Kako si ti bogati, inace?Gile Šampion wrote:Ma ne bi...samo te furam da vidim bil' ti![]()
![]()
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1351 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
- Gile Šampion
#1352 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Inače? Ma evo skače...kod tebe?ladyblue18 wrote:Kako si ti bogati, inace?Gile Šampion wrote:Ma ne bi...samo te furam da vidim bil' ti![]()
![]()
- kmirsad
#1353 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
...mogul' i ja poslat CV...onako... samoinicijativno...ladyblue18 wrote:Gile Šampion wrote:ladyblue18 hoš ti biti moja djevojka pošto je i moje srce slomljeno,pa da ne bi bilo više,evo ja se nudim da ti budem dečko...a usput bih i mog'o da se hvalim da mi je treba moderator na SA-X![]()
![]()
![]()
![]()
cuj ti se meni nudis
![]()
a dje ja napisah da trazim kandidata? cc
- ladyblue18
#1354 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Samo ti...kmirsad wrote:...mogul' i ja poslat CV...onako... samoinicijativno...ladyblue18 wrote:Gile Šampion wrote:ladyblue18 hoš ti biti moja djevojka pošto je i moje srce slomljeno,pa da ne bi bilo više,evo ja se nudim da ti budem dečko...a usput bih i mog'o da se hvalim da mi je treba moderator na SA-X![]()
![]()
![]()
![]()
cuj ti se meni nudis
![]()
a dje ja napisah da trazim kandidata? cc
- kmirsad
#1355 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
...al' CV mi na petnes strana...u fontu 8...a prevod na engleski na 22...valjda zbog onih bezobrazluka... što ih engleski jezik ne poznaje... 
- ladyblue18
#1356 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Aura Perez wrote:Sta je ovo lejdi, opet te spopadajuljubomorna sam, meni je CV ponudjen samo jednom od strane tatinog skolskog druga, koja generacija ispred
![]()
![]()
- Gile Šampion
#1357 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
U razdeljak te ljubim...razdeljka ti tvog...

- ladyblue18
- fatality
#1359 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
ne slusa ti ona doticnog umjetnika , tako da sumnjam da zna i za pjesmuGile Šampion wrote:U razdeljak te ljubim...razdeljka ti tvog...![]()
![]()
![]()
![]()
- Gile Šampion
#1360 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
fatality wrote:ne slusa ti ona doticnog umjetnika , tako da sumnjam da zna i za pjesmuGile Šampion wrote:U razdeljak te ljubim...razdeljka ti tvog...![]()
![]()
![]()
![]()
Ali zato sigurno zna onu od Brene: ''cmokni me cmokni me cmokni...u obrazčić rumeno beli''
- ladyblue18
#1361 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Ti si meni sumnjiv jos od ljetos...fatality wrote:ne slusa ti ona doticnog umjetnika , tako da sumnjam da zna i za pjesmuGile Šampion wrote:U razdeljak te ljubim...razdeljka ti tvog...![]()
![]()
![]()
![]()
Ali da, nemam pojma o kome se radi.
Gile ni Brenu ne slusam zao mi je.
- Gile Šampion
#1362 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
...lady...probudilo nas more...
lady,u zagrljaju zore...
lady, ljepoto, prosaptala si samo
amore mio, io ti amo...

lady,u zagrljaju zore...
lady, ljepoto, prosaptala si samo
amore mio, io ti amo...
- fatality
#1363 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
sto sam ti sumnjivladyblue18 wrote:Ti si meni sumnjiv jos od ljetos...fatality wrote:ne slusa ti ona doticnog umjetnika , tako da sumnjam da zna i za pjesmuGile Šampion wrote:U razdeljak te ljubim...razdeljka ti tvog...![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ti znas sta ja slusam a sta ne?
![]()
Ali da, nemam pojma o kome se radi.![]()
![]()
![]()
Gile ni Brenu ne slusam zao mi je.
kada bih ti rekao kako znam sta slusas morao bih te ubiti , a to oboje ne zelimo
- ladyblue18
#1364 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nije vazno.fatality wrote: sto sam ti sumnjiv![]()
kada bih ti rekao kako znam sta slusas morao bih te ubiti , a to oboje ne zelimo
Gile sreco ne pale kod mene te fore.
I hajd necemo vise kvariti temu. Ako ko ima sta da mi kaze bujrum na pp.
-
Serpent
#1365 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
......................
Last edited by Serpent on 02/01/2010 01:56, edited 1 time in total.
- Gile Šampion
#1366 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nije valjda da si sad u crnjaku? 
-
Serpent
#1367 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
...
Last edited by Serpent on 02/01/2010 02:03, edited 1 time in total.
- JThomas
#1368 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
mailom, nakon 6 godina. ljepota.
najteže od svega je biti čovjek. mnogo teže nego muškarac, žena, uspješan, uvažavan, popularan, učen, stručnjak u nečemu.
drži se, nema šta drugo reći...
najteže od svega je biti čovjek. mnogo teže nego muškarac, žena, uspješan, uvažavan, popularan, učen, stručnjak u nečemu.
drži se, nema šta drugo reći...
- Ljuska_u_BaklaFi
#1369 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
JThomas je u pravu, tako nesto ti covjek nikad ne bi uradio..... zakljucak da je rijech o zivotinji povlaci i jedan drugi... ne drzhe se sve zhivotinje u kuci 
- ladyblue18
#1370 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Tuzno.
Da, zaista je najteze biti covjek.
Najgore sto mozes uraditi je ostaviti nekoga putem poruke, maila, msn-a.

Da, zaista je najteze biti covjek.
Najgore sto mozes uraditi je ostaviti nekoga putem poruke, maila, msn-a.
- 7777777
#1371 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
samo da se pridruzim ovoj vasoj kutiji
pravo je tuzno kada neko koga uzdizes do nebesa i koga volis cijelim svojim bicem..nakon 7 godina..u trenutku kada ti je najpotrebniji odluci biti hladan kao santa leda...covjeka ubise njegova tvrdoglavost i paranoja...zivi u svom nekom filmu,gdje sam ja zla i pokvarena vjestica,a realnost je ta da sam sebi za zivotni zadatak napravila da usrecim tog covjeka...budim se i idem spavati misleci na njega i smisljajuci one male slatke stvari koje nam svima uljepsaju zivot...od mene neka mu je sve oprosteno,a kada shvati koliko se prevario i pogrijesio vjerujem da sam sebi nikad nece oprostiti..odoh sad malo da se 
- Dupli_skalp
#1372 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
nije to najgore... najgore je ostaviti nekoga bez pokušaja da se spasi veza... iliti pobjeći iz rova bez ispaljenog metka... uvijek sam mrzio raskidne izlaske, čak me je i par bivših djevojaka zamolilo ako dođe do prekida da to bude preko telefona ili poruke... meni je isto u 2 navrata bilo tako teško da sam volio da smo raskinuli telefonski ili preko poruke... jednostavno ljudi nekad ne žele da ih bivši partner hladno gleda dok se u njima sve ruši kao kula od karata...ladyblue18 wrote:Najgore sto mozes uraditi je ostaviti nekoga putem poruke, maila, msn-a.![]()
drugo je ono kad imaš problem u vezi, pa izađete da razgovarate i kao zadnje rješenje imaš raskid i vidiš da razgovor ne vodi ničemu i raskinete oči u oči, lice u lice...
Last edited by Dupli_skalp on 10/12/2009 16:06, edited 2 times in total.
- jedna tamo
#1373 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
7777777 wrote:samo da se pridruzim ovoj vasoj kutijipravo je tuzno kada neko koga uzdizes do nebesa i koga volis cijelim svojim bicem..nakon 7 godina..u trenutku kada ti je najpotrebniji odluci biti hladan kao santa leda...covjeka ubise njegova tvrdoglavost i paranoja...zivi u svom nekom filmu,gdje sam ja zla i pokvarena vjestica,a realnost je ta da sam sebi za zivotni zadatak napravila da usrecim tog covjeka...budim se i idem spavati misleci na njega i smisljajuci one male slatke stvari koje nam svima uljepsaju zivot...od mene neka mu je sve oprosteno,a kada shvati koliko se prevario i pogrijesio vjerujem da sam sebi nikad nece oprostiti..odoh sad malo da se
- Cholina_Lokica
#1374 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
uz duboko izvinjenje svima koji pate, ali ovolika kolicina patetike na jednom mjestu postaje biti smjesna... 
- Ghost_Rider_XXX
#1375 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Mislim da nema potrebe za ovakvim tipom kometara jer tema sve govori.Dile wrote:uz duboko izvinjenje svima koji pate, ali ovolika kolicina patetike na jednom mjestu postaje biti smjesna...
I ja sam prosao situaciju prekida poslije pet i po godina i mislio da mi se svijet srusio i kako to vec sve. Ali covjek mora biti racionalan i ne dozvoliti sebi da padne u depresiju. Na kraju krajeva zivot je i suvise kratak da se trosi na suze za nekoga ko to nije zasluzio.
Sok, bol, tjeskoba sve to prodje prije ili kasnije i ostaju samo lijepe uspomene.
S toga head up and go on.