Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1352 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Baš se nešto natežem sa jednom kozom i izgleda prelijepo, samo je dosadna i neradnica ...sretjko wrote: Jarca cu ako postanem sklon muskom polu posto su one meni isto frajeri. Ja sam lav. Neko me pitao za djevice ali nisam nijednu do sad ovjerio, ma i one se pucaju za pare, nisu mi privlacne, ustogljene su.
moda56, tvoj smijeh sve govori.
- Secer_033
#1353 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Cuj neradnica...kakva je to koza? Jarcevi su vrijedni.Ramzess Veliki wrote:Baš se nešto natežem sa jednom kozom i izgleda prelijepo, samo je dosadna i neradnica ...sretjko wrote: Jarca cu ako postanem sklon muskom polu posto su one meni isto frajeri. Ja sam lav. Neko me pitao za djevice ali nisam nijednu do sad ovjerio, ma i one se pucaju za pare, nisu mi privlacne, ustogljene su.
- berenice
#1354 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Nisu jarčevi baš vrijedni. Iz iskustva... Ali možda sam ja slučajno nalazila takve.Secer_033 wrote:Cuj neradnica...kakva je to koza? Jarcevi su vrijedni.Ramzess Veliki wrote:Baš se nešto natežem sa jednom kozom i izgleda prelijepo, samo je dosadna i neradnica ...sretjko wrote: Jarca cu ako postanem sklon muskom polu posto su one meni isto frajeri. Ja sam lav. Neko me pitao za djevice ali nisam nijednu do sad ovjerio, ma i one se pucaju za pare, nisu mi privlacne, ustogljene su.
- Big Ang
#1355 Re: Nadjite se - sexy horoskop
I ja sam. S jednom jarcicom radim s jednim jarcem zivim a s jednim provela 5 godina. Ljenguze spore
. Nemaju ljudi damara u sebi . 
-
sretjko
#1356 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jarcevi su ambiciozni, nekako se uvijek proguraju na zeljenu poziciju i materijalno su obezbijedjeni. Ne znam nijednog jarca da je kokuz ili da ne radi.
- Secer_033
#1357 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ljudi cesto misle da su jarcevi ljeni jer rade polako, svojim nekim tempom jer su perfekcionisti. Odgadjaju skoro sve ali kad se nesto treba uraditi, obicno urade brzo i eficijentno pa je to mozda za neke ljude ljenost. Ustvari su ljeni kad im se posao ne svidja.
- Big Ang
#1358 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energije
moze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju? 
- Secer_033
#1359 Re: Nadjite se - sexy horoskop
hahaha, kontam na sta mislis. Ali ispod tog leda su stravstena i topla bica samo to ne moze svako otkriti.Big Ang wrote:Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energijemoze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju?
- Big Ang
#1360 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Znam i to. Ali vecinu vremena su od kamena kamenogaSecer_033 wrote:hahaha, kontam na sta mislis. Ali ispod tog leda su stravstena i topla bica samo to ne moze svako otkriti.Big Ang wrote:Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energijemoze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju?
- pirmin
#1361 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ono bas-bas svi od njih 600 miliona?Big Ang wrote:Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energijemoze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- berenice
#1363 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ali nekako ti bude onda posebno drago kad vidiš da te takav kuler voliBig Ang wrote:Znam i to. Ali vecinu vremena su od kamena kamenogaSecer_033 wrote:hahaha, kontam na sta mislis. Ali ispod tog leda su stravstena i topla bica samo to ne moze svako otkriti.Big Ang wrote:Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energijemoze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju?
Ne pokazuju riječima nikako, ali po djelima i pogledu se tačno vidi šta osjećaju. Oni vole ozbiljno, ali se zbog te njihove kamenosti to ne primijeti, pa čovjek tačno ne može da vjeruje da mu smetaju neke stvari i iznenadiš se kad ti ih na nos nabode, jer si mislio da mu je to totalno svejedno.
- Big Ang
#1364 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Uglavnom....kad si s njima moras vidovitu Dzemilu, rahmetli doduse, vodat sa sobom da ti pojasni sta se krije iz tih lednih izraza lica i ukocenog drzanja
E jastacu
Bolje vako ko ja....sto na umu to na drumu 
- Ramzess Veliki
#1365 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Smaranje ... ne znaš šta misle, krene pa stane, danas joj izvučeš strastven poljubac i umalo da nešto bude, sutra kao da ništa nije bilo ... zatim se povuče, pa ti pošalje poruku da si ti onaj pravi, izađeš na kafu a ona opet k'o parmak ... definitivno nije znak koji me može zainteresirati. Ne volim osobe koje sve u sebi preispituju i mjerkaju, nema tu one prave strasti i otvorenosti.berenice wrote:Ali nekako ti bude onda posebno drago kad vidiš da te takav kuler voliBig Ang wrote:
Znam i to. Ali vecinu vremena su od kamena kamenoga![]()
![]()
Ne pokazuju riječima nikako, ali po djelima i pogledu se tačno vidi šta osjećaju. Oni vole ozbiljno, ali se zbog te njihove kamenosti to ne primijeti, pa čovjek tačno ne može da vjeruje da mu smetaju neke stvari i iznenadiš se kad ti ih na nos nabode, jer si mislio da mu je to totalno svejedno.
Ima li gdje kakva polovna Vaga preko koje je prešlo po' mahale, one mi nekako najviše pašu, ili neka ženska Ribica ???
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1366 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop.

- Big Ang
#1367 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Eki jarca..ironicanladyblue18 wrote:Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop.![]()
- Ramzess Veliki
#1368 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ne d'o Bog ...sherbett wrote:ti ono beše jarac, jel'da?ladyblue18 wrote:Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop.![]()
Ja sam onaj plačljivi umjetnik sklon depresiji.
-
sretjko
#1369 Re: Nadjite se - sexy horoskop
@velika andjo, imas pravi sarajevski smisao za humor.Big Ang wrote:Eki jarca..ironicanladyblue18 wrote:Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop.![]()
- Big Ang
#1370 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Recel ti to meni da sam stara svijut?
Salim se. Vala mi je ovo kompliment. Veliki
- Big Ang
#1371 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Oj kase sjetim. 
Nagovorise Zaimovu curu da kaze Zaimu da je trudna. Pa on se uspanicio i tjero je da odma popije litar kisele. Kaze '' Da se mali ugusi'' .
E to je ba zajebancija bila ...
Nagovorise Zaimovu curu da kaze Zaimu da je trudna. Pa on se uspanicio i tjero je da odma popije litar kisele. Kaze '' Da se mali ugusi'' .
E to je ba zajebancija bila ...
-
sretjko
#1372 Re: Nadjite se - sexy horoskop
jok, garant si odrasla uz starijeg brata.Big Ang wrote:Recel ti to meni da sam stara svijut?![]()
- Big Ang
#1373 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jok. Uz mladjegsretjko wrote:jok, garant si odrasla uz starijeg brata.Big Ang wrote:Recel ti to meni da sam stara svijut?![]()
-
sretjko
#1374 Re: Nadjite se - sexy horoskop
a mladji se druzio sa starijom rajom.Big Ang wrote:Jok. Uz mladjegsretjko wrote:jok, garant si odrasla uz starijeg brata.Big Ang wrote:Recel ti to meni da sam stara svijut?![]()
- berenice
#1375 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Šta će ti Riba? Da zajedno plačete?Ramzess Veliki wrote:Smaranje ... ne znaš šta misle, krene pa stane, danas joj izvučeš strastven poljubac i umalo da nešto bude, sutra kao da ništa nije bilo ... zatim se povuče, pa ti pošalje poruku da si ti onaj pravi, izađeš na kafu a ona opet k'o parmak ... definitivno nije znak koji me može zainteresirati. Ne volim osobe koje sve u sebi preispituju i mjerkaju, nema tu one prave strasti i otvorenosti.berenice wrote:Ali nekako ti bude onda posebno drago kad vidiš da te takav kuler voliBig Ang wrote:
Znam i to. Ali vecinu vremena su od kamena kamenoga![]()
![]()
Ima li gdje kakva polovna Vaga preko koje je prešlo po' mahale, one mi nekako najviše pašu, ili neka ženska Ribica ???