Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Djokej
#1351 Re: Serie A
Postoji sansa da se Interu oduzme administrativna titula ako se dokaze da su prisluskivali Bobu Vierija..
-
internazionale
#1352 Re: Serie A
ja još uvijek ne mogu da vjerujem da je neko u italiji smog'o snage
da ustane protiv jednog pipka mafijaške hobotnice, juventusa. jedino imalo logično objašnjenje
je da je smrću bossa svih bossova giannia agnellia ipak ta moć malo okrznuta. (manje moćnom ac milanu je to davno dokazano)
sada kada talijanski fudbal pokušava stati na zdrave noge hobotnica pokušava koliko toliko oprati juve blateći i druge klubove serie a.
bagro ostavite interu, romi, laziu, fiorentini... da igraju normalan fudbal
da ustane protiv jednog pipka mafijaške hobotnice, juventusa. jedino imalo logično objašnjenje
je da je smrću bossa svih bossova giannia agnellia ipak ta moć malo okrznuta. (manje moćnom ac milanu je to davno dokazano)
sada kada talijanski fudbal pokušava stati na zdrave noge hobotnica pokušava koliko toliko oprati juve blateći i druge klubove serie a.
- Brando
#1353 Re: Serie A
covjek fino kaze: "Tutti sapevano, tutti facevano.!!
mnogo ste naivni ako mislite da su svi ostali cisti
pogotovo inter
istina je samo jedna:

i bice dokazana uskoro...sutra pocinje

mnogo ste naivni ako mislite da su svi ostali cisti
istina je samo jedna:

i bice dokazana uskoro...sutra pocinje
-
krusty
#1354 Re: Serie A
ako Interu oduzmu tu titulu, dobice je Roma 
- Cyrax
#1355 Re: Serie A
Tako je!!!Forza JuveBrando wrote:covjek fino kaze: "Tutti sapevano, tutti facevano.!!
mnogo ste naivni ako mislite da su svi ostali cisti![]()
![]()
pogotovo inter
![]()
![]()
istina je samo jedna:
i bice dokazana uskoro...sutra pocinje![]()
![]()
![]()
- rIder
#1356 Re: Serie A
- Cyrax
#1358 Re: Serie A
Eno gore ti covjek postavio linkove samo citaj nista vise.Sve ja shvatam da ti volis Inter ali sad se vidi da je neko bio jaaako zlocestinternazionale wrote:ja još uvijek ne mogu da vjerujem da je neko u italiji smog'o snage
- rIder
#1359 Re: Serie A
E ako moggi kaze mora da je takoCyrax wrote:Eno gore ti covjek postavio linkove samo citaj nista vise.Sve ja shvatam da ti volis Inter ali sad se vidi da je neko bio jaaako zlocestinternazionale wrote:ja još uvijek ne mogu da vjerujem da je neko u italiji smog'o snage
bagro ostavite interu, romi, laziu, fiorentini... da igraju normalan fudbal.Kao sto Moggi kaze:" Ili smo svi krivi ili nije niko kriv."
- Cyrax
#1360 Re: Serie A
Capello,Ibrahimovic,Mutu,Mancini,Viera i mnogi drugi kazu da je Juve dobio titule na terenu.Ja ipak vise vjerujem ljudima koji su bili tu kad se taj farsopoli desio a ne novinama i tv-u.Nego sta ako ispadne da su Inter,Milan & comp. radili isto sto Juve?Osloboditi Juve ili sve izbaciti u drugu ligu?rIder wrote: E ako moggi kaze mora da je tako
- rIder
#1361 Re: Serie A
Na svu srecu ne sude mediji nego sud, tako je bilo 2006-te tako ce biti i ove. Ko god je pratio Serie A i prije 2006-te zna ko su kriminalci i sve se fino moglo vidjeti - pogledaj tabele iz tih godina npr. Moggijeva jedina odbrana je svi su kriviCyrax wrote:Capello,Ibrahimovic,Mutu,Mancini,Viera i mnogi drugi kazu da je Juve dobio titule na terenu.Ja ipak vise vjerujem ljudima koji su bili tu kad se taj farsopoli desio a ne novinama i tv-u.Nego sta ako ispadne da su Inter,Milan & comp. radili isto sto Juve?Osloboditi Juve ili sve izbaciti u drugu ligu?rIder wrote: E ako moggi kaze mora da je tako
-
fedayn-roma
#1362 Re: Serie A
pustice vas lacijo da pobjedite, kao i 5 maja 2002......rIder wrote:
forza lazio!
Uglavnom sta reci o Romi....
NECE SE DOGODITI, ALI AKO SE DOGODI......
- Globus
#1363 Re: Serie A
Sta kaze Toti hladno mu na vrhu
hahaha koji kralj 
-
vruce pivo
#1364 Re: Serie A
I tada su svi na sav glas govorili da je Inter namjestio,kupio,podmitio,izlobirao i sta ja znam vec uradio da bi dosao do titule cak je i koeficijent na kladionici bio oko 1.10 na dvicu u toj utakmici.fedayn-roma wrote:pustice vas lacijo da pobjedite, kao i 5 maja 2002......rIder wrote:
forza lazio!![]()
Uglavnom sta reci o Romi....
NECE SE DOGODITI, ALI AKO SE DOGODI......![]()
![]()
![]()
I sad se pitam ako je Inter na celu sa Moratijem toliko jak i uticajan da je cak i Juventus izbacio u drugu ligu, zbog cega nije barem tu titulu namjestio?
- simonese
#1365 Re: Serie A
kako ste samo jadni,vi,navijaci Serije A
raspravljate ko je ukrao,pokrao,nastimao titule
a fudbal?
"mnogo ste smesni"
a fudbal?
"mnogo ste smesni"
-
vruce pivo
#1366 Re: Serie A
Navijaci Serie A?simonese wrote:kako ste samo jadni,vi,navijaci Serije A
a fudbal?
"mnogo ste smesni"
"MNOGO SI SMESAN"
- Point.
#1367 Re: Serie A
Ti si kao strasan navijac Chelsea FC od 2005 godine, predpostavljam?simonese wrote:kako ste samo jadni,vi,navijaci Serije A
a fudbal?
"mnogo ste smesni"
- Djokej
#1368 Re: Serie A
Jednostavno zaobidji temu ako ti se ne svidja.. Ako ti se ne svidja Seria A okreni kanal.. Ne moze svako imati isti ukus kao i ti. VOZDRA BA..simonese wrote:kako ste samo jadni,vi,navijaci Serije A
a fudbal?
"mnogo ste smesni"
- rIder
#1369 Re: Serie A
Eno ti premiershit pa raspravljaj ko je manje nogu slomio protivnicima ove sezone, sto manchester ima 5 minuta sudijske nadaknade, kome je terry povalio zenu, sto su rooney, gerrard & co zasticeni kao bijeli medvjedi itd.simonese wrote:kako ste samo jadni,vi,navijaci Serije A
a fudbal?
"mnogo ste smesni"
- Comrad
#1370 Re: Serie A
Ma ljudi pustite ove provokatore. Ne obracajte paznju na ove komentare.
Sto se tice Juveta, ja mislim da samo osoba koja je tek pocela pratiti fudbal moze nesto reci protiv velikana kao sto je ovaj klub. Ja ih pratim od '95 godine, najkonstantnija forma u Evropi. Uvijek su u vrhu LP i serie A (osim kad su otisli u seriu b). Jedini nacin da ih skinu sa trona je bio da skuhaju neku mucku.
No, polako, doci ce i treca zvjezdica
Forza bianconeri....
Sto se tice Juveta, ja mislim da samo osoba koja je tek pocela pratiti fudbal moze nesto reci protiv velikana kao sto je ovaj klub. Ja ih pratim od '95 godine, najkonstantnija forma u Evropi. Uvijek su u vrhu LP i serie A (osim kad su otisli u seriu b). Jedini nacin da ih skinu sa trona je bio da skuhaju neku mucku.
No, polako, doci ce i treca zvjezdica
Forza bianconeri....
- Brando
#1371 Re: Serie A
fedayn-roma wrote:
pustice vas lacijo da pobjedite, kao i 5 maja 2002......![]()
valja ove godine 2.maja opet laziu
ehe nema sad moratijevog pijuna koji ce za tri hefte ¨zavrsit¨ proces koji je trebao trajat godinu dana

- scheph
#1372 Re: Serie A
ako prezivim sljedecih mjesec dana zivjecu 100 godina...svaka utakmica do kraja - infarkt!
- 2407
#1373 Re: Serie A
Hajde da cujemo jos malo sintera kako su oni nevini u Calciopoliu i kako je sve zavjereno protiv njih:
Calciopoli Trial LIVE!
Calciopoli Watch: Court Accepts Luciano Moggi's Defence Evidence Regarding Inter's Involvement In Explosive Day Of Calciopoli Hearings
A New Calciopoli Could Force Inter President Massimo Moratti To Sell Club - Report
p.s.
Cisto sumnjam, ali ako Inter bude kaznjen kao Juve a Juvetu se vrate titule, mislim da cu imati razloga da promjenim datum kada slavim rodjendan
Calciopoli Trial LIVE!
Calciopoli Watch: Court Accepts Luciano Moggi's Defence Evidence Regarding Inter's Involvement In Explosive Day Of Calciopoli Hearings
A New Calciopoli Could Force Inter President Massimo Moratti To Sell Club - Report
p.s.
Cisto sumnjam, ali ako Inter bude kaznjen kao Juve a Juvetu se vrate titule, mislim da cu imati razloga da promjenim datum kada slavim rodjendan
- scheph
#1374 Re: Serie A
lazio-Roma pomjereno za 18:30 zbog sigurnosti.
- rIder
#1375 Re: Serie A
Pomjerila roma i kup iza derbija, prpa ha?