Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TLFanaticos777

#1351 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

quasar wrote:Jeste, makar ga i ne osvojili, pa i nikad vise nista. Neprocjenjivo je bilo gledati kakao se objesise face samodopadnih, nafuranih, manura. Ima tu i neke kosmicke pravde.
Sreca vasa pa je onaj Wenger i njegov besqurac Arsenal nesposoban da uzme bodove od levata, pa cete ipak doci makar do jednog trofeja.

Sta da radim, ne volim Utd. i dzaba. :lol:
Ali si opet ovdje ....oh da ti volis shity zato sto dzeko kloc igra za njih(ako se moze to nazvati igranjem)......
posto nisam upoznao vise ljudi koji promijene klubove tek tako nakon sto je dzeko otisao u shity ili abram kupio chelsea(vjerovatno ce poceti navijati za milan ako dzeko predje).......sve su dobri klubovi ali su spram Manchester United-a kese(to je kao da poredis Mercedesa i Golfa :dance: nigdje veze ali hajd) ali Manchester je vise od kluba brate koji je u vrhu fudbala godinama......a gdje su ostali(ne ubrajam Liverpool posto taj klub postujem do bola)
GLORY GLORY UNITED :evil: :evil: :evil:
quasar

#1352 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Jesam tu, prika, jer sam vidio od vas da je to fol valjda ici na pdf drugog kluba i provocirati. Evo ja dosao samo da vidim kako ste?
A drugi dio tvoje tirade: pratim City jer je Dzeko tamo, istina. Nadao sam se da ce Spursi. Liverpool ili Arsenal istresti lovu, ali nisu. Talijane ne gledam kao ni Svabe, tako da je Edin tamo, ja to vjerovatno ne bih ni primjetio. Engleski fudbal obozavam, ne navijam ni za kog posebno, osim sto ne mogu Utd-a.
Eto, drug, prelistaj ovaj pdf pa ces vidjeti da nisam dolazio nikad, kao i to da sam ignorisao slicne ispade manura na City pdf-u. Nije moj stil provocirati. Malo vam je vasa muka, jos vam ja falim da vam prisjedam.
Eto, mene samo zanimalo jeste li danas malo bolje i tako to. :mrgreen:
TLFanaticos777

#1353 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

quasar wrote:Jesam tu, prika, jer sam vidio od vas da je to fol valjda ici na pdf drugog kluba i provocirati. Evo ja dosao samo da vidim kako ste?
A drugi dio tvoje tirade: pratim City jer je Dzeko tamo, istina. Nadao sam se da ce Spursi. Liverpool ili Arsenal istresti lovu, ali nisu. Talijane ne gledam kao ni Svabe, tako da je Edin tamo, ja to vjerovatno ne bih ni primjetio. Engleski fudbal obozavam, ne navijam ni za kog posebno, osim sto ne mogu Utd-a.
Eto, drug, prelistaj ovaj pdf pa ces vidjeti da nisam dolazio nikad, kao i to da sam ignorisao slicne ispade manura na City pdf-u. Nije moj stil provocirati. Malo vam je vasa muka, jos vam ja falim da vam prisjedam.
Eto, mene samo zanimalo jeste li danas malo bolje i tako to. :mrgreen:
Muka od cega ...City-a :lol: ........ pa hajd da i oni kad sta osvoje mislim ako pobijedite Stoke-a :lol:
skafiskafsnjak

#1354 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Jao lika, dobio Shity Uniteda u polufinalu i kao da se Unitedu srusio citav svijet i ostaje im "samo" jedan trofej . Pa jbt zar nije bolje ligu osvojiti nego kup ? Pa i bolje je da se uopste nadju u finalu lige prvaka nego da osvoje fa kup....?
A druga je stvar sto ti mrzis United pa ti je svaki poraz velik k'ooooo .... A da su losi nebi ih mrzio sigurno :D

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ShprenX

#1355 Re: Manchester United FC

Post by ShprenX »

Ove godine nam nije bitan ni FA Cup ni liga prvaka, samo premier liga, da prestignemo loserpool po broju titula :D
quasar

#1356 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Vidim malo vam je bolje danas. :mrgreen:
bolton93

#1357 Re: Manchester United FC

Post by bolton93 »

Иако његови играчи нису добили појединачна признања, Манчестер јунајтед доминира у идеалном тиму Премијер лиге: Едвин ван дер Сар (Манчестер јунајтед), Бакари Сања (Арсенал), Ешли Кол (Челси), Немања Видић (Манчестер јунајтед), Венсан Компани (Манчестер сити), Нани (Манчестер јунајтед), Самир Насри (Арсенал), Џек Вилшер (Арсенал), Герет Бејл (Тотенхем), Карлос Тевез (Манчестер сити), Димитар Бербатов (Манчестер јунајтед).
skafiskafsnjak

#1358 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

bolton93 wrote:Иако његови играчи нису добили појединачна признања, Манчестер јунајтед доминира у идеалном тиму Премијер лиге: Едвин ван дер Сар (Манчестер јунајтед), Бакари Сања (Арсенал), Ешли Кол (Челси), Немања Видић (Манчестер јунајтед), Венсан Компани (Манчестер сити), Нани (Манчестер јунајтед), Самир Насри (Арсенал), Џек Вилшер (Арсенал), Герет Бејл (Тотенхем), Карлос Тевез (Манчестер сити), Димитар Бербатов (Манчестер јунајтед).
Molim prevod :D
žuti

#1359 Re: Manchester United FC

Post by žuti »

kako je manu odgirgao onako loše drugo poluvrijeme protiv city-ja? jel ikome jasno sta se desilo na poluvremenu :? a start scholes-a... zatvor :D
skafiskafsnjak

#1360 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

žuti wrote:kako je manu odgirgao onako loše drugo poluvrijeme protiv city-ja? jel ikome jasno sta se desilo na poluvremenu :? a start scholes-a... zatvor :D
Pa realno, zatvor :D ako nista kucni pritovr... heheh .
A ja mislim da su oni malo umorni ...sto jes jes dosta utakmica, i to bitnih ...
Berbatova konja bih prodao cim prije !!!!
art vandeley

#1361 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

quasar wrote:Vidim malo vam je bolje danas. :mrgreen:
Tesko tebi :lol: , valja ti trpiti uspjehe Uniteda , svake god. barem jedan trofej :-D i mnogo mnogo utakmica u kojima United pobjedjuje ...
A cesto se zna desiti i kada gubi u samom finisu utakmice rezultat preokrene u svoju korist 8-) .
quasar

#1362 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

:lol:
Ma lagano. Samo vi uzimajte. :mrgreen:
Ja sam se nauzivao. Neprocjenjivo.
ja.neron

#1363 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

ja koliko klonova i djece sad dolazi da nešto izvali na temi o MAN UTD
kad mu ne možeš ništa učiniti barem ga možeš mrziti - MAN UTD

- United have had a higher average attendance than City EVERY SINGLE SEASON since 1947.

- United players have won the European Player of the Year four times (Sir Bobby Charlton, Denis Law, George Best and Cristiano Ronaldo). City players have won it zero times.

- When City won the league in the 1968, they had the 6th highest attendance in the country. United had the highest average attendance of 57,552 (more than 10,000 higher than any club that season).

- Since City won their last trophy in 1976, United have won 11 League titles, 2 European Cups, 8 FA Cups, 4 League Cups, 1 UEFA Cup Winners’ Cup, 1 UEFA Super Cup, 1 Intercontinental Cup and 1 FIFA World Club Cup.

- When United were playing in Division 2 during the 1974-1975 season, they still had the highest average attendance of any club in the country, including Division 1.

- City have gone 35 years without a trophy. United once went 37 years without a trophy… but for 11 of those years no football was played because of World War 1 and World War 2.

- Between 1946 and 1949 United played at Maine Road whilst reconstruction work was being done on Old Trafford after the bombings in the war. In the first season, when City won the league, United had an average attendance of 4,662 more than City at their own stadium. In the second season, United had an average attendance of 12,165 more than City at their own stadium. In the third season, United had an average attendance of 10,109 more than City at their own stadium. Over the three years United were at Maine Road, they had an average attendance of 8,979 more than City.

- United players have won the PFA Player of the Year 11 times (Mark Hughes 2, Eric Cantona, Roy Keane, Teddy Sheringham, Ruud van Nistelrooy, Cristiano Ronaldo 2, Ryan Giggs and Wayne Rooney). City players have won it zero times.

- Between 1947 and the year before the Munich Air Disaster, there was an average of almost 7,000 more United fans attending games than City.

- Going back to 1894, United have played City 157 times in all competitions. United have won 65 and City have won 42.

- City were a more successful club on the pitch than United in the 1970s, yet there was a difference of over 13,000 in our average attendances, with United the best supported club of the decade.
http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm
missko

#1364 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Whitesnake wrote:
Teufik wrote:
Whitesnake wrote:Manchester United je jedna prosjecna ekipa bez rooney-a i van der sar-a.
Sa ovom dvojcom su trenutno ipak me+ARE-u najboljim. Da Arsenal nije glupo "fulao" protiv ekipa sa sredine i dna tabele d+AX4-aba bi im bili i rooney i van der sar i vjerovatno bi bili prvaci.. Prema tome.... Ne uzbu+ARE-ujte se zbog nanija i pedercica..
p.s. (scholes bi trebao dobiti zivotnu zabranu zbog onog starta protiv Man. C.)
Pusa
Ma kako si pametan...

Hvala :thumbup:
Koliko ovdje ima toga da nije ovaj nije onaj da nema ovog da nema onog. Neki kazu jedva cekaju da ManU crkne kad ode SAF a ovaj sad ima drugu shemu, da nema Runija i Van Der Sara. Bio Kantona i proso, bio i Smajhel pa proso i Ronaldo i Bartez i mnogi drugi a ManU jos uvijek tu gdje ii treba da bude.................. na celu Premier lige.........
skafiskafsnjak

#1365 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ma sta ce jadnici ... samo im i ostalo da pricaju ...
Kad bismo mi pricali o pobjedama Uniteda nad Shitijem trebalo bi 10 stranica ovog foruma da se navede sve ... A da se smijemo Shitijevcima...pffff hiljade stranica :D Poseban forum bi trebao ... :D
fidoremilienko

#1366 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Kad je shity bio ekipa, NIKAD.

Kad će shity biti ekipa, NIKAD! :D

Džaba šeik, dđaba milioni nikad od tog kluba neće biti klub u pravom smislu te riječi. :D
ja.neron

#1367 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Image
cls

#1368 Re: Manchester United FC

Post by cls »

ja.neron wrote:Image
jaka samo je dobra i ova
Image
ultima_palabra

#1369 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Hard to see United getting back into this, in fairness. Berbatov has looked ineffective since he hurt his vagina in the first half.
:evil:
vaučer

#1370 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Chicarito je došao na ljeto u United i odradio dobar komad predsezone s njima a Torres je došao zadnji dan zimskog prelaznog roka. Dakle bezveze komparacija iako se sigurno radi o najlošijoj (Torres) i najboljoj (Hernandez) kupovini prošle godine u Engleskoj, ali direktna usporedba ne stoji.
skafiskafsnjak

#1371 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

vaučer wrote:Chicarito je došao na ljeto u United i odradio dobar komad predsezone s njima a Torres je došao zadnji dan zimskog prelaznog roka. Dakle bezveze komparacija iako se sigurno radi o najlošijoj (Torres) i najboljoj (Hernandez) kupovini prošle godine u Engleskoj, ali direktna usporedba ne stoji.
Mah ali ipak je Torres zvijezda i od njega se ocekivalo da dadne bar 10 golova dok je ovaj drugi relativni anonimus.
harisaga

#1372 Re: Manchester United FC

Post by harisaga »

Dje je onaj jedinstvo,nesto ga nema na forumu odkad je city mlatnuo utd :D?
stragall

#1373 Re: Manchester United FC

Post by stragall »

ale ale,navijamo za united.........:)))))))))))))))))))))))))))))))9999
vaučer

#1374 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

L00d wrote:
vaučer wrote:Chicarito je došao na ljeto u United i odradio dobar komad predsezone s njima a Torres je došao zadnji dan zimskog prelaznog roka. Dakle bezveze komparacija iako se sigurno radi o najlošijoj (Torres) i najboljoj (Hernandez) kupovini prošle godine u Engleskoj, ali direktna usporedba ne stoji.
Mah ali ipak je Torres zvijezda i od njega se ocekivalo da dadne bar 10 golova dok je ovaj drugi relativni anonimus.
Mogao si ga usporediti s bilo kim, dok ima nula golova na kontu i dok se vuče k'o prebijen, uvijek će biti 'onaj gori'.
skafiskafsnjak

#1375 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

harisaga wrote:Dje je onaj jedinstvo,nesto ga nema na forumu odkad je city mlatnuo utd :D?
Sigurno negdje pije da tugu ugasi . hahahahahahah.

Joj vi se vise brinete o Unitedu nego o Shitiju :)
Post Reply