Jebemu mater zar bi neko svojevoljno živio u "leglu terorista" (Sarajevo, Tuzla, Fojnica...)? Mislim, ako zaista tako smatraju.
Govorim iz prve ruke. Ja sam Bosanac, ali 90% moje porodice su Hrvati. Nisam nikog čuo da se slaže sa Čokolindom. Naravno, sutra će neko njima, a na kraju i meni doći baciti kamen na kuću, jer ga je neko preko medija nahajcao da svi Hrvati misle da su Bošnjaci teroristi.
Prije 15 godina sam govorio da će doći do toga da će na kraju Bošnjaci "popustiti" pod stalnim pritiskom apartheida i ugrožavanja životnog prostora. Isto tako sam govorio da će tada prvo najebati oni koji žive na područjima gdje su Bošnjaci većina. Volio bih da griješim.
Opet da ponovim, mada ne pije vode - niko se ne obazire na izjave o opasnosti od tzv. manjeg entiteta. To je trebalo okrenuti u BiH korist i pokrenuti priču o neizbježnosti ukidanja entiteta i pravima Hrvata u već spomenutom manjem entitetu. To bi bio najveći šamar Čoviću, zaštitiniku "vitalnih nacionalnih interesa srpskog naroda".
Očito da nikoga nije suštinski briga za državom BiH, nego su svi u stanju delirijuma odbrane svog naroda i vjere. To vodi dezintegraciji države. Na kraju će i ovo malo podrške međunarodne zajednice splasnuti.
Neće nam neko drugi praviti državu, a da se mi zajebavamo oko etnija i religijskih razlika i to postavljamo kao prioritet.
Jebi ga, to bi bilo identično tome da pomažemo izgradnju nečije kuće, betoniramo mrtvu ploču, a on u hladu farba lamperiju za potkov koji će se staviti za tri godine i još se buni kako betoniranje sporo ide i da smo mi isključivo krivi zbog toga