Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote:
čovjek gori Slavka Jovičića ne mo'š ga razuvjeriti i gotovo
bolan kad mi neko kaže da sam pijan, ja kažem da nisam.
kad mi to dvojica kažu, opet kažem da nisam.
ako mi svi to govore onda legnem na pod i valjam se...
Ljudi se razuvjeravaju argumentima.
Znam da istina boli,ali to se moralo reci vec jednom.
Bergkamp je najbolji igrac svih vremena,svidalo se to nekom ili ne.
Onaj sto navodi Zidana kao igraca koji je sam odveo Francusku u finale SP,nek ponovno pogleda sastav te iste Francuske
pa nek se javi.
Chmoljo wrote:
Onaj sto navodi Zidana kao igraca koji je sam odveo Francusku u finale SP,nek ponovno pogleda sastav te iste Francuske
pa nek se javi.
Hajd pregledaj ove klipove što sam stavio prije idućeg javljanja. Važil?
cikcanga wrote:
pa nek se javi.
očito ti to nisi pratio... al' nejse...
nego kaži mi: šta je to Bergkamp osvojio? koliko je puta bio najbolji igrač svijeta? koji su to njegovi potezi odlučili osvajče svjetskih, evropskih ili turnir LP?
de cik canga prosvjetli me. zhivih u neznanju. oplemeni moju dushu. Denisa ti.
Znamo svi ko bira te igrace godine i to je potpuno nebitna titula.
Bergkamp je predvodio strasni Arsenal u sezoni bez poraza,a to ne mogu ponoviti ovi privatni i seoski klubovi.
Znamo svi kako je ispadala odlicna Holandska repka na poslednjim velikim takmicenjima,ali na svakom od njih
mogli smo gledati Bergkampove bravure kao gol protiv Argentine na SP 1998. koji je bio jos jedna demonstracija
savrsenstva fudbalske igre.
cikcanga wrote:Znamo svi ko bira te igrace godine i to je potpuno nebitna titula.
Bergkamp je predvodio strasni Arsenal u sezoni bez poraza,a to ne mogu ponoviti ovi privatni i seoski klubovi. Znamo svi kako je ispadala odlicna Holandska repka na poslednjim velikim takmicenjima,ali na svakom od njih
mogli smo gledati Bergkampove bravure kao gol protiv Argentine na SP 1998. koji je bio jos jedna demonstracija
kako? Platini se urotio protiv njih?
ti nisi pri sebi. zbog dva lijepa gola nazivaš jednog igrača najbolji IKADA
hajd sad priznaj da nas zezaš. hajd majke ti... ako još izvališ nešto čovječe, mene će ovdje prekinuti
Te golove sam samo uzeo kao reprezentativne primjere.
Naravno da nije to sve sto je ovaj Igrac pruzio fudbalskim sladokuscima,ali sumnjam da si odgledao dovoljno
utakmica u kojima je isti nastupio,tako da...............
cikcanga wrote:Te golove sam samo uzeo kao reprezentativne primjere.
Naravno da nije to sve sto je ovaj Igrac pruzio fudbalskim sladokuscima,ali sumnjam da si odgledao dovoljno
utakmica u kojima je isti nastupio,tako da...............
pa naravno, ja zaboravio da ti znaš šta ja upravo radim, sve ti znaš
pitanje je jesi li Ti odgledo nekih DRUGIH utakmica osim Arsenalovih?
osim toga, za mene je uvijek bolji igrač bio Henry... al' šta ja znam, ja navijam za Barcu... ja gledam samo seljačke ekipe...
To seoska ekipa odnosilo se na Utd,ali ako ti Barcu nazivas tako nek ti bude.Ja za njih preferiram naziv mali klub,ali to je
stvar ukusa.
Sta mislis ko je vecinu Henryevih golova pripremio?
cikcanga wrote:To seoska ekipa odnosilo se na Utd,ali ako ti Barcu nazivas tako nek ti bude.Ja za njih preferiram naziv mali klub,ali to je
stvar ukusa.
Sta mislis ko je vecinu Henryevih golova pripremio?
ne znam. Beckham?
može kontrapitanje? ko mu je pripremio kad su igrali gostujuće u LP?
cikcanga wrote:Znamo svi ko bira te igrace godine i to je potpuno nebitna titula.
Bergkamp je predvodio strasni Arsenal u sezoni bez poraza,a to ne mogu ponoviti ovi privatni i seoski klubovi.
Znamo svi kako je ispadala odlicna Holandska repka na poslednjim velikim takmicenjima,ali na svakom od njih
hvala Uzvišenom pa ih ti ne biraš.
mo'š misliti ono igrač godine Sol Campbell
iduće godine David Simen
pa onda iduće Hleb
pa Denis
pa Fabregas
sve fina gradska raja
a kad arsenalovih nestane
onda carmelo anthony
al cek ne more on ,on igra basket
ma more ba
cikicanga reko moreeee
Chmoljo wrote:
Sol zista jeste jedan od najboljih odbrambenih igraca koje je svijet ikad vidjeo.
Naravno tu ne treba zaboraviti legendu svjetskog fudbala Tony Adamsa.
Ako je Cannavaro mogao biti odabran za igraca godine,zasto ne bi mogao Sol koji je bio temelj odbrane ekipe koja nije porazena cijelu sezonu.
Chmoljo wrote:
Sol zista jeste jedan od najboljih odbrambenih igraca koje je svijet ikad vidjeo.
Naravno tu ne treba zaboraviti legendu svjetskog fudbala Tony Adamsa.
Ako je Cannavaro mogao biti odabran za igraca godine,zasto ne bi mogao Sol koji je bio temelj odbrane ekipe koja nije porazena cijelu sezonu.
zato što je Italija osvojila SP. šta je to Arsenal uradio u Evropi?
Chmoljo wrote:
Bergkamp je najbolji igrac svih vremena,svidalo se to nekom ili ne. Onaj sto navodi Zidana kao igraca koji je sam odveo Francusku u finale SP,nek ponovno pogleda sastav te iste Francuske
pa nek se javi.
Pogledaj kako Francuska igra bez Zidana pa se javi.
Chmoljo wrote:
pa nek se javi.
Sine moj dobro si zaglibio . Sta te muci . otvori srce mozda ima nade . Ovakve snove malo ko sanja . Jedaj je sanjo da je Napoleon pa se poco oblacit ko on . Sine moj , ovo je prijateljski savjet potrazi malo po Internetu o igracima . Bergkamp je bio dobar igrac a razlika izmedju dobar i najbolji je ko izmedju neba i zemlje . On moze samo dresove u masinu za pranje da ubacuje igracima ko sto su Totti , Maldini , Del Piero , Ronaldinjo , Messi , Ronaldo , pa i igracima njegove generacije , Romario , Rivaldo , Stoickov , Batistuta . Ne mogu vjerovati da moze neko tvrditi da je Bergkamp najbolji igrac svih vremena . Mogu ako covjek nikad nije gledo utakmice jer nije imo Tv pa sluso rezultate na radiju
FrancescoTotti wrote:
Sine moj dobro si zaglibio . Sta te muci . otvori srce mozda ima nade . Ovakve snove malo ko sanja . Jedaj je sanjo da je Napoleon pa se poco oblacit ko on . Sine moj , ovo je prijateljski savjet potrazi malo po Internetu o igracima . Bergkamp je bio dobar igrac a razlika izmedju dobar i najbolji je ko izmedju neba i zemlje . On moze samo dresove u masinu za pranje da ubacuje igracima ko sto su Totti , Maldini , Del Piero , Ronaldinjo , Messi , Ronaldo , pa i igracima njegove generacije , Romario , Rivaldo , Stoickov , Batistuta . Ne mogu vjerovati da moze neko tvrditi da je Bergkamp najbolji igrac svih vremena . Mogu ako covjek nikad nije gledo utakmice jer nije imo Tv pa sluso rezultate na radiju
Jest u pravu si.
Totti je stvarno dobar igrac i voda velikog tima koji na Old Trafordu prima manje od 10 golova.
Veliki je uspjeh velikoj Romi primiti manje od 10 golova kod Utd-a.
Ronaldinho je stvarno beton.Sta vise nije lahko biti zamjena "strasnom" Beksu.
Messi je isto dobar.Cak je uspio primiti pet-setst lopti protiv Engleza u 360 min. igre.
Respect!