Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miš mekinjaš wrote:Što mene ne prođe taj raskid, što više vrijeme prolazi sve je gore...
No sikiriki prestane samo se nemoj crnjacit. Ja sam jedne prilike (podavno) mjesec dana svaku noć po flasu sastavlj'o i cmizdrio i kleo život i sve ostale patetične pizdarije, dok jedno jutro lijepo ne ustah s podočnjacima do koljenja.
Pogledam se u ogledalo i sebi kažem, ma nema govora više, niko mene nije vrijedan, dodjem sebi s kockam se i pravo u napad. Gotovo. I hebi ga na kraju ostavim novu curu zbog te koja me dovela do tog silnog alkoholiziranja i zahebem se, ali slijedeći put sam bio loš oko 28,5 sati.
Bloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom
Ne znam nisam sreo još nekoga ko nije preboljeo veliku ljubav.
Iskren da budem ja sam sa djevojkom bio 5 godina u vezi, ostavila me, preboljeo sam za 4-5 mjeseci, našao drugu i sad mi je , evo već 2,5 god mašallah!
JThomas wrote:cifre ne lažu, na jednu ženu što se ubije dolazi otprilike pet muškaraca. sad, koliko je zbog ljubavi a koliko iz drugih razloga ne bih znao
Ne vrijedi se ubijati zbog 1 žene, šta je sa ostalim!?
Bloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom
Ne znam nisam sreo još nekoga ko nije preboljeo veliku ljubav.
Iskren da budem ja sam sa djevojkom bio 5 godina u vezi, ostavila me, preboljeo sam za 4-5 mjeseci, našao drugu i sad mi je , evo već 2,5 god mašallah!
mislis elhamdulilah ne baratas arabizmima kako vidim,nase je da kazemo masallah
sanabe wrote:Ne znam ni ja nikoga ko nije prebolio veliku ljubav
Samo, zaHebano brate
" Nemojte se cuditi kako ljudi polude, cudite se kako ne polude"
Greys anatomy
svi se smire ,ali dublje u dusi neki nikada ne prebole..ja znam koliko primjera ,recimo cura odavno ne pati vise za momkom,ima nove itd,,,odjednom ga vidi negdje u gradu,i sve joj se vrati..opet ga zeli i sve drugo je nebitno
Last edited by theTruePath on 16/12/2010 16:00, edited 1 time in total.
sanabe wrote:Ne znam ni ja nikoga ko nije prebolio veliku ljubav
Samo, zaHebano brate
" Nemojte se cuditi kako ljudi polude, cudite se kako ne polude"
Greys anatomy
svi se smire ,ali dublje u dusi neki nikada ne prebole..ja znam koliko primjera ,recimo cura odavno ne pati vise za momkom,ima nove itd,,,odjednom ga vidi negdje u gradu,i sve joj se vrati..opet ga zeli i sve drugo je nebitno
Ooooo da. Njagore stanje
I doci do tog stanja da ne zadrhtis kad ga vidis, eh...