English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#1351 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Nema neporaženih! Chelsea fasovao 3 komada od Wigana (3:1). Manchester pobjedio Stokea u gostima 2:0 i vratio tamo se gdje mu je oduvjek bilo mjesto, a to je na lidersku poziciju Premiershipa.
jasko_ba

#1352 Re: English Premier League

Post by jasko_ba »

kakavdanakneiskustvu wrote:
cikular wrote:Evo za kladionice.
Pompey- Everton 1 uz dva gola Utake.
normalno,opet si,po starom dobrom običaju,fulao,nisi pogodio
ja rekoh nedavno, samo kontrirati i sigurne pare! hvala cikcanga :D :thumbup:
shadow

#1353 Re: English Premier League

Post by shadow »

Drago mi je da je Arsenal napokon pobjedio utakmicu u kojoj nije bio bolji. Igra taraba, 3 bobe se pishu, idemo dalje.
rado_vidjen

#1354 Re: English Premier League

Post by rado_vidjen »

Cestitam Unitedu 19-u titulu. Ostalo je samo da se, formalnosti radi, odigra ostatak sezone. Image

Glory, Glory....
Šibicar

#1355 Re: English Premier League

Post by Šibicar »

Torres je zvijer!
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#1356 Re: English Premier League

Post by Halleluhwah »

Šibicar wrote:Torres je zvijer!
Divota ga gledati.
Gandalf

#1357 Re: English Premier League

Post by Gandalf »

Ma najbolji napadač u Premiershipu
belafonte

#1358 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Dobar ManU svaka cast, prestigose nas trenutno, mada ce ovo preskakanje izmedju Chelsea i ManU-a trajati do kraja sezone.
Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba :lol: , prosto je nemoguce vjerovati da takav igrac nece nedostajat ManU-u (ne moze Giggs cijeli ManU nositi na plecima od 36 godina :wink: )
Vidim Liverpool se ispuco protiv Hulla, jos jedna dobra vijest pred derbi u nedjelju, pun mi ih je k****, sastali smo se sa njima zadnje vrijeme previse puta, mislim da je i jednim i drugim dosadno postalo gledat jedni druge a kamoli igrat :lol: , jednostavno nece tu biti nekih extra motiva, ekipe se poznaju u dusu, ako nista bice veoma interesantno gledati duel Anceloti - Rafa, mislim da Anceloti jos nije naplatio sve dugove iz 2005. :wink:
Charuga
Globalni moderator

#1359 Re: English Premier League

Post by Charuga »

belafonte wrote:Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba :lol: ,
Zar jos boli polufinale .. :D

Ono ce poharati Messija i Ibru .. :lol: :lol:
belafonte

#1360 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti :wink:

Ono ce raskovat spansku ligi ko shupu, oo sta im radi, igra se ko s djecom :dance:
paranoid_android

#1361 Re: English Premier League

Post by paranoid_android »

Plavih_11 wrote:
belafonte wrote:Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba :lol: ,
Paddy Power, jedna od najvećih kladioničarskih kuća u Engleskoj, je tad vratila pare svima koji su se kladili na Chelsea. Eto, samo da znaš. :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1362 Re: English Premier League

Post by Admir_1984 »

Torres pocinje blistati jer vishe nije sam u napadu, nakon 5 godina vrsni strateg iz spanije je to skontao, aferim :D :D
Neelix

#1363 Re: English Premier League

Post by Neelix »

belafonte wrote:Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti :wink:

Ono ce raskovat spansku ligi ko shupu, oo sta im radi, igra se ko s djecom :dance:
ne mogu ga smislit, peshko je, odvratan je, i picka prava, al da je igracina-jes, i to jedna od najboljih svih vremena. a tek su mu 24, cini mi se.
Charuga
Globalni moderator

#1364 Re: English Premier League

Post by Charuga »

belafonte wrote:Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti :wink:

Ono ce mozda raskovat ali onaj gore kojeg si spominjao u negativnom kontekstu, onaj mali argentinac je ver raskovao tu istu ligu i nastavlja da radi to ... 8-)

Ali ovo nije prica o njima nego o EPL.
Charuga
Globalni moderator

#1365 Re: English Premier League

Post by Charuga »

paranoid_android wrote:
Plavih_11 wrote:
Paddy Power, jedna od najvećih kladioničarskih kuća u Engleskoj, je tad vratila pare svima koji su se kladili na Chelsea. Eto, samo da znaš. :D
Jos samo da poniste ono finale i da kazne Barsu sto je osvojila pored tri engleska kluba! Sram ih bilo, kako su samo mogli .. 8-)
cikular

#1366 Re: English Premier League

Post by cikular »

Plavih_11 wrote:

Ono ce mozda raskovat ali onaj gore kojeg si spominjao u negativnom kontekstu, onaj mali argentinac je ver raskovao tu istu ligu i nastavlja da radi to ... 8-)

Jest muka raskovati Almeriu, Recreativo, Santander & co.
:-)
Charuga
Globalni moderator

#1367 Re: English Premier League

Post by Charuga »

cikular wrote:
Plavih_11 wrote:Ono ce mozda raskovat ali onaj gore kojeg si spominjao u negativnom kontekstu, onaj mali argentinac je ver raskovao tu istu ligu i nastavlja da radi to ... 8-)

Jest muka raskovati Almeriu, Recreativo, Santander & co.
:-)
Ucesnici polufinala LP-a su bili Arsenal, Chelsea, Manchester Utd i Barcelona a osvajac nije iz engleske! Da postavimo nagradno pitanje ko je osvojio .. :) Ali dobro, englezima LP-a nije bitna .. 8-)

Opet kazem, ovo nije tema o Barsi nego o EPL pa bolje da nastavite u tom pravcu da ne idemo u off.
Petit_Beurre

#1368 Re: English Premier League

Post by Petit_Beurre »

Koliko sam primjetio na prošloj utakmici, nemogadoše meda dok Kaka nije ušao.

Keane x4 :dance:
belafonte

#1369 Re: English Premier League

Post by belafonte »

I ja smatram da je Barca bolja od Reala, ali Real trenutno drzi korak s Barcom a tek trebaju da se uigraju, jednostavno gledajuci kroz historiju, Barca je uvijek igrala za raju a Real za trofeje, jednostavno Barca hoce da u cekeru unese loptu u go a Real to rutinski odradjuje, jednostavno su efikasniji u samoj filozofiji igre, i takve igrace kupuju, Ronaldo i Kaka su efikasniji igraci od Messija i Ibre (manje im sansi treba da gol zabiju, manje potez prave i sl.)

A ucesnici polufinala su bili Arsenal, Celsi, ManU, Barca i Ovrebo :wink:

Dosta o tome fakat, prezvakali smo to 1000 puta, idemo dalje :dance: :dance:
ja.neron

#1370 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

cikular i Plavih_11
otvorite sebi temu o podjeb..... nakon završenih utakmica i popustite nas normalne da lijepo diskutujemo o temi sa imenom English Premier League :x :x :x
ja.neron

#1371 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

belafonte wrote:I ja smatram da je Barca bolja od Reala, ali Real trenutno drzi korak s Barcom a tek trebaju da se uigraju, jednostavno gledajuci kroz historiju, Barca je uvijek igrala za raju a Real za trofeje, jednostavno Barca hoce da u cekeru unese loptu u go a Real to rutinski odradjuje, jednostavno su efikasniji u samoj filozofiji igre, i takve igrace kupuju, Ronaldo i Kaka su efikasniji igraci od Messija i Ibre (manje im sansi treba da gol zabiju, manje potez prave i sl.)

A ucesnici polufinala su bili Arsenal, Celsi, ManU, Barca i Ovrebo :wink:

Dosta o tome fakat, prezvakali smo to 1000 puta, idemo dalje :dance: :dance:
i ti počeo šupljirati kao ova dvojica gore
Charuga
Globalni moderator

#1372 Re: English Premier League

Post by Charuga »

ja.neron wrote:cikular i Plavih_11
otvorite sebi temu o podjeb..... nakon završenih utakmica i popustite nas normalne da lijepo diskutujemo o temi sa imenom English Premier League :x :x :x
Napisah samo dva posta ali na kraju svakog od njih dodatak da ne idemo dalje u off ali ti si se morao pametan napraviti i napisati nesto, bilo sta. Samo si trebao citati i vidio bi da mi nije cilj sranje po ovoj temi i da sam govorio da se prestane spominjati Barsa. Ali ne, valja ispasti "normalan" kako ono ti kazes .. 8-)
Plavih_11 wrote:Opet kazem, ovo nije tema o Barsi nego o EPL pa bolje da nastavite u tom pravcu da ne idemo u off.
Plavih_11 wrote:Ali ovo nije prica o njima nego o EPL.
Mozes li sad procitati?
belafonte

#1373 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Samo lagano ba, ne dizite bezze tenzije :wink:

Evo nastavljamo sa EPL, Sunderland lijepo iznenadjenje zasad, Hull kanta za nabijanje, sindrom druge sezone u EPL im ne gine, Portsmouth u govnima al brat ce to pogurat, nisu im puno odmakli ostali konkurenti za ispadanje, bice svega :wink:
shadow

#1374 Re: English Premier League

Post by shadow »

belafonte wrote: Portsmouth u govnima al brat ce to pogurat, nisu im puno odmakli ostali konkurenti za ispadanje, bice svega :wink:
Gledo sam ih protiv Evertona, odigrali su fantasticno, kao da se uopste ne radi o ekipi koja je na dnu tabele. Fakat su se trudili maximalno, ginuli na terenu i imali metar sansi/precki/stativa/izbijanja s gol crte. Ali jednostavno takav dan, nece lopta u gol i vozdra. S druge strane Saha rutinski zabija i odnosi 3 bobe.
belafonte

#1375 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Eno igraci Portsmoutha nisu dobili plate, oo drame, zar se to moze desiti u premiership, nidje veze :-)

Adebayor kaznjen sa 25000 funti zbog provociranja navijaca i na uvjetnoj je do decembra 2010 sa mogucnoscu kazne od dvije tekme neigranja u slucaju ponavljanja slicnog incidenta.
Haahhahahhahah, jedva cekam da mu vidim facu kad dodje na Emirate, razapet ce ga navijaci a on ne smije pisnut, a u njemu vri hahhhahhahh
O kako ce to cijepanje da bude, to je bukvalno ono - Suti i pusi :lol:
Jos ako se bude Arsenal sastao sa Citijem u nekom kupu hahhahhahhah, molit ce da dobije crveni ranije il nogu da slomi :mrgreen:
Odlicna presuda, eee frajer na uvjetnoj :lol:
Post Reply