Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- krompir i riza
#1351 Re: Oprostiti prevaru
Meni je vidjeti onako ''pokrivenu'' ženu jedini garant da nije baš najčistije pristupila marami koju nosi.
Il 'se pokrij kako treba ili nikako ,mojne mi glumiti da si nešto što nisi.
- MedenoSrce
#1352 Re: Oprostiti prevaru
pustopoljina wrote: nikad necu biti na strani onih koji od sebe prave cirkus.
Djecu će mu našoj maloj mahali sigurno gledati sa poštovanjem nakon ovoga.
Vidi se da mu je dobrobit djece na prvom mjestu.
- Ghost_Rider_XXX
#1353 Re: Oprostiti prevaru
Ja fakat ne mogu da vjerujem, da na kraju ispade gori on od nje.
- madner
#1354 Re: Oprostiti prevaru
Nju kamenovati, njega obrijat.
- pustopoljina
#1355 Re: Oprostiti prevaru
pa kakvo vrijeme- takvo pokrivanje. kakvi tek klece u prvim safovima...te mito, te ljubavnice...ali sto bi iz VDz rekli- Bog zna sta je kome u srcu, tako da me ta tema ne zanima.krompir i riza wrote:Meni je vidjeti onako ''pokrivenu'' ženu jedini garant da nije baš najčistije pristupila marami koju nosi.
ma nije on gori, vec nasla krpa zakrpu.
- stochar
#1356 Re: Oprostiti prevaru
ne pise sta je, mozda je propustala ikindiju...
-
JBL
#1357 Re: Oprostiti prevaru
Naravno da ima pravila. Marama nije samo komad tekstila, to je nacin zivot i simbol prednosti Bogu. To sto je ona dopustala da je vara ne opravdava njeno varanje.Altsa wrote:ja smijurije od komentara...ona posto je pokrivena nema pravo da prevari muza...ma nema nikakvih ppravila...po nekim pricama i on je nju non-stop varao...a u sustini jebe mi se za oboje...njihov zivot pa
- krompir i riza
#1358 Re: Oprostiti prevaru
Kako i neće, što ti reče :ni kahvom bačaje nije ponudio ..đon obrazGhost_Rider_XXX wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem, da na kraju ispade gori on od nje.
- Zelena Carapa
#1359 Re: Oprostiti prevaru
Pa eto kazu da je i on nju varao - znaci tu su negdje. S jedinom razlikom sto ona nije izjave davala i blatila ga po novinama. a on nju jeste - ne razmisljajuci o djeci rodjenoj - bezveze.
Ja se divim onim celebritijima sto se lijepo sporazumno bez ikakve pompe i blacenja po medijima razvedu.
Meni se cini da se on malo zabrinuo za tiraze ako se sazna da je on nju varao - pa je preduhitrio.
Znajuci Arduanu (s TVa samo) vjerujem da nece na ovome ostati, citacemo mi jos puno o njima i razvodu.
Ja se divim onim celebritijima sto se lijepo sporazumno bez ikakve pompe i blacenja po medijima razvedu.
Meni se cini da se on malo zabrinuo za tiraze ako se sazna da je on nju varao - pa je preduhitrio.
Znajuci Arduanu (s TVa samo) vjerujem da nece na ovome ostati, citacemo mi jos puno o njima i razvodu.
-
JBL
#1360 Re: Oprostiti prevaru
Na djecu bi vjerovatno ljepse gledali kad bi njihovu mamu povremeno vidjali sa likom koji nije njihov otac. Koji mentalitet ...MedenoSrce wrote:pustopoljina wrote: nikad necu biti na strani onih koji od sebe prave cirkus.![]()
![]()
![]()
![]()
Djecu će mu našoj maloj mahali sigurno gledati sa poštovanjem nakon ovoga.
Vidi se da mu je dobrobit djece na prvom mjestu.
-
hipisizik
#1361 Re: Oprostiti prevaru
Ni ja jarane..sve je otislo u honduras.Ghost_Rider_XXX wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem, da na kraju ispade gori on od nje.
- krompir i riza
#1362 Re: Oprostiti prevaru
da..i žalosno je sve to skupa..tragikomičnopustopoljina wrote:pa kakvo vrijeme- takvo pokrivanje. kakvi tek klece u prvim safovima...te mito, te ljubavnice...ali sto bi iz VDz rekli- Bog zna sta je kome u srcu, tako da me ta tema ne zanima.krompir i riza wrote:Meni je vidjeti onako ''pokrivenu'' ženu jedini garant da nije baš najčistije pristupila marami koju nosi.
ma nije on gori, vec nasla krpa zakrpu.
ja kapu do poda pokrivenim ženama..al' ova za mene nije pokrivena- već smijurija od žene
- MedenoSrce
#1363 Re: Oprostiti prevaru
Nemojte tako garant se čuvala do braka, zar to nije ono što se traži 
- krompir i riza
#1364 Re: Oprostiti prevaru
marama nije garant da se čuvala za brak ..MedenoSrce wrote:Nemojte tako garant se čuvala do braka, zar to nije ono što se traži
- pustopoljina
#1365 Re: Oprostiti prevaru
ma zasto kapu do poda pokrivenim zenama
...zena kao i svaka druga...pa nije isusova nevjesta...cita ili iko sta pisem
trebam li pisati direktna i indirektna iskustva iz irana, egipta i maroka
a i iz bosne
ljudi smo, hbm. i one su ljudi
prestanite traziti garancije u glupostima.
a necu vise...ispade marama tema dana
...zena kao i svaka druga...pa nije isusova nevjesta...cita ili iko sta pisem
trebam li pisati direktna i indirektna iskustva iz irana, egipta i maroka
ljudi smo, hbm. i one su ljudi
- krompir i riza
#1366 Re: Oprostiti prevaru
nisi me razumjelapustopoljina wrote:ma zasto kapu do poda pokrivenim zenama![]()
...zena kao i svaka druga...pa nije isusova nevjesta...cita ili iko sta pisem![]()
trebam li pisati direktna i indirektna iskustva iz irana, egipta i marokaa i iz bosne
![]()
ljudi smo, hbm. i one su ljudi![]()
kapa do poda onima koje mogu podnijeti teret i odgovornosti koje marama kao SIMBOL (ne komad platna) nosi sa sobom- i to u smislu da izdrže kojekakva prozivanja i etiketiranja zbog marame.. gore sam već napisao da marama nije garant ničega..milion primjera oko nas.. njenu sam spomenuo jer ono njeno nije ništa, cirkus - ili laički :yebala bi se al da joj ne uđe
- harač
#1367 Re: Oprostiti prevaru
glavno je da su Kurići okaljani
ja cirkusa majko mila
- Ghost_Rider_XXX
#1368 Re: Oprostiti prevaru
Fakat, kakve veze ima marama sa bilo čim. Isto kao da kažemo da su sveštenici oličenje moralnosti, pa onda otvorimo novine i portale pa svako malo neki slučaj pedofile, nidje veze.pustopoljina wrote:ma zasto kapu do poda pokrivenim zenama![]()
...zena kao i svaka druga...pa nije isusova nevjesta...cita ili iko sta pisem![]()
trebam li pisati direktna i indirektna iskustva iz irana, egipta i marokaa i iz bosne
![]()
Meni još uvijek nije jasno da je, on, ispao godi od nje. Ne volim ni jedno doduše, al' nema veze.
-
JBL
#1369 Re: Oprostiti prevaru
cuj zasto...pustopoljina wrote:ma zasto kapu do poda pokrivenim zenama![]()
![]()
zbog toga sto (ako je iskreno) svjesno puno zrtvuje u zivotu i zbog toga pokrivena kod ogromne vecine muslimana ima postovanje
to je predanost Bogu, vjeri, nekom nacinu zivota koji izkljucuje ovakvo ponasaje
- Rauber
#1370 Re: Oprostiti prevaru
Ni ja vala onih koji ga primaju/zadaju sa strane, bez obzira koliko povrijedjena strana od sebe pravila cirkus.pustopoljina wrote:nikad necu biti na strani onih koji od sebe prave cirkus.Mr.Penguin wrote:Ma nek je on kriv po vama, majka dvoje djece a on joj ovo radi?
Pa valjda nije na to mislila kad je to uradila, da ima dvoje djece i da je majka!
Oboje su javne licnosti tako da bi na ovaj ili onaj nacin izaslo, samo je on odlucio da ucini kad to on hoce i da javnost bude na njegovoj strani, bravo majstore
Ako je sve ovo istina, a ne vidim razloga zasto ne bi bilo moguce da ona njega vara, covjek je sigurno u soku i vruce glave je rekao to sto je rekao, dok ga je ona primala hladne glave i sigurno je imala vremena da razmisli o posljedicama.
- harač
#1371 Re: Oprostiti prevaru
JBL wrote:cuj zasto...pustopoljina wrote:ma zasto kapu do poda pokrivenim zenama![]()
![]()
zbog toga sto (ako je iskreno) svjesno puno zrtvuje u zivotu i zbog toga pokrivena kod ogromne vecine muslimana ima postovanje
to je predanost Bogu, vjeri, nekom nacinu zivota koji izkljucuje ovakvo ponasaje
- pustopoljina
#1372 Re: Oprostiti prevaru
jel' ti u soku zoves avaz
ne pravdam zadavanje sa strane
ne pada mi napamet...ali mi je sve to skupa seljakluk.
@JBL
sine, brate...
jes' tako je.
ne pravdam zadavanje sa strane
@JBL
sine, brate...
jes' tako je.
-
Gospoda Ministarka
#1373 Re: Oprostiti prevaru
stochar wrote:ne pise sta je, mozda je propustala ikindiju...
- madner
#1374 Re: Oprostiti prevaru
Budimo realni, kome treba vjera vise nego grijesnicima. Covjek koji ima moralni kompas ne treba tudji.krompir i riza wrote:nisi me razumjelapustopoljina wrote:ma zasto kapu do poda pokrivenim zenama![]()
![]()
kapa do poda onima koje mogu podnijeti teret i odgovornosti koje marama kao SIMBOL (ne komad platna) nosi sa sobom- i to u smislu da izdrže kojekakva prozivanja i etiketiranja zbog marame.. gore sam već napisao da marama nije garant ničega..milion primjera oko nas.. njenu sam spomenuo jer ono njeno nije ništa, cirkus - ili laički :yebala bi se al da joj ne uđe
Dakle svaka im cast jer su svjesni koliko su slabi
- Rauber
#1375 Re: Oprostiti prevaru
Ne ja ne zovem avaz, kad sam ja bio u takvom soku ja sam glave razbijao bombicom (flasa mineralne sto se sluzi u kaficima)pustopoljina wrote:jel' ti u soku zoves avaz![]()
![]()
ne pravdam zadavanje sa stranene pada mi napamet...ali mi je sve to skupa seljakluk.
@JBL
sine, brate...
jes' tako je.
A ne vidim da pise da je on nazvao avaz, mozda je avaz zvao njega kao sto je i arduanu, ali dobro ona ne smije davati izjave bez odobrenja PR-a.
Vjerovatno joj je i PR odobrio da ga prima ta trane
Last edited by Rauber on 30/09/2011 11:09, edited 1 time in total.