Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
S4mpion

#1351 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.

Neka otkupe dvoranu, odakle im pravo da se šetkaju okolo.

Ako moje dijete to vidi, sigurno će i ono poželjeti da izgleda kao da je u devetom mjesecu trudnoće.
Preko glave nam je ovih pretilih što svakodnevnim paradama promovišu i nameću nam nezdrav život.
Sara03

#1352 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

Hakiz wrote:Šta bi, okrenulo na jugo a terapija ne djeluje?
Čuj, šta je bilo.

Šta ako mu se dopadne? Šta ako je, baš njegov tip? :D
Sara03

#1354 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

S4mpion wrote:Preko glave nam je ovih pretilih što svakodnevnim paradama promovišu i nameću nam nezdrav život.
U pravu si.

Samo, što njihovo pravo na slobodu kretanja, ne ovisi od naše lične podrške, negodovanja, arlaukanja, mlataranja rukicama i slično.
mO k3

#1355 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mO k3 »

jos je dug pred nama

Image
Bloo
Globalna šefica

#1356 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Bloo »

Jovo,.pederu...
S4mpion

#1357 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

Sara03 wrote:
S4mpion wrote:Preko glave nam je ovih pretilih što svakodnevnim paradama promovišu i nameću nam nezdrav život.
U pravu si.

Samo, što njihovo pravo na slobodu kretanja, ne ovisi od naše lične podrške, negodovanja, arlaukanja, mlataranja rukicama i slično.
I ne treba da ovisi, oni nam ne nameću priču kako je brza hrana zdrava, svoj život vode.
MarlboroGold

#1358 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.

Ako moje dijete to vidi, sigurno će i ono poželjeti da izgleda kao da je u devetom mjesecu trudnoće.
Treba ih izolovati i odvojiti od društva.
Ommadawn

#1359 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ommadawn »

Bloo wrote:
Jovo,.pederu...
Nije on peder, on je Vla’.
mO k3

#1360 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mO k3 »

MarlboroGold wrote:

E totooroororoto
Sara03

#1361 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

S4mpion wrote:I ne treba da ovisi, oni nam ne nameću priču kako je brza hrana zdrava, svoj život vode.
Mogu ako žele, imaju pravo na slobodu izražavanja, zagarantovano pozitivnim propisima.

Što, opet, nije uvjetovano stavom ili podrškom pučanstva.
Sara03

#1362 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

MarlboroGold wrote:

Da djeca ne gledaju, da normalni budu rahat.
Ci-Nick

#1363 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ci-Nick »

MarlboroGold wrote:

Ne samo njih,..
ljude koji piju pa voze pijani auto, uopšteno sve ljude koji krše saobraćajne propise,.. ljude koji bacaju smeće u prirodu, ljude koji pljuju po trotoarima, ljude koji se ne kupaju redovno pa smrde na javnim mjestima, ljude koji ostavljaju novac po kladionicama umjesto da ga troše na školovanje djece, ljude koji se bave nelegalnom trgovinom, ljude koji ne plaćaju porez, ljude koji ismijavaju druge zato što nisu religiozni i ne poste,..ljude koji ne iziđu na izbore i ne zaokruže listić,.. ljude koji i nisu neki ljudi,.. a takvih je najviše,.. :run:
S4mpion

#1364 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

Sara03 wrote:
S4mpion wrote:I ne treba da ovisi, oni nam ne nameću priču kako je brza hrana zdrava, svoj život vode.
Mogu ako žele, imaju pravo na slobodu izražavanja, zagarantovano pozitivnim propisima.

Što, opet, nije uvjetovano stavom ili podrškom pučanstva.
Baš kao što i mi imamo pravo da ih ne podržavamo i da im se suprotstavimo.
S4mpion

#1365 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

Ci-Nick wrote: Ne samo njih,..
ljude koji piju pa voze pijani auto, uopšteno sve ljude koji krše saobraćajne propise,.. ljude koji bacaju smeće u prirodu, ljude koji pljuju po trotoarima, ljude koji se ne kupaju redovno pa smrde na javnim mjestima, ljude koji ostavljaju novac po kladionicama umjesto da ga troše na školovanje djece, ljude koji se bave nelegalnom trgovinom, ljude koji ne plaćaju porez, ljude koji ismijavaju druge zato što nisu religiozni i ne poste,..ljude koji ne iziđu na izbore i ne zaokruže listić,.. ljude koji i nisu neki ljudi,.. a takvih je najviše,.. :run:
Ljude koji ismijavaju druge zato što su religiozni i poste? :mrgreen:
Henry Chinaski

#1366 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Henry Chinaski »

S4mpion wrote:
Ci-Nick wrote: Ne samo njih,..
Ljude koji ismijavaju druge zato što su religiozni i poste? :mrgreen:
Ljude koji ne ismijavaju nikog.
Šta koji kurac oni misle da su iznad ostalih. Njihovo govno ne smrdi... :mrgreen:
Hakiz

#1367 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

Sara03 wrote:
Čuj, šta je bilo.

saibaba

#1368 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by saibaba »

Wow koje poredjenje. Mora da si ponosna na sebe..

Jedno od civilizacijski normi ponasanja je da se seksualno opcenje ne izvodi javno nego je to intimna, Bez obzira na sexualnu orijentaciju.

I sad.. hodati po gradu i obasnjavati sta ti radis u intimnim trenutcima i s kim ( kao da je to neko dostignuće ) je žešći debilizam...

Nisu svi geyevi u nevladinim ogranizacijama i razmazena djecurlija sa pirsinzima.. vecina populacije su ozbiljni ljudi koji zive normalne zivote..

Oni sigurno nece izaci na ulicu da se ofiraju i prave freakshow od sebe.

Ova parada je u sutini ponižavanje i pogresno predstavljanje tih osoba..
Hakiz

#1369 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

saibaba wrote:
Pretpostavljam da imaš kristalnu kuglu pa da znaš da će se ofirati i praviti freakshow od sebe...
Sara03

#1370 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

Hakiz wrote:
Sara03 wrote:
Čuj, šta je bilo.

Može i ova. :D

Sara03

#1371 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sara03 »

saibaba wrote:...
Ne razumijem nepovezane rečenične konstrukcije zabiberene lošim pravopisom.

Šta je pisac htio reći, to valjda, samo on zna.
Henry Chinaski

#1372 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Henry Chinaski »

saibaba wrote:

Jedno od civilizacijski normi ponasanja je da se seksualno opcenje ne izvodi javno nego je to intimna, Bez obzira na sexualnu orijentaciju.

I sad.. hodati po gradu i obasnjavati sta ti radis u intimnim trenutcima i s kim ( kao da je to neko dostignuće ) je žešći debilizam...

Nisu svi geyevi u nevladinim ogranizacijama i razmazena djecurlija sa pirsinzima.. vecina populacije su ozbiljni ljudi koji zive normalne zivote..

Četničko postrojavanje, koje je pravi freekshow, definitivno nije dostiglo ni blizu ovoliko protivljenje javnosti. Možda da skrenemo pažnju na razloge zašto je to tako?
Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji.

Po čemu je ovih par cura toliko opasnije od krvoločnih bradonja željnih naše krvi? Smiješan sam sam sebi što ovo ponavjam ali ja bih se stvarno stidio ovako glasno protiviti ovom miroljubivom skupu da sam prešutio četnike i poklopio se kao pičić.
Ja sam se četnicima usprotivio kad je trebalo i opet ću, a protiv ovog protesta nemam ništa, iz milion razloga.

Ovdje vidim milion šupljih argumenata koji nemaju veze sa logikom. Mislim da su se ovdje mnogi ohrabrili samo zato što misle da mogu i što im suprotna strana izgleda slaba.
Ko ima muda da ode u Višegrad i četnicima jebe mater, rado ću ga podržati i u protivljenju ovoj paradi.
Jack Be Nimble

#1373 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Jack Be Nimble »

Jedino sto mi smeta na tim paradama je sto muskarci dodju u kupacim gacama fino plesu i jos nemaju nimalo sala na sebi. A ja ni kolo ne znam pratiti a o stomaku da i ne govorim. To mi onako nabije komplekse.
kakavdanakneiskustvu

#1374 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

Henry Chinaski wrote:
saibaba wrote:

Četničko postrojavanje, koje je pravi freekshow, definitivno nije dostiglo ni blizu ovoliko protivljenje javnosti. Možda da skrenemo pažnju na razloge zašto je to tako?
Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji.

Po čemu je ovih par cura toliko opasnije od krvoločnih bradonja željnih naše krvi? Smiješan sam sam sebi što ovo ponavjam ali ja bih se stvarno stidio ovako glasno protiviti ovom miroljubivom skupu da sam prešutio četnike i poklopio se kao pičić.
Ja sam se četnicima usprotivio kad je trebalo i opet ću, a protiv ovog protesta nemam ništa, iz milion razloga.

Ovdje vidim milion šupljih argumenata koji nemaju veze sa logikom. Mislim da su se ovdje mnogi ohrabrili samo zato što misle da mogu i što im suprotna strana izgleda slaba.
Ko ima muda da ode u Višegrad i četnicima jebe mater, rado ću ga podržati i u protivljenju ovoj paradi.

:thumbup:
moonca

#1375 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji
Ne vidim povezanost, gore pomanute, sa LGBT--cemu to.

Ako ce im parada rijesiti sve probleme kojima su izlozeni, ako su izlozeni, onda sam ZA.
Locked