N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MyCore

#1351 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by MyCore »

Samo da vidim kakva je tišinčina :skoljka:
dezurni_ucenik

#1352 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 19:39, edited 1 time in total.
Ronnie O'Sullivan

#1353 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ronnie O'Sullivan »

Pitar sam...al iskreno zao mi Čelika samo zbog toga sto skutorija ode u EL :x
Urban B.

#1354 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Urban B. »

Zenica cijela je bila plavo-bijela :dance:

Image

pokiso ljepotan :D
missko

#1355 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by missko »

Urban B. wrote:Zenica cijela je bila plavo-bijela :dance:

Image

pokiso ljepotan :D
Hahahaha uljepsa mi jutro.
Smradovi uzese kup al ovog ljepotana nesto ne mogu a nemam pojma zasto :mrgreen:
sadmire

#1356 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

ponovo sam se morao stidjeti zbog drugih!
Nadam se da ce uskoro doci vrijeme kada cemo dostojanstveno gubiti, kada svoje razocarenje necemo pretakati u uvrede, psovke i agresiju i kada cemo protivnika, protivnicke navijace i sudije ispratiti aplauzom a ne svoje frustracije iskaljivati na njima.
Mislim da je puno ljepse izdignuti se iznad bilo cijeg primitivizma i na psovke i uvrede ne odgovarati na isti nacin, nego na terenu i na tribinama te primitivce pobijediti inteligentnim navijanjem, da sada ne govorim o nicim izazvanim agresijama i uvredama na racun protivnika!
My_Bosnia

#1357 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by My_Bosnia »

sadmire wrote:ponovo sam se morao stidjeti zbog drugih!
Nadam se da ce uskoro doci vrijeme kada cemo dostojanstveno gubiti, kada svoje razocarenje necemo pretakati u uvrede, psovke i agresiju i kada cemo protivnika, protivnicke navijace i sudije ispratiti aplauzom a ne svoje frustracije iskaljivati na njima.
Mislim da je puno ljepse izdignuti se iznad bilo cijeg primitivizma i na psovke i uvrede ne odgovarati na isti nacin, nego na terenu i na tribinama te primitivce pobijediti inteligentnim navijanjem, da sada ne govorim o nicim izazvanim agresijama i uvredama na racun protivnika!
U potpunosti se slazem!
Sve je vise idiota,idiotskih skupina i idiotizma....... Zenica je oduvjek imala duha ali eto previse pijanih i drogranih idiota sa obje strane na jednom mjestu....
pozdrav normalnim ljudima
Mustang1

#1358 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Zaboravio sam reci da su jucer bili skauti Guccia Versacea Dolce Gabbane Armanija ... i izgleda da ce biti velikih transfera ovog ljeta 8-)
ultima_palabra

#1359 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Odakle je onaj Isaković? Ja papana majko draga... fino bi se uklopio u Travnik recimo :-)
strong69

#1360 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by strong69 »

Jedno pitanje za navijace Celika... Onom Demiriju fakat ne mozete nista pa dopustate da vas onako bruka ili se vecina navijaca slaze s njim?
sadmire

#1361 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

ultima_palabra wrote:Odakle je onaj Isaković? Ja papana majko draga... fino bi se uklopio u Travnik recimo :-)
Nije problem u Isakovicu, covjek ne zna drugacije igrati. Problem je u ibrakovicu sto ga je postavio za zadnjeg veznog, destruktivca koji je trebao tuci protivnika i razarati njihovu igru. A postigao je kontrafekat jer je Celik odigrao bez sredine terena. Nisa za cijelu utakmicu uspjeli napraviti nijednu akciju jer nije imao ko povesti igru. Mogli su samo pokusavati dugim loptama ili nakon prekida, pogotovo zato sto je i Dzafic, koji je kao trebao igrati iza dva spica, non stop bio u istoj liniji sa Adilovicem i Hadzicem.
Sve u svemu, utakmica je izgubljena na sredini terena, a zato je kriv iskljucivo trener, ili ko je vec odgovoran zato sto nisu doveli nikoga nakon odlaska Zahirovica ko bi bar donekle mogao povezati napad i odbranu.
ultima_palabra

#1362 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

sadmire wrote:
ultima_palabra wrote:Odakle je onaj Isaković? Ja papana majko draga... fino bi se uklopio u Travnik recimo :-)
Nije problem u Isakovicu, covjek ne zna drugacije igrati. Problem je u ibrakovicu sto ga je postavio za zadnjeg veznog, destruktivca koji je trebao tuci protivnika i razarati njihovu igru. A postigao je kontrafekat jer je Celik odigrao bez sredine terena. Nisa za cijelu utakmicu uspjeli napraviti nijednu akciju jer nije imao ko povesti igru. Mogli su samo pokusavati dugim loptama ili nakon prekida, pogotovo zato sto je i Dzafic, koji je kao trebao igrati iza dva spica, non stop bio u istoj liniji sa Adilovicem i Hadzicem.
Sve u svemu, utakmica je izgubljena na sredini terena, a zato je kriv iskljucivo trener, ili ko je vec odgovoran zato sto nisu doveli nikoga nakon odlaska Zahirovica ko bi bar donekle mogao povezati napad i odbranu.
Ja sam više mislio na ponašanje na terenu... baš kabadahijski, svakog trenutka imaš osjećaj da će nekoga polomiti ili zategnuti šakom, nervoza neka :roll: I opet je bio zatezao laktom, srećom nije pogodio...

Što se tiče igre, vidjelo se da je igra sa 3 napadača kontraproduktivna, pogotovo ako stoje svi u liniji... a takvoj formaciji 2 od ta 3 moraju špartati po krilu i odrađivati defanzivu. Željo je imao višak igrača u sredini i jasno je bilo da Čelik može igrati samo dugim loptama.
samo_ti

#1363 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

strong69 wrote:Jedno pitanje za navijace Celika... Onom Demiriju fakat ne mozete nista pa dopustate da vas onako bruka ili se vecina navijaca slaze s njim?
Kako mislis ? Sa mikrofonom i ozvucenjem nije bio Demiri ... On ti je sada direktor stadiona , hej :D ...odmah znas kakva su kod nas posla u klubu ...
Eborg

#1364 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Isaković je iz FK Nemile prešao u NK Žepče i onda došao u NK Čelik. Toliko o njegovom znanju. :-)
Mustang1

#1365 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

samo_ti wrote:
strong69 wrote:Jedno pitanje za navijace Celika... Onom Demiriju fakat ne mozete nista pa dopustate da vas onako bruka ili se vecina navijaca slaze s njim?
Kako mislis ? Sa mikrofonom i ozvucenjem nije bio Demiri ... On ti je sada direktor stadiona , hej :D ...odmah znas kakva su kod nas posla u klubu ...
Dosao je i Demiri nakon prvog gola iza sudije pomocnog stao dobacivao mu nesto :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Gandalf

#1366 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Naša vrla uprava nikad još nije skontala da bez makar jednog kvalitetnog veznjaka i jednog dobrog napadača ne možeš pobijediti ni drugoligaša a kamo li pobijediti u finalu kupa :oops:
Ona Blaževa o 9 ratnika i 2 mislioca na terenu je neki solidan koncept za ekipu koja ima cilj - nažalost mi na terenu imamo 11 bezidejnih izbijača lopte :cry:
sadmire

#1367 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Gandalf wrote:Naša vrla uprava nikad još nije skontala da bez makar jednog kvalitetnog veznjaka i jednog dobrog napadača ne možeš pobijediti ni drugoligaša a kamo li pobijediti u finalu kupa :oops:
Ona Blaževa o 9 ratnika i 2 mislioca na terenu je neki solidan koncept za ekipu koja ima cilj - nažalost mi na terenu imamo 11 bezidejnih izbijača lopte :cry:
Na sve to se jos nadovezuje da se u Celiku ne moze prepoznati neki koncept, plan razvoja, vizija kakav klub se zeli i kako treba izgledati u buducnosti, odnosno kako to postici! Sve odluke se donose ad hoc, bez plana, analize i vodjenja dugorocnim interesima! I tu nema napretka!
bosnovizija

#1368 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bosnovizija »

Celik odigrao bez sredine terena. Nisa za cijelu utakmicu uspjeli napraviti nijednu akciju jer nije imao ko povesti igru. Mogli su samo pokusavati dugim loptama ili nakon prekida, pogotovo zato sto je i Dzafic, koji je kao trebao igrati iza dva spica, non stop bio u istoj liniji sa Adilovicem i Hadzicem.
Sve u svemu, utakmica je izgubljena na sredini terena, a zato je kriv iskljucivo trener, ili ko je vec odgovoran zato sto nisu doveli nikoga nakon odlaska Zahirovica ko bi bar donekle mogao povezati napad i odbranu.[/quote]

Nije u pitanju samo odlazak Zahirovića. Još su otišli Duro i Jamak, a jedini pravi vezni (trenutno), Kapetan, se povredio u prvestvenoj utakmici, tako da Čelik i nije mogao ništa više od viđene blamaže! :oops:
Gandalf

#1369 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

ZAHIROVIĆ ZABIO U REMIJU SPARTAKA I TEREKA

U petak su na programu uvodne tri utakmice 11. kola ruske Premier lige. Jedna od njih, ona između Spartak Nalchika i Tereka, završena je rezultatom 2:2, a strijelac vodećeg gola za domaće bio je bh. internacionalac Adnan Zahirović.

Pretposljednjeplasirani Spartak skuplja bodove za opstanak, iako je o tome još rano pričati jer je proteklo tek desetak kola. U Nalchiku je danas gostovao Terek Grozny, a susret je završen bez pobjednika (2:2).

Bh. internacionalac i bivši igrač zeničkog Čelika, Adnan Zahirović, u 33. minuti pogodio je za slavlje domaćih navijača. Mauricio je pet minuta kasnije poravnao rezultat na 1:1, a onda je nespretnom reakcijom Brazilca Leonarda, koji je postigao autogol, Terek stigao do potpunog preokreta u 43. minuti.

Ipak, Spartaku je bod donio Roman Kontsedalov u 71. minuti, kada je pogodio za konačnih 2:2.

Zahirović je igrao svih 90 minuta, a ovo mu je drugi gol u dresu Nalchika. Prvi je postigao protiv Zenita u 3. kolu.
Mustang1

#1370 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Tim u koji igrac dodje i odmah postane kapiten ne moze nikako biti ozbiljan tim ...Nebitno sto svi znamo kako je Adilovic kapiten ali eto ...I strasan osjecaj je bio kada sam vidio da gore na istoku sjede juniori a da oni debili igraju ... strasno ..Babala bio najbolji na terenu samo zato sto se bacao za svakom loptom kao i uvijek ...
Eborg

#1371 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Što je najžalosnije Kapetan je polušpic koji silom prilika igra veznjaka.
samo_ti

#1372 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Šuška se šuška , da nam eto Bloudeka :D
Eborg

#1373 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ma opet će ga samo potrošiti. Dolazak Bloudeka u klub sa ovakvom upravom je kao stavljanje flastera na otvoreni prijelom.
Gandalf

#1374 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Eborg wrote:Ma opet će ga samo potrošiti. Dolazak Bloudeka u klub sa ovakvom upravom je kao stavljanje flastera na otvoreni prijelom.
Ma naša uprava je ko i NSBIH - i tu bi trebalo složit jedan komitet za normalizaciju - dok Šeki određuje sina za kapitena nema tu napretka :run:
Eborg

#1375 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Davno je rečeno, nama bi ispadanje u Prvu ligu FBiH došlo k'o budali šamar. Da usahne lova, da popuste menadžeri i lokalni "prijatelji kluba", da otresemo premijerligaški škart, damo priliku mlađim igračima te konačno shvatimo da nismo giganti već da to tek trebamo postati strašnim trudom i radom.
Post Reply