Niko da naglasi kako ovdje hrvatski navijač udara argentinskog koji je na podu i naravno tek tad ovih pet reaguje.BlueBlood wrote:
Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#1351 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1352 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
argentina se vraća
i potvrđuje moju tezu
nije bitno kako igraš
bitno je kako igraš

i potvrđuje moju tezu
nije bitno kako igraš
bitno je kako igraš
- JThomas
#1353 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
teško će oni i sa nigerijom ako se baš ne trznu. afrikanci fizički moćni, poraslo samopouzdanje, a ovi mrljavi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1354 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Sve glavne gradove, čak i nekih žnj državaVelkoski wrote:Sve zastave svijeta sam znao prije nego sam krenuo u osnovnu...Još sada postoji i Gugl
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1355 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Evropa je bila pod moranje... Ali eto, danas se odgajaju rodno neutralne generacije koje su diskriminisane na svakom koraku, tako da moramo imati malo obziraTomahawk11 wrote:Sve glavne gradove, čak i nekih žnj državaVelkoski wrote:Sve zastave svijeta sam znao prije nego sam krenuo u osnovnu...Još sada postoji i Gugl
-
sumirprimus
#1356 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
to garant nesto iza rata, jer je prije sve bilo vazno... 
- bingov buraz
#1357 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Odlični su sva trojica.AmiĐa_Idriz wrote:Nisu loši podcasti na Sport Klubu, osim kad Srbija igra, tada Vladu uhvati onaj njegov Manchester sindrom
Ona dvojica sa Tribine isto tako,jedino grafike malo smaraju.
-
Korovjev
#1358 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Argentina će imati velikih problema sa Nigerijom, jer joj je problem u igri odozada i defanzivno i ofanzivno. Defanzivno ne vidim šta mogu napraviti da se dohavizaju, naročito protiv sličnih igrača naprijed kao u Hrvatskoj, kombinacija brzih i snažnih. Kad pomislim da će biti situacija Musa na Mascherana jedan na jedan na širokom prostoru, ne bude mi svejedno. Golman im je sigurno u banani, ovi ispred njega sigurno nisu ništa bolji, a nekako mi nisu tipovi koji bi se tako brzo mogli vratiti i zaboraviti šta je bilo u prošloj tekmi. I ništa ovo sa trojicom odozada, to očigledno ne funkcioniše.
E sad ofanzivno mislim da mogu riješiti problem iznošenja lopte odozada. Ako Banega ne može igrati zbog povrede, onda bih Mesija povukao nazad i to puno više nego se on inače vraća u sličnim tekmama kad imaju problem donošenja lopte naprijed. Ovako kad nemaju sredinu onda lopta ni ne dođe do njega ili dođe kad je okružen sa dvojicom, trojicom. Na Mesijevo mjesto Dybala, koji mora iskoristiti prostor koji će se vjerovatno otvoriti, i mora jednu veliku tekmu odigrati na vrhunskom nivou. Malo sam tu skeptičan jer on prečesto te velike odigra loše, da ne kažem katastrofalno, ali vrijeme je da pokaže šta je. U špici Higuain i zbog Dybale a i zbog činjenice da je on cenatrfor koji i gradi igru i pravi sebi i drugim šanse, a ako je Mesi nazad, trebaće jedan takav naprijed.
Možda protiv Nigerije i ne budu imali toliko problema u sredini kao protiv Hrvatske, jer ovi ipak nemaju Modrića & Co., ali ako vidim da opet ovi levati odozada nabijaju loptu naprijed, ja ću si pucati u glavu.
I najbitnije, Mesi mora odigrati veliku tekmu i za svoje standarde, a ne ovo kao do sada.
E sad ofanzivno mislim da mogu riješiti problem iznošenja lopte odozada. Ako Banega ne može igrati zbog povrede, onda bih Mesija povukao nazad i to puno više nego se on inače vraća u sličnim tekmama kad imaju problem donošenja lopte naprijed. Ovako kad nemaju sredinu onda lopta ni ne dođe do njega ili dođe kad je okružen sa dvojicom, trojicom. Na Mesijevo mjesto Dybala, koji mora iskoristiti prostor koji će se vjerovatno otvoriti, i mora jednu veliku tekmu odigrati na vrhunskom nivou. Malo sam tu skeptičan jer on prečesto te velike odigra loše, da ne kažem katastrofalno, ali vrijeme je da pokaže šta je. U špici Higuain i zbog Dybale a i zbog činjenice da je on cenatrfor koji i gradi igru i pravi sebi i drugim šanse, a ako je Mesi nazad, trebaće jedan takav naprijed.
Možda protiv Nigerije i ne budu imali toliko problema u sredini kao protiv Hrvatske, jer ovi ipak nemaju Modrića & Co., ali ako vidim da opet ovi levati odozada nabijaju loptu naprijed, ja ću si pucati u glavu.
I najbitnije, Mesi mora odigrati veliku tekmu i za svoje standarde, a ne ovo kao do sada.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1359 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Hrvatska će u posljednjem kolu igrati protiv Islanda, a selektor Vatrenih najavio je da će na terenu igrati igrači koji nisu dobili puno minutaže u prve dvije utakmice
-
Bazinga1234
#1360 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Hahaha kakav sastav. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1361 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
šta piše smrdeks
naša reprezentcija će igrati
ili hrvatska će igrati
naša reprezentcija će igrati
ili hrvatska će igrati
-
Nadzorna_ploca
#1362 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa i ova reprezentacija je spejssatl za Island.
Ne bih volio ni pod razno da prodju jer nisu zasluzili.
Ne bih volio ni pod razno da prodju jer nisu zasluzili.
- AmiĐa_Idriz
#1363 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Biće ovo šokantno iskustvo za Kovačića, početi utakmicu od prve minute... 
-
Fudo387
#1364 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Neozbiljno je ovo, nije ovo turnir za tu vrstu zajebancije.Tomahawk11 wrote:
Hrvatska će u posljednjem kolu igrati protiv Islanda, a selektor Vatrenih najavio je da će na terenu igrati igrači koji nisu dobili puno minutaže u prve dvije utakmice
- AmiĐa_Idriz
#1365 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Papak ćelavi."Žao mi je što mi selektor Argentine nije čestitao na pobjedi. Lično, nikada sebi ne bih dozvolio da odem s terena, a da svom rivalu ne pružim ruku, bez obzira na ishod meča i da li sam izgubio ili pobijedio. Nikada to ne bi uradio. Moraš pokazati dignitet, on to nije uradio i pao je u mojim očima. Poslije takvog gesta pokazao je da nije veliki trener", rekao je Dalić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1366 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ko na kraju kroji ekipu, ćelo ili Messi i Mascherano?
- AmiĐa_Idriz
#1367 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ćelo je tu samo da zabavlja mase oko sebe "simpatičnim" hodanjem oko aut linije. Ex izbacivač u Barlotiju a ne selektor.Tomahawk11 wrote:Ko na kraju kroji ekipu, ćelo ili Messi i Mascherano?
-
Nadzorna_ploca
- animals
#1369 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Iako sam uvijek bio obozavatelj dobri igraca tako i Messia i Argentine,
pali su mi u ocima nakon ove utakmice..
kranje nesporstsko ponasanje svi igraca i njihovog trenera..
nadam se da je ona Messieva reakcija na Strinicu samo trenutak slabosti i
da nije los gubitnik, kao sto je dobar pobjednik..
pali su mi u ocima nakon ove utakmice..
kranje nesporstsko ponasanje svi igraca i njihovog trenera..
nadam se da je ona Messieva reakcija na Strinicu samo trenutak slabosti i
da nije los gubitnik, kao sto je dobar pobjednik..
- turbofolk
#1370 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Je li i sutra ovaj tekst na zastavi.. ili je please loseleškarenje wrote:Dokle je doslo![]()
- Laertes
#1371 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
I ti? Ja morao po sijelima svima odgovarati na pitanja "Koji je glavni grad X države?"Tomahawk11 wrote:Sve glavne gradove, čak i nekih žnj državaVelkoski wrote:Sve zastave svijeta sam znao prije nego sam krenuo u osnovnu...Još sada postoji i Gugl
- aveos
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1373 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Obično stariji ispitivali, pa ono gleda da ti nađe neku afričku Bogu iza tregera, a ja znam i od te, onda kao čuđenjeLaertes wrote:I ti? Ja morao po sijelima svima odgovarati na pitanja "Koji je glavni grad X države?"Tomahawk11 wrote:Sve glavne gradove, čak i nekih žnj državaVelkoski wrote:Sve zastave svijeta sam znao prije nego sam krenuo u osnovnu...Još sada postoji i Gugl
- animals
#1374 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Nek si ih nabili samo zbog ovoga prljavog Mascherana..aveos wrote:
sad bi volio i da ispadnu od Nigerije..
- AmiĐa_Idriz
#1375 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Otamendi je najveće pašče.