Čisto sumnjam da će nam dozvoliti još jedan topic, jer već imamo dva.J.P.Montoya wrote:moze li jedan prijedlog? Da se napravi poseban topic (zakljucan) gdje bi samo bili rezultati i tabela, cidsto da bude preglednije
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Hantraga
Cekaj bolan tek je 2 kolo...Lako je tebi odmoran docekao prvenstvo...a ja sam van sezone nastupo po Japanu, Mediteranskim i Africkim igrama...J.P.Montoya wrote:hahahah, sa takvim podcjenjivackim stavom prema protivnicima daleko ces dogurati. (ja samo ne znam koje trenutno drugi na tebeli)Hantraga wrote:ma nema veze, ti mi ionako neces biti konkurent za osvajanje titule...J.P.Montoya wrote:ma sta ces, mora se covjek na nekome istresti nakon domaceg poraza![]()
Nisam zato ni izveo kompletan tim, vec ga cuvam za derbi iduce kolo sa ElSaikom...![]()
![]()
![]()
![]()
- van Basten
ma uzdigli se ovi novaci... čvaknuli koji bod od starosjedioca na svježinu i počteničku sreću, i odmah misle šampioni... a tek 3 kolo od 34... kad se malo zakuha isplivaće na površinu iskustvo igranja pršole sezone 
- Mc_len
pocetnicka je samo prvi put kako se meni cini a to sto vi starosjedioci niste u dobroj formi jbg bice boljevan Basten wrote:ma uzdigli se ovi novaci... čvaknuli koji bod od starosjedioca na svježinu i počteničku sreću, i odmah misle šampioni... a tek 3 kolo od 34... kad se malo zakuha isplivaće na površinu iskustvo igranja pršole sezone
- campa_xxx
Cuj pocetnickavan Basten wrote:ma uzdigli se ovi novaci... čvaknuli koji bod od starosjedioca na svježinu i počteničku sreću, i odmah misle šampioni... a tek 3 kolo od 34... kad se malo zakuha isplivaće na površinu iskustvo igranja pršole sezone
-
elSaik
Utakmica AEK Athens - Panionios Athens je odgođena.
Možete editovati post u slučaju da nijedna utakmica koju ste odigrali nije počela. U slučaju da je počela, makar i jedna, napišite novi post u kojem ćete označiti koji par ubacujete umjesto spomenutog. Svi editovani postovi koji ne budu u skladu sa pravilima bit će sankcionisani, zato pripazite.
Možete editovati post u slučaju da nijedna utakmica koju ste odigrali nije počela. U slučaju da je počela, makar i jedna, napišite novi post u kojem ćete označiti koji par ubacujete umjesto spomenutog. Svi editovani postovi koji ne budu u skladu sa pravilima bit će sankcionisani, zato pripazite.
- cyprus
E, al ako nije počela nijedna utakmica, por favor nemojte pisat novi post, jer onda to dupliranje stvarno otežava poso meni - brojaču golovaelSaik wrote:Utakmica AEK Athens - Panionios Athens je odgođena.
- Hantraga
E jebiga sad...elSaik wrote:Utakmica Motherwell FC - Celtic Glasgow je odgođena.
Baš preludo kolo.
Odgodjena ta utakmica, pa AEK-ova...jos si mi prepiso resultat Mancestera...iaoko sam ti podvuko da ne prepises...
Pa kako neces onda pobjedit...cccccc
Ova liga nece trajat ni do Valentinova, kako ste krenli...
- darius_maximus
Moje iskreno saucesce...Neelix wrote:evo postavio sam tamo prognozu utakmica koje jos nisu pocele
halalite, smrtni slucaj
-
avenged_sevenfil
-i moje iskreno saucesceNeelix wrote:evo postavio sam tamo prognozu utakmica koje jos nisu pocele
halalite, smrtni slucaj
-
vjecnobordo
abondanzieri wrote:Primi moje saucesce
-
elSaik
Nisam ManU prepisao, nego onu špansku za danas.Hantraga wrote:E jebiga sad...elSaik wrote:Utakmica Motherwell FC - Celtic Glasgow je odgođena.
Baš preludo kolo.
Odgodjena ta utakmica, pa AEK-ova...jos si mi prepiso resultat Mancestera...iaoko sam ti podvuko da ne prepises...
Pa kako neces onda pobjedit...cccccc
Ova liga nece trajat ni do Valentinova, kako ste krenli...
-
elSaik
Preneseno
I mojne mi komentarisanja tamo. Citirajte pa postirajte 'vamo ako imate šta zanimljivo.
Ma jarane, nemam ti ja pojma kad Španci igraju. Samo sam prepisao jedini preostali par Hantragin da mi ne može izjednačiti.abondanzieri wrote:Cini mi se da ti ta rezerva odbija da udjeelSaik wrote:Out: Motherwell FC - Celtic Glasgow 0:1
In: Atletico Madrid - Valencia CF 1:0![]()
I mojne mi komentarisanja tamo. Citirajte pa postirajte 'vamo ako imate šta zanimljivo.