FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1351 Re: FC Bayern Munchen
zato je tu gomez da ga ućera... jel' odbijanac sa gol linije opet ? 
- simonese
#1352 Re: FC Bayern Munchen
ala Klose,Voeller,Kirsten i Gerd Muellerodesveuhonduras wrote:zato je tu gomez da ga ućera... jel' odbijanac sa gol linije opet ?
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1353 Re: FC Bayern Munchen
hehe, vidjeh sd, ućera ga s tri metra u prazan gol... lik je legenda najveća, inzaghi je za njega mala maca
PS. 2:0, jadnog kolna, sa igračem više primiše dva gola
PS2. hoću reći, 3 gola
PS. 2:0, jadnog kolna, sa igračem više primiše dva gola
PS2. hoću reći, 3 gola
- BHF_Manijak
#1354 Re: FC Bayern Munchen
Mislis buraz da je samo do toga?! Ja nesto i ne vjerujem, i dok je Schweinie bio tu, zadnjih 4-5 utakmica i sa njim su igrali mrljavo, nekako ko da dah izgubise i motiv, nema elana, trke i kombinatorike ko sa pocetka sezone.simonese wrote:Schweinsteiger zvani BastianBHF_Manijak wrote:Ja ne mogu evo da skontam cijelu sezonu, nisam nesto puno doduse utakmica Bayerna gledo, ne vise od 10, ali u svih tih 10 sam jedno vidio a to je da ona sirovina od covjeka suta slobodne udarce, i to ne sa 30-40 metara odakle je sirovina i moze opalit nego i iz izglednih sansi sa nekih 20-25 metara, rijec je o Van Buytenu naravno, ne kontam ko njemu dozvali da onako seljacki siluje lopte pored toliko kvalitetnih izvodjaca slobodnih udaraca??? Jos seljak loptu probusi!![]()
Fakat ne kontam Heynckesa, Ribery, Robben, Kroos a njemu suta onaj mazlum!
Sta bi od onog Heynckesovog Bayerna sa pocetka, tecna, lijepa igra, a sad mrtvo mrljavljenje lopte, dosadno za gledat ubij Boze!
- simonese
#1355 Re: FC Bayern Munchen
nema Bayern jos tu klasu da blista na svakoj utakmici
nedostaje tu jos par kvalitetnih igraca pogotovo u defanzivi
nedostaje tu jos par kvalitetnih igraca pogotovo u defanzivi
- simonese
#1356 Re: FC Bayern Munchen
HERBSTMEISTER
- MeanMachine
#1357 Re: FC Bayern Munchen
VfL Bochum 1:2 FC Bayern
Moram priznati da se Bochum dobro držao gotovo cijelu utakmicu izuzev možda samog početka drugog poluvremena kada je Bayern prebacio u brzinu više i za nekoliko minuta igre došao do izjednačenja. U prvom poluvremenu Bochum je po meni zasluženo i vodio 1:0, ali jednostavno se u nastavku utakmice previše povukao i prepustio Bayernu inicijativu, a to ekipa kakva je Bayern gotovo uvijek iskoristi. Ribery je bio nezaustavljiv, zaista je užitak gledati ga kad igra u top formi. Kroos je isto tako fantastično odigrao, dijelio je lopte saigračima gotovo savršeno i ako nastavi ovako razvijati svoju igru mislim da mu predstoji fudbalska karijera igrača svjetske klase. Šteta je samo što Robben nije još ni blizu svoje najjače igre, ali uz izostanak nekih ozbiljnijih povreda očekujem da će u proljetnom dijelu sezone "Robbery" pokazati zašto su u top formi najbolji krilni dvojac na svijetu.
Moram priznati da se Bochum dobro držao gotovo cijelu utakmicu izuzev možda samog početka drugog poluvremena kada je Bayern prebacio u brzinu više i za nekoliko minuta igre došao do izjednačenja. U prvom poluvremenu Bochum je po meni zasluženo i vodio 1:0, ali jednostavno se u nastavku utakmice previše povukao i prepustio Bayernu inicijativu, a to ekipa kakva je Bayern gotovo uvijek iskoristi. Ribery je bio nezaustavljiv, zaista je užitak gledati ga kad igra u top formi. Kroos je isto tako fantastično odigrao, dijelio je lopte saigračima gotovo savršeno i ako nastavi ovako razvijati svoju igru mislim da mu predstoji fudbalska karijera igrača svjetske klase. Šteta je samo što Robben nije još ni blizu svoje najjače igre, ali uz izostanak nekih ozbiljnijih povreda očekujem da će u proljetnom dijelu sezone "Robbery" pokazati zašto su u top formi najbolji krilni dvojac na svijetu.
- simonese
- Basler
#1359 Re: FC Bayern Munchen
nije samo do toga, glupo je svu krivicu svaliti na to, da nedostaje jedan od vaznijih igraca u ekipi.BHF_Manijak wrote: Mislis buraz da je samo do toga?! Ja nesto i ne vjerujem, i dok je Schweinie bio tu, zadnjih 4-5 utakmica i sa njim su igrali mrljavo, nekako ko da dah izgubise i motiv, nema elana, trke i kombinatorike ko sa pocetka sezone.
bayern ima idealnih 11 i igra im moze biti maestralna kada vecina od njih pokaze zavidnu formu. kada, tu i tamo, zafali koji igrac (kao sto nije bilo robbena, pa zatim bastijana) a ostali kaskaju za starom formom (müller, gustavo, pa i lahm donekle) onda slijedi ovo mucenje (kako neki nazivaju) i parcanje jarceva sa igracem manje.
ni ostale velike ekipe u ostalim ligama ne briljiraju uvijek. milan se muci i dolazi (preko penala) do bodova. juve? pa oni igraju iznad svojih mogucnosti, a ja nisam gledao dvije lijepe partije od njih. sta je sa uniteda? mislim, suvisno je pricati kako oni igraju i kako se gnoje. necu dalje, bitno je poenta.
sezona za pohvaliti, mozda nije moralo biti ovoliko poraza (4) ali i to sve govori da ekipa uvijek ide na pobjedu, na gol vise i kad im se neko takav suprostavi bude izmarisan. bunkeri protiv bayerna nisu samo u buli u modi, viditi sta mancini radi u munchenu kod rezultata 0:2 za njegovu ekipu, napoli igra kuci na kontre....
bice to sve dobro.
-
missko
#1360 Re: FC Bayern Munchen
Gos´n Basler tipicni Bayern fan

- Basler
#1361 Re: FC Bayern Munchen
tipicni bayern fan je:.............................missko wrote:Gos´n Basler tipicni Bayern fan
- simonese
- Steve Nash
#1363 Re: FC Bayern Munchen
Da se upišem na temu.
MIA SAN MIA
MIA SAN MIA
- Nogatrans
#1365 Re: FC Bayern Munchen
Ovog igraca nije treblo propustiti,nekad me nervira ova uprava Bayerna previse su nekad pasivni,kontaju sad ce svi letiti da igraju za Bayern. 
-
missko
#1366 Re: FC Bayern Munchen
Nije im bilo lako, kockali su se i kalkulisali sa Robenom i mali je skontao da mu je u Dortmundu prostor za napredak zagarantovan.Nogatrans wrote:Ovog igraca nije treblo propustiti,nekad me nervira ova uprava Bayerna previse su nekad pasivni,kontaju sad ce svi letiti da igraju za Bayern.
- Steve Nash
#1367 Re: FC Bayern Munchen
Sad se jedino nadat da ce Dormund popustit sa Gotzeom, iako su male šanse za to, al eto ja se nadam.
kakvo bi to pojacanje bilo
kakvo bi to pojacanje bilo
-
BASS
#1368 Re: FC Bayern Munchen
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111222066
Danas čitam da je Hoenes potvrdio.
Znači na sljedećem dresu piše Gazprom?
- Steve Nash
#1369 Re: FC Bayern Munchen
Bice para za dobrog stopera, i barem jedno dobro krilo (desno).BASS wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111222066
- Steve Nash
#1370 Re: FC Bayern Munchen
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120104164
Jedan od rijetkih ljudi u fudbalu koji ima muda reci ono sto svi znaju. Svaka cast.
Jedan od rijetkih ljudi u fudbalu koji ima muda reci ono sto svi znaju. Svaka cast.
-
BASS
#1371 Re: FC Bayern Munchen
Audijeva lova je donijela Robena i Riberija i onda zavrnuli kesu,meni se čini da su ovoljetnji transferi od drugih para.Steve Nash wrote:Bice para za dobrog stopera, i barem jedno dobro krilo (desno).BASS wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111222066
...hajd dobar je Putin čovjek,galantan
- MeanMachine
#1372 Re: FC Bayern Munchen
Nešto nisam siguran da će T-Com biti zamijenjen Gazpromom na dresu (barem se nadam da je tako s obzirom da je T-Com zaista moćan sponzor i već godinama je saradnja na relaciji Bayern - T-Com odlična), jer koliko sam ja shvatio Höneßove izjave riječ je o pregovorima za klasično sponzorstvo (pri čemu je naglašeno i da se neće remetiti odnos Schalkea i Gazproma koji je njihov generalni sponzor). U svakom slučaju, uprava Bayerna sigurno neće sklopiti dogovor na štetu svog kluba kao što to ni do sada nikada nisu uradili (ipak su to Höneß, Rummenige i Hopfner, kraljevi dobrog vođenja jednog fudbalskog klubaBASS wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111222066
Što se tiče Reusa mogu reći da mi je žao što na kraju nije prešao u Bayern, ali drago mi je da je ovaj igrač ostao u Bundesligi, a uprava Bayerna će već naći adekvatno rješenje za pojačanje sastava kluba u narednoj sezoni.
Auf gehts ihr Roten
- BHF_Manijak
#1373 Re: FC Bayern Munchen
U Bayernu vele da ce Allianz otplatiti ranije no planirano, cak nekad do 2015 ja mislim, Hoeness najavljuje onda da ce imati 25miliona vise na raspolaganju za transfere! 
-
missko
#1374 Re: FC Bayern Munchen
Mene jedno pitanje muci ap ako ima neko odgovor bio bih zahvalan.
Zasto BMW koji je Minhenska firma i jaka ko beton nije sponzor Bayernu? Bio je Opel, Audi , telekomi ,Osiguranja ali BMW ne.
Zasto BMW koji je Minhenska firma i jaka ko beton nije sponzor Bayernu? Bio je Opel, Audi , telekomi ,Osiguranja ali BMW ne.
- Steve Nash
#1375 Re: FC Bayern Munchen
Nesto progooglah i nađoh kako je BMW želio kupiti dio Bayernovih dionica i samim tim postati sponzor, ali Rummenige je rekao kako to ne bi bilo uredu prema Audiu pošto su oni vec vlasnici nekih 6,4% dionica. Hajd znaj jel to sve tacno.missko wrote:Mene jedno pitanje muci ap ako ima neko odgovor bio bih zahvalan.