Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kory
#1351 Re: Real Madrid C.F.
jbg nisu trebali...al ajd samo nek se dobro zavrsi imamo mi zamjena heeh
- aerosa
#1353 Re: Real Madrid C.F.
Murat Sabanovic wrote:
Paćenik, uživaj 14 dana...
- Murat Sabanovic
#1354 Re: Real Madrid C.F.
gotovi ste,nema od vas nista !!!
allez ol !
allez ol !
- aerosa
#1355 Re: Real Madrid C.F.
Grizi murate, grizi i šuti...pametniji ćeš biti...Murat Sabanovic wrote:gotovi ste,nema od vas nista !!!
allez ol !
- Murat Sabanovic
#1356 Re: Real Madrid C.F.
voda u usi usla, moj djecace...krivo mi samo sto vam jos nismo 2 gola uvalili. al'eto dovoljno je i ovo...prolaz zagarantovan....aerosa wrote:Grizi murate, grizi i šuti...pametniji ćeš biti...Murat Sabanovic wrote:gotovi ste,nema od vas nista !!!
allez ol !
- kory
#1357 Re: Real Madrid C.F.
hehe prolaz zagarntovan.........duhovito...ajmo s ekladit o kucu da lion primit makar 4 komada na santiagu...samo ako nebudu imali epilepsiju ko veceras i padaju zbog svake sitnice....ronaldo vise nesmije otic u francusku ubise covjeka jbtMurat Sabanovic wrote:voda u usi usla, moj djecace...krivo mi samo sto vam jos nismo 2 gola uvalili. al'eto dovoljno je i ovo...prolaz zagarantovan....aerosa wrote:Grizi murate, grizi i šuti...pametniji ćeš biti...Murat Sabanovic wrote:gotovi ste,nema od vas nista !!!
allez ol !
- Baltazar_khan
#1358 Re: Real Madrid C.F.
Još vama treba meda da budete kao Barcelona 
- Murat Sabanovic
#1359 Re: Real Madrid C.F.
ipak smo vise pokazali veceras i zasluzeno pobijedili...a onog vase manekena,covjek ne smije ni pogledati...to za cetvorku,cemo vidjeti. predpostavljam,da ste losi bili zbog losih vremenskih uslova... jbg,manekeni ne igraju kada snijeg pada...
- kory
#1360 Re: Real Madrid C.F.
sta cete ga gledat...samo se divit njegovog igri...al cetvorka je zagarntovana...de ti igraj po snijegu..al u madridu su idealni uslovi za igru koji svima gode..pa cemo vidjet...Murat Sabanovic wrote:ipak smo vise pokazali veceras i zasluzeno pobijedili...a onog vase manekena,covjek ne smije ni pogledati...to za cetvorku,cemo vidjeti. predpostavljam,da ste losi bili zbog losih vremenskih uslova... jbg,manekeni ne igraju kada snijeg pada...
- Lekler
#1361 Re: Real Madrid C.F.
Sto bi reko Nelson Mans "ha-ha" 
-
bio vani bilo dobro
#1362 Re: Real Madrid C.F.
Toliko o velikom Realu 
- kory
#1363 Re: Real Madrid C.F.
ovo sto svi pisete ovdje samo pokazuju koliko je real veliki klub i kolilko je svima drago kad je velicina i jedan gigant poput reala izgubi....
jbg i najboljim se desava...
- Charuga
- Globalni moderator
#1365 Re: Real Madrid C.F.
Ma sta kazes ...kory wrote:ovo sto svi pisete ovdje samo pokazuju koliko je real veliki klub i kolilko je svima drago kad je velicina i jedan gigant poput reala izgubi....![]()
![]()
![]()
Post napisan nakon poraza Barse od Atletica na pdf-u o Barsi ..kory wrote:dobra utakmica...sto je najvaznije pobjeda atletika...a sto ovdje vlada tisina to sse neko haman boji...sta ste se prepali...
Ovim gore postom si vjerovatno pokazati koliko je Barsa velik klub jer si odmah dosao da proslavis ..
Poraz od 1:0 nije tragedija i mislim da Real to moze lako stici i prestici na Bernabeu. Da se ne lazemo, volio bih da Lyon nekako prodje ali ne vjerujem da ce se to desiti.
- ultima_palabra
#1366 Re: Real Madrid C.F.
Vidim da smo dobili i nove navijače Lyona, neka to je fino
Također, da navijači Milana dolaze ovdje da utope tugu, nije ni to loše
Da pređem na stvar, vrlo sam razočaran, mislio sam da će ovo biti prekretnica. Prilika je bila, protiv Lyona kojem fali samopouzdanja, da se riješi prolaz već u prvoj tekmi ili bar zabije gol. Sad će biti puno teže, sa psihičkom blokadom koju nosi ova faza takmičenja, šanse su i manje od 50%
Nije mi jasno kako Higuain može zabijati redovno u prvenstvu, a u CL uvijek taraba, vidjećemo hoće li u revanšu startati Benzema ili možda obojica.
Nema opravdanja za onako malen broj stvorenih šansi, poslije utakmice mi je fakat bila muka
Da pređem na stvar, vrlo sam razočaran, mislio sam da će ovo biti prekretnica. Prilika je bila, protiv Lyona kojem fali samopouzdanja, da se riješi prolaz već u prvoj tekmi ili bar zabije gol. Sad će biti puno teže, sa psihičkom blokadom koju nosi ova faza takmičenja, šanse su i manje od 50%
Nije mi jasno kako Higuain može zabijati redovno u prvenstvu, a u CL uvijek taraba, vidjećemo hoće li u revanšu startati Benzema ili možda obojica.
Nema opravdanja za onako malen broj stvorenih šansi, poslije utakmice mi je fakat bila muka
- ultima_palabra
#1367 Re: Real Madrid C.F.
Nisam baš siguran, možda ako igrači zaista osjete stid nakon ovog rezultata, i izađu na Bernabeu da dokažu sebi i svima zašto je u njih uloženo toliko para. 1-0 je vrlo nezgodan rezultat u CLPlavih_11 wrote:Poraz od 1:0 nije tragedija i mislim da Real to moze lako stici i prestici na Bernabeu. Da se ne lazemo, volio bih da Lyon nekako prodje ali ne vjerujem da ce se to desiti.
A jbg nekakve su kurate sreće u CL, uvijek najbolji gol sezone Iker primi (Henry u Arsenalu, pa Del Piero, Pirlo, sad Makoun) ili sudija iskasapi kao protiv Liverpoola...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1368 Re: Real Madrid C.F.
Lopta je okrugla
vidjecemo kako ce se okretati u uzvratu 
- Mis mekinjas
#1369 Re: Real Madrid C.F.
Žao mi tog Reala, pogotovo kad se sjetim kako sam Zidane-ov dres svojevremeno dala 160€. Ali već dugo to ne ide.....
Kako je Barcelona bila jednoč odlagalište Nizozemskih tulipana, tako je Real postao odlagalište mladih i skupih....ccccc, nije zlato sve što sija......

Kako je Barcelona bila jednoč odlagalište Nizozemskih tulipana, tako je Real postao odlagalište mladih i skupih....ccccc, nije zlato sve što sija......
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1370 Re: Real Madrid C.F.
Imao je i Real svoju koloniju Nigdjezemaca, tragovi su jos uvijek tuRaščupana wrote:Žao mi tog Reala, pogotovo kad se sjetim kako sam Zidane-ov dres svojevremeno dala 160€. Ali već dugo to ne ide.....
Kako je Barcelona bila jednoč odlagalište Nizozemskih tulipana, tako je Real postao odlagalište mladih i skupih....ccccc, nije zlato sve što sija......![]()
![]()
![]()
![]()
Real je uvijek bio klub u kojem su igrali najbolji i najskuplji igraci...
- Mis mekinjas
#1371 Re: Real Madrid C.F.
Ma sve to stoji, iako ga volim, i duša me boli što to ne ide, ali ovo je stvarno sad postalo jako loše.....
- aerosa
#1372 Re: Real Madrid C.F.
I da dodamo još nešto, Real je san većine igrača od početka pa do kraja karijere...Tomahawk11 wrote:Imao je i Real svoju koloniju Nigdjezemaca, tragovi su jos uvijek tuRaščupana wrote:Žao mi tog Reala, pogotovo kad se sjetim kako sam Zidane-ov dres svojevremeno dala 160€. Ali već dugo to ne ide.....
Kako je Barcelona bila jednoč odlagalište Nizozemskih tulipana, tako je Real postao odlagalište mladih i skupih....ccccc, nije zlato sve što sija......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
NediM17
#1373 Re: Real Madrid C.F.
Ma džaba mu tih par zvijezda kad su ostali tarabeTomahawk11 wrote:Imao je i Real svoju koloniju Nigdjezemaca, tragovi su jos uvijek tuRaščupana wrote:Žao mi tog Reala, pogotovo kad se sjetim kako sam Zidane-ov dres svojevremeno dala 160€. Ali već dugo to ne ide.....
![]()
![]()
![]()
![]()
- ultima_palabra
#1374 Re: Real Madrid C.F.
Pa možda je u tome problem, kada ostvariš san, manjka motiva...aerosa wrote:I da dodamo još nešto, Real je san većine igrača od početka pa do kraja karijere...
Kao naprimjer?NediM17 wrote:Ma džaba mu tih par zvijezda kad su ostali tarabe
- veljaca
#1375 Re: Real Madrid C.F.
Pjanic - odigrao dobro sinoc .....
Joj kretena onoga Kristica na BHT-u. Rece: " Nema toga protivnika koga Real ne moze pobijediti sa bilo kojom razlikom ....."
Evo, za toga pametnjakovica - neka pobijedi recimo FK Grbalj sa 107:0 ....... Moze li Kristicu ?????
Inace ovaj reporter ( kao i vecina ) treba prvo promisliti pa onda reci nesto ( ali za njega je to jako tesko ... ). Ko li ga samo drzi tamo ? ( Mislim onaj Belmin .....)
Joj kretena onoga Kristica na BHT-u. Rece: " Nema toga protivnika koga Real ne moze pobijediti sa bilo kojom razlikom ....."
Evo, za toga pametnjakovica - neka pobijedi recimo FK Grbalj sa 107:0 ....... Moze li Kristicu ?????
Inace ovaj reporter ( kao i vecina ) treba prvo promisliti pa onda reci nesto ( ali za njega je to jako tesko ... ). Ko li ga samo drzi tamo ? ( Mislim onaj Belmin .....)