Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Vitoo

#1351 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

:okac: visca klasa
Vitoo

#1352 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

:okac: visca klasa
luckylaka

#1353 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:
luckylaka wrote:.Postajete dosadni sa prozivanjem Hajrovica za kojeg se nije culo godinama ,sad se malo trgnuo
ali je 2-3 klase iza Visce,zna to Robi dobro.
Laka, reci da se salis. :shock:
Uopste se ne salim.Ko imalo prati Viscu vidjece da je u kontinuitetu odigrao zadnjih 70-80 utakmica( i vise) za to vrijeme Izet je odigrao ne vise od 10-15 prosjecnih utakmica i 2-3 vrhunske .Razlika drasticna,ali da ja ne bi uvjeravao pogledaj i sam.Cak razlika i u cijeni na europskom trzistu je upravo tolika.Mozda ti imas neke druge podatke koje govore u korist Izeta.Bujrum
luckylaka

#1354 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Vitoo wrote::okac: visca klasa
Tebi treba crtati a ne pisati jer ne razlikujes pojam da je covjek od covjek bolji za klasu a da nije klasa.Da ponovim
Visca nije klasa ali je za Izeta za klasu bolji
Visca...
Ako ne kapiras bosanski mozemo na engleskom,njemackom ili spanskom :-) :-)
ljevoruki

#1355 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by ljevoruki »

Moze on letit’ u klubu ali u reprezentaciji roni.
Isto ko i Pjanic.

:bih:
luckylaka

#1356 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:Moze on letit’ u klubu ali u reprezentaciji roni.
Isto ko i Pjanic.

:bih:
Tu si u pravu.Ne sjecam se utakmice Mireta ili Edina da su odigrali u reprezentaciji ni priblizno kao sto igraju u klubu.Neobjasnjivo
cyprus

#1357 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Solidno spojena dva mjeseca nisu dovoljna da se Hajrović proglasi ravnim Višći, a da ne govorim o tome da je bolji od Višće, šta vam je?
Vitoo

#1358 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

luckylaka wrote:
Tebi treba crtati a ne pisati jer ne razlikujes pojam da je covjek od covjek bolji za klasu a da nije klasa.Da ponovim
Visca...
Crtaj sebi, meni se ne obracaj tako.
luckylaka

#1359 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Vitoo wrote:
luckylaka wrote:
Visca...
Izvini nisam te prepoznao ,mislio sam da je @Vito
USAblues

#1360 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by USAblues »

Vitoo wrote:
luckylaka wrote:
Visca...
here we go again :) :) :bih: :bih: pozdrav legendama foruma :thumbup: :thumbup:
Vitoo

#1361 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Bazinga1234 wrote:
Edin H. wrote:
Ovo se jedino moze objasniti da nece da mu podigne cijenu jer igra u Dinamu.

U svakom slucaju idiotski potez.
Rekao je da će ga zvati u novembru, kao i Gojaka.
Samo budala nece zvati igraca koji je u formi a zovu se neki koji ni do klupe ne mogu dobaciti tamo gdje su clanovi ili neki iskopani talentovani 30godisnjaci.

Kakav novembar do tad ko ziv ko mrtav... :-)

Samo da ne bude da i ovome Izzo spasava debelu gujicu.
zlajapravaraja

#1362 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

Ako ima imalo obraza i časti neka se izvine Izetu javno za nepozivanje, i neka ga naknadno pozove i lično dočeka na aerodromu.

Jedina ispravna stvar.
luckylaka

#1363 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

zlajapravaraja wrote:Ako ima imalo obraza i časti neka se izvine Izetu javno za nepozivanje, i neka ga naknadno pozove i lično dočeka na aerodromu.

Jedina ispravna stvar.
:-) Pa Robi se nije izvinuo Begovicu za nepozivanje da se izvini Hajrovicu za koga se nije culo unazad 3-4 godine do zadnjih par utakmica.Uvijek naturanje nekih igraca .Hajmo mjenjati Robija zbog Izeta
cyprus

#1364 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Ja kao i uvijek dajem punu podršku selektoru dokle god ima rezultat :) , ali bih volio čuti objašnjenje za Hajrovića... Ima li neki novinar da ga je priupitao šta o tome?
Ironman_88

#1365 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Ironman_88 »

Budimo realni, Hajrović je prije Dinama zadnji put ozbiljan natjecateljski nogomet u kontinuitetu igrao u Grasshoppersima prije četiri godine - sad se je snašao u Dinamu i na pravom je putu da bude ponovo od koristi reprezentaciji. Osim toga Prosineči je već jasno dao do znanja da su Hajrović i Gojak idući koji kucaju na vrata reprezentacije i očekivati je da već u Novembru dobiju poziv.
Mišljena sam da reprezentacija treba da bude nešto posebno u koju se ne upada preko noći iz ničeg - kod nas kad neko u osrednjim ligama Evrope zabije 2-3 gola, taj igrač sebi odmah daje za pravo da bi morao biti dio reprezentacije (iako je čest slučaj da ga prije toga nije ni na mapi bilo). Sam Prosinečki je to isto pojasnio u vezi Koljića.

Da ne bude zabune, drago mi je zbog Hajrovića što mu je karijera napokon krenula prema boljem i trebao bi nam biti od velike koristi u narednim okupljanjima ako nastavi ovako.
detroit-mercy

#1366 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by detroit-mercy »

zlajapravaraja wrote:Ako ima imalo obraza i časti neka se izvine Izetu javno za nepozivanje, i neka ga naknadno pozove i lično dočeka na aerodromu.

Jedina ispravna stvar.
Jah eto izet ko Messi ili Ibrahimovic pa bi trebalo odgovarati zbog nepozivanja :mrgreen: Jebote, sastavi dvije utkmice malo bolje odmah ga u Barcelonu :-).
Svedjane nije Ibrahimovic interesovao na svjetskom a mi bez Izeta nigdje dospjeli :mrgreen: .
zlajapravaraja

#1367 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

cyprus wrote:Ja kao i uvijek dajem punu podršku selektoru dokle god ima rezultat :) , ali bih volio čuti objašnjenje za Hajrovića... Ima li neki novinar da ga je priupitao šta o tome?
Rekao je Izet sve proslavom svog vrlo važnog gola protiv Anderlechta. Ko nije vidio, neka pogleda...
zlajapravaraja

#1368 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

detroit-mercy wrote:

Jedina ispravna stvar.
Jah eto izet ko Messi ili Ibrahimovic pa bi trebalo odgovarati zbog nepozivanja :mrgreen: Jebote, sastavi dvije utkmice malo bolje odmah ga u Barcelonu :-).
Svedjane nije Ibrahimovic interesovao na svjetskom a mi bez Izeta nigdje dospjeli :mrgreen: .
Momćino, ja bih reko da ti logika i analogija nisu jaće strane.
Edin H.

#1369 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

zlajapravaraja wrote:
cyprus wrote:Ja kao i uvijek dajem punu podršku selektoru dokle god ima rezultat :) , ali bih volio čuti objašnjenje za Hajrovića... Ima li neki novinar da ga je priupitao šta o tome?
Rekao je Izet sve proslavom svog vrlo važnog gola protiv Anderlechta. Ko nije vidio, neka pogleda...
Sta je uradio?
Grean

#1370 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Dao je objasnjenje, da je dobar igrac koji se vratio nakon dugo lutanja, bio je u Werderu i nije igrao nikako, bio je i u reprezentaciji ali nije igrao dobro. Nesto u ovom stilu.

Sa druge strane pricao je biranim rijecima o Gojaku i da on nije tu jer U21 igra odlucujucu utakmicu za EP.
svi u napad

#1371 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Sve dok Robi ima rezultat ne moze mu se niti smije ista prigovoriti. Nije ovo radio program pa idemo sa pozeljeli ste izvodimao. Svidja mi se jako jedna stvar kod Robija a to je da mu na mjestu beka igra bek sto mi je i logicno jer bilo kakav bek ce bolje odigrati na tom mjestu nego neki vezni. Siguran sam da ce Robi zvati Izu i Gojaka (za njega je dao lijepo objasnjenje) slijedeci put. Licno mislim da je Izo bolji od Visce kao igrac ali Visca koji ne daje puno meda ima konstantnu formu, pretrci skoro najvise medju igracima i odgovoran je u odbranbenim zadacima sto je Izi najveca slabost. No dobro je da se zaostrava konkurencija na svakom mijestu. Licno mislim da Kodro nije neki kadar i neko rjesenje te da tu se moze pozvati neko drugi ali kao sto rekoh nije ovo emisija po zeljama. Najvaznije je da smo prvi na tabeli i da cemo tu abd i ostati. Zivjeli.
Vitoo

#1372 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

detroit-mercy wrote:

Jedina ispravna stvar.
Sreco nasa pa nemamo Mesija ili Ibrahimovica...
Jer da ih imamo, bagri bi i Messi i Ibrahimovic...
Bazinga1234

#1373 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Kolasinac pozvan umjesto povrijeđenog Bicakcica.
Edin H.

#1374 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

svi u napad wrote:Sve dok Robi ima rezultat ne moze mu se niti smije ista prigovoriti. Nije ovo radio program pa idemo sa pozeljeli ste izvodimao. Svidja mi se jako jedna stvar kod Robija a to je da mu na mjestu beka igra bek sto mi je i logicno jer bilo kakav bek ce bolje odigrati na tom mjestu nego neki vezni. Siguran sam da ce Robi zvati Izu i Gojaka (za njega je dao lijepo objasnjenje) slijedeci put. Licno mislim da je Izo bolji od Visce kao igrac ali Visca koji ne daje puno meda ima konstantnu formu, pretrci skoro najvise medju igracima i odgovoran je u odbranbenim zadacima sto je Izi najveca slabost. No dobro je da se zaostrava konkurencija na svakom mijestu. Licno mislim da Kodro nije neki kadar i neko rjesenje te da tu se moze pozvati neko drugi ali kao sto rekoh nije ovo emisija po zeljama. Najvaznije je da smo prvi na tabeli i da cemo tu abd i ostati. Zivjeli.
Ili cemo sto je vise vjerovatno sa ovakvim selektorom, izborom igraca i igrom fasovati peticu u Austriji.

Sreca njegova da imamo Dzeku, pa mozda Dzeko opet nesto izvarijantise.
luckylaka

#1375 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
svi u napad wrote:Sve dok Robi ima rezultat ne moze mu se niti smije ista prigovoriti. Nije ovo radio program pa idemo sa pozeljeli ste izvodimao. Svidja mi se jako jedna stvar kod Robija a to je da mu na mjestu beka igra bek sto mi je i logicno jer bilo kakav bek ce bolje odigrati na tom mjestu nego neki vezni. Siguran sam da ce Robi zvati Izu i Gojaka (za njega je dao lijepo objasnjenje) slijedeci put. Licno mislim da je Izo bolji od Visce kao igrac ali Visca koji ne daje puno meda ima konstantnu formu, pretrci skoro najvise medju igracima i odgovoran je u odbranbenim zadacima sto je Izi najveca slabost. No dobro je da se zaostrava konkurencija na svakom mijestu. Licno mislim da Kodro nije neki kadar i neko rjesenje te da tu se moze pozvati neko drugi ali kao sto rekoh nije ovo emisija po zeljama. Najvaznije je da smo prvi na tabeli i da cemo tu abd i ostati. Zivjeli.
Ili cemo sto je vise vjerovatno sa ovakvim selektorom, izborom igraca i igrom fasovati peticu u Austriji.

Sreca njegova da imamo Dzeku, pa mozda Dzeko opet nesto izvarijantise.
Nidze veze.Dakle Begovic, Bicakcic,Kolasinac,Vranjes,Sunjic,Pjanic,Visca,Dzeko okosnica reprezentacije i sad zbog nepozivanja Izeta priprema nam se petica u Austriji.
Locked