Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote:dobra Lena svega mi. cura ženiti. i napokon neko koga bih mogo oko struka zagrliti
zar su ti tako kratke ruke
balawaz a šta su to oni, neke persone???
ispade da su glupi milioni ljudi koji prate eurosong. meni se ne sviđa komšijski način glasanja, trošenje para koje nam trebaju kao ni većina pjesama tamo ali to je jedan vid zabave i ne kontam što se mnogi groze eurosonga i tvrde da ne prate taj kič a znaju svaku pjesmu koja je bila i ko je kome bodove dao. ja slušam rock ali onaj pravi rock a ne ovaj koji je večeras turska svirala pa opet pogledam eurosong jednom godišnje. a zaluta nekad pjesma da valja npr
Balawatz wrote:
A da se dogodine ugledamo na Italiju i Austriju?
Italija bojkotuje zbog svog festivala a Austrija je vazda bila zadnja.
posto mi nismo ni jedno oni drugo ja sam za ZA
(osim ako ne racunas onaj festival u Bihacu)
Bolje i festival u Bihacu nego ovo...bude boljih vokala od ove sto je veceras pobijedila
Ljudi, nemojte kriviti dijasporu. Moja famElija je glasala za B&H 25(!) puta (nas je petoro i "zet" Amerikanac ). Ali eto opet ni jedan poen Bosni iz Svecke
SenSen wrote:Ljudi, nemojte kriviti dijasporu. Moja famElija je glasala za B&H 25(!) puta (nas je petoro i "zet" Amerikanac ). Ali eto opet ni jedan poen Bosni iz Svecke
koliko sam shvatila 50 posto je žiri a 50 posto narod
ja71 wrote:ljudi treba poslati pjesmu, pjesmu i pjesmu
pa onda ne moras ni lobirati, ljudi sami po sebi glasaju
Hmmm...nisam sigurna. Mislim, razumijem da je sve stvar ukusa, ali ne znam što je npr. imao Belgijanac sa svojom gitarom, pa glasaše za njega... Ili, Rumuni... Ona cura ima moćan vokal, ali pjesma, sve u svemu...
Repriza ponedeljak 13 h RTRS. Da ponovimo. Da vidimo Jimmy Jumpa kako treba.
I uostalom, ko je taj lik, je li zna neko više, gdje je još upadao i još važnije, zašto, je li šašav, anarhista ili nam nešto htjede poručiti? Čini mi se da je namjerno uletio Špancima, zbog onih klovnova po sceni, da se uklopi u scenu.
Kristijana wrote:Repriza ponedeljak 13 h RTRS. Da ponovimo. Da vidimo Jimmy Jumpa kako treba.
I uostalom, ko je taj lik, je li zna neko više, gdje je još upadao i još važnije, zašto, je li šašav, anarhista ili nam nešto htjede poručiti? Čini mi se da je namjerno uletio Špancima, zbog onih klovnova po sceni, da se uklopi u scenu.
SenSen wrote:Ljudi, nemojte kriviti dijasporu. Moja famElija je glasala za B&H 25(!) puta (nas je petoro i "zet" Amerikanac ). Ali eto opet ni jedan poen Bosni iz Svecke
Bili svi na utakmici u Stockholmu Ha nemoze se bas na sve stici. Jeste zahtjevni ccccc
Inace drago mi je za Svabe, neznam da su ikad prije pobjedili. Mala Lena slatka curica pravo, pjesma prosjek ali s obzirom da je Eurosong ove godine bio katastrofa nije bilo tesko pobjediti. Nisam gledao polufinale, kakve li su strahote tek otpale.
Kristijana wrote:Repriza ponedeljak 13 h RTRS. Da ponovimo. Da vidimo Jimmy Jumpa kako treba.
Gledatelj čiji je nadimak Jimmy Jump potom je uhapšen, a on je inače poznat kao osoba koja je prekinula na desetine vrhunskih sportskih događaja utrčavanjem na teren.
to piše na sa-x
haha jao legende jest se uživio. pogledaj na zadnjem videu od 1:20