Jeftin pokušaj relativiziranja...Kolinda wrote: ↑11/11/2021 11:33 ači od jučer? Za mene zločinci imaju ime i prezime, ukoliko je netko osuđen tko sam ja da prkosim presudi, također si postavi pitanje zašto netko treba i svakodnevno koristi UZP za cijeli hrvatski narod, HVO, Herceg Bosnu kad to nije istina, zašto se stari most stavlja van konteksta legitimnog vojnog cilja, sud u Hagu je sudio pojedince, dalje zašto se veliča Rasima Delića koji je također ratni zločinac, zašto se Hrvatsku proglašava agresorom kad joj za agresiju uopće nije suđeno???????
Nego mani se te priče o jedinoj žrtvi u BiH jer to niti je istina niti stoji.....među svima je bilo zločina i meni je svakog čovjeka žao ma sa koje strane bio a svaki zločinac nek odgovara pred sudom i Bogom/Alahom.....
Nikada i niti u jednom svom postu nisam poistovjetio hrvatski narod sa UZP-om, ali je činjenica da se osuđeni ratni zločinci promovišu kao heroji, visoki političari se fotografišu sa njima, organiziraju im se dočeci i fešte itd. I šta ti to sve govori?
Ako je stari most bio legitima vojni cilj (a tako je sud presudio), onda je i Dubrovnik bio to isto? Ili nije, jer je to u Hrvatskoj a stari most ostatak otomanske vladavine?
I nisi mi odgovorio na pitanje: Je li Praljak heroj ili zločinac?