buraz ja ti to mogu nabaviti po vrlo povoljnim cijenama, sigurno jefitnije nego bilo koji shopAzdaja' wrote:Da li neko zna postoje li radnje sa ovim konkretnim suplementima u Sarajevu, ako ne onda neka adekvatna zamjena za ove dole navede koji se mogu uzeti u Sa:
CytoSport Cyto Gainer
SciFit Kre-Alkalyn 1500
SciVation Xtend
I ako neko ima iskustva oko narucivanja preko net-a, interesuje me isplati li se uzimati, jer sam cuo da je carina 30% od vrijednosti posiljke, jos kad se doda shipping belaj.
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
PerunTheGreat
#1351 Re: Teretana
-
PerunTheGreat
#1352 Re: Teretana
hehe vidim neki su me vec spominjali... ja ti mogu nabaviti, 12 okusa, to nemas nigdje kod nas... u shopovima 139 kod mene 115 ap ti skontajChivas1 wrote:Gdje ima kupit whey optimum gold u Sarajevu ili neki drugi grad svakako cu morat doci iz Zenice da uzmem kod nas nema toga samo onaj weider
-
PerunTheGreat
#1353 Re: Teretana
javi se na pp... i to je jeftinije za 20/30km nego u shopovimaChivas1 wrote:A jel on ima jos tih proizvoda imal gdje spisakkolko mu je N.O.Xplode
- Rauber
#1354 Re: Teretana
Narode ima li kakva kvalitetna teretana od nedzarica do stupa, bio u Radon Plazi ali tu je slaba, fali bruku sprava za kvalitetno treniranje, bila je valjda neka i u novoj zgradi kod Vize ali je predpostavljam zatvorise jer sam sve obisao i nisam je mogao naci.
Cujem da u dzamiji Kralj Fahd ima teretana i dzabe je ali navodno samo 2 termina sedmicno? Ima li ko da ovo potvrdi da ne idem sad tamo.
Cujem da u dzamiji Kralj Fahd ima teretana i dzabe je ali navodno samo 2 termina sedmicno? Ima li ko da ovo potvrdi da ne idem sad tamo.
-
manki
#1355 Re: Teretana
lol đe ćeš u Kralja Fahda, da bez glave ostaneš.Rauber wrote:Narode ima li kakva kvalitetna teretana od nedzarica do stupa, bio u Radon Plazi ali tu je slaba, fali bruku sprava za kvalitetno treniranje, bila je valjda neka i u novoj zgradi kod Vize ali je predpostavljam zatvorise jer sam sve obisao i nisam je mogao naci.
- burek_in_space
#1356 Re: Teretana
Pa jel Terzina teretana negdje oko ASA-inog salona, odgovara li ti to?!Rauber wrote:Narode ima li kakva kvalitetna teretana od nedzarica do stupa, bio u Radon Plazi ali tu je slaba, fali bruku sprava za kvalitetno treniranje, bila je valjda neka i u novoj zgradi kod Vize ali je predpostavljam zatvorise jer sam sve obisao i nisam je mogao naci.
- Rauber
#1357 Re: Teretana
Ma cuo sam da imaju i dzabalesku kurseve engleskog, teretana dzabe, dzaba sala za fudbal, a nije mi daleko pa kontam sto da nemanki wrote: lol đe ćeš u Kralja Fahda, da bez glave ostaneš.
Lokacija odgovara, ako je terzina predpostavljam da je dobro opremljena tako da necu pitati kakva jeburek_in_space wrote: Pa jel Terzina teretana negdje oko ASA-inog salona, odgovara li ti to?!
- burek_in_space
#1358 Re: Teretana
Ne znam stvarno cijene, a evo sad provjerih na fejsu, mozhesh naci sve informacije koje te zanimaju, samo kucaj Terzo gym.Rauber wrote:
Lokacija odgovara, ako je terzina predpostavljam da je dobro opremljena tako da necu pitati kakva jesamo jos ako znas cijenu da bezveze ne idem traziti ako je zara
I znam da se pricha da bi trebao i na Dobrinji da otvori u skorije vrijeme josh jednu teretanu.
- Rauber
#1359 Re: Teretana
Hvala Burece

edit: sad gledao slike teretane i clanova, ma ne svidja mi se ovo
jos uvijek trazim teretanu na navedenoj lokaciji
edit: sad gledao slike teretane i clanova, ma ne svidja mi se ovo
- burek_in_space
#1360 Re: Teretana
Rauber wrote:Hvala Burece![]()
edit: sad gledao slike teretane i clanova, ma ne svidja mi se ovo![]()
Ovo je njegova ekipa, takmichari, nemoj da te to obeshrabri.
Znam da ide jako puno rekreativaca kod njega, koji nisu ni izbliza ovolike "mrcine".
- Rauber
#1361 Re: Teretana
Sigurno se kod njega i pripremaju
Ne znam, vidjet cu jos, bas mi je tesko naci neku finu teretanu, da nema ovih ogromnih bildera, ja sam vise u fazonu zdrav i sportski zivot, a gdje god odem sve neke ljute face.
Nikako ne mogu da prezalim sto na bazenu otoka nije malo bolja teretana
Ne znam, vidjet cu jos, bas mi je tesko naci neku finu teretanu, da nema ovih ogromnih bildera, ja sam vise u fazonu zdrav i sportski zivot, a gdje god odem sve neke ljute face.
- Neelix
#1362 Re: Teretana
koja je poenta teretane ako nema ogromnih bildera 
- Rauber
#1363 Re: Teretana
Pa poenta je da zelim raditi na svom tijelu i zdravlju u teretani gdje ne dominiraju takvi likovi, znam da ima takvih teretana ali su daleko od mene pa mi se obicno bude mrsko nakaniti otici, izgubim pola dana.
- Neelix
#1364 Re: Teretana
svoj pos'o, ne gledaj nikog, ako te pozdrave odzdravi i radi gdje hoces 
-
Vernes_AMG
#1365 Re: Teretana
Rauber wrote:Pa poenta je da zelim raditi na svom tijelu i zdravlju u teretani gdje ne dominiraju takvi likovi, znam da ima takvih teretana ali su daleko od mene pa mi se obicno bude mrsko nakaniti otici, izgubim pola dana.
imas na Vojnickom fitness SHARK , u sklopu doma za slijepe i slabovidne osobe. Mjesecno 40KM , raja , sprave , sve je super radi 10-22h , nedjeljom ne radi.
-
Rosalie20
#1366 Re: Teretana
razumijem te u potpunosti,ja sam dugo trazila neku finu teretanu gdje nisu samo nabildani frajeri,pa sam se smjestila u bbi,jest (malo)skuplja al je osoblje jako prijatno a i raja je okkRauber wrote:Sigurno se kod njega i pripremaju![]()
- moa
#1367 Re: Teretana
Nije me dugo bilo ni ovdje a ni u teretani, caa 4 mjeseca sam van treninga tu i tamo trckarao po Vilsu ali i pored toga dobih 4 kg
... Dolazi zima i treba se malo aktivirati..
Neko je spominjo Whey ako nekome treba neka potrazi Micu u Malim Dairama.
See you around ljudi.
Neko je spominjo Whey ako nekome treba neka potrazi Micu u Malim Dairama.
See you around ljudi.
-
sitna.buranija
#1368 Re: Teretana
Kakve su cijene?moa wrote:Neko je spominjo Whey ako nekome treba neka potrazi Micu u Malim Dairama.
Danas odradio trening, bench press i kamion assistance vjezbi. Pored mene bijase jedno 6 likova, koji se samo izmjenjuju na klupi i pricaju koliko je ko i kada gurnuo, te koji je najbolji nacin da jos poboljsaju BP. Tuga je sto nista drugo i ne rade u teretani, eventualno biceps.
-
Vernes_AMG
#1369 Re: Teretana
sitna.buranija wrote:Kakve su cijene?moa wrote:Neko je spominjo Whey ako nekome treba neka potrazi Micu u Malim Dairama.
Danas odradio trening, bench press i kamion assistance vjezbi. Pored mene bijase jedno 6 likova, koji se samo izmjenjuju na klupi i pricaju koliko je ko i kada gurnuo, te koji je najbolji nacin da jos poboljsaju BP. Tuga je sto nista drugo i ne rade u teretani, eventualno biceps.
Da ne treniras u Univerzumu mozda ?
-
Adi_vp
#1370 Re: Teretana
Rauber wrote:Narode ima li kakva kvalitetna teretana od nedzarica do stupa, bio u Radon Plazi ali tu je slaba, fali bruku sprava za kvalitetno treniranje, bila je valjda neka i u novoj zgradi kod Vize ali je predpostavljam zatvorise jer sam sve obisao i nisam je mogao naci.
Najbolja opcija ti je Mojmilo i teretana kod Pindje.
Koliko cujem 40 km je mjesecno.
Ova Shark u Nedjaricima ku... ne valja, trust me...
U fahdu je prenatrpan raspored, ali nista te ne kosta pitat jel...
- Ghost_Rider_XXX
#1371 Re: Teretana
Može li mi neko preporučiti neki dobar fat burner, i gdje mogu nabaviti isti.
-
sitna.buranija
#1372 Re: Teretana
Ma jok, imam para dovoljno za normalne teretaneVernes_AMG wrote:Da ne treniras u Univerzumu mozda ?
Bacanje para, bar ove stvari sto se prodaju kao "fat burneri". Nema fajde od toga, sredi ishranu, a kao dodatak mozes uzeti ECA (ephedrine/caffeine/aspirin) stack da ti da kick pred trening, ali to se nabavlja ispod ruke (efedrin nije bas najcistiji sto se zakonske strane tice). Nemoj da bi bio lud i kupio nesto poput L-Carnitina (jedan u nizu izuma fitness industrije za mlacenje para).Ghost_Rider_XXX wrote:Može li mi neko preporučiti neki dobar fat burner, i gdje mogu nabaviti isti.
- Ghost_Rider_XXX
#1373 Re: Teretana
Hvala na odgovoru, ustvari više sam mislio na taj fat burner zbog energije nego zbog skidanja kila. Iako kontam jedno pet-sest kila skinut, nije nešto što je neizvodivo sredjivanjem ishrene.
-
sitna.buranija
#1374 Re: Teretana
Ma samo ocisti ishranu, nema preslanih stvari, nema gaziranih pica, opcenito unos hrane koja sadrzi ugljikohidrate i masti istovremeno - to izbaciti. Manje-vise sav junk spada ovdje.Ghost_Rider_XXX wrote:Hvala na odgovoru, ustvari više sam mislio na taj fat burner zbog energije nego zbog skidanja kila. Iako kontam jedno pet-sest kila skinut, nije nešto što je neizvodivo sredjivanjem ishrene.
ECA stack djeluje dobro i kao psihostimulans (studenti na zapadu uzimaju kada treba uciti u kontinuitetu - dobro prije dosadnih kardio treninga
- Neelix
#1375 Re: Teretana
Syntha 6, ima li neko iskustva, valja li to cemu?