Bosanska piramida Sunca vol.5
- veseoko_kukulamovic
Chupko, chupko! Dobro, hajmo onda k temi - piše Fondacija:bc_chupo wrote:samo tako momci...
nego k temi
http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=26
Kako vidim, dotična novinarka je poznatija po tome što cijeli život traga za Svetim Gralom:Američka novinarka Tracy Twyman je intervjuisala osnivača Fondacije Semira Osmanagića za radio stanicu WKQW iz Pennsylvanie (SAD).
http://tracyrtwyman.com/blog/?page_id=98:
Da pitamo moderatore da otvore novi podforum: pseudonauka i misterije? Jer na ovaj podforum ova priča više definitivno ne spada!Tracy R. Twyman has been researching obscure history and occultism for over ten years. She began by writing for her college newspaper at age 16, where she produced a bi-monthly article about conspiracy theories, and also edited the commentary section. She started the magazine Dagobert’s Revenge, devoted to the subjects of secret societies and Grail mysteries, when she was just 18 years old, and continued to publish it through 2003.
-
Piramidos
Pa tako moj chupche, nema je, obicna laz i magla hahahahahbc_chupo wrote:kako mislis nema je
-
Neregistrirani
bc_chupo wrote:kako mislis nema je
nikad nisi otiso u visoko...kad vec tvrdis da je nema
idi i uvjeri se ...
I nakon sedme, ili ovo bi osma?, moje posjete Visokom, uvjerih se da je nema.
Nego, Chupo, jesi kupio Dane?
Evo, da ne trosis 3 KM: http://antibarbarorum.blogspot.com/2007 ... nnggg.html
- veseoko_kukulamovic
IMME, jesil' i ti Verified & Ancient?
http://www.youtube.com/watch?v=N4Bd1TaSIJA
Dobro obratite pažnju na titlove, upiš čisti!

http://www.youtube.com/watch?v=N4Bd1TaSIJA
Dobro obratite pažnju na titlove, upiš čisti!
-
Neregistrirani
Sorry, IMME, evo nazvacu San, Avaz, As, Extru i ostale jake, ugledne i ozbilje novine da objave da bi ti i Chupo povjerovali...IMME wrote:ohohooo - zazivljava samoreklama![]()
Kokad su mi Dani jak casopis - citate se medjusobno i dopisujte- to vam bas ide od ruke![]()
- veseoko_kukulamovic
Neregistrirani wrote:Sorry, IMME, evo nazvacu San, Avaz, As, Extru i ostale jake, ugledne i ozbilje novine da objave da bi ti i Chupo povjerovali...
- veseoko_kukulamovic
http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... Itemid=117bc_chupo wrote:novine su obicno i uvjek bile veoma dobar izvor istinitih izjava...
E danas će da me od smjeha ukine!
-
HoustonPiramidiot
Zanimljivo je kako su politicari presusili.
Nigdje vise izjava "podrzacemo, obezbjedicemo sredstva, ne obazirite se na oponente, klanjajte dan i noc".
I mantrasi su se mogli bar pojaviti za jesenju ravnodnevnicu, da mantranjem i uz jagnjetinu obiljeze ovu znacajnu pojavu, dok se volonteri bave drugim drustveno korisnim radom, npr. kopanjem, ali su i oni eto digli ruke.
Tsk, tsk, sta se ovo desilo sa najvecim arheoloskim projektom u svijetu? Cak se i Jaso, veliki visocki novinar i truba Fondacije, nesto usutio pa ni da zucne.
Ah, da, sad sam se sjetio. Morao je Semir u Zadar na Konferenciju, da svim svjetskim arheolozima otvori oci.
Nigdje vise izjava "podrzacemo, obezbjedicemo sredstva, ne obazirite se na oponente, klanjajte dan i noc".
I mantrasi su se mogli bar pojaviti za jesenju ravnodnevnicu, da mantranjem i uz jagnjetinu obiljeze ovu znacajnu pojavu, dok se volonteri bave drugim drustveno korisnim radom, npr. kopanjem, ali su i oni eto digli ruke.
Tsk, tsk, sta se ovo desilo sa najvecim arheoloskim projektom u svijetu? Cak se i Jaso, veliki visocki novinar i truba Fondacije, nesto usutio pa ni da zucne.
Ah, da, sad sam se sjetio. Morao je Semir u Zadar na Konferenciju, da svim svjetskim arheolozima otvori oci.
-
IMME
'ebote, jesi ti naporan insan - nehumano od tebe sto smatras da bi pomenuti trebali svaki dan doci na piramide i ponavljati ono sto su jednom al vrijedno rekli (neki od njih i vise od jednom) ... ne ponavljaju se oni ko ti i tvoje pajde svakodnevno
Radi se i dalje, a dok se radi vi pjevajte vasu , bilo bi steta da odustanete

Radi se i dalje, a dok se radi vi pjevajte vasu , bilo bi steta da odustanete
-
walkabout
Zove jutros Kemica:bc_chupo wrote:novine su obicno i uvjek bile veoma dobar izvor istinitih izjava...
“Halo, Kemica je, molimte reci mi sta ima novo unas, ai po dunjaluku?”
“Sto, sto pitas?”
“Pa evo jutros idem usmjenu a na trafiki mi nejma novina – pasam to ko brez glave, neznam sta se desaje. Morebit da je i rat poco a ja budala idem dzaba naposo.”
“Neboj se Kemice, nema rata. Nego koje novine ti citas?”
“Ja ti citam samo Jake Novine – nejma sta u njima nemeres procitat. Ima svega, fudbaleri, slikice golije zena, 3 deke kriminala, lopovi protiv politicara, muzike, malo o ovijem klimatskijem promjenama – a i potvrdjeno je u vezi ove nase piramide, eno sve ti pise, crno na bjelo. I Nurko je procito – kaze e sad him je verifikovano.”
“Velis verifikovano?”
“Sto posto – sad se nejma sta rec.”
“A sta kazu u vezi klimatskih promjena?”
“Kolko se mogu sjetit, kazu da se voda topi i da ce preplaviti pola dunjaluka. Al mise nebrinemo – voda ce doc taman dopiramide i onda stat, mozhsh mislit. Tebi u povjerenju, nemoj dalje sirit – ja vec kupijo plac na Visocci, idem pravit kucu dok nije poplava. Pa ti sad meni reci koje ovdije pametan, ha...”
“Kemice, niko ko ti !”
“Zafaljivam. Nego, danas poslije smjene cemo malo sjest – jedan bc_jaran naulazu u Visoko ima dobru janjetinu sraznja pa da probamo kaka je. Osjecaj se pozvatim.”
“O hvala lijepo – nego kako cu poznati mjesto?”
“Nemere biti lakse – samo ides prema piramidi i odma malo prije piramide, lijevo pa desno. Vidjeces jarana naulazu, docekuje goste. Lahko cesga poznat – ima dugu kosu.”
-
Dezidijat
#1366 Šta to neko pismo..
Čuo sam da se otkrilo neko pismo u tunelima kod "piramide"? Imal đe kakvih slika?
I možel se doć u te neke tunele? jel se plaća ulaz?
hvala
hvala
-
Neregistrirani
Ima. Pisalo Rasim. Nikako ne mogu da odgonetnu sta bi to moglo znaciti, jer ipak je to latinica stara 27 hiljada godina. Sta, nije latinica? Drevno runsko pismo? I nije 27, nego 12 hiljada godina? Pa, dajte, ljudi, odlucite se!
Poslije su pronasli jos jedan natpis, ali se pretpostavlja da je falsifikat, da se Kemica htio potpisati, ne bi li i on konacno izisao u ovim jakim i ozbiljnim novinama...on bi isto verifikaciju. Prekinuli su ga u po posla, pa pise samo Kem...

Moze se uci, obavezno trazi sljem i cuvaj se orbsa. Gogija je na smrt prepao, pa mu se faraon ukazao, a Izmu je ujeo, morao je u hitnu.
Ne placa se, ali mozda ces morati dati 10 KM za gratis prospekt, to je tamo obicaj. Trampa je jos na snazi.
Poslije su pronasli jos jedan natpis, ali se pretpostavlja da je falsifikat, da se Kemica htio potpisati, ne bi li i on konacno izisao u ovim jakim i ozbiljnim novinama...on bi isto verifikaciju. Prekinuli su ga u po posla, pa pise samo Kem...

Moze se uci, obavezno trazi sljem i cuvaj se orbsa. Gogija je na smrt prepao, pa mu se faraon ukazao, a Izmu je ujeo, morao je u hitnu.
Ne placa se, ali mozda ces morati dati 10 KM za gratis prospekt, to je tamo obicaj. Trampa je jos na snazi.
- niskoprofilni
#1368 Re: ©ta to neko pismo..
Plaæa se, i te kako se plaæa. I to u valutama zvanim:Dezidijat wrote:Èuo sam da se otkrilo neko pismo u tunelima kod "piramide"? Imal ðe kakvih slika?
I mo¾el se doæ u te neke tunele? jel se plaæa ulaz?
hvala
5 ZDRAVIH RAZUMA i
3 i po JEBO LUD ZBUNJENOG
A mogu i one iz TLN-a:
DZE BA ONO NESTALO
DAJ STA DAS
KOGA TI FOLIRAS!!!!!!!!!!!!!!
-
HoustonPiramidiot
IMME wrote:'ebote, jesi ti naporan insan - nehumano od tebe sto smatras da bi pomenuti trebali svaki dan doci na piramide i ponavljati ono sto su jednom al vrijedno rekli (neki od njih i vise od jednom) ... ne ponavljaju se oni ko ti i tvoje pajde svakodnevno![]()
![]()
![]()
Radi se i dalje, a dok se radi vi pjevajte vasu , bilo bi steta da odustanete![]()
Pravo kazes.
Ko izadje zadnji, nek ugasi svjetlo.
-
bc_chupo
#1370 Re: Šta to neko pismo..
ne placa se...ja nisam platiioDezidijat wrote:Čuo sam da se otkrilo neko pismo u tunelima kod "piramide"? Imal đe kakvih slika?
hvala
nemoj slusat ove antiidiote neznaju sta pricaju pod drogama su...neko vladino istrazivanje pa ih tajno drogirali (dali onu tabletu sto ustvari pokazuje sta si zapravo
Last edited by bc_chupo on 30/09/2007 14:55, edited 1 time in total.
-
Legolas
Evo provjeravam još jednom je li ovako napisano.... jeste... buhahahahahahahahaahahahahah. Znači, čovjeku si savjetovao da sluša nikog drugog do idiote. Bravo chupo. Nego, udari li te, bogati, nekad mater mokrom čarapom na sabahu? Iskreno?nemoj slusat ove antiidiote
- veseoko_kukulamovic
#1372 Re: Šta to neko pismo..
Legolas, molim te, treba to ipak prenijet u cjelini.bc_chupo wrote:ne placa se...ja nisam platiioDezidijat wrote:Čuo sam da se otkrilo neko pismo u tunelima kod "piramide"? Imal đe kakvih slika?
hvala
nemoj slusat ove antiidiote neznaju sta pricaju pod drogama sam...neko vladino istrazivanje pa ih tajno drogirali (dali onu tabletu sto ustvari pokazuje sta si zapravo) da vide dokle moze ljudska glupost ic...
Chupo, naravno da nisi platio, čujem da koordinatori ne plaćaju. Ne traže im čak ni da dadnu 10KM donacija u zamjenu za brošuru.
Majstore, de bolan traži da se ovdje na forumu otvori podforum za misterije i teorije zavjera, pa da ovu temu lijepo premjestimo gdje joj je i mjesto. Dobro te krenulo Chupo, nemoj stati! Dobro prouči i blog od ove američke novinarke što je radila intervju sa Semketom:
http://tracyrtwyman.com/blog/?page_id=98
-
walkabout
#1374 Re: Šta to neko pismo..
A jesul lahke droge u pitanju, ko u Kemice (2 sarajevske klipache pa petnes upola napareno, s malo vishe luka)?bc_chupo wrote:
ne placa se...ja nisam platiio
nemoj slusat ove antiidiote neznaju sta pricaju pod drogama sam...neko vladino istrazivanje pa ih tajno drogirali (dali onu tabletu sto ustvari pokazuje sta si zapravo) da vide dokle moze ljudska glupost ic...
- veseoko_kukulamovic
Walkabout, dobro si to primjetio, ako laže piramidiot, ne laže tastatura!