Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maa daaj ! U pola druge četvrtine, vidim Brooklynu ne ide, ja glat isključim komp i na spavanje. Rekoh - "Neće mu dati da igra, dok god ne povedu 10-15 razlike". Jutros ustanem i ovo me dočeka !
zanimljiva tekma, mirza odlican, u odbrani bio babo, jes da ga je jednom onaj namagarcio ali nema veze, niko nije izasao da mu pomogne najvise mi je drago kad vidim kako klupa skace kad mirza pogodi, i kod 3. trice kad jayZ ustaje i aplaudira izgleda da ga brooks i deron najvise gotive
It_is_a_Leclerc wrote:Maa daaj ! U pola druge četvrtine, vidim Brooklynu ne ide, ja glat isključim komp i na spavanje. Rekoh - "Neće mu dati da igra, dok god ne povedu 10-15 razlike". Jutros ustanem i ovo me dočeka !
Igrao je čini mi se čitavu zadnju četvrtinu kod otvorenog rezultata što je pozitivna naznaka. Njemu je bitnije da odigra 2 minute u ovakvoj utakmici sa Deronom nego 20 minuta garbage time-a sa Brooksom i onim rukijem Taylorom.
Vidljivo je sta znaci povjerenje trenera koji je u Mirzi vidio nedovoljno iskoristen potencijal. Covjek je 'pustio' ruku i on do kraja sezone moze izrasti u vrlo vaznog igraca ove ekipe. I moj je dojam da ga Deron najvise cijeni a bolje on nego pola one skvadre posesivnih igraca.
Pismonosa wrote:
Kako ti bolan ne dosadi više glumit budalu. Pa ti si se tolko zaljepio i uvukao u tu svoju trollovsku ulogu na forumu da si vjerovatno i svom starom Radosavu i mami Radodajci počeo nazivat selam kad ih vidiš
Malo sam ti pogledao postove. Nemoguće da sam sebi ne izgledaš patetično. Fuj.
Nadam se da će admini reagovati....ima li išta jadnije od spominjanja nečijih roditelja na forumu?
A pogledah i ja tvoje postove...i na "Eurobasket 2011" temi si me nazvao Litvancem ...zato što nisam svršavao na našu igru kao većina...imaš problem sa prihvatanjem drugačijih mišljenja...nisi učio osnove demokratije u srednjoj školi?