to su tebe braca zarazila, da budes carrier i trujes cafire oko sebe...pitt wrote:virusAlfons Kauders wrote:ma ko je diiilooo ?:D pokosila me neka mutant griopa
nece na dobro
:D
Bosanska piramida Sunca vol.4
- Alfons Kauders
- Alfons Kauders
sumnjam da si ozbiljan kandidat...pitt wrote:isplati se za 72 djevice:D
- kekec
Leži Mujo na zidu kod Parkuše i posmatra korzo.
Prolaze majski raskomoćene male mace, a on se "upalio".
Ugleda Fatu pa će:
- "Fato vid' bona ovo."
Fata pogleda u ono pa će, biva, nezainteresovano:
- "Šta to bolan?"
- "Visočka piramida", oduševljeno će Mujo.
- "Kuku", na to će Fata: "biva i ona će splasnuti kao to ?"
Prolaze majski raskomoćene male mace, a on se "upalio".
Ugleda Fatu pa će:
- "Fato vid' bona ovo."
Fata pogleda u ono pa će, biva, nezainteresovano:
- "Šta to bolan?"
- "Visočka piramida", oduševljeno će Mujo.
- "Kuku", na to će Fata: "biva i ona će splasnuti kao to ?"
- kekec
Eto dragi piramidasi. Kao sto vidite otvorili ste jos jedno
poglavlje viceva posvecenih Bosancima.
I kada se ova prica zavrsi, kada se svjetla piramidalne pozornice ugase,
kada se glavni i sporedni akteri razidju, ostace vicevi, kao trajan i neizbrisiv
trag naivnosti, lakomislenosti, pa i gluposti.
Aferim vam.
poglavlje viceva posvecenih Bosancima.
I kada se ova prica zavrsi, kada se svjetla piramidalne pozornice ugase,
kada se glavni i sporedni akteri razidju, ostace vicevi, kao trajan i neizbrisiv
trag naivnosti, lakomislenosti, pa i gluposti.
Aferim vam.
- kekec

"Kuda ides svijete moj ?"
1.Online prodaja knjiga.
2.U katalogu knjiga, pod "Prirodne nauke" na PRVOM MJESTU postavljena
knjiga "Bosanska dolina piramida, naucna argumentacija".
3. Matematika je iza ove knjige. O nauko, nema tebi mjesta u Bosni.
4.Najprodavanija knjiga: vec navedena !
Naivnost kupaca stvara profit piscu. Za njega vrlo dobro.
Lagan nacin za zaradu. "Dok je ovaca, bice i vune"
- kekec
Ma nisam, ja sam samo jedan (od mnogih) okulista kojipitt wrote:ti si kekec samo zavidan:D:D
pojedincima pokusava POKLONITI naocale da progledaju.
Ali, izgleda uzalud. Znas ti naseg covjeka. Tek kada
bolest uzme maha, kada je situacija bezizlazna, on se
javlja na prvi pregled. Malo karikiram, ali, to je tu negdje.
-
Wednesday
joj, ovim ljudima ocito treba malo prisjecanje..
arheolozi mogu u određenim slučajevima postaviti hipotezu, ali ona se mora obraniti kroz znanstvenoistraživački rad, što u ovom dijelu nije slučaj.
hajdemo poceti od pocetka, da vidimo kako je teklo potvrdjivanje i dokazivanje ispravnosti osmanagiceve teze. (slijede citati gosp. osmanagica):
U aprilu 2005. posjetio sam visočki Zavičajni muzej, sa prijateljima Jovom i Bojanom. (prava naucna posjeta, nema sta.)Senad Hodović nas je odveo na vrh obližnjeg brda Visočice.Usput je pomenuo da je Visočica interesantan prirodni fenomen piramidalnog oblika. Ta usputna primjedba je privukla moju pažnju. (cijela sarada je pocela idejom koja je osmanagicu sinula kada je bio u turistickoj posjeti, a rezultat je usputne primjedbe potpunog amatera)
Brzo sam pronalazio argumente u prilog ideji da je ovdje riječ o fenomenu koji zaslužuje da bude ispitan. (sad ide najbolji dio, procitajte u cijelosti ovdje: http://www.alternativnahistorija.com/AH8.htm#4 ,da cujemo te argumente):
necu citirati jer je predugo, prepricavam:
1. argument: u blizini je brdo perun, dobilo ime po bogu groma kod starih Slovena. osmanagic zakljucuje da to znaci da je to prostor energetskog praznjenja i da je "Bosna nekad bila energetskim čvoristem ovog dijela svijeta."
2. argument: Nakon silaska sa vrha Visočice, posmatram sjevernu stranu. Kažem prof. Hodoviću da me neodoljivo podsjeća na meksičke piramide.Odlazim u auto i uzimam primjerak svoje knjige “Civilizacije prije početka zvanične historije”. Otvaram knjigu. Iz prve okrećem 108. stranicu. Na njoj je fotografija meksičke piramide. Okrećem se prema Visočici.Hodović pogleda i, zbilja, konture piramide su identične onima Visočice.Za mene nema sumnje.
Činjenica da sam od toliko stranica knjige okrenuo odmah onu koja prikazuje meksičku piramidu nije slučajna. U životu sam naučio da koincidencije ne postoje… već znakovi, koje treba slijediti.
-
digger
E moj kekec: bojim se da ce se mnogi tebi smijati u lice. Pogledaj samo Medjugorje, Fatimu, Lourdes... Naravno, to su religiozna iskustva ali je u pitanju isto ispiranje mozga samo na drugu temu. I originalniju.kekec wrote:...I kada se ova prica zavrsi, kada se svjetla piramidalne pozornice ugase,
trag naivnosti, lakomislenosti, pa i gluposti...
U jednom momentu ce doci do balansa: na jednoj strani vecina koja ne vjeruje, a na drugoj manjina koja je ubijedjena plus godisnje stotine hiljada novih znatizeljnika iz svijeta koji su zeljni da vjeruju u bilo sta. Jer valjda je uvijek tako bilo sa nama insanima.
U slijedecoj fazi ocekujem da ce doci do "razjasnjenja" nekih od teorija koje ce pridobiti jos vise naivnih. Ergo, autobusi puni znatizeljnih turista...
Nego da ne gubimo vrijeme. Prodaje li Osmanagic kakve koncesije u okolini?
-
bc_chupo
nemas se sta smijat vidi se da je ovo ne profesionalno napisano i nema nikakvog povjerenja u istinitost i glupost ovog texta....
cak i da je Heinrich rekao to...to ne dokazuje nista....
recimo ovako ljudi tvrde da je mjesec prirodni satelit...mozda je balon
, tako isto sto govori heinrich mozemo okaciti macku o rep dok ne dokaze suprotno od semira i sve dok ne potvrdi da su sve one iskopine samo djelo prirode...daj ba thyl covjece kolko ti puta moram odgovorit isto...???
nisi jos svatio da nas ne zanimaju price nego dokazi!!!
jesil udure? 
cak i da je Heinrich rekao to...to ne dokazuje nista....
recimo ovako ljudi tvrde da je mjesec prirodni satelit...mozda je balon
nisi jos svatio da nas ne zanimaju price nego dokazi!!!