ili bilo cega slicnog tzv eb treba REALNA pomoc a to je primarno finansije, ljudi na terenu itd. Tako je pomagao doktor krivousti i da li neko smatra da je danas Hrvatska spremna da na svojoj grbaci drzi sve one svercere po kamenjaru zapadne ercegovine ? Kada iskopaju Franceka i ponovo ga ozive ili u najmanju ruku kloniraju tada se moze ocekivati neka REALNA pomoc. Ovako je sve : trla baba lan da joj prodze dan. Niti se isprdak pravi verbalnom podrskom iz Zagreba ili trolanjem dodikovih Gebelsa po forumima. Stanje na terenu se gleda a stanje na terenu nije uopste na ruku kvislinga , da je drugacija situacija ni jednog ne bi bilo ovdje na ovom ili bilo kojem drugom forumu vec bi vodili vlast na terenu.... a toga nema ;-)
elSaik

#1367 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by elSaik »

Alfa_Ze wrote:
Banksy wrote: :shock: ČIČAK kao referenca? :shock:

Tebi samo Cicak zapade za oko ?? Zanimljivo !!
A onda uz ''potvrdu'' svojih rijeci DESET SMAJLIJA !! Aferim, bas si nas ubijedio !! :thumbup:
Devet.
Banksy

#1368 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Banksy »

Alfa_Ze wrote: Tebi samo Cicak zapade za oko ?? Zanimljivo !!
Nije meni, već tebi, nesrećo.
Ti si citirao crnokošuljaša, budalaša i regionalnog redikula, e da bi pokazao kako je Josipović ustaša, šta li.
Tonete u živo blato, zato ne mlatarajte nogicama.
radostan dan

#1369 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by radostan dan »

Bez namjere da oponiram ikome, ovo zaista počinje ličiti na igranje ping-ponga sa samim sobom, kao što to neko primjeti na prethodnoj strani.
Koriste se novinska izvješća, bolduje se, citira, samo onaj dio koji odgovara određenoj tvrdnji, bez sagledavanja čitavog teksta, odnosno izjave.
Poistovjećenje Josipovića sa političarima iz devedesetih je :roll: . Ako ko uvede Hrvatsku u EU, onda će to biti on. I to sigurno neće i ne može uraditi politikom koju mu pojedini ovdje pripisuju.
I šta je onda problem? Jel' problem što ne govori i izjavljuje baš sve 100 posto ono što bi određeni htjeli čuti? :sad:
Last edited by radostan dan on 24/01/2011 16:27, edited 1 time in total.
hercegovac_pravi

#1370 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by hercegovac_pravi »

Mihaelj wrote:
Gdje su ti planovi iz Karađorđeva o podjeli BiH? Pričaš besmislice...S druge strane imamo historijski sporazum Srba i Bošnjaka na papiru u osvit rata. Pričalo se o izslascima na more. Zanimljivo štivo za čitati. Probaj se usredotočiti na to umjesto da stalno ponavljaš Karađorđevo po 100 puta. U Karađorđevu se nije ništa dogovorilo, ako je daj dokaze ili barem naznake dogovora. Mislim hebeš dogovor u kojem ti druga strana sruši pola države. Slab neki dogovor tj. dogovora nije bilo, a i ti i dalje pričaj u prazno. Naporan si mi. :zzzz:
U Grazu se pred očima svijeta dogovorili na podjelu Bosne. Pa to je dosta logično meni. Skroz. Umjesto u Širokom Brijegu u nekoj kući gdje ih nitko ne vidi oni skoknuli u Graz i pozvali međunarodnu zajednicu i sve novinare da osvjedoče podjeli Bosne. :D
Sigurno su novinari zabilježili snimkom ili izvješćem što su sve dogovorili pa nam pokaži.
HVO je ratovao protiv VRS tako da teško da je bio kopija, ali tebi je to sve nebitno jer su ti Hrvati neprijatelji i bok. Dijelili, podjelili i fašisti. Pitaj ljude u Bihaću, možda ti oni kažu.
Haški Tribunal se ne slaže sa tvojom tvrdnjom. Zato ti kompletno vojno-političko rukovodstvo čami u haškim kazamatima.
Za boldano...neka hvala pitali smo one u Mostaru ili prozoru ili Gornjem Vakufu..ni one se ne slažu sa tvojom tvrdnjom
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1371 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Chmoljo »

hercegovac_pravi wrote: Haški Tribunal se ne slaže sa tvojom tvrdnjom. Zato ti kompletno vojno-političko rukovodstvo čami u haškim kazamatima.
Za boldano...neka hvala pitali smo one u Mostaru ili prozoru ili Gornjem Vakufu..ni one se ne slažu sa tvojom tvrdnjom
džaba pričaš... ako ne bude u Red Carpetu, ko da nije ni bilo...
Mihaelj

#1372 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Mihaelj »

Bosnolog wrote:Planovi su bili kod Tudmana u njegovom kabinetu,.....trebalo bi tuziti Hrvatsku da ih podastrije javnosti jer je njima Tudman bio opcinjen......Tudman je tliko bio zaluden podjelom BiH da je cak crtao podjelu BiH i po hotelskim maramicama pred medunaroodnim zvanicnicima u vrijeme vecera,o cemu su svjedocili sa podsmjehom ljudi sa kojma je sjedio za stolom,.....

Kiru Gligoraova je sizofreni Franjo upoznao sa svojim planovima i mapama kome ih je pokaziovao i javno se hvalio,.....

Pa zar nisi cuo zlocinaca Bobana kako govori da je dogoverna granica Srbije na Neretvi???,.......

Mesic je sam javno priznao kao i Manolic na sudenju u Hagu o Tudmanovim planovima o podjeli BiH i stvaranju Banovine,.....
http://www.youtube.com/watch?v=uneC-VVDIMQ
http://www.youtube.com/watch?v=NXGA-4w6KME
http://www.youtube.com/watch?v=kRKoruAAx58
http://www.youtube.com/watch?v=106jycVZGRI
http://www.youtube.com/watch?v=DRRTyoxrIFQ

Znaci tebi su svjedocenja ocevidaca i najblizih Tudmanovih saradnika kao i ovih ljudi nerelevantni,.....Tebi nema pomoci jer zivis u paranoicnoj negaciji cinjenica i istine propalog plana fasite i zlikovca Tudmana koji je bio cak podliji i ljigaviji od Milosevica jer smo znali na cemu smo sa Milosevicem za razliku Tudmana i Bobana,.......Zato bi Tuzba Hrvatske takvima zauvijek trebala dati do znanja da je Hrvatska u vrijeme Tudmana imla plan podjela BiH o kome i danas neki sanjaju,.... :razz:

Saradnja HVO i VRS,....http://www.youtube.com/watch?v=dLEhpckevow
Aha, famozni Tuđmanov sef u kojem je bila lova i planovi podjele BiH. Ti stvarno vjeruješ da Mesić koji je predao sve moguće dokumente Haagu ne bi predao i te planove o podjeli? To bi išlo brže od svjetlosti u Haag i već bi to Haag davno upotrijebio, ali ti planovi ne postoje jer su izmišljotina. Mesić je bio 2 mandata tamo i nije ništa predao Haagu, pametnome dosta. Isto tako da je to istina Srbi bi već davno predali transkripte s tog sastanka jer se sve tamo prisluškivalo i to bi im bio savršeno opravdanje da je rat dogovoren, ali Srbi ništa nisu plasirali. Nije li to tebi malo čudno? :D
Tuđman je povjesničar koji je smatrao da je Hrvatska neprirodnog oblika, ali nije bitno njegovo mišljenje koje su ponovili i Manolić i Gligorov nego njegova djela, a u tim djelima je vojska njegove države skršila Srbe i dovela do Daytona i današnje BiH. Ljudima se ne sudi za mišljenje nego za djelovanje, jel tako?

Suradnje HVO-a i VRS je bilo isto kao i ABiH i VRS ili misliš da je ABiH s Nevesinja drmala topništvom po Hrvatima? :D
Što to dokazuje? Ulaziš u rasprave koje ne možeš dobiti jer sve što je radio lošega HVO je radila i ABiH. :wink:
Mihaelj

#1373 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Mihaelj »

hercegovac_pravi wrote:
Mihaelj wrote:
Gdje su ti planovi iz Karađorđeva o podjeli BiH? Pričaš besmislice...S druge strane imamo historijski sporazum Srba i Bošnjaka na papiru u osvit rata. Pričalo se o izslascima na more. Zanimljivo štivo za čitati. Probaj se usredotočiti na to umjesto da stalno ponavljaš Karađorđevo po 100 puta. U Karađorđevu se nije ništa dogovorilo, ako je daj dokaze ili barem naznake dogovora. Mislim hebeš dogovor u kojem ti druga strana sruši pola države. Slab neki dogovor tj. dogovora nije bilo, a i ti i dalje pričaj u prazno. Naporan si mi. :zzzz:
U Grazu se pred očima svijeta dogovorili na podjelu Bosne. Pa to je dosta logično meni. Skroz. Umjesto u Širokom Brijegu u nekoj kući gdje ih nitko ne vidi oni skoknuli u Graz i pozvali međunarodnu zajednicu i sve novinare da osvjedoče podjeli Bosne. :D
Sigurno su novinari zabilježili snimkom ili izvješćem što su sve dogovorili pa nam pokaži.
HVO je ratovao protiv VRS tako da teško da je bio kopija, ali tebi je to sve nebitno jer su ti Hrvati neprijatelji i bok. Dijelili, podjelili i fašisti. Pitaj ljude u Bihaću, možda ti oni kažu.
Haški Tribunal se ne slaže sa tvojom tvrdnjom. Zato ti kompletno vojno-političko rukovodstvo čami u haškim kazamatima.
Haški tribunal. Onaj isti koji sudi Gotovini za prekomjerno granatiranje Knina i koji je osudio 2 osobe na 30 godina zatvora radi ubojstva 2 tisuće Vukovaraca, ranjavanje još oko 2 tisuće Vukovaraca i rušenje cijeloga grada do temelja. Ili da ti bolje dočaram. Onaj sud koji je Plavšički dao 10 godina zatvora, a žena izravno odgovorna za rušenje pola BiH i nekoliko desetaka genocida nad Bošnjacima i Hrvatima u BiH.
Svaka im čast, ali dozvoli da imam određene zadrške u njihovom tumačenju povijesti jer dokazano tendeciozno djeluju.

Hrvati koji su se prvi borili protiv dijeljenja od strane Srba, koji su po Hrvatskoj obučavali ABiH i zbrinuli stotine tisuća izbjeglica iz BiH te koji su doveli do jedinstvene BiH na kraju su dijelili BiH, a Srbi su je valjda spajali cijelo vrijeme. Dajte molim vas.
Mihaelj

#1374 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by Mihaelj »

plain vanilla wrote:I milosevica izabrase demokratski, i tudjmana, a i hitlera :oops:
I Komšića. :D
plain vanilla wrote:Josipovic je njih podrzao da bi dobio potporu dijaspore

A jesi ti isto pogodila...Zašto ih onda nije podržao kad je bila kampanja, to bi bilo logičnije nego ih sad podržava kad mu njihovi glasovi ništa ne donose? Zar je tako teško shvatiti da ih podržava zato jer im se smanjuju prava u BiH. Ne, radije izmišljajmo 1001 razlog zašto ih je podržao. Možda je zbog nafte koja će se uskoro otkriti u Hercegovini? :D
snaga_znanja

#1375 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH

Post by snaga_znanja »

Ej centrala opet veceras tvrdi: "Supak Josipovic se petlja u nasa posla" :lol:

Haha SDP radikalan ko SNSD :lol:
Post Reply