Ellinor wrote:Ja samo kažem : imate sud i dokažite. Kao što se za vas dokazalo. Dok ne dokažete, pričate u prazno. Znači, sve te silne optužbe koje na dnevnoj bazi iznosite - dokažite.
Ja razumijem da ste vi frustrirani što ne možete ni u UEFA ligu da izađete.
Razumijem i to da vam je krivo što je, recimo, Milan na noge stao iako je bio u istim govnima kao vi, a vi nećete još zadugo.
Razumijem i da vas frustrira što morate nositi pederske dresove.
Ali, Inter nije kriv za to. To je samo projiciranje krivice na drugog, u vašim glavama. Kriva je mafija u vašim odborima koja je, nekada velikom timu, napravila nepopravljivu štetu tako da ste danas sve, ali nikako dama.
zar nije dovoljan dokaz zavrsena istraga Palazzia lika koji je istragu vrsio i protiv nas, i donio odredjene zakljucke a na osnovu njegove zavrsene istrage nama se presudilo, a sad lik odradio isto, donio te i te zakljucke i rekao da je uslijedila zastara pa se po istim kazne niti dalji proces nece voditi, izvukli ste se na zastaru, samo vama sigurno para usi cinjenica da ste po njegovoj istrazi i zakljuccima prekrsili odnosno napravili teze prekrsaje nego mi, al uvijek ce biti dobra stara, dok nas sud ne osudi mi smo citi

170 000 telefonski razgovora je "falilo", ti isti razgovori su mogli uticati i na samu presudu protiv Juventusa, jer bi davali drugaciju sliku cjelog "skandala", nije to mali broj prisluskivanih razgovora, ti isti razgovori ,tih 170 000 saicnjavaju se od Intera,Milana i drugih klubova, mjenjajuci sliku o Moggiu kao glavnom gazdi i kreatoru tzv.cupole i kontroli cijele lige, zato je bijes usljedio od strane navijaca Juventusa, jer su provedeni kroz govna i rasformirana im je ekipa da bi "postenjacine" jos kupile dva nasa po najbolja igraca i osvojili oslabljenu ligu i istom titulom se hvalili kako su posteni, nema tu ni p od postenja, jos ste dobili skudeto 2006 koji je regularna sezona, oduzeta kao rezultat umanjenja bodova Juventusa iz sezone 2005 i izbacivanja u serie B pa automatski nam ne pripada ni 2006-ta , a vidi kome se dodjeli, postenom klubu koji ti jos u facu govori, da si kriminalac , da je italijanski fudbal cist, a ono... Maicon i slicni igraci sirom Seria A kampiraju po ofsajdu, najbolji primjer je Siena - Inter, od prije nekoliko sezona, sudija mora da je invalid