simi5 wrote:MA DAJ... wrote:pesak wrote:
Pa ko nam to cita Kurire, Pessove, Pravde, i td i td...mnogobrojne udbaske i mafijaske novine ? Ko to pomno prati ?

Pa sta mislis, draga simi 5, zasto takvi intelektualci od imena daju podrsku LDP-u a ne nekom drugom ? Evo ko ti sacinjava politicki savet LDPa...pa sta mislis da bi oni dali poverenje dileru drogom, mafijasu, razbojniku, narkomanu...
/i
Mirko Djordjevic daje podrsku LDP-u. Ukoliko uopste znas ko je on. /
Svaki intelektualac danas u Srbiji, koji je ostao cist sto se tice milosevicevizma, ciste savesti i obraza i integriteta, daje podrsku LDPu i Cedi Jovanovicu. Pa valjda ljudi znaju sta rade, sta mislis?
/
Natasa Kandic takodje/ To mora da ti posebno smeta..
Politički savet LDP
Politički savet Liberalno demokratske partije čine:
Vesna Pešić, predsednica,
Biljana Kovačević-Vučo,
Biljana Srbljanović,
Bojan Đurić,
Dejan Sinadinović,
Filip David,
Ivan Andrić,
Ivan Torov,
Jadranka Jelinčić,
Jasna Šakota,
Latinka Perović,
Nenad Prokić,
Nikola Samardžić,
Olivera Ježina,
Rajko Danilović,
Petar Luković,
Saška Stanojlović,
Sonja Biserko,
Srbijanka Turajlić,
Veljko Đurović,
Vera Marković,
Vladimir Gligorov,
Zoran Ostojić i
Zoran Purešević
http://www.ldp.org.yu/cms/item/ldp/sr/P ... t+LDP.html
Nije valjda da se ovi ljudi nalaze u LDP
pa kuda ide ta srbija,kada se necuje glas od ovih navedeni...cesti su gosti u stranim medijima i imaju glas razuma za razliku od ostalih iz srbije,koji su na vlast.
Većina navedenih su nestranačke ličnosti. Dokaz br 1 je Pera Luković koji nije član a svojataju ga stalno, on čak oštro napada LDP u nekim tekstovima.
Ni Srbijanka Turajlić sigurno nije u LDP. Mislim da nije ni Vučo.
Ajde, simi, mani se propagande . Navedi mi jedan clanak gde to Pera Lukovic napada LDP. To nije istina, izvini. On u svim svojim tekstovima pise kako svako ko je iole normalan, treba da glasa za LDP, posto druge opcije NEMA.
Mislis da podrska ovako mocnih ljudi nije vazna ? /samo je clanstvo u partiji vazno ?/ Pa mislim, nije bitno da li su u partiji. Mozda ne vole da su uopste po partijama, ali VELIKA je stvar sto daju podrsku bas sto ti rece NARKOMANU, kriminalcu, dileru droge i mafijasu, kakav je Cedomir Jovanovic.Verovatno su i oni umesani u dilovanje droge... i kriminal svake vrste...
a ko daje podrsku Kostunici ?
Matija Beckovic?
Bora Djordjevic?
Kusturica ?
Sve moj do mojega..
daju mu podrsku verovatno i ratko mladic i radovan karadzic, posto ih ne hapsi, vec ih skriva...
evo ti fotka koju sam ja slikala...Pera Lukovic je uvek pored Cede...ovo je bila tribina na kojoj se razgovaralo o besmislenosti novog Ustava sa tom preambulom o Kosovu.
Pera Lukovic-glavom i bradom, zajedno sa svojim prijateljem Cedomirom Jovanovicem, narkomanom, i krimonalcem. A tu je i Zarko Korac, profesor na Univerzitetu, /psihologija/ i lider SDU...socijal-demokratske Unije...takodje, rame uz rame, sa narkomanom i kriminalcem Cedomirom Jovanovicem. Inace je usao u Skupstinu na listi kriminalne partije Cedomira Jovanovica- LDP. /liberalno-demokratska partija.../
ma sve go kriminalac...

drugi s leva- Petar Lukovic, pa ide Natasa Micic /hrabra zena , predsednica skupstine iz vremena Djindjica, koja je proglasila vanredno stanje kad je Djindjic ubijen/ ..inace je bila u gradjanskom savezu srbije , a sad je u LDP-u, zatim, pored sedi Cedomir Jovanovic-kriminalac i narkoman, a pored njega Zarko Korac, uvazeni univerzitetski profesor, stari opozicionar, koji se u slobodno vreme roka u venu, zajedno sa Cedomirom. / Pera Lukovic samo pusi travu...nista strasno.../
Toliko o moci propagande i nedostatku mozga ...