BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
- pustopoljina
#1351 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
zato sto je jos uvijek normalno da se rukovodeci ljudi nadju u kafani, zapiju i pricaju kretenske viceve i seksualne podvige...prosjecno zensko tu ne moze prismrditi.
-
Niemand
#1352 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Znam da ne izgleda bas ko zensko, al kazu da je merkel zbilja zenskog roda. Jel istina, ne znam. Tako sam cula.
-
Fudo387
#1353 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Eno sad, ujebase temu.pustopoljina wrote:zato sto je jos uvijek normalno da se rukovodeci ljudi nadju u kafani, zapiju i pricaju kretenske viceve i seksualne podvige...prosjecno zensko tu ne moze prismrditi.
Ima tamo tema feminizam i ostale budalastine pa opletite.
Ovdje je ozbiljna prica.
- Muhamed Đakmić
#1354 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Ima i Željko Cvijanović.
EDIT: Željka*
EDIT: Željka*
- animals
#1355 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Fudo387 wrote:Eno sad, ujebase temu.pustopoljina wrote:zato sto je jos uvijek normalno da se rukovodeci ljudi nadju u kafani, zapiju i pricaju kretenske viceve i seksualne podvige...prosjecno zensko tu ne moze prismrditi.
Ima tamo tema feminizam i ostale budalastine pa opletite.
Ovdje je ozbiljna prica.
jest vala..
- Connaisseur Karlin
#1356 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
jel de da su Mehikanosi super , i zene i muskraci sa isitm poslom ,svi zajedno uzivaju u pricama za stolom,milion tema, jedna od meni jao dragih nacijadetroit-mercy wrote:Mexse su druga prica, bio sam par puta tamo poslom.Connaisseur Karlin wrote:groznodetroit-mercy wrote:
sexual harassment ti je normala u firmama, zenama ce uzet jos jedno 500 godina da dobiju koju upravljacku funkciju. Brak im je cudan, zive dosta razdvojeno jer cesto puta muski spavaju u hotelima ili zgradama of fire ( u onim spajzovima). Idu kod gejshi da se isplacu redovno, onda im one pricaku kako su oni jaki muskarci, dobri muzevi i sl
.
![]()
![]()
![]()
sa tehnologijm su u 22 stoljecu,ali sa tretiranjem zena,djece i stila zivota su stoljecima unazad
da,dodam, Meksikanci, poslovni ljudi koji dodju u SAD su super, odlicni su
Kod Svaba ni kod njih nece zene na neke jace upravljacke pozicije u firme jos zadugo, sta ces ko u Evropi
.
a joj, srecom,ne vracam se u Deutschland
ono, ovo cu pitam moje drago bice , nadrljao je sad od menepustopoljina wrote:zato sto je jos uvijek normalno da se rukovodeci ljudi nadju u kafani, zapiju i pricaju kretenske viceve i seksualne podvige...prosjecno zensko tu ne moze prismrditi.
-
Niemand
#1357 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Fudo je sigurno glaso za trampa. 100%. 
-
detroit-mercy
#1358 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Merkel nije pravilo ona je samo slucaj, kad pogledas na njihove korporacije nigdje zene ni iz glave.Niemand wrote:Znam da ne izgleda bas ko zensko, al kazu da je merkel zbilja zenskog roda. Jel istina, ne znam. Tako sam cula.
Proce jos jedno 300 dok zena bude glavni direktor u Mercedesu ili tako necemu. Same Njemice kazu da je po ovom pitanu dosta porazavajuca situacija.
- animals
#1359 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
A di je to zena glavna..detroit-mercy wrote:Merkel nije pravilo ona je samo slucaj, kad pogledas na njihove korporacije nigdje zene ni iz glave.Niemand wrote:Znam da ne izgleda bas ko zensko, al kazu da je merkel zbilja zenskog roda. Jel istina, ne znam. Tako sam cula.
Proce jos jedno 300 dok zena bude glavni direktor u Mercedesu ili tako necemu. Same Njemice kazu da je po ovom pitanu dosta porazavajuca situacija.
jedino na ovom forumu imaju ravnopravnost
-
detroit-mercy
#1360 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Deuschland sam prosao uzduz i poprijeko, volio bih da sam sad u Koeln-u vrijeme karnevala, pijanki i lakih zenskiConnaisseur Karlin wrote:jel de da su Mehikanosi super , i zene i muskraci sa isitm poslom ,svi zajedno uzivaju u pricama za stolom,milion tema, jedna od meni jao dragih nacijadetroit-mercy wrote:Mexse su druga prica, bio sam par puta tamo poslom.Connaisseur Karlin wrote:
grozno![]()
![]()
![]()
sa tehnologijm su u 22 stoljecu,ali sa tretiranjem zena,djece i stila zivota su stoljecima unazad
da,dodam, Meksikanci, poslovni ljudi koji dodju u SAD su super, odlicni su
Kod Svaba ni kod njih nece zene na neke jace upravljacke pozicije u firme jos zadugo, sta ces ko u Evropi
.
![]()
a joj, srecom,ne vracam se u Deutschlanda bome ja ti javim na pp lokaciju kad se preselim
![]()
ono, ovo cu pitam moje drago bice , nadrljao je sad od menepustopoljina wrote:zato sto je jos uvijek normalno da se rukovodeci ljudi nadju u kafani, zapiju i pricaju kretenske viceve i seksualne podvige...prosjecno zensko tu ne moze prismrditi.![]()
-
prog321
#1361 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Merkel je iz Istocne Njemacke a tamo su zene ravnomjernije zastupljene sa muskarcima u odnosu na zapad.detroit-mercy wrote:Merkel nije pravilo ona je samo slucaj, kad pogledas na njihove korporacije nigdje zene ni iz glave.Niemand wrote:Znam da ne izgleda bas ko zensko, al kazu da je merkel zbilja zenskog roda. Jel istina, ne znam. Tako sam cula.
Tacnije, sve postkomunisticke zemlje u Evropi imaju vise udjela zaposlenih zena od zapadnih.
- jeza u ledja
#1362 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Vjerovatno si vido curu koja je uradila operaciju ociju. To im je sad glavna furka. Valjda se hirurski moze odstraniti ekstra dio kapka koji "im zateze" oci. Onda kad ga uklone izgledaju vise ko nase oci...al u kurcu. Naravno to onda izgleda cudno.detroit-mercy wrote: Al da im vidis trebe sa njihovim smilsom za oblacenjeispunjavaju muske nadivljije snove
![]()
Skoro sa odmora, bilo more Japanaca, i neka predstava za raju, treba sjela do mene izgleda ko lutka. Ja se ziv isprepado
-
HobotnicaPLus
#1363 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
To rade da bi onako pomalo bacale na anime i te fazone kolko sam ja upratiojeza u ledja wrote:Vjerovatno si vido curu koja je uradila operaciju ociju. To im je sad glavna furka. Valjda se hirurski moze odstraniti ekstra dio kapka koji "im zateze" oci. Onda kad ga uklone izgledaju vise ko nase oci...al u kurcu. Naravno to onda izgleda cudno.detroit-mercy wrote: Al da im vidis trebe sa njihovim smilsom za oblacenjeispunjavaju muske nadivljije snove
![]()
Skoro sa odmora, bilo more Japanaca, i neka predstava za raju, treba sjela do mene izgleda ko lutka. Ja se ziv isprepado
- jeza u ledja
#1364 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Zacine prave od zacina jebote, to je kolijevka pola zacina koje koristite.Fudo387 wrote:Ko ce znati, ma kenjaju u kuhinji, nema druge.HAVANA wrote:+9 Nisam ni zaluto,proso jednom pored.Od cega zacine prave?Oj matero.
Dofu ne voli indijsko, ne voli vijetnamsko. Pa jebem ga ja nema sanse da si probao tandoori chicken, naan ili pho ili banh mi onda.
- HAVANA
#1365 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Dofu livo kljukusu...Ha ja.
-
Fudo387
#1366 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Te zajebancije da valjaju primile bi se na njih.jeza u ledja wrote:Zacine prave od zacina jebote, to je kolijevka pola zacina koje koristite.Fudo387 wrote:Ko ce znati, ma kenjaju u kuhinji, nema druge.HAVANA wrote:+9 Nisam ni zaluto,proso jednom pored.Od cega zacine prave?Oj matero.
Dofu ne voli indijsko, ne voli vijetnamsko. Pa jebem ga ja nema sanse da si probao tandoori chicken, naan ili pho ili banh mi onda.
Jesi ti ikad vidio vijetnamca, japanca, indijca da je visi od metar i po'?
Nisi.
I da, dismr, al' bas dismr.
- Jack Be Nimble
#1367 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
OK ako ne volis njihove zacine, ali vala nan bi mrtva usta jela.
-
Fudo387
#1368 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Ja od svih ti njihovih azijatski restorana idem samo u Panda Express

- Connaisseur Karlin
#1369 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
naan su indiji modificiraili od turakaJack Be Nimble wrote:OK ako ne volis njihove zacine, ali vala nan bi mrtva usta jela.
- JanuaryJones
#1370 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Da mi je ovo sad: http://www.bombayburrito.co.uk/menu.php
- Jack Be Nimble
#1371 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Pa dzes tamoFudo387 wrote:Ja od svih ti njihovih azijatski restorana idem samo u Panda Express![]()
- radiša
#1373 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Tamo mirise na pandeJack Be Nimble wrote:Pa dzes tamoFudo387 wrote:Ja od svih ti njihovih azijatski restorana idem samo u Panda Express![]()
![]()
![]()
-
Fudo387
#1374 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
Tako je, veze s kinom i japanom nema, a kineskojapansko,Jack Be Nimble wrote:Pa dzes tamoFudo387 wrote:Ja od svih ti njihovih azijatski restorana idem samo u Panda Express![]()
![]()
![]()
K'o fol.
- Jack Be Nimble
#1375 Re: BIH -ZEMLJA ISELJENIKA
A ovdje jedan nas koji ima cevabdzinicu se zali da omladina vise ne dolazi na cevape kao prije. Kako on veli, samo furaju one japanske supe i stapicima jedu