mirsek wrote:radostan dan wrote:prvo se strelja , pa onda drugi poziv i eventualno hapšenje...
Cemu zajebavanje, nisu Bosanci i Bosnjaci samo Bakir. Ako nekom pukne film i tebi ce u kuci pucati.
Onanisati nad mirovnim sporazumom i zrtvama genocida i lagano pjevusiti a masa ljudi jos otkopava kosti svojih najmilijih i trazi pravdu nije racionalan i pametan potez.
Pozovi sugradjane i sunarodnjake da to ne rade, da se ne isplati, mir nema alternativu.
Ako se nista ne desi u narednim danima drzava nam je zvanicno u anarhiji a dejton je mrtvo slovo na papiru.
Vjerovatno ce neki uzeti pravdu u svoje ruke.

Uz dužno poštovanje, ovaj sam post arhivirao u folder pod nazivom - sviranje kurcu.
da krenemo redom -
Cemu zajebavanje
Što...ko biva drugi se mogu zajebavati na ovoj temi, ja ne mogu, jer se tebi to ne sviđa? a ne sviđa ti se jer se zajebava mitar, a ne mujo? nešto ne primjetih da si se žalio na -ironične-,-zajebantske- i -otvoreno provokatorske i ponižavajuće- postove svojih sunarodnika...
Cemu zajebavanje, nisu Bosanci i Bosnjaci samo Bakir. Ako nekom pukne film i tebi ce u kuci pucati.
bujrum...nije u mojoj moći da li će nešto biti ili neće. u svakom slučaju, preporučujem da pozvonis kad mi dođeš na vrata.
Onanisati nad mirovnim sporazumom i zrtvama genocida i lagano pjevusiti a masa ljudi jos otkopava kosti svojih najmilijih i trazi pravdu nije racionalan i pametan potez.
ima primjera onanisanja i sa druge strane, no to nije tema...odakle tebi pravo da se meni obraćaš tim povodom? imaš nešto konkretno protiv onog što pišem šest godina? nekog sam uvrijedio, ponizivo, nazvao ga ili njegovu etniju pogrdnim imenom i sl? navedi...
Ako se nista ne desi u narednim danima drzava nam je zvanicno u anarhiji a dejton je mrtvo slovo na papiru.
a šta to treba da se desi, da bi tebi bilo po volji? ti si pametniji, stručniji od ovih što vode državu, institucije, politiku? imaš neki prijedlog, ultimativni zahtjev spram vlasti na državnom nivou, šta?
po čemu je država u anarhiji? što se ne parkiraš na sred marindvora, prepriječi auto kod vijećnice, da vidiš je li u anarhiiji...plaća li se porez, primaju li se plate, jesu li danas otvorili knjižaru svjetlost da radi? idu li radnici elektrodistribucije da očitavaju strujomjere, vatrogasci da gase, jesi li danas morao donijeti doznake na posao da opravdaš tri dana odsustva?
je li pađeni isporučio mlijeko u sarajevo?
je li dnevni avaz stigao u bijeljinu?
dejton mrtvo slovo? ako jeste, idi zauzmi srebrenicu, nećeš krivično odgovarati...idi odmah. uredno se pozdravi kad se mimoiđeš sa milutinom koji je pošao u brčko, da ga - podeblja- u okviru r.srpske.
idite, boli vas kurac, nema dejtona, možete, bez straha od ikakvih sankcija....
Vjerovatno ce neki uzeti pravdu u svoje ruke.
i šta veliš, drugi će uzeti stvar u svoje ruke, a ja ne poštujem red, zakon, dejtonski i te stvari. daj mirsek, živ bio...