sad valja docekat' 21.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- VenomousV
#1351 Re: Gledate seriju - preporucite je
uuu Grimm looks nice =)
sad valja docekat' 21.
sad valja docekat' 21.
- alica.k
#1352 Re: Gledate seriju - preporucite je
secret circle i pretty little liars nisam ni gledala...al jesam citala obje knjigeVenomousV wrote:ma meni je plane dosadna... al jbg ja sma takva da kad jednom pocnem gledat' seriju ne mogu prestat'alica.k wrote:meni se plaho svidjaVenomousV wrote:Ringer sucks, barem meni
kakav je taj secret circle? ja volim tinejdzerske![]()
![]()
cuh i za onu neku pretty little liars, kazu dobra
a sto se tice ringer, LA USURPADOOOORAAAAAAA
il kak se ona druga zvala, uljez?
- alibaba_i_30_godina
#1353 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nista posebno, iskreno. Tacno za tinejdzere, ali eto ja ponekad volim mozak na pasu i uzivat u glumicama u svojim 25-ih koje glumataju skolarce od 15, 16 godina.VenomousV wrote: ma meni je plane dosadna... al jbg ja sma takva da kad jednom pocnem gledat' seriju ne mogu prestat'
kakav je taj secret circle? ja volim tinejdzerske![]()
![]()
cuh i za onu neku pretty little liars, kazu dobra
Za ovu drugu sam cuo, ali nisam nikad gledao ... to se cak i iz naziva moze prepoznati da je namijenjeno iskljucivo zenama/djevojcicama.
Grimm se jedva ceka!
-
jastuk1
#1354 Re: Gledate seriju - preporucite je
travar wrote:Haven nastavlja u Decembru, taman da pogledam i Grimm-a![]()
Inače, poslije 2 (3) epizode Terra Nove, nisam oduševljen, mogu pogledati, ali da jedva čekam slijedeću epizodu, ne.
Žali bože SGU-a
Zbog jednih te istih sranja poput Haven, Sanctuary, Warehouse 13 i Eureka, remek djelo poput SGU-a se moralo ukinut. Alphas su gledljivi, ali jedva, jedva. Tolko o SyFy produkciji.
Meni je Terra Nova sa scensko-glumačkim nastupom daleko ispred svih serija trenutno. Daleko.ispred.svih.
Ringer? Meeh. Sarah Michelle Gellar mi je nekako bljedunjava, koščato-dosadna pa mi se to ne gleda. Puno je bolja serija Revenge sa Emily Van Camp. E to redovno gledam.
- alica.k
#1355 Re: Gledate seriju - preporucite je
dobra je revenge, odgledala sam sve tri epizode u cugu
- neo7
- stachu
#1357 Re: Gledate seriju - preporucite je
Potpisujem po 2. put....
- Digla_da_kreci
#1358 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jos jedan glas ide za seriju Person of interest 
- nosara
#1359 Re: Gledate seriju - preporucite je
One more...!Digla_da_kreci wrote:Jos jedan glas ide za seriju Person of interest
- alica.k
#1360 Re: Gledate seriju - preporucite je
joj ovaj novi fringe je predobar
meni se pravo svidja 
merlin i druga epizoda isto mracna ko i prva
merlin i druga epizoda isto mracna ko i prva
-
sarajev_o
#1361 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledat cu jos par epizoda terra nove.
Nervira me sto je serija glupa
prvi primjer super napredni su lete putuju u proslost itd a pucaju jos iz pusaka koje izgledaju kao nase.
drugi primjer pola baze napravljeno od sperploce lol
treci primjer vojnici koji hodaju u zastitnim odijelima koji su ustvari stitnici za motor firme alipinestars itd
prvi primjer super napredni su lete putuju u proslost itd a pucaju jos iz pusaka koje izgledaju kao nase.
treci primjer vojnici koji hodaju u zastitnim odijelima koji su ustvari stitnici za motor firme alipinestars itd
- alica.k
#1362 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja odustajem...sarajev_o wrote:Pogledat cu jos par epizoda terra nove.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1363 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja sam gledao na preskok pilot i cini se da je loša
- alica.k
#1364 Re: Gledate seriju - preporucite je
na prvi pogled i nije losa, ali je toliko puna klisea da ja to ne mogu da gledam. druga epizoda me ubila u pojam. booooooooooooooooring.
- ChataDodajStaHoces
#1365 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam se navukao na Community i super mi je serija
Terra Nova uopce nije losa, nekako ove prve epizode izvlaci pozadina price koja se polako otkriva, a s obzirom da sam ljubitelj tako tih "misterija" nastavicu pratiti. Fringe mi je malo opao, nekako ni tamo ni vamo, ali je jos pocetak pa cemo vidjeti sta i kako 
Preporucujem New Girl i 2Broke klix od ovih novih debitantskih komedija. Homeland cu odgledati sada pa javim dojam, mada ga na serijali bas hvale...
Preporucujem New Girl i 2Broke klix od ovih novih debitantskih komedija. Homeland cu odgledati sada pa javim dojam, mada ga na serijali bas hvale...
- alibaba_i_30_godina
#1366 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledao sam prvu epizodu 2 Broke klix i nije me se dojmila. Nekako sam se jedva nazor jednom nasmijao. 
-
jastuk1
#1367 Re: Gledate seriju - preporucite je
E svaka čast ako su ti ovo negativni elementi.sarajev_o wrote:Pogledat cu jos par epizoda terra nove.
Ja gledam posvećenot i predanost glumaca, inventivnost i intuitivnost reditelja da pokuša biti zanimljiv kroz ekspoziciju i rad kamere, scenografiju i naravno scenarij (mislim na kvalitet dijaloga, ne toliko na skript, gdje kvalitet glume i istinska predanost glumaca najviše dolazi do izražaja). Terra nova ispunjava sve uslove.
- Al Swearengen
#1368 Re: Gledate seriju - preporucite je
American Horror Story je nakon interesantnog uvoda katastrofa, a naročito je iritantna režija. Nijedna od novih serija nije me zainteresovala da je nastavim pratit. Person of Interest je posebno razočarala, pogotovo što su je napravili Jonathan Nolan i JJ Abrams.
- newklear
#1369 Re: Gledate seriju - preporucite je
Za ovu seriju Person of Interest odakle mogu skinuti prevod? Do sada prikazane 3 epizode?
gdje gledate seriju (na kojim programima) ili je download u pitanju?
gdje gledate seriju (na kojim programima) ili je download u pitanju?
-
jastuk1
#1370 Re: Gledate seriju - preporucite je
Oh phleeeezeeee. Koja to nije puna klišea i već viđenih stvari?! Umjetnost se valjda treba cijeniti po nivou inventivnosti i i uloženog truda da se klišei učine interesantnim i da se shvate na drugačiji način i ponukaju nove načine razmišljanja.alica.k wrote:na prvi pogled i nije losa, ali je toliko puna klisea da ja to ne mogu da gledam. druga epizoda me ubila u pojam. booooooooooooooooring.
Šta vrijedi ako je nešto orginalno, a da je pri tom pokvareno, bezdušno i odrađeno bez truda. Takva shvataja i potrebe imaju samo jedan cilj - hraniti ego i aroganciju.
- ChataDodajStaHoces
#1371 Re: Gledate seriju - preporucite je
plavka me nervira, al je sarkasticna crnka prejakaNeyDan wrote:Pregledao sam prvu epizodu 2 Broke klix i nije me se dojmila. Nekako sam se jedva nazor jednom nasmijao.
- alibaba_i_30_godina
#1372 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nije mi se svidjela prva epizoda, ali mozda sam pogrijesio (vezano za 2 broke klix). Sto se tice New girl, nisam joj dao ni pocetnu sansu, nisam pregledao prvu epizodu ali vidio sam da je vec narucena cijela sezona. No, mislim da cu svakako propustiti i ovu seriju, dosta mi je HIMYM a i oviih drugih novih serija koje sam poceo gledati.
Inace, JJ Abrams je producent jos jedne nove serije koja izgleda interesantno, jedan od glumaca je Sam Neill a i Jorge Garcia - Hurley iz Lost-koji meni i nije bio bas toliko interesantan i simpatican, ali sudeci po traileru nije lose. Izgleda kao neka kombinacija Prison break i Person of interest.
Inace, JJ Abrams je producent jos jedne nove serije koja izgleda interesantno, jedan od glumaca je Sam Neill a i Jorge Garcia - Hurley iz Lost-koji meni i nije bio bas toliko interesantan i simpatican, ali sudeci po traileru nije lose. Izgleda kao neka kombinacija Prison break i Person of interest.
- alica.k
#1373 Re: Gledate seriju - preporucite je
ako ej tebi terra nova umjetnost nemamo o cemu pricati...jastuk1 wrote:Oh phleeeezeeee. Koja to nije puna klišea i već viđenih stvari?! Umjetnost se valjda treba cijeniti po nivou inventivnosti i i uloženog truda da se klišei učine interesantnim i da se shvate na drugačiji način i ponukaju nove načine razmišljanja.alica.k wrote:na prvi pogled i nije losa, ali je toliko puna klisea da ja to ne mogu da gledam. druga epizoda me ubila u pojam. booooooooooooooooring.
Šta vrijedi ako je nešto orginalno, a da je pri tom pokvareno, bezdušno i odrađeno bez truda. Takva shvataja i potrebe imaju samo jedan cilj - hraniti ego i aroganciju.
- Al Swearengen
#1374 Re: Gledate seriju - preporucite je
@alica.k: Odličan avatar. Blink je možda i najbolja epizoda serije.
@jastuk1: Poštujem ako neko smatra da je Terra Nova zabavna. Dinosaurusi, akcija, sve okej. Ali umjetnost, inventivnost, originalnost, kvalitet dijaloga i ekspozicije, uloženi trud... Možda ne mislimo na istu seriju?
@jastuk1: Poštujem ako neko smatra da je Terra Nova zabavna. Dinosaurusi, akcija, sve okej. Ali umjetnost, inventivnost, originalnost, kvalitet dijaloga i ekspozicije, uloženi trud... Možda ne mislimo na istu seriju?
- alica.k
#1375 Re: Gledate seriju - preporucite je
blink je ubjedljivo najbolja epizoda novog serijalaAl Swearengen wrote:@alica.k: Odličan avatar. Blink je možda i najbolja epizoda serije.