Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Spear

#1351 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Spear »

P308 wrote:
Spear wrote:Ima li ko preporučiti muški frizerski salon?

Neko profesionalan ko mi može dati neke inpute i napraviti odgovarajuću frizuru... ja se čitav zivot šišam po principu "ma skrati 5-6 cm" :-D
Gianni's Barbershop, nalazi se na Mejtasu, ulica Cekalusa. Ima i na facebooku svoju stranicu.
Dobar je i frizer Amar u KS-u u Importanne-u.
Hvala, provjeriti cu pa javim!
didzej1602

#1352 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by didzej1602 »

moze li mi neko preporuciti neki frizerski, trebala bih u subotu na svadbu pa sam mislila neku svecaniju frizuru ali nista pretjerano, vjerovatno niska pundja sa dva, tri uvijena pramena. idealno bi bilo negdje na grbavici, pofalicima, ali nije nuzno :D
i ako znate cijene koje se otprilike krecu za takve frizure, kosa mi je onako solidno duga, sredina ledja otprilike :-D tenks
suza81

#1353 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by suza81 »

https://m.facebook.com/Magicby-Aida-343922999018415/
didzej1602 wrote:moze li mi neko preporuciti neki frizerski, trebala bih u subotu na svadbu pa sam mislila neku svecaniju frizuru ali nista pretjerano, vjerovatno niska pundja sa dva, tri uvijena pramena. idealno bi bilo negdje na grbavici, pofalicima, ali nije nuzno :D
i ako znate cijene koje se otprilike krecu za takve frizure, kosa mi je onako solidno duga, sredina ledja otprilike :-D tenks
Samo se najavi ranije... subotom uvijek neke svadbe :)
Pofalici... VF Koreja
moja tetka

#1354 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by moja tetka »

gdje u sarajevu kupiti kopče za umetke sa kosu...... onako u obliku šnala češljić........ znam da ih ima u hr po cijeni od 11 kuna možda ij prodaju frizerski saloni..........
karanana

#1355 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by karanana »

semmy wrote:nauka ili ne ja imam odlicnu boju ( a prirodno sam crna ) i perfekno zdravu kosu zahvaljujuci en studio timu & la biosthetique tretmanima
ja sretna s njima :-D

Image
vau, me like it.

ko bi reko da bas na ovoj temi mogu imati malu zraku na forumashice?
ne znam ni zasto udjoh na ovu temu, ali sad mi nije krivo
Amazonka27

#1356 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Amazonka27 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
semmy

#1357 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Balaševićka wrote:
semmy wrote:nauka ili ne ja imam odlicnu boju ( a prirodno sam crna ) i perfekno zdravu kosu zahvaljujuci en studio timu & la biosthetique tretmanima
ja sretna s njima :-D

Image
Kakve su im cijene?

Pitanje je i za ostale, ako neko zna. Balayage, ombre, sombre :-) na dugu kosu, uz Olaplex. I ko najbolje radi to u En studio?
Sasvim ok, farbanje sa feniranjem duga kosa 70km
Samo ja radim svasta, i balayage i tretmane pa je malo vise ali su cjene opcenito ok i u usporedbi sa drugim salonima koji rade sa jeftinijim brandom su ili isti ili jeftiniji
MrsJ

#1358 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by MrsJ »

70 KM za farbanje i feniranje je puno. Ja imam istu dužinu kose i ofarbam se i isfeniram za 37 KM i to u KS-u, znači nije neki nepoznat salon.
Zox

#1359 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Zox »

Ne znam da li sam se javio na ovu ili na neku drugu temu o frizerima prije mnogo godina, ali svejedno, zelio bih da jos jednom podvucem, za ove koji pitaju za muskog frizera koji prati trendove, jedan je Haris (Still). Covjek ima strast prema onom sto radi, i to je najbitnije. Svaki put me osisa drugacije, a sisa me jedno deset godina. A ja mu ne govorim kako. Pita me sta se desava u mom zivotu, ja mu jednom kazem odoh da budem kum, drugi put imam performance, treci put dolazi mi mater iz inostranstva u posjetu, on klimne glavom i osisa prikladno :)
semmy

#1360 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

MrsJ wrote:70 KM za farbanje i feniranje je puno. Ja imam istu dužinu kose i ofarbam se i isfeniram za 37 KM i to u KS-u, znači nije neki nepoznat salon.
Pa meni nije puno obzirom da rade sa jako skupim i jako kvalitetnim bojama koje i nakon 3-4 mjeseca na duzini imaju odlican sjaj i kosa je poslije zdrava. Ovo je farbanje cjele duzine a izrastak je puno manje s tim kao sto rekoh ja svaki put radim i tretmane poslije farbanja.. kosa lijepa i zdrava i ja nemam nikakvu zamjerku na cjene.
E sad to farbanje u ks-u, pitah ih nekad davno koje boje koriste i kad sam cula da rade sa siona farbama ( extremno jake hemijske boje) rekla sam hvala to na moju glavu nece
Coconut

#1361 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Coconut »

Meni su u en studiu uzimali 80 KM za farbanje i feniranje i to samo farbanje izrastka. Bezobrazluk.
Oni izgleda lupaju cijene kako im je cejf.
semmy

#1362 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Coconut wrote:Meni su u en studiu uzimali 80 KM za farbanje i feniranje i to samo farbanje izrastka. Bezobrazluk.
Kako ce lupati cjene kad stoji cjenovnik na vidnom mjestu i fino pise koja duzina koliko sta kosta od sisanja,feniranja do farbanja
BadSanta

#1363 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by BadSanta »

Kakav je onaj Touch studio u Alti? Vidim sada im neka akcija.
Lilyen

#1364 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Lilyen »

BadSanta wrote:Kakav je onaj Touch studio u Alti? Vidim sada im neka akcija.

I mene interesuje :-D
BadSanta

#1365 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by BadSanta »

Ako saznaš živa bila dojavi :D
CherryLips

#1366 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by CherryLips »

E svasta,taman kontam da pitam jel ko isao u Touch i kako je,kad jos hanuma pita.... :-) et sad i ja cekam odgovor....:)
BadSanta

#1367 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by BadSanta »

hahah hanuma 8)
Nisrin

#1368 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nisrin »

.
Last edited by Nisrin on 25/12/2018 12:07, edited 2 times in total.
BadSanta

#1369 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by BadSanta »

Hvala, ti si uvijek puna korisnih informacija. btw nikad čula za te argan bio farbe
Nisrin

#1370 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nisrin »

BadSanta wrote:Hvala, ti si uvijek puna korisnih informacija. btw nikad čula za te argan bio farbe

Znam za sve sto dodje iz Italije, nebitno da li se jede ili ne :D Pogledaj im FB stranicu, imaju nekoliko salona koji rade s tom linijom...
Imaju odlicne sampone, koji ne pjene skoro nikako, jer nemaju sulfata, divno mirisu i kosa se manje masti, iako se meni i dalje masti jer perem sa drugim samponom od bijelog luka zbog opadanja...Bilo mi je too much kupiti oba Nashijeva pa sam kupila Afroditin od bijelog luka i kosa zaista manje opada ali se vise masti :D
Lilyen

#1371 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Lilyen »

@Nisrin gdje si radila balayage?

Koliko sam vidjela rade sa Joico u Touch-u....jedino što mi je čudno su te akcije. Može biti više stvari :-)
Cherry-Cherry

#1372 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

Postoji li normalan salon, u kojem će mi uraditi balanširanje i farbanje u plavo, a da mi ne sprže kosu? Jest, znam da blanš šteti, ali nemoguće je dobiti najsvijetliju pepeljasto plavu samo sa farbom.

Koja je po vama ok cijena feniranja, ja u zadnje vrijeme gdje god odem lijepo me oderu.
Dr Baltazar

#1373 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Dr Baltazar »

Je li ko od muškaraca bio u Alen's barbershop da dadne mišljenje je li toliko dobar za 15 KM po šišanju :) ?
Coconut

#1374 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Coconut »

semmy wrote:
Coconut wrote:Meni su u en studiu uzimali 80 KM za farbanje i feniranje i to samo farbanje izrastka. Bezobrazluk.
Kako ce lupati cjene kad stoji cjenovnik na vidnom mjestu i fino pise koja duzina koliko sta kosta od sisanja,feniranja do farbanja

OK mi je 80 KM za moju dugu kosu kad je ofarba CIJELU, ali da mi samo za izrastak od 1-2cm naplati 80KM, to je vec pljacka, jer utrose i manje materijala i manje svog vremena. Zbog toga sam prestala da idem kod njih.

BTW, ima li neko iskustva sa Almom Ugarak, edukatoricom za Wella professional? Gledala sam slike i znam par djevojaka kojima je radila balayage- VRHHHH :run: Kako doci do nje?
badalpur

#1375 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

Ja jos uvijek kuburim s frizerom i kako ne nalazim na pravog zadovoljavam se nekom osrednjom frizurom :sad:, medjutim uskoro imam jednu svadbu na kojoj zelim zablistati. Dajte mi preporuku kome, gdje??? Kratka mi je kosa i zelim frizera koji ce mi reci 'to i to je za tebe', a ne stalno zapitkivati ' kako cemo'
Post Reply