90% tajno anketiranih, ili je bilo istrazivanje koje je bilo javno i transparentno.Kenan-sa wrote:Nauka o vjeri treba polsuziti svoj djeci da budu bolja,da se odgajaju u duhu etike i morala,a ne u duhu alkohola i droga! Svaki iole pametan covjek nece imati nista protiv da njegovo dijete od malih nogu uci o svojoj vjeri,u obdanistu je to prilagodjeno djeci tog uzrasta,ne uce oni sigurno o Dzenetu i dzehenemu!
Mislim da je glavni problem u komunistima i ateistima,ta mala sakica ljudi se osjecaju ugrozenim,ja ih razumijem,oni zarko zale za titinim vremenom,ali hvala Bogu,to je vrijeme proslo,vjernici su vecina,90% roditelaj je sa odusevljenjem prihvatilo vjeronauku u obdanistima,i o cemu mi sad pricamo!??? Ateisti i licemjeri mogu kukati do mile volje,ali nikada,bas nikada nece moci ugroziti vjernike u ovom gradu i njihova osnovna demokratska prava!
Koliko ima djece u vrticima u Sarajevu? Pretpostavimo da svako dijete ima oba roditelja.
Recimo da ima 4.000 djece. Znaci 8.000 roditelja. Nek se na taj imaginarni listic treba potpisati samo jedan roditelj, to je 4,000 potpisa.
Ti kazes da negdje ima 3,600 potpisa ZA vjeronauk u vrticima.
Gdje?