Mada brojevi ne znace u principu nista, vazno je kao sto je vec dosta raje napisalo vazna je fluidnost, broj na papiru i lab uslovima su nista.
Moderator: Benq

Sa stilom.[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]irac300 wrote:Tražili ste, eto vam ga sad.
Ima još Mi6 [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]konektovan wrote:Sa stilom.[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]irac300 wrote:Tražili ste, eto vam ga sad.
Sent from my C6603 using Tapatalk
A šta zar to dileja nema svoj telefon pa posta tuđe mjerenje. Kiti se švraka tuđim perijem.TvrtkoTreci wrote:
OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Samsung Galaxy S7 na leđima ima optički stabiliziranu 12 MP kameru maksimalnog otvora blende F/1.7. Senzor je ovdje u formatu 4:3 i veličine 1/2.6″dok je svaki pojedini piksel veličine 1.4 µm. Podržava novi Dual Pixel autofokus, Auto HDR, snima video u 4K kvaliteti i svašta nešto. 12 MP fotografije su u 4:3 formatu, a za 16:9 ćete se morati spustiti na 9 MP. Ima standardnu bljeskalicu.
Prednja mu kamera raspolaže 5 MP senzorom, otvorom blende F/1.7 i također podržava Auto HDR, a snima 1080p video.
Xiaomi Mi 5 straga ima pak 16 MP optički stabiliziranu kameru po 4 osi. Njegov je senzor veličine 1/2.8″, a svaki pojedini piksel 1.12 µm. Podržava Phase Detection autofokus, Auto HDR i 4K video. 16 MP fotke su u 4:3 formatu, a 16:9 su 12-megapikselne. Raspolaže dvotonskom dual LED bljeskalicom.
Sprijeda Mi 5 ima 4 MP kameru otvora blende f/2.0. Veličina senzora je 1/3″, a svaki pojedini piksel veličine 2µm. Nema HDR. Snima video u 1080p kvaliteti.
![]()
evo i čoeka da možeš apdejtirat, ako mu šta kočizlo zlo wrote:meni se pojavio updejt 8.1.6.0 na maxu, samo 1,3 gige
Pokusaj naci .apk, zadnja verzija m-ba je 1.4.39.0.Grof wrote:Koristi li neko od vas na Xiaomi m-ba aplikaciju od Unicredit banke? Ja skinuo aplikaciju kad iznenađenje - stara verzija aplikacije! Ima već 2 mjeseca da je koristim, ne nudi update. Šta mislite do čega je? U banci naravno nemaju pojma.
To je vjerovatno do aplikacije tj do Banke, nemaju blage ti na salterima, trebas nekoga iz tehničke podrske.Grof wrote:Koristi li neko od vas na Xiaomi m-ba aplikaciju od Unicredit banke? Ja skinuo aplikaciju kad iznenađenje - stara verzija aplikacije! Ima već 2 mjeseca da je koristim, ne nudi update. Šta mislite do čega je? U banci naravno nemaju pojma.
Što lažeš non stop 253 eura je tel + 30 posto carine i poreza. Znači izađe 6 i po do 700 km kod nas bez garancijeTvrtkoTreci wrote:Počele spadat cijene sa približavanjem izlaska Mi6
Mi5s već za 5 stoja![]()
https://www.chinahandys.net/xiaomi-mi5s ... 364gbgold/
+ 30 %, i koliko onda kosta???? Mislim da je pametnije ici na huawei p8, lg g4, koji imaju garanciju, kakvu takvu.TvrtkoTreci wrote:253 eura jest jednako 494 KM
Škola i matematika ti izgleda nisu bile drage
Jesili ti napisao da je 5 stoja citiram. Samo što tvoja matematika zaboravila dodsti 30 posto daljnih troškova na cijenu.TvrtkoTreci wrote:253 eura jest jednako 494 KM
konektovan wrote:+ 30 %, i koliko onda kosta???? Mislim da je pametnije ici na huawei p8, lg g4, koji imaju garanciju, kakvu takvu.TvrtkoTreci wrote:253 eura jest jednako 494 KM
Ko voli rizikovati na 650-700 km bez garancije to je dobar telefon za tu cijenu, ali ja bi rađe nešto malo dodao i kupio recimo huawei P9 koji se mogu naći za 700-800 km sa dvije godine prave garancijekonektovan wrote:+ 30 %, i koliko onda kosta???? Mislim da je pametnije ici na huawei p8, lg g4, koji imaju garanciju, kakvu takvu.TvrtkoTreci wrote:253 eura jest jednako 494 KM
Prosvijetli nas.TvrtkoTreci wrote:konektovan wrote:+ 30 %, i koliko onda kosta???? Mislim da je pametnije ici na huawei p8, lg g4, koji imaju garanciju, kakvu takvu.TvrtkoTreci wrote:253 eura jest jednako 494 KM
Postoji shema po kojoj se može nabavit po toj cijeni koju sam naveo
Svih mojih 5 kineza od kojih su tri Xiaomija nabavljeni su po cijeni koja je pisala na gearbestu
Nemaju svi nekoga u Njemackoj.[emoji6]TvrtkoTreci wrote:Neko ti naruči u Njemačkoj i donese ovdje
U BiH ne može. Nemože ni u EU ako dolazi iz Kine mora platiti porez...i carinu jefino ako ima u EU skladištu.TvrtkoTreci wrote:Onda sjedi gde si i ne govori da se ne može nabavit po cijeni koja je na webshopu