Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cnermina wrote:heej ljudi samo da napomenem: sutra 17.15 Trasa- dogovor za dalje...
pa se vidimo...
trebat ce nam dosta vozaca i vozacica za distribuiranje preostalih paketica na finalna odredista :) prema tome: vozaci i vozacice, na parove razbrojte se!!
ako znate nekog vozaca/vozacicu koji bi bio/bila voljan/voljna da pomogne, predlozite.. ici cemo vjerovatno sistemom 2 osobe u bibi (vozac/vozacica i "nosac" paketica)
Ja vam sutra vjerovatno necu doci na taj dogovor (co'ek dolazi ), ali sam vjerovatno na raspolaganju za vozikanje pon-cet iza 17h. Ili ste mislili to za vikend odraditi?
cnermina wrote:heej ljudi samo da napomenem: sutra 17.15 Trasa- dogovor za dalje...
pa se vidimo...
trebat ce nam dosta vozaca i vozacica za distribuiranje preostalih paketica na finalna odredista :) prema tome: vozaci i vozacice, na parove razbrojte se!!
ako znate nekog vozaca/vozacicu koji bi bio/bila voljan/voljna da pomogne, predlozite.. ici cemo vjerovatno sistemom 2 osobe u bibi (vozac/vozacica i "nosac" paketica)
Ja bi rado, ali nisam u Sarajevu Vracam se tek sljedece sedmice (ako mogu tad biti od kakve koristi )
nema sanse da se odradi sve za vikend mislim da imamo jos jedno 200 paketica (minimalno) za podijeliti...
treba skontati koliko vozaca imamo, kad su na raspolaganju, treba dopakovati paketice za koje imamo materijala, a za novac koji je ostao vjerovatno kupiti gotove (eventualno malo pojacati, jer nemamo vise vremena)...
nadira ce uskoro imati konacne spiskove djece koja nisu dosla na priredbu, pa cemo znati tacan broj...
Pearl wrote:nema sanse da se odradi sve za vikend mislim da imamo jos jedno 200 paketica (minimalno) za podijeliti...
treba skontati koliko vozaca imamo, kad su na raspolaganju, treba dopakovati paketice za koje imamo materijala, a za novac koji je ostao vjerovatno kupiti gotove (eventualno malo pojacati, jer nemamo vise vremena)...
nadira ce uskoro imati konacne spiskove djece koja nisu dosla na priredbu, pa cemo znati tacan broj...
Ja one prodao na pijaci ... sta cu ... bio sam mlad i trebao mi je novac ...
Mala Elvira Herak je licno primila paketic iako ga je jedva uspjela pridrzati zbog velicine. Almir nam se puno zahvaljuje sto smo usrecili njegovu djevojcicu.