ArminCo wrote:Pokušat ću mirovat ovih dana ne bi li se šta smirilo.zizi505 wrote:Kako ćeš na fizikalnu ako te boli?
Ti bi trebao mirovati jedan period, i izimati neku medikamentoznu terapiju, te veću dozu B vitamina, dok se smanji bol, pa tek onda na fizikalne.
Jesi li probao akupunkturu? Odlična je kod problema s kičmom, osnaži i smanje se bolovi.
Koliko sam ja razumio na početku fizikalne fizijatar radi prvo na smanjenju upale pa tek onda jačanje muskulature.
Nemam nekog izbora nažalostjedino mi ostaje da idem pravac u banku i dizanje nekog kredita oko destet milja pa u privatne klinike
Da na pomenem da sam počeo da pijem b12
nema pokusaja mirovanja, moras mirovat to ti je koda ti se upali zub a ti ga klimas... ja sam danas stao sa vjezbama jer sam pretjerao... svaki dan biciklo sobno i trbusnjaci... sinoc pri trbusnjacima osjetim grcenje i bol... B komplex mozes i tri puta na dan piti tako mi rekose u apoteci da bi ucinak bio potpun, ja pijem ujutro i navece... uglavnom donji dio kicme mi se upalio dok mi je vrat super... sa tensom 15-20 min dnevno i ni slucajno duze jer mozes sjebati zivac... desetak dana pa pauziraj... nista ne radi sto je pod bolovima, napravit ces samo gore, miruj i onda samo polako, ako hodas 15 min. stani i sjedi negdje... ja sam slomio petu prije tri godine gotovo se raspukla na pola evo sad idem ko flak... s kicmom je sve drugo to je stub i treba ga pazit... 15 godina kuburim sa kicmom i po doktorima to mi je dok me crna zemlja ne poklopi... pomiris se sa tim i nastavis dalje, borba jest a bolje i to od predaje i depresije pa na slamku jest...pozz