dovoljno je da ne stvori šansu (dobar pass) što mu je zadatak i eto loše partije, da se ne krece, da gubi lopte kao što je izgubio on ili pjanic nisam siguran pa je bila kontraJeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Don Zivconi
#1351 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
-
Baudelaire
#1352 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimović nije toliko blistavo odigrao, ali svakako da je napravio dvije jedine šanse koje smo imali. Ako je on bio loš, onda Pjanića, Medunjanina, Lulića, pa i Džeku treba odmah odstraniti iz reprezentacije jer je zajednički učinak ta četiri igrača bio lošiji od učinka samog Misketa.Jeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
- jeza u ledja
#1353 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sta treba uraditi da dokaze obratno????Jeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
Dvije najbolje sanse je stvorio upravo on. Na njemu je koliko sam upratio napravljeno najvise faulova. Ne samo da nije odigrao lose, nego generalno mislim da je nezamjenjiv igrac.
- Koolin1
#1354 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
THIS... kako bi rekli na Bluemoon forumujeza u ledja wrote:Sta treba uraditi da dokaze obratno????Jeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
Dvije najbolje sanse je stvorio upravo on. Na njemu je koliko sam upratio napravljeno najvise faulova. Ne samo da nije odigrao lose, nego generalno mislim da je nezamjenjiv igrac.
- Jeff Bingham
#1355 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
sastavit se s loptom u cijeloj utakmici?jeza u ledja wrote:Sta treba uraditi da dokaze obratno????Jeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
- jeza u ledja
#1356 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pasove za Ibisevica (2 najbolje sanse na utakmici za obje ekipe) nazivas:Jeff Bingham wrote:sastavit se s loptom u cijeloj utakmici?jeza u ledja wrote:Sta treba uraditi da dokaze obratno????Jeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
a) sastavljanjem s loptom
b) rastajanjem s loptom
c) statiranjem na terenu?
-
Ripicipi
#1357 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ti se bas i ne razumijes u igru zvanu fudbal !?Jeff Bingham wrote:sastavit se s loptom u cijeloj utakmici?jeza u ledja wrote:Sta treba uraditi da dokaze obratno????Jeff Bingham wrote:pitam se sta bi morao uraditi misimovic da pojedini kazu da je lose odigrao...zabiti tri autogola?
-
missko
#1358 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske nije odigrao posebnu tekmu , ali ga ne mozes izdvojiti kao loseg pored ostalih u srednjem redu i napadu i govoriti o njemu u losem kontekstu ne stoji brate. Ipak je on svoje odradio a napadaci svoje nisu i oni su ti koji snose krivicu za ne postizanje gola.
- Jeff Bingham
#1359 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
nisam ja rekao da on snosi krivicu za nepostizanje gola nego da je odigrao katastrofalno. i to je cinjenica bez obzira kolike vi patriote bile. a niste vece od mene sigurno. i jeste, gori je bio od pjanica, u rangu sa medunjaninom. svako objektivan ce to reci.
- ultima_palabra
#1360 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Neki neće da shvate da smo mi zbog terena i nedostatka 3 odbrambena igrača žrtvovali svoju ofanzivnu igru i zamijenili je nabijanjem lopte... i tu nema neke razlike kako je odigrao Misimović, Pjanić, Lulić, Džeko, sve je to u 5 deka.
Niste primijetili da najveće pohvale idu redom defanzivcima: Rahimić, Spahić, Jahić, Zahirović itd... slučajno?
U takvoj situaciji izdvajati Misketa koji je i pored toga kreirao dvije dobre šanse može samo neko ko od ranije ima neke predrasude prema njemu.
Niste primijetili da najveće pohvale idu redom defanzivcima: Rahimić, Spahić, Jahić, Zahirović itd... slučajno?
U takvoj situaciji izdvajati Misketa koji je i pored toga kreirao dvije dobre šanse može samo neko ko od ranije ima neke predrasude prema njemu.
- Jeff Bingham
#1361 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
-
Frankyee
#1362 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
svasta se moze ovde procitati,
Miske je dobar a ponekad odlican igrac koji je protiv sebe sinoc imao :
1. taktiku , jer zbog nedostatka jake zadnje linije mora se zrtvovati ofanzivnost pa samim tim igrac poluspica ili centralni vezni ostaje usamljen, cijeli tim je bio defanzivan.
2. jake , mozda i jace nego sto je on sam, protivnike, koji igraju u boljoj formi i jacim klubovima
3. Teren koji je veliki problem za precizne pasove
4. Saigrace koji nisu mnogo bili bolji pa da ga povuku ili odvuku njegove cuvare.
U svemu ovome Miske je dobro odigrao, napravio je dvije odlicne sanse, i da je realizacija bilja bolja sada bi Miske upisao jos koju asistenciju.
Kada je Vedo usao, i kada se miske malo oslobodio pritiska, pokazao je da zna i moze.
Miske je dobar a ponekad odlican igrac koji je protiv sebe sinoc imao :
1. taktiku , jer zbog nedostatka jake zadnje linije mora se zrtvovati ofanzivnost pa samim tim igrac poluspica ili centralni vezni ostaje usamljen, cijeli tim je bio defanzivan.
2. jake , mozda i jace nego sto je on sam, protivnike, koji igraju u boljoj formi i jacim klubovima
3. Teren koji je veliki problem za precizne pasove
4. Saigrace koji nisu mnogo bili bolji pa da ga povuku ili odvuku njegove cuvare.
U svemu ovome Miske je dobro odigrao, napravio je dvije odlicne sanse, i da je realizacija bilja bolja sada bi Miske upisao jos koju asistenciju.
Kada je Vedo usao, i kada se miske malo oslobodio pritiska, pokazao je da zna i moze.
-
Mr. Brightside
#1363 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
pa, tako nekakoJeff Bingham wrote:hajd dobro, odigro je odlicno, vrhunski, maestralno, zabio 3 gola i imao pet asistencija, poderali smo portugal i glavni smo favoriti na evropskom
- drTooth
#1364 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
a do tad gubiti 3:0 ??? treba rastereceno, smjelo, napsti ih na njivom terenu, onda bi se tek usrali !Gandalf wrote:Na sljedećoj utakmici treba pokušavati kontrama i polukontrama sa Džekom, Lulićem, Medunjaninom, Pjanićem - Misketa uvesti u 60. kao prvu izmjenu, zadnjih pola sata kada umor počne napadati protivnika, Miske je najjači a u 70. uvesti Ibiševića koji će svojom borbenošću osloboditi prostor za Džeka ili Misimoviću ostaviti otvoren šut sa 20 metara i naše veliko slavljeMiske nije trkač, nije on meni za uzvrata svih 90. minuta, ali im može zapapriti zadnjih pola sata.
- drTooth
#1365 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
je li to ni Ronaldo nije za portugalsku reprezentaciju, i on je svasta promasio ?!Platformas wrote:Hajmo malo realno pa reci da Vedo trenutno nije za reprezentacije, Misimovic ga dva puta maestralno uposli, on sve upropasti.Jeff Bingham wrote:u prvom poluvremenu je primio dvije lopte, i obje je upropastio nekakvim ludim pokusajima pete, i to je bilo sve od njega. mi se u drustvu pitali jel u prvih 11 uopste
u drugom se nije ni vidio do tog pasa za ibisevica, a to je sve sto je uradio u citavoj utakmici
hajmo malo realno
Realno je i reci da kad ne ide Misketa, ne ide ni reprezentaciju.
zalosno je sto svi vide kako Portugalcima zasmeta los teren, a nasima kao fol je OK !
-
Ripicipi
#1366 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Odgovor na nivou predskolskog djetetaJeff Bingham wrote:hajd dobro, odigro je odlicno, vrhunski, maestralno, zabio 3 gola i imao pet asistencija, poderali smo portugal i glavni smo favoriti na evropskom
Niko nije napisao to sto ti navodis, samo su ti ljudi odgovorili da je sinoc Misimovic JEDINI nesto korisno u napadu uradio, imao 2 asistencije, 2 stopostotne prilike je "poklonio" Vedadu.
On je s tim svoj zadatak obavio, dok npr. Vedad i Dzeko NISU
- veljaca
#1367 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske je igrac poteza - dokazao je to nebrojeno puta .... Dzaba je pojedincima trcati ali bez efekta .... On je stvorio sinoc dvije sanse za Vedu ....
Dok nije usao Vedo, Edin je bio sam u napadu i okruzen sa 3 ili 4 igraca Portugala .....
Zato u Lisabonu poceti sa obojicom a da Miske i Pjana odigraju 110% po jedno poluvrijeme .... Odbrana nam je jaca sa Pandzom i Papcem i zato mislim da moramo napasti Portugalce ...
Dok nije usao Vedo, Edin je bio sam u napadu i okruzen sa 3 ili 4 igraca Portugala .....
Zato u Lisabonu poceti sa obojicom a da Miske i Pjana odigraju 110% po jedno poluvrijeme .... Odbrana nam je jaca sa Pandzom i Papcem i zato mislim da moramo napasti Portugalce ...
- Don Zivconi
#1368 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Potpisveljaca wrote:Miske je igrac poteza - dokazao je to nebrojeno puta .... Dzaba je pojedincima trcati ali bez efekta .... On je stvorio sinoc dvije sanse za Vedu ....
Neko nemora puno ni trcati a da je dobar kreator i da napravi taj kljucni potez ponovo kazem miske je odlicno igrao koliko se preskakala sredina terena koliko je Džeko bio blokiran i sve je to dokazao kada je Ibisevic usao u igru lakse je dati dobru loptu kad imas dvije solucije a jedna rasterecena
- jeza u ledja
#1369 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Po cemu se mjeri njegova "katastrofalna" igra?Jeff Bingham wrote:nisam ja rekao da on snosi krivicu za nepostizanje gola nego da je odigrao katastrofalno. i to je cinjenica bez obzira kolike vi patriote bile. a niste vece od mene sigurno. i jeste, gori je bio od pjanica, u rangu sa medunjaninom. svako objektivan ce to reci.
- butterfly_01
#1370 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
na kakvom terenu su igrali svi igraci BiH tima su super igrali. pa tamo na B.Polju se poslije utakmice samo kukuruzi mogu posijati na terenu.
- bingov buraz
-
bahonnen
#1372 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hmm...
Za kritičare: Miske je u petak dao isto golova koliko i najskuplji igrač na terenu (isto vrijedi i za ostale igrače).
Ali haj'mo ovako: Nijedna Misketova (niti ničija druga) greška nije uzrokovala loptu u našoj mreži.
Jesmo mi Španija, Njemačka, Engleska, Argentina, Brazil, Francuska... ? Portugal?
Takvima reprezentacijama je neuspjeh odigrati neriješeno protiv tamo neke BIH. A bar dvije od gore pobrojanih su se u skorije vrijeme osramotile tako. I još su dobro prošli.
S njihove tačke gledišta je čaša dopola prazna. S naše dopola puna.
Sve u svmu, Miske na visini zadatka. Uradio ono što se od njega tražilo. Malo falilo da njegov pas bude ključni.
Za kritičare: Miske je u petak dao isto golova koliko i najskuplji igrač na terenu (isto vrijedi i za ostale igrače).
Ali haj'mo ovako: Nijedna Misketova (niti ničija druga) greška nije uzrokovala loptu u našoj mreži.
Jesmo mi Španija, Njemačka, Engleska, Argentina, Brazil, Francuska... ? Portugal?
Takvima reprezentacijama je neuspjeh odigrati neriješeno protiv tamo neke BIH. A bar dvije od gore pobrojanih su se u skorije vrijeme osramotile tako. I još su dobro prošli.
S njihove tačke gledišta je čaša dopola prazna. S naše dopola puna.
Sve u svmu, Miske na visini zadatka. Uradio ono što se od njega tražilo. Malo falilo da njegov pas bude ključni.
-
Baudelaire
#1373 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Čime se mjeri katastrofalna igra Misketa, kao što te jež pitao? Da nije katastrofalan što je dvije pete odigrao u prvom poluvremenu?Jeff Bingham wrote:hajd dobro, odigro je odlicno, vrhunski, maestralno, zabio 3 gola i imao pet asistencija, poderali smo portugal i glavni smo favoriti na evropskom
- Don Zivconi
#1374 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
i te dvije pete je odigrao dobro da su ga pratili mozgom a ne nogamaBaudelaire wrote:Čime se mjeri katastrofalna igra Misketa, kao što te jež pitao? Da nije katastrofalan što je dvije pete odigrao u prvom poluvremenu?Jeff Bingham wrote:hajd dobro, odigro je odlicno, vrhunski, maestralno, zabio 3 gola i imao pet asistencija, poderali smo portugal i glavni smo favoriti na evropskom
-
Mr. Brightside
#1375 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
i mi se peglamo oko trolova
nikad mi nece biti jasni ti "ljudi"

nikad mi nece biti jasni ti "ljudi"