Hvala, provjeriti cu pa javim!P308 wrote:Gianni's Barbershop, nalazi se na Mejtasu, ulica Cekalusa. Ima i na facebooku svoju stranicu.Spear wrote:Ima li ko preporučiti muški frizerski salon?
Neko profesionalan ko mi može dati neke inpute i napraviti odgovarajuću frizuru... ja se čitav zivot šišam po principu "ma skrati 5-6 cm"
Dobar je i frizer Amar u KS-u u Importanne-u.
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- Spear
#1351 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
-
didzej1602
#1352 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
moze li mi neko preporuciti neki frizerski, trebala bih u subotu na svadbu pa sam mislila neku svecaniju frizuru ali nista pretjerano, vjerovatno niska pundja sa dva, tri uvijena pramena. idealno bi bilo negdje na grbavici, pofalicima, ali nije nuzno
i ako znate cijene koje se otprilike krecu za takve frizure, kosa mi je onako solidno duga, sredina ledja otprilike
tenks
i ako znate cijene koje se otprilike krecu za takve frizure, kosa mi je onako solidno duga, sredina ledja otprilike
-
suza81
#1353 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
https://m.facebook.com/Magicby-Aida-343922999018415/
Pofalici... VF Koreja
Samo se najavi ranije... subotom uvijek neke svadbedidzej1602 wrote:moze li mi neko preporuciti neki frizerski, trebala bih u subotu na svadbu pa sam mislila neku svecaniju frizuru ali nista pretjerano, vjerovatno niska pundja sa dva, tri uvijena pramena. idealno bi bilo negdje na grbavici, pofalicima, ali nije nuzno![]()
i ako znate cijene koje se otprilike krecu za takve frizure, kosa mi je onako solidno duga, sredina ledja otpriliketenks
Pofalici... VF Koreja
-
moja tetka
#1354 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
gdje u sarajevu kupiti kopče za umetke sa kosu...... onako u obliku šnala češljić........ znam da ih ima u hr po cijeni od 11 kuna možda ij prodaju frizerski saloni..........
- karanana
#1355 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
vau, me like it.semmy wrote:nauka ili ne ja imam odlicnu boju ( a prirodno sam crna ) i perfekno zdravu kosu zahvaljujuci en studio timu & la biosthetique tretmanima
ja sretna s njima![]()
ko bi reko da bas na ovoj temi mogu imati malu zraku na forumashice?
ne znam ni zasto udjoh na ovu temu, ali sad mi nije krivo
- Amazonka27
- semmy
#1357 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Sasvim ok, farbanje sa feniranjem duga kosa 70kmBalaševićka wrote:Kakve su im cijene?semmy wrote:nauka ili ne ja imam odlicnu boju ( a prirodno sam crna ) i perfekno zdravu kosu zahvaljujuci en studio timu & la biosthetique tretmanima
ja sretna s njima![]()
Pitanje je i za ostale, ako neko zna. Balayage, ombre, sombrena dugu kosu, uz Olaplex. I ko najbolje radi to u En studio?
Samo ja radim svasta, i balayage i tretmane pa je malo vise ali su cjene opcenito ok i u usporedbi sa drugim salonima koji rade sa jeftinijim brandom su ili isti ili jeftiniji
-
MrsJ
#1358 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
70 KM za farbanje i feniranje je puno. Ja imam istu dužinu kose i ofarbam se i isfeniram za 37 KM i to u KS-u, znači nije neki nepoznat salon.
- Zox
#1359 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ne znam da li sam se javio na ovu ili na neku drugu temu o frizerima prije mnogo godina, ali svejedno, zelio bih da jos jednom podvucem, za ove koji pitaju za muskog frizera koji prati trendove, jedan je Haris (Still). Covjek ima strast prema onom sto radi, i to je najbitnije. Svaki put me osisa drugacije, a sisa me jedno deset godina. A ja mu ne govorim kako. Pita me sta se desava u mom zivotu, ja mu jednom kazem odoh da budem kum, drugi put imam performance, treci put dolazi mi mater iz inostranstva u posjetu, on klimne glavom i osisa prikladno 
- semmy
#1360 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pa meni nije puno obzirom da rade sa jako skupim i jako kvalitetnim bojama koje i nakon 3-4 mjeseca na duzini imaju odlican sjaj i kosa je poslije zdrava. Ovo je farbanje cjele duzine a izrastak je puno manje s tim kao sto rekoh ja svaki put radim i tretmane poslije farbanja.. kosa lijepa i zdrava i ja nemam nikakvu zamjerku na cjene.MrsJ wrote:70 KM za farbanje i feniranje je puno. Ja imam istu dužinu kose i ofarbam se i isfeniram za 37 KM i to u KS-u, znači nije neki nepoznat salon.
E sad to farbanje u ks-u, pitah ih nekad davno koje boje koriste i kad sam cula da rade sa siona farbama ( extremno jake hemijske boje) rekla sam hvala to na moju glavu nece
-
Coconut
#1361 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Meni su u en studiu uzimali 80 KM za farbanje i feniranje i to samo farbanje izrastka. Bezobrazluk.
Oni izgleda lupaju cijene kako im je cejf.
- semmy
#1362 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kako ce lupati cjene kad stoji cjenovnik na vidnom mjestu i fino pise koja duzina koliko sta kosta od sisanja,feniranja do farbanjaCoconut wrote:Meni su u en studiu uzimali 80 KM za farbanje i feniranje i to samo farbanje izrastka. Bezobrazluk.
- BadSanta
#1363 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kakav je onaj Touch studio u Alti? Vidim sada im neka akcija.
-
Lilyen
#1364 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
BadSanta wrote:Kakav je onaj Touch studio u Alti? Vidim sada im neka akcija.
I mene interesuje
- BadSanta
#1365 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ako saznaš živa bila dojavi 
- CherryLips
#1366 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
E svasta,taman kontam da pitam jel ko isao u Touch i kako je,kad jos hanuma pita....
et sad i ja cekam odgovor....
- BadSanta
#1367 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
hahah hanuma 
- Nisrin
#1368 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by Nisrin on 25/12/2018 12:07, edited 2 times in total.
- BadSanta
#1369 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hvala, ti si uvijek puna korisnih informacija. btw nikad čula za te argan bio farbe
- Nisrin
#1370 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
BadSanta wrote:Hvala, ti si uvijek puna korisnih informacija. btw nikad čula za te argan bio farbe
Znam za sve sto dodje iz Italije, nebitno da li se jede ili ne
Imaju odlicne sampone, koji ne pjene skoro nikako, jer nemaju sulfata, divno mirisu i kosa se manje masti, iako se meni i dalje masti jer perem sa drugim samponom od bijelog luka zbog opadanja...Bilo mi je too much kupiti oba Nashijeva pa sam kupila Afroditin od bijelog luka i kosa zaista manje opada ali se vise masti
-
Lilyen
#1371 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
@Nisrin gdje si radila balayage?
Koliko sam vidjela rade sa Joico u Touch-u....jedino što mi je čudno su te akcije. Može biti više stvari
Koliko sam vidjela rade sa Joico u Touch-u....jedino što mi je čudno su te akcije. Može biti više stvari
- Cherry-Cherry
#1372 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Postoji li normalan salon, u kojem će mi uraditi balanširanje i farbanje u plavo, a da mi ne sprže kosu? Jest, znam da blanš šteti, ali nemoguće je dobiti najsvijetliju pepeljasto plavu samo sa farbom.
Koja je po vama ok cijena feniranja, ja u zadnje vrijeme gdje god odem lijepo me oderu.
Koja je po vama ok cijena feniranja, ja u zadnje vrijeme gdje god odem lijepo me oderu.
-
Dr Baltazar
#1373 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Je li ko od muškaraca bio u Alen's barbershop da dadne mišljenje je li toliko dobar za 15 KM po šišanju
?
-
Coconut
#1374 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
semmy wrote:Kako ce lupati cjene kad stoji cjenovnik na vidnom mjestu i fino pise koja duzina koliko sta kosta od sisanja,feniranja do farbanjaCoconut wrote:Meni su u en studiu uzimali 80 KM za farbanje i feniranje i to samo farbanje izrastka. Bezobrazluk.
OK mi je 80 KM za moju dugu kosu kad je ofarba CIJELU, ali da mi samo za izrastak od 1-2cm naplati 80KM, to je vec pljacka, jer utrose i manje materijala i manje svog vremena. Zbog toga sam prestala da idem kod njih.
BTW, ima li neko iskustva sa Almom Ugarak, edukatoricom za Wella professional? Gledala sam slike i znam par djevojaka kojima je radila balayage- VRHHHH
- badalpur
#1375 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja jos uvijek kuburim s frizerom i kako ne nalazim na pravog zadovoljavam se nekom osrednjom frizurom
, medjutim uskoro imam jednu svadbu na kojoj zelim zablistati. Dajte mi preporuku kome, gdje??? Kratka mi je kosa i zelim frizera koji ce mi reci 'to i to je za tebe', a ne stalno zapitkivati ' kako cemo'