Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug profi wrote:Meni je recimo boja onih trening dresova ekstra. Ona tamno plava navy blue sa zlatnim slovima, kao i majice fanatikosa, su toliko efektni da privlace poglede. ta boja plus bijeli komplet kao druga opcija.
Zamislite ovaj sa grbom NSBiH umjesto engleskog, i bez natpisa umbro, samo znak. I drugi samo u negativu kao navy blue. Jednostavan i lijep.
odesveuhonduras wrote:naši dresovi su definitivno bliže kroju iz 90-ih nego 2010-ih ali ja fakat nikad nisam razumio toliku opsesiju izgledom dresova.. ako im dresovi nisu udobni ili bilo šta što utječe na njihovu igru (kao što je barcelona imala problem lani sa upijanjem znoja) onda svaka čast, sami izgled mi je apsolutno nebitan.. pa nisu vam igrali "treba" da se toliko sekrate kako izgledaju u dresovima jarane ..
Hajd da se kupuju originalni dresovi pa i to bih mogao razumjeti..
Ma ima razlike ,nije isto kad nosiš vreću i kada nosiš ona pripijajuća adidas čudesa.Pa valjda ne bacaju pare na istraživanje tih tehnologija.
Evo drzim u rukama original dres LEGA-e, ovaj novi...nisam imao mnogo vremena da zagledam u njega kada sam ga kupovao, ali me je neko ili nategao dobro, ili ova marka ni nema kvalitetu...
Ne kontam ovo nikako, kako cu prepoznati original LEGEA dres
denimb wrote:Evo drzim u rukama original dres LEGA-e, ovaj novi...nisam imao mnogo vremena da zagledam u njega kada sam ga kupovao, ali me je neko ili nategao dobro, ili ova marka ni nema kvalitetu...
EDIT: Kuac original, ne poklapaju se savovi na linijama, i "M" je velicina...'bem ti LEGEU!
denimb wrote:Evo drzim u rukama original dres LEGA-e, ovaj novi...nisam imao mnogo vremena da zagledam u njega kada sam ga kupovao, ali me je neko ili nategao dobro, ili ova marka ni nema kvalitetu...
Ne znam kako da skontaš, po kvalitetu majice ili eventualno po logu Legea i Saveza.
Evo ti slika sa mog originala od prije par sezona.
odesveuhonduras wrote:naši dresovi su definitivno bliže kroju iz 90-ih nego 2010-ih ali ja fakat nikad nisam razumio toliku opsesiju izgledom dresova.. ako im dresovi nisu udobni ili bilo šta što utječe na njihovu igru (kao što je barcelona imala problem lani sa upijanjem znoja) onda svaka čast, sami izgled mi je apsolutno nebitan.. pa nisu vam igrali "treba" da se toliko sekrate kako izgledaju u dresovima jarane ..
Hajd da se kupuju originalni dresovi pa i to bih mogao razumjeti..
Ma ima razlike ,nije isto kad nosiš vreću i kada nosiš ona pripijajuća adidas čudesa.Pa valjda ne bacaju pare na istraživanje tih tehnologija.
ma može bit da ima ali čisto sumnjam da je to ono što muči ljude
uvijek ima gore od goreg ne treba se zaliti grb ide prema bubregu
i ovo je bas odron.
pa sta bi, zar bas prosle godine nisu potpisali neki zajeban ugovor oko te opreme sa nekom firmomjooma ili mozda neka druga, ? i izbacili i prezentovali nove dresove i sve, i sad se vratili na ove potkosulje.
vala bas,gledam vrsajevica kad se oznoji frajer, i pjanica isto ,pa ono na njima ko spavacica se rasteglo al poslje 2 godine centrifuge,bog te ne ubio...
Sarajevo_Grad wrote:Nešto na fazon reprezentacije Engleske. Premoćno, ali premoćno.
Da, Umbro pravi vrhunske dresove. Međutim, njih je kupio Nike i od sljedeće godine će i engleska reprezentacija imati Nike opremu, a i Manchester City kojem je do sad Umbro pravio odlične dresove.
Iskreno,kada bi promjenili dresove,i u slucaju da to bude neka od ovih TOP marki,morali bi da ugasimo temu,tako da je mozda bolje da ostane Legea,ili cak da nadzemo jos goru,sto je mislim,vrlo tesko!
Tuzno je bilo vidjeti da su dresovi jucer bili nova garnitura, sorcevi iz stare garniture, od prije 5 godina, a stucne od trening opreme..... Ne mozemo ni istu kombinaciju skupiti. A o velicinama je suvisno pricati, kako dresova, tako i brojeva...