Preko glave nam je ovih pretilih što svakodnevnim paradama promovišu i nameću nam nezdrav život.Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
Neka otkupe dvoranu, odakle im pravo da se šetkaju okolo.
Ako moje dijete to vidi, sigurno će i ono poželjeti da izgleda kao da je u devetom mjesecu trudnoće.
Povorka ponosa u Sarajevu
- S4mpion
#1351 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Sara03
#1352 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Čuj, šta je bilo.Hakiz wrote:Šta bi, okrenulo na jugo a terapija ne djeluje?
Šta ako mu se dopadne? Šta ako je, baš njegov tip?
-
kakavdanakneiskustvu
- Sara03
#1354 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
U pravu si.S4mpion wrote:Preko glave nam je ovih pretilih što svakodnevnim paradama promovišu i nameću nam nezdrav život.
Samo, što njihovo pravo na slobodu kretanja, ne ovisi od naše lične podrške, negodovanja, arlaukanja, mlataranja rukicama i slično.
- mO k3
#1355 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
jos je dug pred nama

- Bloo
- Globalna šefica
#1356 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jovo,.pederu...kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... 0pa_37G-1w
- S4mpion
#1357 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I ne treba da ovisi, oni nam ne nameću priču kako je brza hrana zdrava, svoj život vode.Sara03 wrote:U pravu si.S4mpion wrote:Preko glave nam je ovih pretilih što svakodnevnim paradama promovišu i nameću nam nezdrav život.
Samo, što njihovo pravo na slobodu kretanja, ne ovisi od naše lične podrške, negodovanja, arlaukanja, mlataranja rukicama i slično.
- MarlboroGold
#1358 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Treba ih izolovati i odvojiti od društva.Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
Ako moje dijete to vidi, sigurno će i ono poželjeti da izgleda kao da je u devetom mjesecu trudnoće.
- Ommadawn
#1359 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije on peder, on je Vla’.Bloo wrote:Jovo,.pederu...kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... 0pa_37G-1w
- mO k3
#1360 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
E totooroororotoMarlboroGold wrote:Treba ih izolovati i odvojiti od društva.Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
- Sara03
#1361 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mogu ako žele, imaju pravo na slobodu izražavanja, zagarantovano pozitivnim propisima.S4mpion wrote:I ne treba da ovisi, oni nam ne nameću priču kako je brza hrana zdrava, svoj život vode.
Što, opet, nije uvjetovano stavom ili podrškom pučanstva.
- Sara03
#1362 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da djeca ne gledaju, da normalni budu rahat.MarlboroGold wrote:Treba ih izolovati i odvojiti od društva.Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
-
Ci-Nick
#1363 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne samo njih,..MarlboroGold wrote:Treba ih izolovati i odvojiti od društva.Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
ljude koji piju pa voze pijani auto, uopšteno sve ljude koji krše saobraćajne propise,.. ljude koji bacaju smeće u prirodu, ljude koji pljuju po trotoarima, ljude koji se ne kupaju redovno pa smrde na javnim mjestima, ljude koji ostavljaju novac po kladionicama umjesto da ga troše na školovanje djece, ljude koji se bave nelegalnom trgovinom, ljude koji ne plaćaju porez, ljude koji ismijavaju druge zato što nisu religiozni i ne poste,..ljude koji ne iziđu na izbore i ne zaokruže listić,.. ljude koji i nisu neki ljudi,.. a takvih je najviše,..
- S4mpion
#1364 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Baš kao što i mi imamo pravo da ih ne podržavamo i da im se suprotstavimo.Sara03 wrote:Mogu ako žele, imaju pravo na slobodu izražavanja, zagarantovano pozitivnim propisima.S4mpion wrote:I ne treba da ovisi, oni nam ne nameću priču kako je brza hrana zdrava, svoj život vode.
Što, opet, nije uvjetovano stavom ili podrškom pučanstva.
- S4mpion
#1365 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ljude koji ismijavaju druge zato što su religiozni i poste?Ci-Nick wrote: Ne samo njih,..
ljude koji piju pa voze pijani auto, uopšteno sve ljude koji krše saobraćajne propise,.. ljude koji bacaju smeće u prirodu, ljude koji pljuju po trotoarima, ljude koji se ne kupaju redovno pa smrde na javnim mjestima, ljude koji ostavljaju novac po kladionicama umjesto da ga troše na školovanje djece, ljude koji se bave nelegalnom trgovinom, ljude koji ne plaćaju porez, ljude koji ismijavaju druge zato što nisu religiozni i ne poste,..ljude koji ne iziđu na izbore i ne zaokruže listić,.. ljude koji i nisu neki ljudi,.. a takvih je najviše,..
- Henry Chinaski
#1366 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ljude koji ne ismijavaju nikog.S4mpion wrote:Ljude koji ismijavaju druge zato što su religiozni i poste?Ci-Nick wrote: Ne samo njih,..
Šta koji kurac oni misle da su iznad ostalih. Njihovo govno ne smrdi...
-
Hakiz
#1367 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sara03 wrote:Čuj, šta je bilo.Hakiz wrote:Šta bi, okrenulo na jugo a terapija ne djeluje?
- saibaba
#1368 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Wow koje poredjenje. Mora da si ponosna na sebe..Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
Jedno od civilizacijski normi ponasanja je da se seksualno opcenje ne izvodi javno nego je to intimna, Bez obzira na sexualnu orijentaciju.
I sad.. hodati po gradu i obasnjavati sta ti radis u intimnim trenutcima i s kim ( kao da je to neko dostignuće ) je žešći debilizam...
Nisu svi geyevi u nevladinim ogranizacijama i razmazena djecurlija sa pirsinzima.. vecina populacije su ozbiljni ljudi koji zive normalne zivote..
Oni sigurno nece izaci na ulicu da se ofiraju i prave freakshow od sebe.
Ova parada je u sutini ponižavanje i pogresno predstavljanje tih osoba..
-
Hakiz
#1369 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pretpostavljam da imaš kristalnu kuglu pa da znaš da će se ofirati i praviti freakshow od sebe...saibaba wrote:
- Sara03
#1370 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Može i ova.Hakiz wrote:Sara03 wrote:Čuj, šta je bilo.Hakiz wrote:Šta bi, okrenulo na jugo a terapija ne djeluje?
- Sara03
#1371 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne razumijem nepovezane rečenične konstrukcije zabiberene lošim pravopisom.saibaba wrote:...
Šta je pisac htio reći, to valjda, samo on zna.
- Henry Chinaski
#1372 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Četničko postrojavanje, koje je pravi freekshow, definitivno nije dostiglo ni blizu ovoliko protivljenje javnosti. Možda da skrenemo pažnju na razloge zašto je to tako?saibaba wrote:Wow koje poredjenje. Mora da si ponosna na sebe..Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
Jedno od civilizacijski normi ponasanja je da se seksualno opcenje ne izvodi javno nego je to intimna, Bez obzira na sexualnu orijentaciju.
I sad.. hodati po gradu i obasnjavati sta ti radis u intimnim trenutcima i s kim ( kao da je to neko dostignuće ) je žešći debilizam...
Nisu svi geyevi u nevladinim ogranizacijama i razmazena djecurlija sa pirsinzima.. vecina populacije su ozbiljni ljudi koji zive normalne zivote..
Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji.
Po čemu je ovih par cura toliko opasnije od krvoločnih bradonja željnih naše krvi? Smiješan sam sam sebi što ovo ponavjam ali ja bih se stvarno stidio ovako glasno protiviti ovom miroljubivom skupu da sam prešutio četnike i poklopio se kao pičić.
Ja sam se četnicima usprotivio kad je trebalo i opet ću, a protiv ovog protesta nemam ništa, iz milion razloga.
Ovdje vidim milion šupljih argumenata koji nemaju veze sa logikom. Mislim da su se ovdje mnogi ohrabrili samo zato što misle da mogu i što im suprotna strana izgleda slaba.
Ko ima muda da ode u Višegrad i četnicima jebe mater, rado ću ga podržati i u protivljenju ovoj paradi.
- Jack Be Nimble
#1373 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jedino sto mi smeta na tim paradama je sto muskarci dodju u kupacim gacama fino plesu i jos nemaju nimalo sala na sebi. A ja ni kolo ne znam pratiti a o stomaku da i ne govorim. To mi onako nabije komplekse.
-
kakavdanakneiskustvu
#1374 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Henry Chinaski wrote:Četničko postrojavanje, koje je pravi freekshow, definitivno nije dostiglo ni blizu ovoliko protivljenje javnosti. Možda da skrenemo pažnju na razloge zašto je to tako?saibaba wrote:Wow koje poredjenje. Mora da si ponosna na sebe..Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji.
Po čemu je ovih par cura toliko opasnije od krvoločnih bradonja željnih naše krvi? Smiješan sam sam sebi što ovo ponavjam ali ja bih se stvarno stidio ovako glasno protiviti ovom miroljubivom skupu da sam prešutio četnike i poklopio se kao pičić.
Ja sam se četnicima usprotivio kad je trebalo i opet ću, a protiv ovog protesta nemam ništa, iz milion razloga.
Ovdje vidim milion šupljih argumenata koji nemaju veze sa logikom. Mislim da su se ovdje mnogi ohrabrili samo zato što misle da mogu i što im suprotna strana izgleda slaba.
Ko ima muda da ode u Višegrad i četnicima jebe mater, rado ću ga podržati i u protivljenju ovoj paradi.
-
moonca
#1375 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne vidim povezanost, gore pomanute, sa LGBT--cemu to.Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji
Ako ce im parada rijesiti sve probleme kojima su izlozeni, ako su izlozeni, onda sam ZA.