English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#1351 Re: English Premier League
Nema neporaženih! Chelsea fasovao 3 komada od Wigana (3:1). Manchester pobjedio Stokea u gostima 2:0 i vratio tamo se gdje mu je oduvjek bilo mjesto, a to je na lidersku poziciju Premiershipa.
- jasko_ba
#1352 Re: English Premier League
ja rekoh nedavno, samo kontrirati i sigurne pare! hvala cikcangakakavdanakneiskustvu wrote:normalno,opet si,po starom dobrom običaju,fulao,nisi pogodiocikular wrote:Evo za kladionice.
Pompey- Everton 1 uz dva gola Utake.
-
shadow
#1353 Re: English Premier League
Drago mi je da je Arsenal napokon pobjedio utakmicu u kojoj nije bio bolji. Igra taraba, 3 bobe se pishu, idemo dalje.
- rado_vidjen
#1354 Re: English Premier League
Cestitam Unitedu 19-u titulu. Ostalo je samo da se, formalnosti radi, odigra ostatak sezone. 
Glory, Glory....

Glory, Glory....
- Šibicar
#1355 Re: English Premier League
Torres je zvijer!
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#1356 Re: English Premier League
Divota ga gledati.Šibicar wrote:Torres je zvijer!
- Gandalf
#1357 Re: English Premier League
Ma najbolji napadač u Premiershipu
- belafonte
#1358 Re: English Premier League
Dobar ManU svaka cast, prestigose nas trenutno, mada ce ovo preskakanje izmedju Chelsea i ManU-a trajati do kraja sezone.
Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba
, prosto je nemoguce vjerovati da takav igrac nece nedostajat ManU-u (ne moze Giggs cijeli ManU nositi na plecima od 36 godina
)
Vidim Liverpool se ispuco protiv Hulla, jos jedna dobra vijest pred derbi u nedjelju, pun mi ih je k****, sastali smo se sa njima zadnje vrijeme previse puta, mislim da je i jednim i drugim dosadno postalo gledat jedni druge a kamoli igrat
, jednostavno nece tu biti nekih extra motiva, ekipe se poznaju u dusu, ako nista bice veoma interesantno gledati duel Anceloti - Rafa, mislim da Anceloti jos nije naplatio sve dugove iz 2005. 
Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba
Vidim Liverpool se ispuco protiv Hulla, jos jedna dobra vijest pred derbi u nedjelju, pun mi ih je k****, sastali smo se sa njima zadnje vrijeme previse puta, mislim da je i jednim i drugim dosadno postalo gledat jedni druge a kamoli igrat
- Charuga
- Globalni moderator
#1359 Re: English Premier League
Zar jos boli polufinale ..belafonte wrote:Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba,
Ono ce poharati Messija i Ibru ..
- belafonte
#1360 Re: English Premier League
Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti
Ono ce raskovat spansku ligi ko shupu, oo sta im radi, igra se ko s djecom
-
paranoid_android
#1361 Re: English Premier League
Paddy Power, jedna od najvećih kladioničarskih kuća u Engleskoj, je tad vratila pare svima koji su se kladili na Chelsea. Eto, samo da znaš.Plavih_11 wrote:Zar jos boli polufinale ..belafonte wrote:Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba,
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1362 Re: English Premier League
Torres pocinje blistati jer vishe nije sam u napadu, nakon 5 godina vrsni strateg iz spanije je to skontao, aferim

- Neelix
#1363 Re: English Premier League
ne mogu ga smislit, peshko je, odvratan je, i picka prava, al da je igracina-jes, i to jedna od najboljih svih vremena. a tek su mu 24, cini mi se.belafonte wrote:Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1364 Re: English Premier League
Ono ce mozda raskovat ali onaj gore kojeg si spominjao u negativnom kontekstu, onaj mali argentinac je ver raskovao tu istu ligu i nastavlja da radi to ...belafonte wrote:Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti![]()
Ali ovo nije prica o njima nego o EPL.
- Charuga
- Globalni moderator
#1365 Re: English Premier League
Jos samo da poniste ono finale i da kazne Barsu sto je osvojila pored tri engleska kluba! Sram ih bilo, kako su samo mogli ..paranoid_android wrote:Paddy Power, jedna od najvećih kladioničarskih kuća u Engleskoj, je tad vratila pare svima koji su se kladili na Chelsea. Eto, samo da znaš.Plavih_11 wrote:Zar jos boli polufinale ..belafonte wrote:Jos uvijek ManU ne pokazuje znakove nedostatka Ronalda, ali gledam ga u Realu, poharace i Messija i Ibru, Barcu i Ovreba,
![]()
-
cikular
#1366 Re: English Premier League
Jest muka raskovati Almeriu, Recreativo, Santander & co.Plavih_11 wrote:Ono ce mozda raskovat ali onaj gore kojeg si spominjao u negativnom kontekstu, onaj mali argentinac je ver raskovao tu istu ligu i nastavlja da radi to ...belafonte wrote:Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti![]()
Ono ce raskovat spansku ligi ko shupu, oo sta im radi, igra se ko s djecom![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1367 Re: English Premier League
Ucesnici polufinala LP-a su bili Arsenal, Chelsea, Manchester Utd i Barcelona a osvajac nije iz engleske! Da postavimo nagradno pitanje ko je osvojio ..cikular wrote:Jest muka raskovati Almeriu, Recreativo, Santander & co.Plavih_11 wrote:Ono ce mozda raskovat ali onaj gore kojeg si spominjao u negativnom kontekstu, onaj mali argentinac je ver raskovao tu istu ligu i nastavlja da radi to ...![]()
Opet kazem, ovo nije tema o Barsi nego o EPL pa bolje da nastavite u tom pravcu da ne idemo u off.
- Petit_Beurre
#1368 Re: English Premier League
Koliko sam primjetio na prošloj utakmici, nemogadoše meda dok Kaka nije ušao.belafonte wrote:Boli nepravda, svakog postenog covjeka bi to trebalo boliti![]()
Keane x4
- belafonte
#1369 Re: English Premier League
I ja smatram da je Barca bolja od Reala, ali Real trenutno drzi korak s Barcom a tek trebaju da se uigraju, jednostavno gledajuci kroz historiju, Barca je uvijek igrala za raju a Real za trofeje, jednostavno Barca hoce da u cekeru unese loptu u go a Real to rutinski odradjuje, jednostavno su efikasniji u samoj filozofiji igre, i takve igrace kupuju, Ronaldo i Kaka su efikasniji igraci od Messija i Ibre (manje im sansi treba da gol zabiju, manje potez prave i sl.)
A ucesnici polufinala su bili Arsenal, Celsi, ManU, Barca i Ovrebo
Dosta o tome fakat, prezvakali smo to 1000 puta, idemo dalje

A ucesnici polufinala su bili Arsenal, Celsi, ManU, Barca i Ovrebo
Dosta o tome fakat, prezvakali smo to 1000 puta, idemo dalje
- ja.neron
#1370 Re: English Premier League
cikular i Plavih_11
otvorite sebi temu o podjeb..... nakon završenih utakmica i popustite nas normalne da lijepo diskutujemo o temi sa imenom English Premier League

otvorite sebi temu o podjeb..... nakon završenih utakmica i popustite nas normalne da lijepo diskutujemo o temi sa imenom English Premier League
- ja.neron
#1371 Re: English Premier League
i ti počeo šupljirati kao ova dvojica gorebelafonte wrote:I ja smatram da je Barca bolja od Reala, ali Real trenutno drzi korak s Barcom a tek trebaju da se uigraju, jednostavno gledajuci kroz historiju, Barca je uvijek igrala za raju a Real za trofeje, jednostavno Barca hoce da u cekeru unese loptu u go a Real to rutinski odradjuje, jednostavno su efikasniji u samoj filozofiji igre, i takve igrace kupuju, Ronaldo i Kaka su efikasniji igraci od Messija i Ibre (manje im sansi treba da gol zabiju, manje potez prave i sl.)
A ucesnici polufinala su bili Arsenal, Celsi, ManU, Barca i Ovrebo![]()
Dosta o tome fakat, prezvakali smo to 1000 puta, idemo dalje![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1372 Re: English Premier League
Napisah samo dva posta ali na kraju svakog od njih dodatak da ne idemo dalje u off ali ti si se morao pametan napraviti i napisati nesto, bilo sta. Samo si trebao citati i vidio bi da mi nije cilj sranje po ovoj temi i da sam govorio da se prestane spominjati Barsa. Ali ne, valja ispasti "normalan" kako ono ti kazes ..ja.neron wrote:cikular i Plavih_11
otvorite sebi temu o podjeb..... nakon završenih utakmica i popustite nas normalne da lijepo diskutujemo o temi sa imenom English Premier League![]()
![]()
Plavih_11 wrote:Opet kazem, ovo nije tema o Barsi nego o EPL pa bolje da nastavite u tom pravcu da ne idemo u off.
Mozes li sad procitati?Plavih_11 wrote:Ali ovo nije prica o njima nego o EPL.
- belafonte
#1373 Re: English Premier League
Samo lagano ba, ne dizite bezze tenzije
Evo nastavljamo sa EPL, Sunderland lijepo iznenadjenje zasad, Hull kanta za nabijanje, sindrom druge sezone u EPL im ne gine, Portsmouth u govnima al brat ce to pogurat, nisu im puno odmakli ostali konkurenti za ispadanje, bice svega
Evo nastavljamo sa EPL, Sunderland lijepo iznenadjenje zasad, Hull kanta za nabijanje, sindrom druge sezone u EPL im ne gine, Portsmouth u govnima al brat ce to pogurat, nisu im puno odmakli ostali konkurenti za ispadanje, bice svega
-
shadow
#1374 Re: English Premier League
Gledo sam ih protiv Evertona, odigrali su fantasticno, kao da se uopste ne radi o ekipi koja je na dnu tabele. Fakat su se trudili maximalno, ginuli na terenu i imali metar sansi/precki/stativa/izbijanja s gol crte. Ali jednostavno takav dan, nece lopta u gol i vozdra. S druge strane Saha rutinski zabija i odnosi 3 bobe.belafonte wrote: Portsmouth u govnima al brat ce to pogurat, nisu im puno odmakli ostali konkurenti za ispadanje, bice svega
- belafonte
#1375 Re: English Premier League
Eno igraci Portsmoutha nisu dobili plate, oo drame, zar se to moze desiti u premiership, nidje veze
Adebayor kaznjen sa 25000 funti zbog provociranja navijaca i na uvjetnoj je do decembra 2010 sa mogucnoscu kazne od dvije tekme neigranja u slucaju ponavljanja slicnog incidenta.
Haahhahahhahah, jedva cekam da mu vidim facu kad dodje na Emirate, razapet ce ga navijaci a on ne smije pisnut, a u njemu vri hahhhahhahh
O kako ce to cijepanje da bude, to je bukvalno ono - Suti i pusi
Jos ako se bude Arsenal sastao sa Citijem u nekom kupu hahhahhahhah, molit ce da dobije crveni ranije il nogu da slomi
Odlicna presuda, eee frajer na uvjetnoj
Adebayor kaznjen sa 25000 funti zbog provociranja navijaca i na uvjetnoj je do decembra 2010 sa mogucnoscu kazne od dvije tekme neigranja u slucaju ponavljanja slicnog incidenta.
Haahhahahhahah, jedva cekam da mu vidim facu kad dodje na Emirate, razapet ce ga navijaci a on ne smije pisnut, a u njemu vri hahhhahhahh
O kako ce to cijepanje da bude, to je bukvalno ono - Suti i pusi
Jos ako se bude Arsenal sastao sa Citijem u nekom kupu hahhahhahhah, molit ce da dobije crveni ranije il nogu da slomi
Odlicna presuda, eee frajer na uvjetnoj