Dešavanja u Srbiji

Post Reply
pesak

Post by pesak »

sofist wrote:
pesak wrote:
sofist wrote: A ti si kao mjerodavan da kazes sta i kako treba, ti ocjenjujes ko je podoban a ko nije? Vidim da pricas ekavski pa pretpostavljam da vise tebe SEKIRA stanje u Srbiji. Meni je od Srbije puno bitnije stanje u gradu gdje ja zivim. Mene ne mozes prevariti slatkorjecivim multi-kulti parolama. ;-)
sofist, ti otvori temu - stanje u Sarajevu ili sl. a ovo je tema - stanje u Srbiji...
nek' si mi rekla. samo problem je u tome sto ti ove ovdje ljude konstatno lozis pa onda to puca po mojim ledjima. lijepo sam ti rekao dodji u sarajeo da zivis pa uzivaj u gradjanstvu :lol: a ne iz daljine dodatno podgrijavati mrznju. ali ne, to se tebi vec ne svidja.
Alo, ba, nikog ja ne lozim u mrznji. Odkud ti to ? Ne primecujem da mene ovde mrze??? :?
Ja samo kazem da se drzis teme, a ti mozes da otvoris ono sto tebe tisti. Ovo je dovoljno sl.obodan forum.
Mislim da cu mozda i doci da zivim u SA. Samo mi nadji nesto u centru. :D
Uvek, svugde imas kretene...
Meni se desavalo u SA da nece da mi daju hleb, vec samo kruh, a to mi se desavalo i u Hrvatskoj...uvek imas kretene...u svakom gradu.
Bitna je opsta klima.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

sofist wrote:
basta sljezove boje wrote:
sofist wrote: nek' si mi rekla. samo problem je u tome sto ti ove ovdje ljude konstatno lozis pa onda to puca po mojim ledjima. lijepo sam ti rekao dodji u sarajeo da zivis pa uzivaj u gradjanstvu :lol: a ne iz daljine dodatno podgrijavati mrznju. ali ne, to se tebi vec ne svidja.
ne zaboravi reci pesak da mi u Sarajevu imamo malu koloniju Beogradjana koji su pobjegli od Milosevica, Vidosava Stevanovica, Svetlanu Broz ...
da ali imamao tj. nemamo vise i dragoljuba stojanova, gertrudu munitic, ziju valentina, pericu simonovica i hiljade drugih znanih i neznanih.

a inace super za stevanovica i broz neka im se pridruzi i pesak. za smjestaj neka se ne sEkira. :D
mescini da Zijo Valentino nije Srbin, a nisu ni ostali koje nabroja :D

nego, mescini da ove u Srbiji puno ne zanima patnja srpske nejaci u Sarajevu jer imaju i svojih problema
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Demagog po instrukcijama, pa to ti je.Ne znam sta ce kada dozivi da ni u Srbiji zaludjeni ne misle tako.Sreca pa ima i normalnih ljudi, koji se trude da naprave dobrosusjedske odnose, takav glas nije zacutao.A i nece, treba samo vremena da postane snazniji, guse ga da se ne cuje.Pokusavaju da naprave sistem jednog misljenja.Da im svi pricaju istu pricu, koju im oni plasiraju..Ali, to ne ide, nije nikako prirodno.Mora puci, pa to ti je, a vrijeme ne radi za njih.Vidi se po broju koji skupe na ulicama, neumitno opada.
sofist

Post by sofist »

basta sljezove boje wrote:
sofist wrote:
basta sljezove boje wrote: ne zaboravi reci pesak da mi u Sarajevu imamo malu koloniju Beogradjana koji su pobjegli od Milosevica, Vidosava Stevanovica, Svetlanu Broz ...
da ali imamao tj. nemamo vise i dragoljuba stojanova, gertrudu munitic, ziju valentina, pericu simonovica i hiljade drugih znanih i neznanih.

a inace super za stevanovica i broz neka im se pridruzi i pesak. za smjestaj neka se ne sEkira. :D
mescini da Zijo Valentino nije Srbin, a nisu ni ostali koje nabroja :D

nego, mescini da ove u Srbiji puno ne zanima patnja srpske nejaci u Sarajevu jer imaju i svojih problema
mozes misliti kako je tek onda srbima kad nesrbi bjeze iz sarajeva. :shock: :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Stvari se desavaju i bez tebe, mozes pisati sta hoces, rezultati se vide na terenu.Dobro se zna, ko otjera najveci broj ljudi u regionu i ko vodi agresivnu politiku, no prostor je sve manji i manji....Sada jos samo navijaci, srednjoskolci i penzioneri podrzavaju tvoje ideje aktivno, na demonstracijama, od sile ne ostade nista.
pesak

Post by pesak »

ovde ce radikali organizovati nesto oko 7 marta...neko novo nasilje.. :shock:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Srbija ce postati normalna zemlja tek kad Ceda Jovanovic postane predsjednik. Ovo sada sto se desava je degutantno dalje i gledati
simi5

Post by simi5 »

basta sljezove boje wrote:Srbija ce postati normalna zemlja tek kad Ceda Jovanovic postane predsjednik. Ovo sada sto se desava je degutantno dalje i gledati
Imaš pravo na svoje mišljenje naravno, ali Čeda Jovanović nije ni demokrata koga proganjaju zbog ideja, ni tehnokrata koji je nešto genijalno uradio dok je bio u vrhu vlasti, nego kriminalac. Njegova zasluga je što su ubice Zorana Đinđića pušteni iz zatvora gde su bili zbog otmice i iznude 5 000 000 evra, što Mira Marković nije uhapšena sa svojim mužem nego nam se svima smeje iz Podmoskovlja, što je droga iz trezora Komercijalne banke prodata a sečka spaljena, što je Tapi ubijen da ne bi rekao kome je sve falsifikovao dokumenta... Nemoj da te zaluđuju rečima. Postoje ozbiljni razlozi zašto oni koji praate političku biografiju Čede Jovanovića ne veruju u njega.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Sombor: Kome smetaju pekari
2. mart 2008. | 16:10 -> 17:25 | Izvor: B92
Sombor, Beograd -- Već dve nedelje neimenovana grupa ljudi u Somboru pokušava da sprovede bojkot pekara čiji su vlasnici Albanci.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=287306

yes,yes demokraticnost u srbiji na djelu HAIL KostunicaImage
pesak

Post by pesak »

simi5 wrote:
basta sljezove boje wrote:Srbija ce postati normalna zemlja tek kad Ceda Jovanovic postane predsjednik. Ovo sada sto se desava je degutantno dalje i gledati
Imaš pravo na svoje mišljenje naravno, ali Čeda Jovanović nije ni demokrata koga proganjaju zbog ideja, ni tehnokrata koji je nešto genijalno uradio dok je bio u vrhu vlasti, nego kriminalac. Njegova zasluga je što su ubice Zorana Đinđića pušteni iz zatvora gde su bili zbog otmice i iznude 5 000 000 evra, što Mira Marković nije uhapšena sa svojim mužem nego nam se svima smeje iz Podmoskovlja, što je droga iz trezora Komercijalne banke prodata a sečka spaljena, što je Tapi ubijen da ne bi rekao kome je sve falsifikovao dokumenta... Nemoj da te zaluđuju rečima. Postoje ozbiljni razlozi zašto oni koji praate političku biografiju Čede Jovanovića ne veruju u njega.
Pa ko nam to cita Kurire, Pessove, Pravde, i td i td...mnogobrojne udbaske i mafijaske novine ? Ko to pomno prati ? :lol: :-)
Pa sta mislis, draga simi 5, zasto takvi intelektualci od imena daju podrsku LDP-u a ne nekom drugom ? Evo ko ti sacinjava politicki savet LDPa...pa sta mislis da bi oni dali poverenje dileru drogom, mafijasu, razbojniku, narkomanu...
/i Mirko Djordjevic daje podrsku LDP-u. Ukoliko uopste znas ko je on. /
Svaki intelektualac danas u Srbiji, koji je ostao cist sto se tice milosevicevizma, ciste savesti i obraza i integriteta, daje podrsku LDPu i Cedi Jovanovicu. Pa valjda ljudi znaju sta rade, sta mislis?
/Natasa Kandic takodje/ To mora da ti posebno smeta.. :D

Politički savet LDP

Politički savet Liberalno demokratske partije čine:

Vesna Pešić, predsednica,

Biljana Kovačević-Vučo,

Biljana Srbljanović,

Bojan Đurić,

Dejan Sinadinović,

Filip David,

Ivan Andrić,

Ivan Torov,

Jadranka Jelinčić,

Jasna Šakota,

Latinka Perović,

Nenad Prokić,

Nikola Samardžić,

Olivera Ježina,

Rajko Danilović,

Petar Luković,

Saška Stanojlović,

Sonja Biserko,

Srbijanka Turajlić,

Veljko Đurović,

Vera Marković,

Vladimir Gligorov,

Zoran Ostojić i

Zoran Purešević

http://www.ldp.org.yu/cms/item/ldp/sr/P ... t+LDP.html
pesak

Post by pesak »

Povelja slobode LDP

Mi, građanke i građani Srbije,

Danas kada je država naš najveći protivnik, institucije najveća pretnja našim interesima, a društvo nemoćno pred pritiscima i nasiljem kojem smo izloženi, usvajamo Povelju Slobode na čijim principima želimo da stvorimo modernu zajednicu.

Zahvalni smo svima koji su svojim zalaganjem za demokratiju, ljudska prava i slobode očuvali vrednosti građanskog života. Zahvalni smo mladima koji će postati novi lideri tih ideja.

Zbog odgovornosti pred narodima koji su uništavani u naše ime, zbog odgovornosti pred životom u Srbiji, odbacujemo svaku politiku koja svojim ciljevima, ne dopušta da se ostvare naši.

Želimo da stvorimo novu organizaciju naše zajednice, društvo građanki i građana sposobnih da ostvare viziju moderne Srbije, poštujući principe utvrđene našom voljom kao izraz naših potreba i naših očekivanja, principe Povelje Slobode.

POVELJA SLOBODE

Slobodni smo da živimo kako želimo, obavezni da štitimo život

Slobodni smo da volimo koga želimo, obavezni da se suprotstavljamo svakoj mržnji.

Slobodni smo da budemo najbolji, obavezni da podržimo boljeg od sebe.

Slobodni smo u sticanju ličnog bogatstva, obavezni da to omogućimo drugima.

Slobodni smo pred državom, obavezni pred društvom.

Slobodni smo pred svakom tradicijom, obavezni da ponudimo modernu viziju.

Slobodni smo da verujemo u svakog boga i svaku ideju, odgovorni i obavezni da time ne ugrozimo nikoga.

Slobodni smo za svaku istinu, odgovorni pred njom i obavezni da je čuvamo od neistine.

Slobodni smo da se suprotstavimo svakoj mani i svakom nedostatku, obavezni da štitimo i afirmišemo vrlinu.

Slobodni smo za život bez granica, odgovorni pred društvom koje nam to omogućuje.

SLOBODA - OD NAS ZAVISI!

Svakome dozvoljavamo da prihvati Povelju Slobode, nikome ne dozvoljavamo da je ospori. Povelja Slobode stupa na snagu njenim usvajanjem. Povelju Slobode vidimo kao osnov našeg društva i svake društvene institucije. U ime građanki i građana Srbije, u ime našeg prava da živimo u skladu sa principima Povelje Slobode.

POVELJA SLOBODE LDPa
pitt

Post by pitt »

Sloboda(ne) :D:D:D::D
pesak

Post by pesak »

pa dobro..jeste... :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

joj pesak da je više ljud u Srbiji kao što si ti
pesak

Post by pesak »

u sredu ce biti veoma zanimljivo...sednica vlade...frka... :-)
veelika frka...
foodoo

Post by foodoo »

krushko, jo priče ti šuplje stvarno.

gdje si ti za rata bio baš me interesuje? samo jedan detalj.

Ja sam kao vojnik u redu čekao da kupim svijeću u pravoslavnoj crkvi, dok su takvi kao ti srušili sve muslimansko i katoličko po RSu. Na kraju krajeva. šta se imam prepucavati oko tih stvari, sud u hagu je rekao svoje. RS je počinila genocid...
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

pesak wrote:
simi5 wrote:
Pa ko nam to cita Kurire, Pessove, Pravde, i td i td...mnogobrojne udbaske i mafijaske novine ? Ko to pomno prati ? :lol: :-)
Pa sta mislis, draga simi 5, zasto takvi intelektualci od imena daju podrsku LDP-u a ne nekom drugom ? Evo ko ti sacinjava politicki savet LDPa...pa sta mislis da bi oni dali poverenje dileru drogom, mafijasu, razbojniku, narkomanu...
Svaki intelektualac danas u Srbiji, koji je ostao cist sto se tice milosevicevizma, ciste savesti i obraza i integriteta, daje podrsku LDPu i Cedi Jovanovicu. Pa valjda ljudi znaju sta rade, sta mislis?

Politički savet LDP

Biljana Kovačević-Vučo,

Biljana Srbljanović,

Bojan Đurić,

Dejan Sinadinović,

Filip David,

Ivan Andrić,

Ivan Torov,

Jadranka Jelinčić,

Jasna Šakota,

Latinka Perović,

Nenad Prokić,

Nikola Samardžić,

Olivera Ježina,

Rajko Danilović,

Petar Luković,

Saška Stanojlović,

Sonja Biserko,

Srbijanka Turajlić,

Veljko Đurović,

Vera Marković,

Vladimir Gligorov,

Zoran Ostojić i

Zoran Purešević

Nije valjda da se ovi ljudi nalaze u LDP :shock:

pa kuda ide ta srbija,kada se necuje glas od ovih navedeni...cesti su gosti u stranim medijima i imaju glas razuma za razliku od ostalih iz srbije,koji su na vlast.
pitt

Post by pitt »

eh ko da je to nesto novo za balkan :D:D::D
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

kratak si bio sa komentarom,a bogami i plitak sa njim :D :D :D
pitt

Post by pitt »

pa da skontas lakse.......kad pitas plitko :D:D:D:D
simi5

Post by simi5 »

MA DAJ... wrote:
pesak wrote:
simi5 wrote: Imaš pravo na svoje mišljenje naravno, ali Čeda Jovanović nije ni demokrata koga proganjaju zbog ideja, ni tehnokrata koji je nešto genijalno uradio dok je bio u vrhu vlasti, nego kriminalac. Njegova zasluga je što su ubice Zorana Đinđića pušteni iz zatvora gde su bili zbog otmice i iznude 5 000 000 evra, što Mira Marković nije uhapšena sa svojim mužem nego nam se svima smeje iz Podmoskovlja, što je droga iz trezora Komercijalne banke prodata a sečka spaljena, što je Tapi ubijen da ne bi rekao kome je sve falsifikovao dokumenta... Nemoj da te zaluđuju rečima. Postoje ozbiljni razlozi zašto oni koji praate političku biografiju Čede Jovanovića ne veruju u njega.

Politički savet LDP

Biljana Kovačević-Vučo,

Biljana Srbljanović,

Bojan Đurić,

Dejan Sinadinović,

Filip David,

Ivan Andrić,

Ivan Torov,

Jadranka Jelinčić,

Jasna Šakota,

Latinka Perović,

Nenad Prokić,

Nikola Samardžić,

Olivera Ježina,

Rajko Danilović,

Petar Luković,

Saška Stanojlović,

Sonja Biserko,

Srbijanka Turajlić,

Veljko Đurović,

Vera Marković,

Vladimir Gligorov,

Zoran Ostojić i

Zoran Purešević

pa kuda ide ta srbija,kada se necuje glas od ovih navedeni...cesti su gosti u stranim medijima i imaju glas razuma za razliku od ostalih iz srbije,koji su na vlast.
Većina navedenih su nestranačke ličnosti. Dokaz br 1 je Pera Luković koji nije član a svojataju ga stalno, on čak oštro napada LDP u nekim tekstovima.

Ni Srbijanka Turajlić sigurno nije u LDP. Mislim da nije ni Vučo.
pesak

Post by pesak »

simi5 wrote:
MA DAJ... wrote:
pesak wrote: Pa ko nam to cita Kurire, Pessove, Pravde, i td i td...mnogobrojne udbaske i mafijaske novine ? Ko to pomno prati ? :lol: :-)

Politički savet LDP

Biljana Kovačević-Vučo,

Biljana Srbljanović,

Bojan Đurić,

Dejan Sinadinović,

Filip David,

Ivan Andrić,

Ivan Torov,

Jadranka Jelinčić,

Jasna Šakota,

Latinka Perović,

Nenad Prokić,

Nikola Samardžić,

Olivera Ježina,

Rajko Danilović,

Petar Luković,

Saška Stanojlović,

Sonja Biserko,

Srbijanka Turajlić,

Veljko Đurović,

Vera Marković,

Vladimir Gligorov,

Zoran Ostojić i

Zoran Purešević

Većina navedenih su nestranačke ličnosti. Dokaz br 1 je Pera Luković koji nije član a svojataju ga stalno, on čak oštro napada LDP u nekim tekstovima.

Ni Srbijanka Turajlić sigurno nije u LDP. Mislim da nije ni Vučo.
Ajde, simi, mani se propagande . Navedi mi jedan clanak gde to Pera Lukovic napada LDP. To nije istina, izvini. On u svim svojim tekstovima pise kako svako ko je iole normalan, treba da glasa za LDP, posto druge opcije NEMA.
Mislis da podrska ovako mocnih ljudi nije vazna ? /samo je clanstvo u partiji vazno ?/ Pa mislim, nije bitno da li su u partiji. Mozda ne vole da su uopste po partijama, ali VELIKA je stvar sto daju podrsku bas sto ti rece NARKOMANU, kriminalcu, dileru droge i mafijasu, kakav je Cedomir Jovanovic.Verovatno su i oni umesani u dilovanje droge... i kriminal svake vrste... :roll:
a ko daje podrsku Kostunici ?
Matija Beckovic?
Bora Djordjevic?
Kusturica ?
Sve moj do mojega.. :roll:
daju mu podrsku verovatno i ratko mladic i radovan karadzic, posto ih ne hapsi, vec ih skriva...

evo ti fotka koju sam ja slikala...Pera Lukovic je uvek pored Cede...ovo je bila tribina na kojoj se razgovaralo o besmislenosti novog Ustava sa tom preambulom o Kosovu.
Pera Lukovic-glavom i bradom, zajedno sa svojim prijateljem Cedomirom Jovanovicem, narkomanom, i krimonalcem. A tu je i Zarko Korac, profesor na Univerzitetu, /psihologija/ i lider SDU...socijal-demokratske Unije...takodje, rame uz rame, sa narkomanom i kriminalcem Cedomirom Jovanovicem. Inace je usao u Skupstinu na listi kriminalne partije Cedomira Jovanovica- LDP. /liberalno-demokratska partija.../
ma sve go kriminalac...

Image
drugi s leva- Petar Lukovic, pa ide Natasa Micic /hrabra zena , predsednica skupstine iz vremena Djindjica, koja je proglasila vanredno stanje kad je Djindjic ubijen/ ..inace je bila u gradjanskom savezu srbije , a sad je u LDP-u, zatim, pored sedi Cedomir Jovanovic-kriminalac i narkoman, a pored njega Zarko Korac, uvazeni univerzitetski profesor, stari opozicionar, koji se u slobodno vreme roka u venu, zajedno sa Cedomirom. / Pera Lukovic samo pusi travu...nista strasno.../
Toliko o moci propagande i nedostatku mozga ... :sad:
pesak

Post by pesak »

Ovo sam snimila kad je LDP predavao potpise za kandidovanje na izborima....prvi s leva koji nosi kutiju sa potpisima je Pera Lukovic, ljubav moja... :D
pa onda ide Nenad Prokic, profesor na fakultetu dramskih umetnosti /bio je i Cedin profesor, a sad je poslanik LDPa u skupstini, pa Vesna Pesic, nekadasnja predsednica gradjanskog saveza Srbije, sociolog, stari borac za ljudska prava, bila je i predsednica Centra za anti-ratnu akciju/za vreme ratova u bisoj Jugoslaviji/,inace poslanik LDPa u skupstini, pa Cedomir Jovanovic, kriminalac i narkoman, predsednik LDPa, covek koji je uhapsio Milosevica, dramaturg po profesiji,Natasa Micic..o njoj sam vec pisala, Nenad Canak, isto poslanik/zna se ko je on/ i Zarko Korac...o njemu sam isto pisala... :-D
sve lopovi i narkomani... :D

Image
pitt

Post by pitt »

ma vidi im se na faci..... :D:D:D:D:D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

e pesak sta bi Koštunići dao da ih ima u svome taboru,sreca po Srbiju pa ima normalnih ljudi inace bi sve otislo u MP3 :D
Post Reply