kad ovaj jebo si mi rodicu koja je imala 18 godina mogao si je bar u kino ili na sladoled odvesti
a taj neko mu neku shemu munto
ludilo
a dobro na bc i ljs smo se zezali i normala je cura, ali na politici isto kao neki mini rat, kuca 1 post u minutiNiemand wrote:Ma to je na politici, al ovo je sa lj&s, razne diskusije i tako tih pdf-ova.jao_situacije wrote:
sarafina je vadila živce raji jer je odgovarala na svaku ovima što zagovaraju podjelu države i tako to, i jebavala ih u zdrav mozak, na svaku njihovu ona dvije napiše, ali je oštroumno i pomalo bezobrazno to radila, a voljela je udariti na muškost i ego
hafisa je pogotovo rastavljala na aminokiseline još uvijek se nije oporavio, ne javlja se nikako
ja sam se pišao na njihova prepucavanja još bi dodavao ulja
supercali wrote:s kim je ono svemirski jebac se zakacio
kad ovaj jebo si mi rodicu koja je imala 18 godina mogao si je bar u kino ili na sladoled odvesti
ludilo
Nosferatu wrote: Nisi se ti ovim vozom vozila, mjenja lokomotivu u svakom entitetu, onda u Madjarsku kad udjes prihelbete te na neku veliku kompoziciju koju moras da cekas, do Madjarske inace idu 2 vagona a licno, u wc ako smijes sjesti na solju ja ti platim kartu, meni bila muka stojeci isprazniti mjehur od smrada, hrane i vode na vozu nema, moras ponjeti, ima grijanje doduse, oko Doboja ulaze kojekakvi dzeparosi s kvadratnim glavama, ulete u kupe voze se 2 km do nekog sela, i iskoce, cak im ni kondukter nista ne moze. U Budimpesti moras promjeniti 2 metroa i autobus da bi dosla sa Zeljeznicke stanice do Aerodroma, i na kraju price - sta si usparao, nista, karta za voz 99 maraka u jednom smjeru, 100 povratna, 7-8 sati traje voznja, to ti je 15 sati, voz dodje navece oko 7-8, a ujutro lete svi avioni preko okeana ili za London, djes spavati - na aerodromu? Ili ono sto si usprao dati za motel/hotel. Nemam ja godisnjeg dovoljno da stedim dollare i prebijam se po vukojebinama, plati pa se klati, a Sarajevski aerodrom je notorno skup za sletanje, u poredenju sa Zagrebom i Beogardom skuplji $100, u poredenju s Budimpestom skuplji $150-200. Ali ne ide se svaki dan u Bosnu, oni to znaju zbog toga nam i podebljavaju cijenu. I na kraju - ne mozes nikad dobiti ti special ponude koje dobijaju kompanije jer - njihovi speciali se baziraju na 50-100 karata prodanih. Sve u svemu mene je karta uvijek kostala $800+, prije 11 godina kad sam dosao u Ameriku samo u jednom smjeru su nam naplatili $680 kartu, nego, meni nije problem ni cijena, problem mi je sto su limitirali prtljag pa ako hoces da kupis koju knjigu i slicno, moras u dvije torbe i da platis odmah sljedecu torbu $100 ekstra. Kako je dobro bilo kad su se mogle 2 torbe ponjeti, ali - kasno je sad za to. Uglavnom meni u Brada su nasli tacno sta sam trazio, kartu u sat kad sam trazio i slicno, jerbo, nemam mnogo vremena za zajebanciju a ni za putovanje. A isao sam i po Zagrebackom i po Beogradskom aerodromu i nije to to, nakon sto letis po 12-15 sati s presjedanjem, ici na neki autobus, pa se lomi jos 8 sati, do Sarajeva, ako ne vise, pa izem ti takav put da usparas $500, treba ti 2 dana da sebi dodjes, i opet 2 dana kad se vratis. Jebi ga postoje i oni koji lete do Engleske ili Holandije pa sjednu na voz ili bus, 100 ojra i rokaj bato po 24+ sata voznja, ali - meni je lakse zaraditi pa platiti nego lomiti se i gubiti od 28 dana slobodno godisnjeg, dane po kojekakvim sredstvima javnog transporta.
foe![]()
Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.
Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.
Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.
Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.
U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...
Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.
tvoj Almir
Digla_da_kreci wrote:svemirski jebach je bio institucija![]()
sjecate se one prepiske oko nepoznate djevojke sto je ugled'o forumas kako jede cevape i da mu se javi![]()
i onda svemirski odgovara
Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.
Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.
Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.
Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.
U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...
Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.
tvoj Almir
al to je koliko se sjecam bila zajebancija al dobra zajebancijaMessier wrote:cuj..mogo si je bar na sladoled odvesti![]()
izgledi su tu pa cemo vidjeti, jutro je pametnije od nocijao_situacije wrote:![]()
izgleda i ova digla da kreči je kul
ne znam vidjećemo u kafaniDigla_da_kreci wrote:izgledi su tu pa cemo vidjeti, jutro je pametnije od nocijao_situacije wrote:![]()
pa danas je kafa sa mnom a ti onda kreci ostale forumaseDigla_da_kreci wrote:izgledi su tu pa cemo vidjeti, jutro je pametnije od nocijao_situacije wrote:![]()
moze biti samo obrnutoDigla_da_kreci wrote:respo spucat cu te
S hornsndrumsom....xexesupercali wrote:s kim je ono svemirski jebac se zakacio
ludilo