Jedino su Albiola i Arbelou pokupili kolko mogu da se sjetim, pa eto i Canalesa...
Edit: I ramos je dosao iz Sevilje, ali cini mi se da su lijepe pare dali za tadasnju potencijalnu zvijezdu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tačno... i Barcelona rijetko dovodi iz Španije, osim Ville i Alvesa i par grijača klupe.Madrid wrote:A i Real ustvari i ne kupuje previse od Spanskih klubova, tacnije skoro sve svoje igrace njima proda...
Jedino su Arbiola i Arbelou pokupili kolko mogu da se sjetim, pa eto i Canalesa...
Edit: I ramos je dosao iz Sevilje, ali cini mi se da su lijepe pare dali za tadasnju potencijalnu zvijezdu
Ti grijaci klupe bi u 90% ostalih timova u Spaniji bili prvotimciultima_palabra wrote:Tačno... i Barcelona rijetko dovodi iz Španije, osim Ville i Alvesa i par grijača klupe.Madrid wrote:A i Real ustvari i ne kupuje previse od Spanskih klubova, tacnije skoro sve svoje igrace njima proda...
Jedino su Arbiola i Arbelou pokupili kolko mogu da se sjetim, pa eto i Canalesa...
Ma tesko je odbiti Bayerna ako si Njemacki reprezentativac. Radi se pritisak sa svih nivoa kad se treba dovesti igrac, zamisli Götzea ili Reusa kad ih zovnu haveri iz reprezentacije koji igraju u Bayernu pa ih nagovaraju, Minhen , koke , lova poznato okruzenje ne moras jezik ucit, svi smo raja, zar ti nije bolje nego ici u nepoznato, pasti u nemilost trenera, saigraci te ne vole ne daju lopte, jezik uci, raje nemas i porodice, mi moramo ostati skupa uigraniji smo, svi najbolji njemacki igraci su igrali u Bayernu a da ne govorim jos i otrcanije fraze kako svaki najbolji njemacki igrac pripada bayernu po defaultu. Podolski je jos dobro i prosao pa na vrijeme se vratio kako su ostali zavrsili.BHF_Manijak wrote:Slazem se, ali opet ponavljam to je generalni problem i tu bi morali timovi iz vrha biti dosljedni, evo primjer Dortmunda, nadam se da ce i ipostovati to te da ce ako vec Goetze ode, to biti neka jebena cifra od 30-40mil eura! Samo ne kontam kako ostalim nije u cilju zadrzati kvalitetnog igraca!![]()
Pa eto hajd i da ga prodaju, pa dovedu nesto kvalitetno, ali jok, nego proda za 30mil igraca i onda dovede hejbet nakvih polovnjaka, eno primjer Stuttgarta, utalili Gomeza i nista!
Dakle ostali se timovi moraju trznuti ali i igraci malo napravit klik u glavi jebem ga, svaki drka na Bayern, eno Goetze je vec izjavljivo kako ne zna hoce li ostat u BVB-u i slicno, strpi se malo bolan u maticnom klubu i ispali se ko Ozil npr ili Khedira, ha ya, kako im ne bude primjer Podolski, poletio pa se zajebo...
Arbelou su pokupili iz Liverpoola...Madrid wrote:A i Real ustvari i ne kupuje previse od Spanskih klubova, tacnije skoro sve svoje igrace njima proda...
Jedino su Albiola i Arbelou pokupili kolko mogu da se sjetim, pa eto i Canalesa...
Strasan i jak i prvi bar do sutra :9ReD aka Socijalista wrote:Gladbach jak
Promakao mi je ovaj edit za Ramosa, ali znam da je bio jeftiniji od Rnaldinha tada samo za 2 miliona eura. Chini mi se da je placen oko 23 miliona.Madrid wrote:A i Real ustvari i ne kupuje previse od Spanskih klubova, tacnije skoro sve svoje igrace njima proda...
Otprilike sam isto napisao u diskusiji prije par mjeseci.Riddle wrote:Slazem se za spanske klubove. Nisu samo transferi u pitanju, vec i jos mnogo toga. Ali nece zadugo. Ta liga ce tresnuti na lice vrlo brzo. Prvi znakovi su vec tu. I ako postoji tim koji jos vise mrzim od Bayerna, to je Real Madrid. Nista se ne mijenja. Ista govna. Barcelona mi nije bas toliko odvratna, ali se maksimalno trude da to postanu.BHF_Manijak wrote:Ne kontam tu mrznju spram kupovine, pa i Real i Barca pokupovase u Spaniji sve sto valja, spanski nacionalni tim cine 99% igraci te dvije ekipe, logicno jel, u engleskoj svaki potencijal iole sto valja 90% ode u Manchester eventualno u Arsenal ili Liverpool, jer Chelsea ima neko drugo trziste i tako dalje, dakle u svim ligama je isto ili slicno ali zamjera se BAyernu sto dovode najbolje igrace u ligi! Sta treba, da se oslone na Robbena po krilu koji vise ne igra nego sto igra, u sezoni mu je maksimum nekih 15-20 utakmica, a to za ekipu sa apetitima ala Bayern je nedovoljno! I mislim da nece obojicu dovodit, ili Goetze ili Reus, zavisno koji je po krilu jaci, a onda bi Muller vjerovatno zauzeo mjesto u sredini terena. A Reusa i Goetzea traze i inostrani klubovi ala ManU, City, Barca, Milan itd, tako da ne mislim da ce tek tako u Bayern otici za neku sicu!
Tokom svih ovih godina sam cesto citao izjave kako ovaj ili onaj igrac u Bundesligi mora igrati u Bayernu kao najvecem njemackom klubu. I gle cuda, gotovo uvijek je to najbolji igrac najblizeg pratioca. A kad vodstvo Bayerna to i ne izjavi bas tako direktno, između redova se opet moze procitati ista stvar. Samo sacekaj da vidis kakvu ce kampanju pokrenuti da se dovede najveci njemacki talent. I budi siguran da ce biti kukanja zbog visoke cijene, jer pobogu to je domaci igrac kojem je mjesto u Bayernu. Barcelona i Real ce izgledati kao anđeli naspram njih. Drze monopol otkad znam za njih i tako ocito gaze sve klubove koji pokusavaju nesto uraditi da je to za povratiti. A onda satro kukaju kako niko osim Bayerna dosljedno ne predstavlja Njemacku u Evropi. Jebeni licemjeri. Sami unistavaju konkurenciju u samom zacetku. Jedino sto ih vadi je poslovni model koji ima Bundesliga. Bez toga, mogli bi slobodno na pocetku svake sezone upisati novu titulu.
Jarane, ovo za Englesku uopste necu da komentarisem. Kad si vidio da je United oteo najboljeg igraca najblizem pratiocu? Nezamislivo. Ne moze ga zapravo oteti nikome a da prethodno ne bude oderan.
Kaćunak wrote:Dortmund dominira!
Uu..ludnica..ima da bude vatreno...pored pobjede, ocekujem i 15-20 hiljada navijaca Dortmunda...ReD aka Socijalista wrote:Kaćunak wrote:Dortmund dominira!![]()
Naredne sedmice protiv druge BorussijeKoji ce to biti derbi auuuu
Kaćunak wrote:Uu..ludnica..ima da bude vatreno...pored pobjede, ocekujem i 15-20 hiljada navijaca Dortmunda...ReD aka Socijalista wrote:Kaćunak wrote:Dortmund dominira!![]()
Naredne sedmice protiv druge BorussijeKoji ce to biti derbi auuuu
Za razliku od danas, ocekujem vise od Barriosa, ali dobro, njemu treba nekoliko utakmica da dodje sebi...
Gotzinho ce da opet salje ljude po cevape k'o danas ove iz šalkea..

Einfach GeilKaćunak wrote:Evo još jedne prelijepe slike,slavlje na kraju utakmice...
ili što bi Nijemac rek'o:
Die Fans, die Mannschaft, der Verein. Borussia Dortmund.
Dobro se proveselite momci jer, sto bi rekla tetka Hadzera:Kaćunak wrote:Evo još jedne prelijepe slike,slavlje na kraju utakmice...
pirmin wrote:Dobro se proveselite momci jer, sto bi rekla tetka Hadzera:Kaćunak wrote:Evo još jedne prelijepe slike,slavlje na kraju utakmice...
-Nächste Runde gibt`s nichts zu holen
elSaik wrote:Bravo Mainz!!!