Pa ako se ne mozes posteno najesti, onda mu nemoj cijenu nabijati kao da je suho zlato...
Ne moze bolan cejf biti pilece krilce..
Pa ako se ne mozes posteno najesti, onda mu nemoj cijenu nabijati kao da je suho zlato...
nije Burger KingTheRedhead wrote: ↑04/06/2023 19:48 Nesto se pravi pored KFCa u SCCu jel moguce da ce biti Burger King tu?
Jestazdralovic wrote: ↑05/06/2023 11:03nije Burger KingTheRedhead wrote: ↑04/06/2023 19:48 Nesto se pravi pored KFCa u SCCu jel moguce da ce biti Burger King tu?
Bash.baTheRedhead wrote: ↑04/06/2023 19:48 Nesto se pravi pored KFCa u SCCu jel moguce da ce biti Burger King tu?
Ne moze ispod 40KM nikako. Ista situacija kod nas.Chmoljo wrote: ↑04/06/2023 20:03Quaresma wrote: ↑19/05/2023 20:22 Bogami svaka cast raji koja sebi ova moze priustiti.
Evo kontam upravo ovog momenta da sebi nesto nabavim preko korpe, al cijene su haos. Jos pojma nemam kakvi su ovo meniji, sve neke skracenice. A niti jedan mix mi se ne svidja.
Vratite nam Ihtijarevica i McDonalds jbt. Veliki meni bio 11 maraka.![]()
Al fkt. Mi smo par puta jeli. Posljednji putnsvratili dole kod binga. Nas troje, racun 41 KM.
Ja neki hamburger meni, zena neki hamburger meni i malac uzeo onu korpicu, 5 ili 7 komada.
Kontam i ja, jbt u mcd bi za ove pare dva puta jeli![]()
Ja sam ubjedjen da kfc sa trenutnim cijenama, ne bi mogao opstati u Sarajevu, da je ostao McD..
xamp wrote: ↑05/06/2023 13:48Bash.baTheRedhead wrote: ↑04/06/2023 19:48 Nesto se pravi pored KFCa u SCCu jel moguce da ce biti Burger King tu?
evo vidis da nije
na instagram pageu bash.ba pise SCC 3. sprat, znaci oni su
ma znam da je bash, odgovaram ovom za BurgerKing
Burger King se otvara par lokala do Caribou Coffee na Marin Dvoruxamp wrote: ↑05/06/2023 13:48Bash.baTheRedhead wrote: ↑04/06/2023 19:48 Nesto se pravi pored KFCa u SCCu jel moguce da ce biti Burger King tu?
Pročitaj malo bolje pored čega.
Neki bh fastfood koji otvaraju bivsi uposlenici mcdBHF_Manijak wrote: ↑06/06/2023 21:13 Dobro, bash bash bash, citam na 5 mjesta... Hoce li neko reci o cemu se radi, kakav je koncept, kakva hrana, ista?
Vkusno i tochka BiH edition. U elitnoj smo grupi država sa fuš McDonaldsima nakon oduzete licenceBHF_Manijak wrote: ↑06/06/2023 21:13 Dobro, bash bash bash, citam na 5 mjesta... Hoce li neko reci o cemu se radi, kakav je koncept, kakva hrana, ista?
i to ce biti u bivsem McDonald's objektu kod radon plazekio01 wrote: ↑06/06/2023 22:01Vkusno i tochka BiH edition. U elitnoj smo grupi država sa fuš McDonaldsima nakon oduzete licenceBHF_Manijak wrote: ↑06/06/2023 21:13 Dobro, bash bash bash, citam na 5 mjesta... Hoce li neko reci o cemu se radi, kakav je koncept, kakva hrana, ista?![]()
Možda je hrana bolja u Bashu nego u McDonaldsukio01 wrote: ↑06/06/2023 22:01Vkusno i tochka BiH edition. U elitnoj smo grupi država sa fuš McDonaldsima nakon oduzete licenceBHF_Manijak wrote: ↑06/06/2023 21:13 Dobro, bash bash bash, citam na 5 mjesta... Hoce li neko reci o cemu se radi, kakav je koncept, kakva hrana, ista?![]()
jos je u zadnje vrijeme menadzment McD bio uzas, sjecam se na pocetku imali smo promocije uporedo sa stranim McD, dobijale se razne case, solje i sl tipa kad je bila olipijada u londonu bile su prigodne case kao poklon uz menu ... ali zadnjih min 5 godina se nista nije desavalo ...ne znam sta su radili oni , nista, ponekad ubace kao neki novi menu ...tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2023 22:11i to ce biti u bivsem McDonald's objektu kod radon plaze![]()
, bas kontam jednom su usrali posao sa hambashima zar im je potreban deja vu
![]()
McDonald's je poceo propadati onda kad mu je otisao ovaj lik sto sada drzi licencu za KFC, od tada su oni poceli izbacivati akcije i sve ostale ponude kao vaniTheRedhead wrote: ↑07/06/2023 14:34jos je u zadnje vrijeme menadzment McD bio uzas, sjecam se na pocetku imali smo promocije uporedo sa stranim McD, dobijale se razne case, solje i sl tipa kad je bila olipijada u londonu bile su prigodne case kao poklon uz menu ... ali zadnjih min 5 godina se nista nije desavalo ...ne znam sta su radili oni , nista, ponekad ubace kao neki novi menu ...tramvajtrojka wrote: ↑06/06/2023 22:11
i to ce biti u bivsem McDonald's objektu kod radon plaze![]()
, bas kontam jednom su usrali posao sa hambashima zar im je potreban deja vu
![]()
Jeftinije im dati para da se drogiraju ko svi normalni tinejdžeri.suspect_zero wrote: ↑07/06/2023 12:19 Mene najviše košta kada malog povedemo.....ne znam kako vi sa više djece fakat.
platiš karticom da ne vidiš iznos i ne gledaš SMS obavijest o transakciji dok si u objektususpect_zero wrote: ↑07/06/2023 12:19 Mene najviše košta kada malog povedemo.....ne znam kako vi sa više djece fakat.