potpuni stranac wrote:Rasimovski wrote:potpuni stranac wrote:
nisam isao u skolu, skola je rezervisana samo za tebe, svi ostali su nepismeni levati, jelte?
taj zid sam i ja vidio, i ptice na grani su mogle vidjeti da se radi o kraku koji je prezidan. no, mozda je vrijeme da posjetis cika doktora, nabaciš cvike i konacno vidis svijet onakvim kakav on jeste i prestanes prosipati gluposti.
Nekažem ja da nisi išao u školu, samo se bakćeš u nešto o čemu nemaš pojma. Zaista ne znam o kakvom zidu govoriš, jer komdaić "suhozida" (valjda si na to mislio)
meni se ne čini vjerodostojno. Kao što rekoh , postoji nešto što se zove statika( dio mehanike) i ona je pri kopanju tunela jako bitna. Da bi sve ostalo na svom mjestu, potrebno je tunele podgraditi, a ako ih podgradiš mora ostati podgrada. Da li si igdje vidio ikakvu podgradu? Dodušše, može biti i betonski zid (kao kod današnjih tunela), da nisi to možda vidio?
aha, znači ne tvrdiš, već samo iznosiš kao mogućnost.
nisi se osvrnu na poplocani plato i geometriju plocica. kako to da kamena ploča prirodno ispuca po pravim uglovima. pokusaj uzeti komad kamene polče, razbi je. ako se razbije na prave uglove ja odustajem od daljnje rasprave.
EEE sad te stvarno naso..
ajjjjjjj
Stranac, iznosenje mogucnosti je sasvim normalna stvar, jer jos nema nikakvog dokaza odakle potice tunel.
Problem kod Semira je taj sto on od samog pocetka (bavljanja historijom) nije iznio tezu, nije pretpostavio, nego je od pocetka
tvrdio i imao odgovor na sve..Ono sto nije mogla historija da otkrije on je otkrio, al kako??
Da su mu bar odgovori bili imalo logicniji, pa bi reko.. Al je on sasvim normalno povezivao Maje i svemirske brodove. zatim je preko jegulja otkrio gdje se nalazi Atlantida i hiljade nebuloza izbacivo, bas ono al bas da se najzeis...
Rasimovski wrote:potpuni stranac wrote:Rasimovski wrote:
mnoge stvari su mi sada jasnije.

Što? Je li to izbor jezika koji govorim bitan na vjerodostojnost onog o čemu pričam?
i da te pitam nesto kao "strucnjaka, arheologa, geneticara, fizicara, otorinolaringologa, kiberneticara.....", kad si vec utvrdio nepostojanje piramida,a jeli istina ono za Medjugorje?[/quote]
Aha, sad je priča o religiji. Slušaj, religija je nešto assvim drugo i apsolutno nema veze sa naukom. Ukazanje Gospe je duhovna stvar i o njenoj vjerodostojnosti za jednog vjernika katolika bi ipak morao pitati nekog svećenika, jer je on puno kompetentniji od mene. Kada već spominješ ukazanje Gospe da ti kažem da je to u rangu Ajvatovice, pa upitaj Reisa, koji se kvarta u naučna pitanja sa religijskog aspekta (klanjajte i postite da bude piramida), da li vjeruje u priču o Ajvat -dedi?[/quote]
I ovo ti dodje ko religija...
Dijelimo se na one sto nevjeruju i one sto vjeruju u piramide (bosanske)...
haj ga znaj...neki je ne vide, neki je vide...
hodocasca su ti u zadnje tri godine redovna..
a i pocele su vec prijetnje na racun nevjernika...