Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi ja nemogu vise.Nemogu puno pricat jer nisam u Sarajvu ali koje vise Djelo i taj konj Landjo.Jeli moguce da ga nemoze niko skinut sa fotelje.Najgori smo od postojanja kluba.Dakle od 1921 nismo gori bili.Igranje i onda u 2 ligi je za ovu bila Bundes liga.Zasto smo spali ovako na niske grane.Sad cete vidjet da i pitarima nece biti lako.Jest da bjeze 4 boda ali sad ce navalit ovi krkani da i to sjebu u korist Zrinjskog i Sirokog.Zapamtite.Gdje je grad da pomogne nasim klubovima.Kako ce pomoc kad na funkcijama sjedi goli krkan koga boli kurac i za Zelju i za Sarajvo.Pocelo je sredjivanje.
Santos wrote:Ljudi ja nemogu vise.Nemogu puno pricat jer nisam u Sarajvu ali koje vise Djelo i taj konj Landjo.Jeli moguce da ga nemoze niko skinut sa fotelje.Najgori smo od postojanja kluba.Dakle od 1921 nismo gori bili.Igranje i onda u 2 ligi je za ovu bila Bundes liga.Zasto smo spali ovako na niske grane.Sad cete vidjet da i pitarima nece biti lako.Jest da bjeze 4 boda ali sad ce navalit ovi krkani da i to sjebu u korist Zrinjskog i Sirokog.Zapamtite.Gdje je grad da pomogne nasim klubovima.Kako ce pomoc kad na funkcijama sjedi goli krkan koga boli kurac i za Zelju i za Sarajvo.Pocelo je sredjivanje.
mislim da grad ima i pametnijeg posla od pomaganja fudbalskim klubovima...
ja pa sta?
pa nije to jedina utakmica u nastavku,igrat ce se jos,sta mislite da mozete sve pokupovati a da cemo mi gubiti do kraja...
na proljece cemo biti jos jaci,prosetat cemo se ovom ligom a onda pripreme za champion league
Idem odalje
ja pa sta?
pa nije to jedina utakmica u nastavku,igrat ce se jos,sta mislite da mozete sve pokupovati a da cemo mi gubiti do kraja...
na proljece cemo biti jos jaci,prosetat cemo se ovom ligom a onda pripreme za champion league
Idem odalje
SARAJEVO SAMPION !!!!!!!!!!!!!
bice tu jos mnogo borbe i jos mnogo promjena na tabeli....celik ce se u svakom slucaju ukljuciti u borbu za titulu...
CELIK PRVAK!!!!
ja pa sta?
Idem odalje
SARAJEVO SAMPION !!!!!!!!!!!!!
bice tu jos mnogo borbe i jos mnogo promjena na tabeli....celik ce se u svakom slucaju ukljuciti u borbu za titulu...
CELIK PRVAK!!!!
Dobro,vidjet cemo..Moje je misljenje da ce biti borbe kao sto ti kazes ali prvo mjesto nece niko dohvatiti sem sarajeva,bar ne ove sezone...
Zivi bili pa vidjeli
Celik ce dovesti neka pojacanja,ali da ce biti sampion,to nema sanse.Mozda iduce godine,kako je i najavljeno,ali ove ce se barem obezbijediti opstanak.Ko zna mozda u Inter Toto kup,ko zna.
laguna wrote:Celik ce dovesti neka pojacanja,ali da ce biti sampion,to nema sanse.Mozda iduce godine,kako je i najavljeno,ali ove ce se barem obezbijediti opstanak.Ko zna mozda u Inter Toto kup,ko zna.
u polufinalu smo kupa i cilj nam je uzeti kup...na proljece cemo biti fucking jaki...bice svasta...sve je jos moguce...
laguna wrote:Celik ce dovesti neka pojacanja,ali da ce biti sampion,to nema sanse.Mozda iduce godine,kako je i najavljeno,ali ove ce se barem obezbijediti opstanak.Ko zna mozda u Inter Toto kup,ko zna.
u polufinalu smo kupa i cilj nam je uzeti kup...na proljece cemo biti fucking jaki...bice svasta...sve je jos moguce...
Skandal u premijer ligi, utakmica leotar-zrinjski NAMJESTENA,dokazi u drugom dnevniku FTV
Ma od ovog nista nece biti... Uostalom, to ne bi ni trebalo da nas interesuje jer je dovoljno samo da pobjedujemo sto danas nismo uradili protiv posljednjeg Radnika iz Bijeljine... A oni ne mogu sve namjestiti... SARAJEVO!!!
Skandal u premijer ligi, utakmica leotar-zrinjski NAMJESTENA,dokazi u drugom dnevniku FTV
Ma od ovog nista nece biti... Uostalom, to ne bi ni trebalo da nas interesuje jer je dovoljno samo da pobjedujemo sto danas nismo uradili protiv posljednjeg Radnika iz Bijeljine... A oni ne mogu sve namjestiti... SARAJEVO!!!
slazem se MI samo trebamo igrati;sto danas sigurno nismo
slusao sam prenos na radiju izgleda da nismo apsoluno nista pokazali
evo necu nista komentarisati susret u Trebinju samo cu pokusati napisati sto sam cuo od komentatora na BH1 radiju
"...evo sada jedan igrac galami na Sliskovića i govori mu,pa nismo se tako dogovorili sto nas trpate..."(ovo je bilo nakon 0:3)....dalje
"...pomočni trener Leotara pita kapitena zrinjskog sta je to,a on slijeze ramenima kao,pa eto nije do mene..."(ovo je bilo nakon 0:4)