Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Big Ang

#1351 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Astronom? :zoka:
Ramzess Veliki

#1352 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

sretjko wrote: Jarca cu ako postanem sklon muskom polu posto su one meni isto frajeri. Ja sam lav. Neko me pitao za djevice ali nisam nijednu do sad ovjerio, ma i one se pucaju za pare, nisu mi privlacne, ustogljene su.
moda56, tvoj smijeh sve govori. :wink:
Baš se nešto natežem sa jednom kozom i izgleda prelijepo, samo je dosadna i neradnica ... :roll:
Secer_033

#1353 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

Ramzess Veliki wrote:
sretjko wrote: Jarca cu ako postanem sklon muskom polu posto su one meni isto frajeri. Ja sam lav. Neko me pitao za djevice ali nisam nijednu do sad ovjerio, ma i one se pucaju za pare, nisu mi privlacne, ustogljene su.
Baš se nešto natežem sa jednom kozom i izgleda prelijepo, samo je dosadna i neradnica ... :roll:
Cuj neradnica...kakva je to koza? Jarcevi su vrijedni.
berenice

#1354 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Secer_033 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Cuj neradnica...kakva je to koza? Jarcevi su vrijedni.
Nisu jarčevi baš vrijedni. Iz iskustva... Ali možda sam ja slučajno nalazila takve.
Big Ang

#1355 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

I ja sam. S jednom jarcicom radim s jednim jarcem zivim a s jednim provela 5 godina. Ljenguze spore :lol: . Nemaju ljudi damara u sebi . :eh:
sretjko

#1356 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

Jarcevi su ambiciozni, nekako se uvijek proguraju na zeljenu poziciju i materijalno su obezbijedjeni. Ne znam nijednog jarca da je kokuz ili da ne radi.
Secer_033

#1357 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

Ljudi cesto misle da su jarcevi ljeni jer rade polako, svojim nekim tempom jer su perfekcionisti. Odgadjaju skoro sve ali kad se nesto treba uraditi, obicno urade brzo i eficijentno pa je to mozda za neke ljude ljenost. Ustvari su ljeni kad im se posao ne svidja.
Big Ang

#1358 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energije :eh: moze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju? :hm:
Secer_033

#1359 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

Big Ang wrote:Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energije :eh: moze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju? :hm:
hahaha, kontam na sta mislis. Ali ispod tog leda su stravstena i topla bica samo to ne moze svako otkriti.
Big Ang

#1360 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Secer_033 wrote:
Big Ang wrote:Oni su meni svi do jednog drvenasti. Kruti. Grubih pokreta. Kamenog izraza lica. Smarajuce energije :eh: moze biti da i nisu lijeni...tako samo izgledaju? :hm:
hahaha, kontam na sta mislis. Ali ispod tog leda su stravstena i topla bica samo to ne moze svako otkriti.
Znam i to. Ali vecinu vremena su od kamena kamenoga :lol:
pirmin

#1361 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Ono bas-bas svi od njih 600 miliona? :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1362 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol:
berenice

#1363 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Big Ang wrote:
Secer_033 wrote:
Ali nekako ti bude onda posebno drago kad vidiš da te takav kuler voli 8-) :D
Ne pokazuju riječima nikako, ali po djelima i pogledu se tačno vidi šta osjećaju. Oni vole ozbiljno, ali se zbog te njihove kamenosti to ne primijeti, pa čovjek tačno ne može da vjeruje da mu smetaju neke stvari i iznenadiš se kad ti ih na nos nabode, jer si mislio da mu je to totalno svejedno. :shock:
Big Ang

#1364 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Uglavnom....kad si s njima moras vidovitu Dzemilu, rahmetli doduse, vodat sa sobom da ti pojasni sta se krije iz tih lednih izraza lica i ukocenog drzanja :lol: :eh: E jastacu :lol: Bolje vako ko ja....sto na umu to na drumu :diva:
Ramzess Veliki

#1365 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

berenice wrote:
Big Ang wrote:
Ne pokazuju riječima nikako, ali po djelima i pogledu se tačno vidi šta osjećaju. Oni vole ozbiljno, ali se zbog te njihove kamenosti to ne primijeti, pa čovjek tačno ne može da vjeruje da mu smetaju neke stvari i iznenadiš se kad ti ih na nos nabode, jer si mislio da mu je to totalno svejedno. :shock:
Smaranje ... ne znaš šta misle, krene pa stane, danas joj izvučeš strastven poljubac i umalo da nešto bude, sutra kao da ništa nije bilo ... zatim se povuče, pa ti pošalje poruku da si ti onaj pravi, izađeš na kafu a ona opet k'o parmak ... definitivno nije znak koji me može zainteresirati. Ne volim osobe koje sve u sebi preispituju i mjerkaju, nema tu one prave strasti i otvorenosti.

Ima li gdje kakva polovna Vaga preko koje je prešlo po' mahale, one mi nekako najviše pašu, ili neka ženska Ribica ??? :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1366 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ladyblue18 »

Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop. :thumbup: :kiss:
Big Ang

#1367 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

ladyblue18 wrote:Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop. :thumbup: :kiss:
Eki jarca..ironican :lol:
Ramzess Veliki

#1368 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
ladyblue18 wrote:Ramo, ti si jedan veliki strucnjak, kako u svemu tako i za horoskop. :thumbup: :kiss:
ti ono beše jarac, jel'da? :zoka:
Ne d'o Bog ... :lol: :lol: :lol:
Ja sam onaj plačljivi umjetnik sklon depresiji. :lol: :lol: :lol:
sretjko

#1369 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

Big Ang wrote:
Eki jarca..ironican :lol:
@velika andjo, imas pravi sarajevski smisao za humor. :D prijeratni. :D
Big Ang

#1370 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Recel ti to meni da sam stara svijut? :lol:
Salim se. Vala mi je ovo kompliment. Veliki :diva:
Big Ang

#1371 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Oj kase sjetim. :eh:
Nagovorise Zaimovu curu da kaze Zaimu da je trudna. Pa on se uspanicio i tjero je da odma popije litar kisele. Kaze '' Da se mali ugusi'' . :eh:
E to je ba zajebancija bila ... :novine:
sretjko

#1372 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

Big Ang wrote:Recel ti to meni da sam stara svijut? :lol:
jok, garant si odrasla uz starijeg brata. :wink:
Big Ang

#1373 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

sretjko wrote:
Jok. Uz mladjeg :eh:
sretjko

#1374 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

Big Ang wrote:
sretjko wrote:
Jok. Uz mladjeg :eh:
a mladji se druzio sa starijom rajom. :D
berenice

#1375 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Ramzess Veliki wrote:
berenice wrote:
Big Ang wrote:
Smaranje ... ne znaš šta misle, krene pa stane, danas joj izvučeš strastven poljubac i umalo da nešto bude, sutra kao da ništa nije bilo ... zatim se povuče, pa ti pošalje poruku da si ti onaj pravi, izađeš na kafu a ona opet k'o parmak ... definitivno nije znak koji me može zainteresirati. Ne volim osobe koje sve u sebi preispituju i mjerkaju, nema tu one prave strasti i otvorenosti.

Ima li gdje kakva polovna Vaga preko koje je prešlo po' mahale, one mi nekako najviše pašu, ili neka ženska Ribica ??? :lol:
Šta će ti Riba? Da zajedno plačete? :lol:
Post Reply