Željko Komšić - Komšo

Locked
zilog

#1351 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by zilog »

Hafis wrote:Mali Ante uopće nije bitan kao što rekoh, ali ako ga se vadi kao primjer u ne znam koje svrhe, i ja sam za svaki slučaj izvukao ovog Amara.
Po toj metrici, nakon presude za UZP, praljkovace i sizoidne histerije u Hrvatskoj, puno vise je Amara kod vas. Ipak, sve su to hype reakcije. Navedi kontra-primjer Ante, u smirenoj situaciji.
Hafis

#1352 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

zilog wrote:
Hafis wrote:Mali Ante uopće nije bitan kao što rekoh, ali ako ga se vadi kao primjer u ne znam koje svrhe, i ja sam za svaki slučaj izvukao ovog Amara.
Po toj metrici, nakon presude za UZP, praljkovace i sizoidne histerije u Hrvatskoj, puno vise je Amara kod vas. Ipak, sve su to hype reakcije. Navedi kontra-primjer Ante, u smirenoj situaciji.
Definiraj mi prvo pojam ''smirena situacija'', pa ću ti navesti nekoliko primjera.
Seyfo

#1353 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Tvrdim da u istim uslovima nema Ante u ostalim plemenima. To je moja teza. Ante i Amar ne mogu u istu recenicu,jer nemaju veze jedan s drugim,nisu isti uslovi,niti okolina. Mali Idriz iz Sapne nece reci da su pripadnici drugog plemena druge,nize,rase a zive preko rijeke, niti da ne smije preci rijeku jer ce ga tamosnji domoroci skratiti za glavu. Simple as that.
Seyfo

#1354 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

I da se ponovim,jer je bitno: jadni Ante ce prvi put vidjeti Bosnjaka,tj.onog sto zivi preko rijeke,kada u klinici u Baden Badenu,peruci dupe staroj Svabici,cuje da onaj sto cisti kanalizaciju govori isti jezik sa identicnim(mostarskim) naglaskom, s tom razlikom sto ne govori ISSSA TI. Nakon sto se upozna sa zemljakom,shvatice da,iako se zove Senad, NIJE DRUGE RASE, ne mase sabljom nad glavom, nije opasan bombama,hoce i popit... Ante ce pasti u delirij. Pa kako? Sta ? Nije valjda da ga je sustav lagao???? Citav zivot je bio u zabludi? Mozak ce mu prokuhati kao kad se robot nadje u situaciji za koju nije programiran i koja nije predvidjena da se desi.... Nakon takvog break downa, resetirat ce zivot i formatirati fabricke postavke. A Svabica se u medjuvremenu ponovo usrala.
Hafis

#1355 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Seyfo wrote:I da se ponovim,jer je bitno: jadni Ante ce prvi put vidjeti Bosnjaka,tj.onog sto zivi preko rijeke,kada u klinici u Baden Badenu,peruci dupe staroj Svabici,cuje da onaj sto cisti kanalizaciju govori isti jezik sa identicnim(mostarskim) naglaskom, s tom razlikom sto ne govori ISSSA TI. Nakon sto se upozna sa zemljakom,shvatice da,iako se zove Senad, NIJE DRUGE RASE, ne mase sabljom nad glavom, nije opasan bombama,hoce i popit... Ante ce pasti u delirij. Pa kako? Sta ? Nije valjda da ga je sustav lagao???? Citav zivot je bio u zabludi? Mozak ce mu prokuhati kao kad se robot nadje u situaciji za koju nije programiran i koja nije predvidjena da se desi.... Nakon takvog break downa, resetirat ce zivot i formatirati fabricke postavke. A Svabica se u medjuvremenu ponovo usrala.
Kuume, dobro si se tog djeteta natakario. Ima jedan stručni izraz za takve vrste opesije.

A ovo drugo...da i ja oprobam malo, ne znaš samo ti gluposti pisati:
I što veliš, prat će Ante guzice švabicama. A da se kojim slučajem zove Hivzo, onda ga ne bi ta nesreća zapala, već bi nadničio negdje po Bosni za 400 maraka, ako ga mogne i to zapasti, ili nudio bubreg preko novina povoljno - jer kako dugačije dvojku dizela kupiti.
Valja li ova?
horkesh

#1356 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by horkesh »

Hafis wrote:
Seyfo wrote:I da se ponovim,jer je bitno: jadni Ante ce prvi put vidjeti Bosnjaka,tj.onog sto zivi preko rijeke,kada u klinici u Baden Badenu,peruci dupe staroj Svabici,cuje da onaj sto cisti kanalizaciju govori isti jezik sa identicnim(mostarskim) naglaskom, s tom razlikom sto ne govori ISSSA TI. Nakon sto se upozna sa zemljakom,shvatice da,iako se zove Senad, NIJE DRUGE RASE, ne mase sabljom nad glavom, nije opasan bombama,hoce i popit... Ante ce pasti u delirij. Pa kako? Sta ? Nije valjda da ga je sustav lagao???? Citav zivot je bio u zabludi? Mozak ce mu prokuhati kao kad se robot nadje u situaciji za koju nije programiran i koja nije predvidjena da se desi.... Nakon takvog break downa, resetirat ce zivot i formatirati fabricke postavke. A Svabica se u medjuvremenu ponovo usrala.
Kuume, dobro si se tog djeteta natakario. Ima jedan stručni izraz za takve vrste opesije.

I što veliš, prat će Ante guzice švabicama. A da se kojim slučajem zove Hivzo, onda ga ne bi ta nesreća zapala, već bi nadničio negdje po Bosni za 400 maraka, ako ga mogne i to zapasti, ili nudio bubreg preko novina povoljno - jer kako dugačije dvojku dizela kupiti.
Valja li ova?
Mogao si i bolje, vala. Ponavljaš se, I am dissapoint :!:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1357 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:ma dobar je ante ko mu predaje u skoli... od dilera drogom do mjeraca kukuruza

Image
Vidi pičeta.
E jebat ga, pobrkao si Stolac i Mostar.
Sad bih ja trebao vaditi kojekakve crnjake gore po Bosni...nemam prečeg posla.
Vego, vjeruješ li mi da sam prvi put u karijeri ovdje čuo za taj tvoj Semizovac...stvarno. Ja mislio neka zajebancija...termin iz nadrealista.
Vego, ima li i u vas u toj selendri kakvih interesantnih likova. Daj, podijeli to s nama.

nek su profesori dileri i mjeraci kukuruza pa makar... zato baustelaca i imate na bacanje... kazu svabo doso do semizovca
spreca

#1358 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Hafis wrote:

Valja li ova?
e jebote ovo ...daj malo zesce ovo ti nije ni za kurac......otvori dusu sto se stidis
Seyfo

#1359 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Lose hafise,skroz lose. Zalosno stavise. Fulio si poentu, u mojoj prici i njegov kolega Bosnjak radi u istoj ustanovi ali cisti kanalizaciju. Isto mu ko i da pere guzice ili gore. Poenta je da sva ta jadna dijeca zavrsavaju u Njemackoj i peru guzice i tad nemaju problema jedni s drugima. Eto,kad ti se sve mora nacrtati. I nije sala.
Hafis

#1360 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Seyfo wrote:Lose hafise,skroz lose. Zalosno stavise. Fulio si poentu, u mojoj prici i njegov kolega Bosnjak radi u istoj ustanovi ali cisti kanalizaciju. Isto mu ko i da pere guzice ili gore. Poenta je da sva ta jadna dijeca zavrsavaju u Njemackoj i peru guzice i tad nemaju problema jedni s drugima. Eto,kad ti se sve mora nacrtati. I nije sala.
Ma neću ipak.
Seyfo

#1361 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Jbg hvatiti se gramatike znaci nemati drugih argumenata. Znas da sam u pravu.
mO k3

#1362 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mO k3 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Fudo387 wrote:
to ti ozbiljno,da nije do nedavno cuo za krivoustog?
Najozbiljnije, frajer mrtav hladan napisao, sve na fazon kako je lafo apolitican i nezainteresovan za te nase zajebancije...
Ima to njegov pajdara kemura uslikano i arhivisano. :lol:

izvini sto opet pitam,ovaj hafis to napisao,da nije do nedavno cuo za krivoustog????,ovdje na forumu to napisao???
Da napisao je da je za Franju cuo tek 10 godine nakon njegove smrti
mO k3

#1363 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mO k3 »

@kakavdanakneiskustvu
Image

Hoces da vidis sta je izjavio kada je prvi put cuo za aliju i islamsku deklaraciju :mrgreen: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#1364 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by kakavdanakneiskustvu »

.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 24/11/2018 15:35, edited 1 time in total.
mO k3

#1365 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mO k3 »

mO k3 wrote:@kakavdanakneiskustvu
Image

Hoces da vidis sta je izjavio kada je prvi put cuo za aliju i islamsku deklaraciju :mrgreen: :lol:

ovo mu drugi nick,hafisu??
kako drugi nick ???
Seyfo

#1366 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Jel za Tita cuo? Ako kaze da nije ni za njega,ja bi ga banovo da sam Chmoljo. Ne da on ne zna svoj posao,samo kazem
kakavdanakneiskustvu

#1367 Re: Željko Komšić - Komšo

mO k3 wrote:
Image

ovo mu drugi nick,hafisu??
kako drugi nick ???

moja greska,nisam najbolje vidio,vidi stvarno covjek napisao i ostao valjda ziv i zdrav,hm,zdrav,to je sad upitno,da nije cuo za krivoustog do prije par godina,aaaaaa ja cudnih tableta,i sa takvom osobom ulaziti u bilo kakvu raspravu,kud ovo prije nisam vidio
mO k3

#1368 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mO k3 »

Seyfo wrote:Jel za Tita cuo? Ako kaze da nije ni za njega,ja bi ga banovo da sam Chmoljo. Ne da on ne zna svoj posao,samo kazem
hoces da vidis kada e cuo za islamsku deklaraciju .... ??

Ako uzmemo da je bio 1984 kao djecacic na olimpijadi pa je potom malo kasnije studirao znaci 1986-1988 onda je on rodjen ca 1970 , po njegovom pisanju on je vec cuo 1970 godina cuo za islamsku deklaraciju ..

:mrgreen:
mO k3

#1369 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mO k3 »

@kakavdanakneiskustvu

Image

Imas hrpa jos tih izvala ne samo od njega nego i od @novaka20 ili @kolinde :lol: :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#1370 Re: Željko Komšić - Komšo

Seyfo wrote:Jel za Tita cuo? Ako kaze da nije ni za njega,ja bi ga banovo da sam Chmoljo. Ne da on ne zna svoj posao,samo kazem

pa vjerovatno je i za njega cuo na desetu godisnjicu smrti kao i kod predsjednika fk partizan
kakavdanakneiskustvu

#1371 Re: Željko Komšić - Komšo

Image

Imas hrpa jos tih izvala ne samo od njega nego i od @novaka20 ili @kolinde :lol: :mrgreen:

gdje nestade carlinka?
Fudo387

#1372 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Fudo387 »

Image

gdje nestade carlinka?
Kazem ti ja, kemura mu je smrt, on ne prasta. :lol:
spreca

#1373 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Image

Ali zato je cuo za Alinu deklaraciju prije Alije :lol: :lol: :lol: sto ero moze slagat to se ne radja :lol:
Point.

#1374 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

spreca wrote:

Image

Ali zato je cuo za Alinu deklaraciju prije Alije :lol: :lol: :lol: sto ero moze slagat to se ne radja :lol:
:lol:
Sad će ero o debelom Merlinovom bubnjaru opet.
howdy

#1375 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by howdy »

Poselamite hafisa i recite mu da je šupak.
Mene je izfilteriso.
Locked