Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rock n rolla wrote:daj ljudi pomagajte, znal ko imal gdje u bosni ovih uzet
i ako nema mozel ko pojasnit proceduru uzimanja patika preko e bay-a, kakva iskustva imate jel dodje roba i jel ima frke sa prispjecem poste i da jel se sta mora placat u nasoj posti prilikom preuzimanja posiljke ako je roba nova tipa carina il sta znam sta vec.
Rock n rolla wrote:daj ljudi pomagajte, znal ko imal gdje u bosni ovih uzet
i ako nema mozel ko pojasnit proceduru uzimanja patika preko e bay-a, kakva iskustva imate jel dodje roba i jel ima frke sa prispjecem poste i da jel se sta mora placat u nasoj posti prilikom preuzimanja posiljke ako je roba nova tipa carina il sta znam sta vec.
ima raznih varijanti, radije pogledaj temu 'Internet kupovina iz inostranstva' da se ova ne zacatava...
Starke su mi pukle nakon 2 mjeseca, a ne hodam mnogo, vecinom auto. Kupljene u SportLife-u i placene 100km. Da sam na pijaci uzeo, bolje bih prosao.
hmm ja sam svoje stare starke platio 100KM nosio ih godinu dana svaki dan(sem kad je zima) nista im nije samo malo izblijedile
Bravo ba, i ja sam svoje kupio u Sportu prosle godine, cijelu zimu ih skoro nosao i planiram ih jos nositi do mature.
nikad bolje potrosenih 100 maraka
Jel' mi bolje uzeti sada ili nekad kasnije kada im pocne sezona..
Kupiti kod nas ili naruciti..
ma dobro nije baš ono sezona starki, al i ja ih nosam Eh' što se tiče naručivanja s neta, nisam ja baš za to, ne kupujem nikakve dok ih ja ne pogledam i obučem. Odeš, pogledaš, kupiš. Najjednostavnije
Čuj ja sam zadnjih 10 pari naručio sa kitbag.com, bez da sam ih probao, i sve su odgovarale.
Znam broj koji nosim po pojedinom brendu, adidas, nike, puma, humel itd i nikad fulio nisam. Ako već ne smiješ zarizikat, odi u lokalnu prodavnicu probaj određeni model zapiši im kod i broj i na net.
Kvalitet svih "brendiranih" patika u BiH je upitan buduci da se svako malo zaustavi sleper kineskih najkica na granici, a koliko ih samo prodje. A sve to ide u nase "renomirane" sportske shopove. Normalno da manje strahujem kad narucim iz vana sta cu dobiti, a i cijene su prihvatljivije. Koliko sam se puta uvjerio da dva ista artikla odozgo i ovdje nisu ni blizu sto se tice ambalaze, kvaliteta i sl. Bog zna sta nam ovdje serviraju.