Stadioni u BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#1351 Re: Stadioni u BiH

Post by Logovan »

AmiĐa_Idriz wrote:Pa dobro jednom napisati, ali jbte dobro, skontali smo više :-)

Leicesterov King Power ima isto, i baš moćno izgleda :)
Momak se normalno raspravlja, nije trolao, sasvim normalni postovi, a sad druga je stvar što pojedinci ne mogu podnijeti da se tamo nekom Greanu iz Sarajeva ne sviđa plava staza. :-) Mislim daj ba. :-) Pojedinci traže da svi dižemo palčeve u vezi radova na Grbavici, sve da pohvalimo, sve pod konac, ako ne želiš pohvaliti onda nisi dobro došao. :lol:

Leicester ima isto, ali njemu se ne sviđa taman da 98% stadiona ima jedan te isti fazon.
vryzas

#1352 Re: Stadioni u BiH

Post by vryzas »

Image

8) :nargila:
ultima_palabra

#1353 Re: Stadioni u BiH

Post by ultima_palabra »

Jel i kod Real Madrida seljački fol?
vryzas

#1354 Re: Stadioni u BiH

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:Jel i kod Real Madrida seljački fol?
Nije 8) :mrgreen:
Logovan

#1355 Re: Stadioni u BiH

Post by Logovan »

studiorum_tuzlaensis wrote:@logovan
Nije baš tako, da ima smisla ono što on navodi, možda bi se i dalo raspravljati, ali dovođenje u ravan sa Hotelom Italia i slično, predstavlja klasično baljezganje tj. crkavanje od muke...

neka ajde, biće nešto i za vas, kaže Nećko neki dan :D
Opet njegovo mišljenje.
Vidiš ovo boldirano... Najbolje što možeš napisati kad neko napiše neku kritiku u vezi Grbavice, kao i ono iz prethodnog posta.

Kad se god nešto kritikuje, vama nema smisla i onda krene lavina vaših komentara o baljezganju, kako je teško biti pitar, itd.

A baljezganje i tako to dolazi sa vaše strane, barem u većoj mjeri.
Grean

#1356 Re: Stadioni u BiH

Post by Grean »

Naravno mislio sam na reflektore. Lapsus.

Valjda je to najbitniji dio u postu da se skrene paznja sa neukusa ili ljepote, kako kome.
AmiĐa_Idriz wrote:Pa dobro jednom napisati, ali jbte dobro, skontali smo više :-)

Leicesterov King Power ima isto, i baš moćno izgleda :)
Jednom sam i napisao a ostalo su bile replike na postove nezadovoljnih gundjala kojim smeta sto neko komentarise.

Na kraju krajeva, bilo je komentara i na vasoj temi od vasih navijaca o tom da nisu sigurni koliko dobro ce izgledati sa tom plavom travom ali to se nije docekalo na noz. Doduse bila je jedna pripadnica ljepseg pola pa joj se mozda zbog tog nije zamjerilo ili jednostavno sto je vasa.
soul_eclipse

#1357 Re: Stadioni u BiH

Post by soul_eclipse »

Sledece sto postavljaju je krov na istoku ?
splinter

#1358 Re: Stadioni u BiH

Post by splinter »

Pa i "siva" boja skretanje pažnje? Pa šta je onda cijeli post ako nije trolanje. Vidi se s mjeseca da je plava boja a ne siva.
Nego vidio sam danas par onih Armenaca što igrate prekostutra s njima, hodaju po gradu, sitni nekakvi, malehno, samo ubacujte visoke lopte i gotovi su, nema im pomoći :-D
Charuga
Globalni moderator

#1359 Re: Stadioni u BiH

Post by Charuga »

soul_eclipse wrote:Sledece sto postavljaju je krov na istoku ?
Navodno do septembra.
vryzas

#1360 Re: Stadioni u BiH

Post by vryzas »

Charuga wrote:
soul_eclipse wrote:Sledece sto postavljaju je krov na istoku ?
Navodno do septembra.
Image

:oops:
Charuga
Globalni moderator

#1361 Re: Stadioni u BiH

Post by Charuga »

Veliki gospodin, jedan od trofejnijih u državi ... :thumbup:
BHF_Manijak

#1362 Re: Stadioni u BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne kontam samo kako ga kontaju do septembra postavit, taman da sutra pocnu radit... Nije kutija sibica jebo te. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#1363 Re: Stadioni u BiH

Post by Charuga »

Ne razumijem se u te radove, ali mislim da bi se moglo ako bi krenuli odmah sutra. Ali pošto neće, i ja nešto sumnjam da će do septembra. Možda su mislili do kraja septembra.
Mea_parvitas

#1364 Re: Stadioni u BiH

Post by Mea_parvitas »

Ne do septembra, nego valjda do kraja septembra, polovine oktobra... nznm kad se igra tekma lige nacija na Grbavici? I to je vezano za brojace, hibridnu travu i krov na istoku.
luckylaka

#1365 Re: Stadioni u BiH

Post by luckylaka »

vryzas wrote:Image

Koliko god ovo lijepo izgledalo na slici ovo je tek jedan prosjecan stadion za velikana kakav je Zeljo(bivseg velikana,sad je to znatno nizi nivo).Naravno da onaj ko se potrudio da se novac ulozi u stadion zasluzuje svaku pohvalu ali ja sam (licno)vise za ulaganje u igracki kadar koji bi vremenom sam od sebe trebao da napravi Alianz arenu u Sa.Da ne bude greske posto vidim da neki samo cekaju kritiku na uradjeno na Grbavici,ne kritikujem nego iznosim svoj stav
missko

#1366 Re: Stadioni u BiH

Post by missko »

Jbo igracki kadar koji nema na cemu igrati. Prvo uslovi pa onda kadar i rezultati tako je po redu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1367 Re: Stadioni u BiH

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Ne razumijem se u te radove, ali mislim da bi se moglo ako bi krenuli odmah sutra. Ali pošto neće, i ja nešto sumnjam da će do septembra. Možda su mislili do kraja septembra.
Do utakmice reprezentacije na Grbavici protiv Sjeverne Irske 15.10 jer se prva igra u Zenici
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1368 Re: Stadioni u BiH

Post by hrasno38 »

luckylaka wrote:
vryzas wrote:Image

Koliko god ovo lijepo izgledalo na slici ovo je tek jedan prosjecan stadion za velikana kakav je Zeljo(bivseg velikana,sad je to znatno nizi nivo).Naravno da onaj ko se potrudio da se novac ulozi u stadion zasluzuje svaku pohvalu ali ja sam (licno)vise za ulaganje u igracki kadar koji bi vremenom sam od sebe trebao da napravi Alianz arenu u Sa.Da ne bude greske posto vidim da neki samo cekaju kritiku na uradjeno na Grbavici,ne kritikujem nego iznosim svoj stav
Prvo se napravi fabrika pa sonda se pocne zaradjivati.....e sad sve zavisi i od kvaliteta proivodnje...moze pjeske moze automatizovano (u prevodu uslovi rada). Kada su dobri uslovi dolaze onda i bolji igrci a isama izgradnja Grbavice nudi ako nista razmisljanje da klub nudi neku ozbiljnu nuducnost i perspektivu. Ovo su duplo veci radovi nego sto su bili na Bilinom Polju
Mea_parvitas

#1369 Re: Stadioni u BiH

Post by Mea_parvitas »

A par miliona je nikakav garant za igracki kadar u danasnje vrijeme, jer moras harati 3,4 godine, nabiti koeficijent, imati srece u zrijebu, imati vrh ekipu i oprt moliti Boga za srecu u 3 ili 4om pretkolu, a ovo je 100% sigurna investicija kojom klub raste i sigurno je na dobitku.
Grean

#1370 Re: Stadioni u BiH

Post by Grean »

missko wrote:Jbo igracki kadar koji nema na cemu igrati. Prvo uslovi pa onda kadar i rezultati tako je po redu
Istog sam misljenja.

Evo bilo je titula prije pa sta su donijele i Zelji i Sarajevu. Vrjedniji je nama kamp i Zelji stadion nego sve titule.

Pare nisu jedini problem, mnogi igraci nece da dolaze ili bjeze iz PL-a jer im se ne igra na +35 jer nema reflektora ili po kaljuzi jer su tereni katastrofalni a i uslovi za trening su najcesce depresivni. Uz to nema ni publike.
Prvo ce vec do godine biti rjeseno sa ovim projektom reflektori za 9 stadiona i zato sve pohvale savezu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1371 Re: Stadioni u BiH

Post by mali_milojica »

Da bi upao u grupe EL treba ti budžet od 5mil €. I ekipe koje tamo upadnu sa takvim budžetom su otprilike na nuli.
Za LP treba i više. Ali tu je lova.
E sad, za 5mil € Željo može završiti stadion, a u EL se može i ne mora upasti. Kockanje klasično.
Maharadza

#1372 Re: Stadioni u BiH

Post by Maharadza »

Ma uslovi tj. dobar teren prije svega za igrače a potom i natkrivene tribine za navijače! Tu su ovi štreberi kod kona apsolutno u pravu i krenuli su pravim redom, ma koliko bilo teško priznati! :P
splinter

#1373 Re: Stadioni u BiH

Post by splinter »

Maharadza wrote:Ma uslovi tj. dobar teren prije svega za igrače a potom i natkrivene tribine za navijače! Tu su ovi štreberi kod kona apsolutno u pravu i krenuli su pravim redom, ma koliko bilo teško priznati! :P
Pa pogledaj smo naše stadione danas i prije 10-15 godina, nema nekog napretka. Da nismo krenuli sa ovom rekonstrukcijom bilo bi više sramota da igramo na onakvom stadionu. Za nas vrijeme ko da je stalo. Ovi su ljudi to skontali i krenuli da izađu iz bezdana i vrate koliko toliko dostojanstvo klubu po pitanju infrastrukture.
Pa kad se sjetim npr kad smo igrali protiv Wisle na Koševu i onda u Poljskoj, pa taj stadion nije bio ništa posebno, tipični komunistički bezvezni stadion, a pogledaj danas kako stoje stvari. I Rusi i njihovi stadioni do prije par godina, Rumuni, Albanci sad, pa Skopje i onaj stadion, o Slovencima i Madžarima da ne govorimo. Zahvaljujući Želji i repki obišao sam stvarno masu ovih stadiona, koliko su se stvari samo promijenile u zadnjih 5-6 godina. Mora se ulagati nema druge. Još je Grbavica daleko od završenog stadiona, da se razumijemo, ovo je napola završen posao tek. Mora se nastaviti dalje.
Još je puno posla tu i ko zna kad će se završiti i koliko će to sve koštati. Al nekad u životu ne možeš ostati na istoj tački, il ideš naprijed il padaš u bezdan. Bolje ići naprijed kako god.
PS., najiskrenije se nadam da će u što skorije vrijeme ovaj trend rekonstrukcija stadiona postati trend u našoj državii i posebnomi je za drago Velež. Također nadam se da će u što skorije vrijeme biti dva gotivna stadiona u našem gradu, fakat bih to volio dočekati.
luckylaka

#1374 Re: Stadioni u BiH

Post by luckylaka »

missko wrote:Jbo igracki kadar koji nema na cemu igrati. Prvo uslovi pa onda kadar i rezultati tako je po redu
Jbga evo stvaramo ili stvarate igracki kadar evo 20-ak godina pa nikakvi rezultate.Da malo prepisemo od momsija ili vidimo kako su to radili zvezda,partizan,dinamo,maribor,rijeka
Logovan

#1375 Re: Stadioni u BiH

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
Jbga evo stvaramo ili stvarate igracki kadar evo 20-ak godina pa nikakvi rezultate.Da malo prepisemo od momsija ili vidimo kako su to radili zvezda,partizan,dinamo,maribor,rijeka
Ne stvara se ništa. Da se stvara, bilo bi stvoreno makar nešto. Normalno da nema rezultata kad niko neće guzicom da mrdne.
Post Reply