Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne vjeruj Topnicima ni kad darove nose. Ipak su to luzeri. Doduse, igraju protiv jednog od najjacih timova ikad, pa im je to olaksavajuca okolnost. Volio bi da pruze dostojanstven otpor.
Volio bih da Arsenal pobijedi, ali iskreno ne vjerujem u to. Ne znam, jednostavno mi djeluje nemoguće pobijediti tandem Xavi - Iniesta. Nekako sam to priželjkivao i prošle godine kad su igrali Arsenal i Barcelona, pa smo vidjeli kako je na kraju ispalo, pa na prošlom Svjetskom Švabe su jeli sve redom, kad su došli na Špance i ovaj dvojac nisu se sastavili s loptom. Pa onda taj moćni Real koji je trebao da ih zaustavi u el Clasicu
Čini mi se da se Barceloni, odnosno Xaviju i Iniesti može parirati jedino dobrim bunkerom a la Hiddink i Mourinho u prethodne dvije godine, a Wenger se ne bi zatvorio ni po cijenu prolaza.
Bilo kakvom pobjedom bih bio prezadovoljan. Moze cak i remi pod uslovom da je 0:0. O nekakvom demoliranju Barcelone i ne razmisljam, za toliki optimizam nema temelja. Daj sta das.
extraordinary wrote:Volio bih da Arsenal pobijedi, ali iskreno ne vjerujem u to. Ne znam, jednostavno mi djeluje nemoguće pobijediti tandem Xavi - Iniesta. Nekako sam to priželjkivao i prošle godine kad su igrali Arsenal i Barcelona, pa smo vidjeli kako je na kraju ispalo, pa na prošlom Svjetskom Švabe su jeli sve redom, kad su došli na Špance i ovaj dvojac nisu se sastavili s loptom. Pa onda taj moćni Real koji je trebao da ih zaustavi u el Clasicu
Čini mi se da se Barceloni, odnosno Xaviju i Iniesti može parirati jedino dobrim bunkerom a la Hiddink i Mourinho u prethodne dvije godine, a Wenger se ne bi zatvorio ni po cijenu prolaza.
Može se napasti protiv Barcelone i diktirati igru 20, 30, pa možda i 45 minuta... ali ostatak vremena moraš biti strašno disciplinovan i igrati bunker. Ne vjerujem da Arsenal može to odraditi.
Možda bi i mogao da na klupi ima vrhunskog taktičara koji zna šta se smije i protiv koga, a šta je glupo i nedopustivo. Ipak mislim da Barcelona neće tako lahko izdominirati, jer Arsenal ima Wilsherea ove sezone, koji je strašan igrač za njihov način igre, a i nije neka kukavica da se prepadne ovakve utakmice.